| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
ketty
a ja asi prevychovala dedka uz
sem ti pořád říkala, že bude v pohodě, trojskejm krysám to trvalo ještě dýl, ale už jsou u mě jako by tady byly odjakživa
Je dobře, že už si zvyknul.
makrel
poraďte mi, jak si mám pořídit na dnešní večer záklopku, abych pila jen malinko?????
já at´ vypiju kolik chci, tak nejsem ožralá a nic mi není následující den tak neporadím, snad jen aby sis vzpomněla jak ti vždycky bývá blbě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:55 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
kejtlin
no zkusím to, ale já právě neumím přestat, jak se začnu bavit a přesáhnu určitou hladinu, tak už to nejde
a právě zítra musím fungovat ráno a brzo řídit.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:56 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Monty
jojo je to super no ja takle v zime vstavam normalne jak je zima a tma vstava se u me okolo devaty v lete je to jinak to se budim brzo kort kdyz je slunicko .v zime ale mam asi anky rezim jiny v tele proste vstavam okolo devate a jako deda tady v tom delal bordel ani psum se nechtelo ven....sem prave neska neverila ze uz je tolik a dedula chrape jeste a delalo mi problem ho vzbudit ze se de jako nekam ale sem rada ze uz nemusim vstavat v pul sesty jako ..to nejni nic pro me ..ja i zamestnani mela az od jedne od odpoledne ve zverexu kdysïdavno a ted bych mela kvuli psovi vylejzat v sest joo
kejtlin
jojo viim si rikala uz ani tak nejeci jen nekdy behem dne kdyz ho tam necham ale jen chvilinku a pak chrape no taky sem rada ze si zvyknul taky tech uplatku uzena kost s masem atd koblizky s pudinkem piskoty aby si nezvyk jo a se smeckou velkejch jak byl venku si videla foto???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:57
- Nahlásit
já se pomalu balím domů, tak papa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:59
- Nahlásit
ketty
my vstáváme přes týden v šest, ve středu jsem měla na půl osmé, tak jsme museli vstávat v pět a Monty se na mě vrářil jak na vraha a venku chodil jak potento, vůbec se mu nechtělo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:59
- Nahlásit
pomalu se budu balit do práce, jídlo mám uchystaný, tak se za chvíli převlíknu a vyjedu-radši pojedu pomaleji a dřív.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:00
- Nahlásit
makrel
no poradím ti abys to prokládala hodně nealkem a něco mastnýho sněz než začneš ba jestli brzo ráno budeš řídit tak bych doporučovala dát si tak jednoho dva panáky a skončit, protože to hnusně klouže a jestli budeš hodně chlastat tak kdyby se nedejbože něco stalo tak tuty nadejcháš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:01
- Nahlásit
ketty
jj fotky s velkejma jsem viděla, byly bezva, vypadal tam jako spokojenej psík
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:04
- Nahlásit
Alexa
jo toho jsem si vědoma, piju víno, tak dám jednu sedmičku na začátku a konec. pojedu kolem 11.45
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
kejtlin
jojo to je chii neska se zas stratil vejletnik vzdy nekam de a pak nevi kudy dom z konce zahrady
tady spokojene zvejka kost ,to se mu moc libi to je ajko trhac
a jako ze neumi nemuze kvuli hnatam tak pro maso je schopen se vysapat na postek aspon pulkou tela
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
makrel
a opravdu k tomu pij nejlépe nebublinkatou vodu, nebude tě ráno bolet hlava a rychlkejc to vyloučíš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:06
- Nahlásit
Alexa
jo, vodu piju vždycky, nebublinkatá je lepší?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:13
- Nahlásit
zdar blpky!
makrel
jo, nebublinkatá je lepší, bublinky podporujou prej vstřebávání alkoholu či co
a hlavně je potřeba tý vody vypít hodně, k vínu tak 2-3x tolik co vína (k tvrdýmu si to ňák přepočítej na obsah alkoholu, prostě hodně ), pak ti nebude ani blbě, já na to dycky zapomenu a pak mám dva dny migrénu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:18
- Nahlásit
ketty
je to zlatoušek dědoušek a je vidět, jak je u tebe spokojenej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:25
- Nahlásit
uš sou miniargentýny???????????
