| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:05
- Nahlásit
Eldoguero
jejky, jakto, že se malému/malé nechce na svět?
tak snad si to co nevidět rozmyslí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:06
- Nahlásit
Eldoguero
no jo, ale u mě ne
teď už jo když si tady
kousek popoleze a zase zaleze
hele vem to ručně, já takle tahám štěňata běžně, teda netahám jen je přidržuju aby nezalejzaly. Užs to dělala????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:19
- Nahlásit
Vlčáčková
nechtěl po mě někdo něco?
já..prachy )))))
Eldoguero
to sedmý štěně ne a ne ven
jéžiš tak to držíme place at to rychle a dobře dopadne! pak hned písni!
mažu chlebíček a upad mi a vůbec ne namazanou stranou dolů, ale tou nenamazanou
saraky sou to skutečně bježný..tim že ses umístila na sasračnou- naší foru do toho automatycky spadáš
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:22
- Nahlásit
davidkova renata
já..prachy Cháááá, tak to jsi na špatný adrese. Já už nemám vůbec žádný!!!!!!!!! Už jsem nad tím přemýšlela velmi intenzívně, co s tím jako budu dělat. Páč jsem totálně v pr..li. Asi prodám barák.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:23 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eldoguero
Se psem bych valila hned na veterinu, štěně se může udusit a fena vysílit natolik, že bude bojovat o život i ona. Asi už dost vysílená je, že? Když ho nemůže vytlačit.
Aspoň bych tam zavolala.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:27
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
Vlčáčková
Štěňata už jsem z čuby tahal, ale já na něj nedosáhnu, je moc daleko, musím ještě chvíli počkat až fakt pořádně zatlačí, abych ho mohla chytit. Přítel už valí domů, takže pokud se nezadaří, tak do 20 minut, mažem na veterinu.
Sasraky se dějí no tak doufám, že nám vydrží
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
Tak je venkuuu!
Na chvíli se poroučím, páč si asi musím jít dát panáka.
Zase přijdu a budu referovat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:35
- Nahlásit
Eldoguero
Tak je venkuuu!
hurááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:42
- Nahlásit
Dávaj Topra Hárvyho!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:46
- Nahlásit
Gerda Kdo to je?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:46
- Nahlásit
tak už mám nojbůčka vod dochtora doma a musim tam fšecko znovu nainstalovat
Gerda
Dávaj Topra Hárvyho!
šiš už asi půl hodiny
jaký je rozdíl mezi holinkami a hodinkami
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Čárli Šín přece v parodii na top gan ))))
Alexa
ženyjelní!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:54
- Nahlásit
Eldoguero
Tak je venkuuu!
supééééééééééééééééééééééééééééééér
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:00
- Nahlásit
GerdaČárli Šín přece v parodii na top gan Aha.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:09
- Nahlásit
Bezva, už sou všechny mimina venku?
Přííííšernej film, umírám smíchy )))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:17 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
ahoj lidicky, jen probiham...mam fofr
gratuluju Nemethovy (asi k svatku?:confused , at vam delaj psici radost a v praci dobre platej a moc vas nese...
A veeelika gratulace malodogatkum, at rostou ve zdravio a najdete pro vsechny super panicky
problematiku stenePP x vorisek z utulku mam asi podobne jako Davidkova, presne vim, co od psa chci a potrebuju, navic jsem hodne vytizena a nedovolim si riskovat porusit rovnovahu souziti psu, koni a decek pomahanim psum o jejichz historii nevim nic, tem pomuzu financne, ale domu chci psa od stenete, funguje to lip. Uz proto, ze moje prioritni zvire je stejne kun, takze pokud na to prijde, spis se ujmu opustenyho kone nez psa. Sice uz jsem parkrat na ulici psa sebrala, ale zustal u me jen prechodne, po nejnutnejsi dobu, nez jsem mu nasla domov.
Jinak jsem se dneska docetla, ze v Holandsku je od cervna 2011 povinna registrace a cipovani vsech psu s uvedenim puvodu psa , majitele, zmen majitele apod. Prvni vlastovka, doufam, ze se jim to povede a zbytek Evropy bude nasledovat .
