| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:53 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
davidkova renata
http://pudlvnouzi.sweb.cz/
a tady byste nevybrali?
U pudlů je "blbý" že jsou dlohověký - a víceméně nepoznáš kdy umřou - co slýchám, většinou jsou normálně vitální a v podtstatě umírají nečekaně, v šetnácti letech uprostřed aportování a pod
Tak pak poznej, jestli ten vitální pes je starej 5, 10, nebo 15 let a kdy to hodlá zabalit...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:57
- Nahlásit
Dines
tam jsme se dívali,jenže co by bylo vyhovující bylo moc daleko..voni sou fakt starý a jet někam do oryjentu ani nemaj čim..tak jsme hledali něco v dohledu.Fakt je,že sme s tim přestali páč to byla pro ně rána a momentálně nevíme jak sou na tom..esi by vůbec ještě do něčeho šli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:00
- Nahlásit
čus žumpizny, už mám vymalováno Konečně hotová poslední místnost. Zbývá teda hajzlík a špajzka, ale na ty prdím, ty prostě malovat nebudu . Já su hotová taky. Všechny krámy máme vystěhovaný na chodbu a do Pupíčkova pokojíčku. Psy máme taky rozstrkaný po baráku, vůbec se jim to nelíbí . Orina půl dne řvala jak protržená, páč se taky chtěla účastnit úžasné akce Malování. Pak mi ruply nervy, zmlátila jsem ji traverzou a je klid
Na akitky se dneska přišli podívat zájemci. Asi je dost odradilo když jsem jim otevřela v tričku od růžovo-žluto-fialového-modrého-oranžového primalexu a s modrýma cákancema na hubě, takže si akitky opět nevzali
Danajase a Nemethové, jakož i fšem ostatní Danám co jenom nakukují a procházejí kolem přeju fšechno nejlepší k svátku.
Eldorádu gratuluju k malodogám
Nic jiného jsem nezachytila, pokud se po dobu mé nepřítomnosti stal ještě nějaký zázrak tak prosím o výcuc . Ale ne hned, až večer, páč včil jedem na večeři. Vařit už se mi fakt nechce, to je radši fšechny vezmu do hospody
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:01
- Nahlásit
Dines
U pudlů je "blbý" že jsou dlohověký - a víceméně nepoznáš kdy umřou - co slýchám, většinou jsou normálně vitální a v podtstatě umírají nečekaně, v šetnácti letech uprostřed aportování a pod
Tak pak poznej, jestli ten vitální pes je starej 5, 10, nebo 15 let a kdy to hodlá zabalit...
no to je fakt naše poslední pudlina byla pořád stejná babča a najednou konec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:05
- Nahlásit
Biluška
pokud se po dobu mé nepřítomnosti stal ještě nějaký zázrak tak prosím o výcuc
jj a zasejc eldorádu!! mazala chleba,von jí upat a povaš!!!! né tou namazanou stranou na zem!!!!
Dines
njn..
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:10
- Nahlásit
Holky nemáte tady nějakou radu, čím zastavit krvácení drápku? Zoe byla na stříhání a když jsem přijeli domu zjístila jsem že jí krvácí drápek po zastřihnutí a celkem dost už jí to teče víc než hodinu. Volala jsem vetovovi ten říkal, že se to v nejhorším případě zataví, ale to je hodně bolestivé, tak že by počkal do rána. Tak to zkouším ještě tady jestli o něčem nevíte?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:14 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Martinna
takovej ten kamenec po holení, co měli chlapi dřív, nebo minerální antiperspirant (ten šutr) prej funguje stejně. Jinak jedině ledovou vodu. Ta stáhne cévy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:18
- Nahlásit
Martinna
Čekat... Taky mám tuhle zkušenost. A drápky krvácí hodně a dlouho.
davidkova renata
Ty vole, to je storka s tím pudlem jako.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:19
- Nahlásit
Maky a Trix
Ty jo kamenec? Vůbec nevím co myslíš . Studené nepomáhá, právě jsem si myslela, že pomůže sníh, ale čím dýl v něm byla tím víc to teklo, ještě jsem se bála aby si tam nezanesla infekci. Myslíte, že to přestane samo od sebe? Zafačovala jsem jí to, ale zdá se mi, že to prosakuje . Mám raději jet za tím vetem?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:21
- Nahlásit
Martinna
no tak když s tou packou bude hejbat, tak tu krev nezastavíš, to mi věř. Zkoušela jsi jí třeba položit a dát jí packu nahoru?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:21
- Nahlásit
Martinna
Maky a Trix
hele a co hypermangan????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:22
- Nahlásit
Alexa
pokud bude hodně silnej, tmavě fialovej, tak by to asi šlo...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:28
- Nahlásit
davidkova renata
Do návštěvky těch pudlů jsem dala ještě odkazy na další pudli. V Plzni.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
davidkova renata
mazala chleba,von jí upat a povaš!!!! né tou namazanou stranou na zem!!!!