radkah
tož je to na hovno,ale víte kolik let života ste mu s Jiřkou darovaly? už by bylo dávno po něm,to víš stejně dobře jako já..ne každej pes má takový štěstí..at se Jiřina drží!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:32
- Nahlásit
Baysha
tak holt vypiju 2 litry vody, to mi bude v břiše pěkně žbluňkat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
ty woe teď sem dokoukala ty dementy. Hele jako fakt na ránu pěstí mezi voči. Afrika moooocinky gút jedu s váma akorát bych teda rači někam k moři, ale to neklapne páč tam šplouchne ta vlna až příde ta apokalypsa. Hele a taky se mi mocinky líbilo jak pěťa plakal jak milákuje andreu a pak bježí s kytkou za šárkou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
taky se mi mocinky líbilo jak pěťa plakal jak milákuje andreu a pak bježí s kytkou za šárkou
vid??? )) ale co moch dělat dyš muandrejka řekla,že by si rozuměli ))))) jako megahustý to bylo ))))
do afryky pojedem do pralesůch prej ..ale nějak to uděláme,třá mu nakecáme,že je Mojžíš a musí rozestoupit móře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
ale nějak to uděláme,třá mu nakecáme,že je Mojžíš a musí rozestoupit móře
no to myslim nebééé tak těžký, stačí mu to opakovat a prokládat větným spojení seš úžasnej jaks to vymyslel a rozestoupí i to moře
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:48
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
třá mu nakecáme,že je Mojžíš a musí rozestoupit móře
možná by stačilo mu půjčit tachyon...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:50
- Nahlásit
Alexa
y woe teď sem dokoukala ty dementy. Hele jako fakt na ránu pěstí mezi voči. Afrika moooocinky gút jedu s váma akorát bych teda rači někam k moři, ale to neklapne páč tam šplouchne ta vlna až příde ta apokalypsa. Hele a taky se mi mocinky líbilo jak pěťa plakal jak milákuje andreu a pak bježí s kytkou za šárkou
takjako jet s tím kokůtkem do afriky, to bych musela být asi nonstop v lihu, nebo bych ho vyliskala hned po prvních 5 minutách
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:54
- Nahlásit
Baysha
jee jojo diky uz se i mazli a dava hubanky prdola, je to zlaticko
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
Jako jako fa.Davídková-.Zázraky na počkání,nemožné do tří dnů!Dobrá tak já hned po vás založím fa Jasa a spol-.Řekněte nám co ptřebujete a my vám povíme jak se bez toho obejdete!!!! Ináč sem byla krzevá slepení těch běžek byly ta 3opakuju3nádkerný kluci byli děsně milí veselý páč něco takovýho eště v životě neviděli a já sem tomu dala korunu,páč si vzal běžku ku slepení a nedal mi papír,tak mu eště říkám bude papír nebo mi to vydáte na ksicht??Byl slušnej něžně špit-no my si vás budem určo pamatovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:57
- Nahlásit
ketty
ten je slatkej! ))
Ad tatka Péta..děcka nekomplikujte to,prostě jedem do afryky a paxe uvidí
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:58 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
davidkova renata
jojo mas ho videt kdyz stoji u postele a kouli tema svejma kukadlama ....
to vam sem musim dat to ted vylovila kamoska
Boh stvoril zenu a povedal ... nic sa neboj, dobreho muza najdes na kazdom rohu .... a stvoril gulatu zem ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 18:59
- Nahlásit
danajasa
no my si vás budem určo pamatovat
úpa nevim esi je to lichotka ..hele a mělas ty děcký brejle s medvítkem?
Řekněte nám co ptřebujete a my vám povíme jak se bez toho obejdete!!!!
ses dala na polytiku bo co? mi to je nějaký povědomý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
ketty
Děda liška je boží! Mocinky rostomileeeej!
Ahoj pipiny, už su domki, mařena má strašně rozkousaný nohy, dneska šlápla všema hnátama do soli na chodníku a od tý doby si je hlože.
Už rodíme argentínki? Kde je eldorádo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 19:08
- Nahlásit
Gerda
Kde je eldorádo?
třá už rodí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
Alexa
ale to by byla napojená, ne? Slíbila, že bude fotit a budeme tady rodit onlajn....jako malodogata....možná jedou těch 120 kilometrů teprve.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
Gerda
tak to teda dneska rodit nebude, páč já du pa
|