Tak ja zase jdu... hnusnej vichr trva
edit vsemi psy se mysli vsichni psi, tedy i ti bez PP, puvodem mysli to, kde se ti psi narodili
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:23
- Nahlásit
Gerda
Přííííšernej film, umírám smíchy )
mám ho moc ráda a možná dvojku ještě rači doufám že jí budou taky dávat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:25
- Nahlásit
leyenda
Sis naběhla: nechceš nějaké týrané koně? Jsou u Hněvic a jsou už odebraní, tudíž k osvojení.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:40
- Nahlásit
impact
dík
Eldoguero
tak kolik že jich nakonec je?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:45
- Nahlásit
kejtlindekuji,dekuji pani,mam amina sebou,tak furt jenom lita ve snehu,jinak hlida dobre,haja jde az v pondeli na sichtu.
Eldoguerodejte si i za me,pac nepiju,tak konecne je na svete i sedmej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:51
- Nahlásit
Lola1
7
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:53
- Nahlásit
Monty
dík, ještě, že tě mám. Peču koláč, vařím vajíčka na tvrdo a nestíhám.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:58
- Nahlásit
leyendaahojky pani,taky je u vas tak skarede a vetrno a desne snezi??jinak moc diky za pranicko!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:00
- Nahlásit
Všichni
Dagmar Fišerová chtěla akitu? Nějaký nezvládnutý tosa inu s PP je v Hněvicích. Kdyby oň měla zájem. Kam jí mám napsat, ví to někdo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:10 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Lola1
no kdyby ses mě zeptala o pět minut později, tak bych ti odepsala až teď, asi deset minut mi spala Sophyje na noťasu
oni dneska oba spí nějak legračně
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Pokud si pamatuju, tak akitu takovou přiagresivnější sháněla...
a kam jí napsat to je otázka...
http://www.rajce.idnes.cz/kontakt?nick=fiserovadru hasance
zkusila bych tohle..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:14
- Nahlásit
Dines Dík. Má to tam.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:25
- Nahlásit
Alexa
Alexooo, nechces staryho pudlaka? Kdyz uz sem v tom spamovani Dasenkovskyma psickama, hele, jeden pro tebe na doziti jak delanej.
Charakteristika: Malého šedého pudlíčka našli policisté na silnici u rýnovického kostela. Byla zima a pejsek byl prochladlý, první mrazivou noc by určitě nepřežil. V útulku se zahrabal do deky v pelíšku, vděčný za teplo. Pudlíček je starší pejsek, ale na svůj věk je vitální, zvládá bez potíží klidné procházky, je rád na zahradě a nevadí mu ani sníh. Ostatních pejsků si nevšímá. Doufáme, že se nám podaří najít původní majitele, možná se jim jenom nedopatřením ztratil. Pokud ne, byli bychom rádi, kdyby se ho ujali starší páníčkové, u kterých by mohl v klidu dožít.
V útulku od: 27. 11. 2010
14ti letej Čakýnek.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:40
- Nahlásit
Fifi
Alexooo, nechces staryho pudlaka? Kdyz uz sem v tom spamovani Dasenkovskyma psickama, hele, jeden pro tebe na doziti jak delanej.
ty jo ty mi dáváš mám strach k deprivantovi, zakousla by ho ale myslím že malej pudlík bezproblémů někoho najde. Ještě popřemejšlím, spíš se někoho zeptám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Fifi
kurva!! to je moc starý!! my sme cca před 6 tejdnama f prái měli akci Pudl..kolegyně má šedáka trpaslíka z Troje a nějaký důchotcííí furt..jéžiš,ten je krásnej a nám umřel nykýsek a nám se tááák stejská atd.klasika.Jenže sou starý,dost..tak něco na dožití..povedla se nám akce,z troje si vzali ne šedýho,ten nebyl ale černýho starouška,prej kolem 8 let..no zkrátim to,důchotcíííí nadšený,nakoupili co se dalo vop pelechů a žrádla,těšili se jak malý děti,hned ten den co ho ráno dovalili byli objednaný k vetoj ,pes byl v léčení..no von ale do tejdne umřel ..nemáme už sílu na podobnou prekérku,normálně na lidi seru,ale todle mi va bo to sou hodný lidi..tedle je moc starej,historie by se mohla opakovat a to fakt ne
|