| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:56
- Nahlásit
Dobré jitro, dámy.
kejtlin Vše nejlepší k splachovacímu žaludku. Já bych se určitě zablila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:56
- Nahlásit
Nazdar ztracenky
to je krásnej den, takový teploučko
Eldoguero
Tak malodozátek je konečný počet 10
5 psů a 5 feneček, tudíž máme rekordní vrh PP argentin, co mám informace, tak jich u nás tolik ještě nikdo neměl
ty brďo to je mazec hele tak bys to mohla dát do telky, tam takový rekordní vrhy dávaj a máš hned reklamu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:03
- Nahlásit
Eldoguero
gratuluju ke krásně vyrovnanýmu vrhu
Vlčáčková
Vše nejlepší k splachovacímu žaludku. Já bych se určitě zablila.
si jen myslíš, to si nesmíš připouštět a pak jsi v poho
all
já jsem uvařila, najedla se, vytrřela, utřela půrach, dala si dezert po obědě v podobě pomela-tedy půlky, asi dám kafe a budu relaxovat se psy s knížkou, i když asi jim ostříhám drápy a měla bych je vykoupat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:14
- Nahlásit
cau decka,tak ne,zemeboli zaludek,jeste do toho jsem dostala migrenu,hlava me boli jak strep,no to je zas posr.ny den!!!!!
jeste k tomu jsem na ranni!
all
mam dobre zpravy,TART sebude delat u nas ve frydku!!!!oficialne ho povede zdenek pelikan,coz je bejvalej velitel sluz.psovodu mestaku a bylajsem u nej na tech sluzebnich zavodech,jsem velice nadsena a potesena!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:22
- Nahlásit
nemethova5
tak ne,zemeboli zaludek,jeste do toho jsem dostala migrenu,hlava me boli jak strep
Ty jsi byla s kejtlin?
kejtlin
si jen myslíš, to si nesmíš připouštět a pak jsi v poho
Jsem si to jednou nepřipouštěla, ale poblila jsem se z červeného vína jak Alík. Pes fialovej, koberec fialovej...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:23
- Nahlásit
makrel
Me je desne blbe a vypila jsem taky litr vina.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:29
- Nahlásit
Vlčáčkováne,nebyla,jsem cela nejak na hovno,prave,ze vubec nepiju,pac mi to nedela dobre.je mo proste spatne,rano zaludek,ted hlava,asi za chvilku zdechnu a bude klid a davidkova zdedi tymoje dva poklady.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
zuzanarosakovajenze ja nepila vubec!!!!!a nepiju!!!!!ja vychlastat litr vina,tak zarucene,ale zarucene je pome,ted to vypada jak mi je zle,ze tu chlastam nejmin ligu!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:31
- Nahlásit
nemethova5
davidkova zdedi tymoje dva poklady
To bude Davídková ráda, že má Aminka. Kdyby Davídková chtěla dalšího vlkošeda, tak ve Slezských Pavlovicích jeden je.
zuzanarosakova
litr vina.
Fakt litr? To jako dvě flašky? A to ještě žiješ?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
Vlčáčkováaminek uz je cvicenej,poslusnej,ostrej,pracak pro davidkovou jak vino,muze s nim makat o sto sest!!!na obranach ma perfektni poustecky,jo a hajana zdedi na vejminek,hajanek uz je starej pan,to bude uz jenom takova psi ozdoba,zadne honeni a cviceni!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:46
- Nahlásit
nemethova5
Tak já tu mám samé Hajánky. Taky už nejsou moc akční.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:49
- Nahlásit
Vlčáčkovánohajanek kdyz chce takumi byt velice akcni,ala pak se z toho tyden leci!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:52
- Nahlásit
hele feferon s bavorakem??????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:00
- Nahlásit
nemethova5
Bekynka taky byla aktivní a pak mi asi z toho padala. Dostali jsme od veta naordinovaný klid a pomohlo to.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:00
- Nahlásit
zdaréc blpky!