No, drahá, tak to asi mazala polystyrenem, protože všechno padá (otáčí se) tou těžší stranou ke středu Země. Proto vždy tím namazaným dolů, protože to namazané je těžší než ten chleba z druhé strany. Pokud to nefunguje, pak to namazané asi bylo lehčí než chleba.
Nebo s tím nějak podivně švihla a ono to rotovalo a než se to ustálilo, byl tam povrch.
Čili dvě rovnocenné možnosti. Nikoliv zázrak!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
Kamenec se dá koupit v každý drogošce, měli ho chlapi na holení, když se pořezali.
Děcka, vypekla sem jaterníky - přectafte si, udělala sem z nich perník...Mamasakrovala sem asi pěcet kilo zeleniny, už tu řáděj haranti s dělbuchama, ven teda nejdem, až později.
Pudl je přepěknej, doufám, že někoho najde.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:34
- Nahlásit
Martinna
nahřej pořádně kulmu a zatav to, dělala jsem to několikrát, ale je potřeba být u toho tvrdý a důsledný, ne jen napůl.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:39
- Nahlásit
davidkova renata
no zkrátim to,důchotcíííí nadšený,nakoupili co se dalo vop pelechů a žrádla,těšili se jak malý děti,hned ten den co ho ráno dovalili byli objednaný k vetoj ,pes byl v léčení..no von ale do tejdne umřel
Chjo. Desny
Alexa
mám strach k deprivantovi, zakousla by ho
Taky chapu, mne tam ucaroval (znas ten pocit, kdy vidis jen fotku a zmekne ti celej clovek, opres se, nadechnes a reknes si "DOPRDELE - TO je pan pes) pan Alexandr Veliky, ale taky muzu jen slintat na obrazovku a rikat si vyse zmineny.
A mam dost po aktualce terosu, ani nemam sil prolezat dalsi utulky, snad jen dodam zcela sproste tak nak globalne ad lidi a to zcela sproste, jak to ted citim : MRDKY, MRDKY, MRDKY . Ten hladkosrstej fox v Troji, Fox v Jimline, ne, uz fakt ne. Pardon, ze vam tu kazim naladu.
Martinna
Zafačovala jsem jí to, ale zdá se mi, že to prosakuje . Mám raději jet za tím vetem?
Zafacovat, cubu do klidu, hypermangan, betadinu, esli ji nakej sikulka trochu smiknul, ve snehu se ti to skrablo a vali z toho fest. Cuba si urve obcas drap aj s kusem luzka, je na to profesionalka, nesikovna, drajvova - uz sem naucena nepanikarit, vybetadinovat, stahnout na chvili obvazem (ale primerene, aby ji hnat neodumrel ) - jenze ona jak ma neco na noze, tak je z ni pacient a setri se a chodi po trech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:40
- Nahlásit
Mucholabka
Anebo jako Rambo v trojce, může tim protáhnout střelnej prach a zapálit a vydesinfikovat, to taky přestalo krvácet... )))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:43
- Nahlásit
Dobrý večer dámy,
před půl hodkou jsem vstávala, jsem byla fakt total.
Noc to byla neuvěřitelná, v jednu jsem jela za kámošem na kafe na benzinku do jesenice protože jsem se doma už nudila, ve tři jsem dojela pro kámošku na disko a oni neráčili přestat tak jsem do 4:28 pila kávu abych nespala. V autě byli velice veselý, já méně, byla neuvěřitelná vánice, klouzalo to jak prase, jela jsem maximálně 70km/h a to jako na dálnici, jelo se z tuchoměřic do mělníka, táhlo mě to na slaný což jsem chápala, ale mám pocit že třičtvrtě hodiny jsem jezdila dokolečka a zapadala ve sněhovejch jazycích. Do Mělníka jsem jela skoro dvě hodiny!!! A v Mělníku jsem první část vykopla a odmítala je kamkoliv vézt dál, slečnu jsem hnusně poslala na vlak, protože jsem měla dost, ve Klech jsem si dávala cígo uprostřed benzínky a nechápala proč paní benzinářka na mě tak divně kouká, pak mi došlo že dva zkalený veselý lidé a já s cígem je děsná kombinace kór když ty dva zajímaly všecky nápisy na stojanech Domů jsem dojela v 7:10, centrum Prahy mokro a déšť, u nás nahoře pochopitelně chumelenice. Fakt chyběli síly na další řízení, bránění a mrznutí A ráno jsem je vykopla v půl 10 a ve 12 mě vyděsila mamka když pustila Bůcha ven, a za 5 minut ječela po baráku že 3x obešla zahradu že tam pes není a že určitě utekl,... musím něco udělat s tou bránou
Jak jste se měli vy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
Fifi
A mam dost po aktualce terosu, ani nemam sil prolezat dalsi utulky, snad jen dodam zcela sproste tak nak globalne ad lidi a to zcela sproste, jak to ted citim : MRDKY, MRDKY, MRDKY . Ten hladkosrstej fox v Troji, Fox v Jimline, ne, uz fakt ne. Pardon, ze vam tu kazim naladu
vůbec se ti nedivim, sem debil koukla na ten odkaz jak sem dala Dines pudl v nouzi většina psů tam je starejch, bože jak to někdo může vyhodit, celej život jsou opečovavaný a pak je nějakej zmrd vykopne na ulici
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:54
- Nahlásit
Mucholabka
Na to nemám, vydržím hodně, ale na psa jsem citlivka, to bych asi raději zajela ať to udělá veterinář. Já bych to určo udělala špatně.
