| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
jéé, ti jsou správní
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 21:24
- Nahlásit
mac1
jéé, ti jsou správní
To myslíš hrochy?
Za dva tři měsíce budeme mít miminka
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 21:27
- Nahlásit
Dines
Mám na mailu fotky + fotku střihu minikombinézy z loňska co jsem sháněla - chceš?
jé, prosím taky o zaslání na lola@necoss.net
Dík!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
Lola1
Máš sovu
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
Dines
sova doletěla, opakuji sova doletěla. Dík.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 23:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Zdar dámy.
Tady je to nějaký mrtvý, ne? Co kde vyvádíte, že už jste 2 (slovy: DVĚ!!!) hodiny neškrábly ani čárku???
Zahnali Vás ti morčáčí naháči?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 23:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdyby se komnatách běhoun jak hrom natáh a na něm akrobati,začali kejklovati....nevim jak ostatní ale je pá.tak svařákuju u krbovek a čumím co dělá děda mráz venku střídavě teda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 23:40
- Nahlásit
danajasa
Krbovky tu mám taky, a kupodivu, nevím proč, i docela zimu. Svařák nemám, škoda.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 23:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Nu já si topím bukama dobrá to věc,půjdu to zaspat pak mě zbudí děda mráz a krbofky budou somrovat další poleno a tak furt dokola až mi skočí žaba podkola,nebo bude jaro,ježíš co to melu du hají brou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 00:13
- Nahlásit
danajasa
Já topím dřevěnýma briketama a tak tedy musím říct, že s bukem se to srovnat nedá.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 07:10
- Nahlásit
Renata Davidkova
teprve TEĎ jsem dorazila domu, takže nebudu schopna za další 2h ject kousat, musíme to nechat na příště
Maximálně pokud by jste se šly vycházkovat tak dejte prosím vědět
Dobrou
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 07:36
- Nahlásit
Dobré ráno pani Davídková
přišla jsem popřát pěkný víkend! a jestli někam vyrážíte se sněžnicemi a budete mít třá cestu kolem - přijdte pobejt, přijdte na kafe!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:04
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký, du malovat obýváček
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:21
- Nahlásit
Biluškaja uz davno makam od sesti a pak budu makat jeste navic telefonovanim zakaznikum,jinak preji dobre zasnezene umrzle a nicim nerusene rano!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:26
- Nahlásit
nemethova5
paní, vy ho máte zasněžené? my tady máme ani ne 5cm sněhu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:29
- Nahlásit
Montyno jasne a hlavne v praci,si asi nekde sezenu sneznice,nebo co,nebo zacnu delat tunely!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:30
- Nahlásit
nemethova5
tady sice sněží, ale nic moc ale zato hnusně fouká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:53
- Nahlásit
Dobré jitro ženy, jež rozsmutnivše sebe, v tiché se slzy celé rozplýváte. Máňu chyt rapl, když měla zaponožkovaný dvě nohy, přece jí ještě dvě zbývají a hlože si ty přední. Takže bude límec. Tohle už neuhlídám. Hypermangánujem, eště koupim řapík, kámoška v něm koupe rozřízlýmu briárdu hnátu a během týdne mu vůbec neprasknul steh, má to krásný a vyhojený už skoro, takže jdu do toho taky. Eště to napíšu Bajkovi zprávou.
Jak se máte? Tady prší, bránit nejedu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 08:59
- Nahlásit
Gerda
co se stalo Mařence?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:10
- Nahlásit
Gerda
Co jste vyváděli, že ponožkujete?
Jinak dobré deň. Plíseň zatím dobrý, drží se to jen na dvouch psech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:34
- Nahlásit
Montyimpact
Včera nám komplet prosolili chodníky a cestu k baráku, jak byly s mámou venku, mařena si vyhamtla všema nohama slušnou vrstvu soli a od tý doby pracuje na nohách. Doufám, že teď to déšť trochu spláchnul.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:35
- Nahlásit
impact
Jaká plíseň? Jak se to chytá? A co to je? A jak se to léčí? A kde ste to vzali???????????????
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:36
- Nahlásit
Gerda
Nojo, chce to botky, do takového blbého města - u nás to naštěstí loni bylo v normě, a letos si můžeme posypat silnici tak akorát sami
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:38
- Nahlásit
rodilo teda něgdo? mi je trošku blbje a asi jsem ztratila rukavici
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:45
- Nahlásit
Gerda
To je hnus ta sůl.. U nás se to naštěstí nepraktikuje.. A aji kdyby začli, mám hned za barákem takovou uličku kolem zahrádek, která vede přímo na pole. A ta se ani neuklízí, ne tak solit..
No a plíseň jsme chytli nevím kde, kuwa. Mamba má na noze kolečko a Mordor na držtičce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:47
- Nahlásit
čau všichni, probrala jsem se ne po opici ale po noční a měla bych ject nakoupit, na noční jsem si nevzala notbůk, mě něco osvítilo shůry, než jsem došla na vrátnici tak sem sebou 2 krát praštila.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:02 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Gde je Dines????
Tě za to videjo plácnu!!!!! Však je to hrozné jak je to nohaté, fuj, bylo to jak videjo z pravjeku!!!!!!!
Byla to první věc, co jsem si po ránu otevřela!!!!!
Du do města, Paté du Chef čeká....
edit: A dogátka???? Už jsou dogátka????? Kde je Eldorádo????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:16
- Nahlásit
jo, kde je eldorádo???????????????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
Kamarádka si nutně potřebuje pořídit vipeta. Protože nechce uťápnutýho psa. Tak bude s chrtem chodit na cvičák. Coursing hrotit nebude, protože závodit s ním nechtěj. No, ale chtěj sportovního psa, protože její přítel chce dítě. Jsem paranoidní, když mi přijde úplně mimo si pořizovat chrta, abych s ním chodila na cvičák?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:29
- Nahlásit
jbat
Jsem tu
Chceš ještě jedno?
|