Toš sme vrácené spjet z prochásky, byly sme s Gerdou a Davítkovou u Atušů. Malý Bůch jest velmi velkým zlem. Hnet jak uviděl bajšu, vrhl se na ni a s mohutným řevem ji zakousl, čímž jí zkazil celou prochásku. Byla nasraná a deprimovaná jak Mařena. Mařena naproti tomu běhala s Bůchem vesele po poli. Asi si s bajšou vyměnily osobnostě. Štěníci mi v největším bahně vlítli přímo pod nohy, tagže sem se v něm ku fšeobecnému veselí vyválela. Navíc sem si nevzala čepic, tak sem si v té vichřici balila hlavu do šály. Byla jsem tudíš dnes komickou figurkou. Nána se snažila vychovávat Bůcha, leč marně. Nutily sme čoklidy pózovat na fotky a Bůch nám rozvracel formace. A potkaly jsme za plotem náááádherného picbuma, byl velmi milý, bajša s ním chtěla kamarádit a on chtěl téš. Asi to byl stofárd. Chcu ho dom. Gerdička nejhodnější mě odvezla aš před barák a vůbec nebloudila, je velice čikovná řidička. Byl to moc fajn den, díky fšem!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:04
- Nahlásit
Baysha
u nás střídavě prší a pod napršeným je led, psi se kloužou po dvorku i tak,je tom o zlomení nohy, snad něco do zejtra roztaje víc abysme mohli vyrazit ven.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:05
- Nahlásit
Vlčáčkovánojo,jenze staroch si neuvedomuje,zemu uz neni rok,ale jedenactpomalu,pak soura a taha hnaty za sebou,minule se tak s aminem rozparadili spolu ve snehu,ze pak nemohl ani chodit.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:06
- Nahlásit
kejtlin
tady to taje mohutně, je břečkobahno, dorazila sem dom s úplně mokrejma nohama, hnus
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:06
- Nahlásit
kejtlinkde jsi se z fejsu ztratila??hele,asik si budu muset pujcit nekde buzolu,at nezabloudim,tady desne,ale desne snezi!!!!neni videt ani na krok!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:08
- Nahlásit
čau kreténi
su velmi podrážděné bo vyšlo najevo,že mi asi nende mikrák u founu ..na novej samo nemám,takže doufám,že mi přispějete nějakejma pár drobnejma aspon aby to nevodnes můj pes!!!!!!!!
Baysha
Byl to moc fajn den,
nemyslím,že si to Bajša myslí ,malý bůch je fskutku velkým zlem a brutálně týrá atillu coš bych mu já osobně zatrhla bo ten chudák nebohej černej si musí myslet že je f očistci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
nejhorší je pít dva dny po sobě, já byla i v pátek
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:11
- Nahlásit
davidkova renata
Bajša měla den zkaženej, to je jasný pak sme jí ho eště zkazili doma, bo jak ju přítul sprchoval, tak chtěla ze sprchy pít a MÁ MOKRÉ UŠI!!! HNUS!!! ONA OUPLNĚ NESNÁŠÍ MOKRÉ UŠI!!! KDO ZA TO MŮŽE???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:13
- Nahlásit
nemethova5
jsem na fejsu, ty tam nejsi-mi to teda píše, zkusím s odhlásit a přihlásit znova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:14
- Nahlásit
Baysha
KDO ZA TO MŮŽE???
malý bůch velké zlo??? ten může za fšecko dyš je bůch
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
davidkova renata
Já Ti nepřispěju na nic, protože už mám v peněžence jen 200 Kč (asi tak nějak). Jsem v úplné pr...
nemethova5
Buď ráda, že si hrajou a nevraždí se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
gerda
no tak výborně tagže hovno ((( napřed sem neslyšela alenu vůbec,pak chvíli jo,tebe podruhý úplně ,ale vy mne ne..bezva
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
davidkova renata
zkus tak na pět minut vyndat baterku, je šance, že by to mohlo pomoct
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
davidkova renata
si na tom jak já, u jednoho gtelefonu mi odešel mikrofon, koupoila jsem si novej a po asi 3 letech mi odešel na něm display takže taky nic, ten co mám mám asi 2 roky a zatím dobrý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:24
- Nahlásit
davidkova renata
chces prachy??tady jedny mas s aminem,zvlastnimena!
Vlčáčkováaminek se jenom hraje,jak rikam madars nemcem a zadny jazykovy bariery.
kejtlinted jsem odesla z fejsu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 15:29
- Nahlásit
Nazdar debilky, teprve před chvílí jsem dojela domu, protože sem po cestě od Bajši zabloudila. Byl to moc heský den, mám velmi špinavé auto a velmi špinavého psa, který je již okoupán a ošamponován - garnijér fruktis, vy za to stojíte - a nyní loudí čekuládu, bo su u mámy, jelikož mě nende nápojka. Den to byl moc heský, maryje byla velmi veselá, jen bajša byla velmi smutná krs bůcha, ovšem ten byl nadšen, neb má mnoho kamarádůch, vůbec mu neva, že ho nemaj rádi, bo on je rát má a to je důležité. Bohužel má velmi rát maryji, neboť ho stále kouše, což on považuje za velmi rostomilé. Sou to prostě kreténi všichni a měli sme je tam nechat.
davidkova renata
hele já tu někde nějakej záložní mám, ale můžu ti ho dát nejdřív v úterý, až s tim masem, bych ti to přivezla večír, ale jen ti ho pučim, ne že jako dam.
|