Jinak všem děkuji za rady, byla jsem docela vyšokovaná z toho množství krve z tak malého drápku .
Dala jsem jí na to desinfekci, dva tlakové polštářky, zavázala průžným obvazem celou nohu a nacpala na to ponožku ať si to nesundá. Nejhorší bude ten klidový režim, je to šídlo to že jí valí z nohy krev jí vůbec nevadí.
Uvidím ráno, do té doby ji do toho raději nebudu špárat.
Ještě jednou dík za rady.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:00
- Nahlásit
Fifi
MRDKY, MRDKY, MRDKY MÁŠ RECHT!!!!!!!!!!!!!
A už tu chybí jen ten psychouš Psíček, aby nám navrch vysvětlil, že přesně tohle hledáme, abychom si připadaly důležité, potřebné a měly svojí denní dávku emocí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:03
- Nahlásit
Martinna
no pamatuju že si jednou Alexa roztrhla ucho, ale měla tam mini škrábanec a ty woe stříkala z ní krev a vůbec sem to nemohla zastavit sme šly domů všici vod krve a jak hnula hlavou zas z ní stříkala krev fakt děs. musela sem jí na to udělat tlakovej obvaz bylo to děsný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
Alexa
bože jak to někdo může vyhodit, celej život jsou opečovavaný a pak je nějakej zmrd vykopne na ulici
Přesně. Já mám starou Bekynku a je to moje milovaná babička. Rozmazluju jí a hýčkám a moc jí miluju. A je mi líto, že už nemůže tak běhat jako dřív. Ten pes se ve stáří změní, je vděčnější za každou pozornost, je na něm poznat, že už "ví", že ta sounáležitost je v něm za ta léta. A někdo je schopen takového "zmoudřelého" psa vykopnout. Řekla bych, že totéž tihle lidi udělají svým rodičům a jim samým to pak vrátí děti. Protože tihle neumím vytvořit ty správné vztahy, jen povrchní koexistenci nezávislých sobeckých jednotlivců.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:15
- Nahlásit
čaute, přežila jsem oslavu, ale bolí mě hlavička asi ze včerejška, dneska toho vajna moc nedám...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
makrel
přežila jsem oslavu, ale bolí mě hlavička
a jak fakt si vydržela jenom u 1 sedmičky??????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:27
- Nahlásit
Tak pipiny, nápojku doma krs déšť nemaje, musela sem k mámě, což se ukázalo jako super nápad, už láduju knedliky plněný mase, to celé se zelim, červenym, ňamkavym. Byli sme s mánimen venku fakt jen na chvilku, pérši. KOupila sem v lídli levadnulovou čekuládu, sem na ní dooost zvědavá. Byla sem dnes mámě na nákupě dvakrát, pokaždý sem vlekla batoh narvanej k prasknutí a na něm dvě zavěšený plný egelitky. Su jakési strhané. Pak sem vypekla ten játrovej perník. Maryje měla rybu, loňskýho kapra, co ho máma našla v mrazáku. Snad se neposere. Jako máňa.
Vlčáčková
Řekla bych, že totéž tihle lidi udělají svým rodičům a jim samým to pak vrátí děti.
Určitě jsou případy, kdy opravdu jiná cesta neni, nějak si konkrétní případ neumim představit, ale určitě jsou. Jen tohle odkládání starejch psů taky nemám ráda, přijde mi strašně smutný, stejně jako odkládání starejch lidích.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:27
- Nahlásit
Alexa
no nevydržela samozřejmě.ale pak jsem byla ráno přes hodinu v lese a vypila hektolitry čaje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:38
- Nahlásit
makrel
Lypko, jsi nesmrtelná, fůůůj víno, budeš mít zkaženej žaludek - blééééééééééé
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:41
- Nahlásit
Gerda
no dneska to vidím tak, že si dám deci a odpadnu, jsem si fčera vyčerpala tenenzym co rozkládá alkohol.asi.
|