Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6003 . 6004 . 6005 . 6006 . 6007 . 6008 . 6009 . 6010 . 6011 . 6012 . 6013 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:38
- Nahlásit

Gerda
ok, toš zejtra v 9:20 v krči bes muše, dokdy to tak vidíte?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:43
- Nahlásit

Gerda
mail ulozen, zkusim nejaka fota vybrat, ale fotoraf sem asi stejne zdatny jako grafik;)

no ale ja nevim, jestli tak velky soubory emailem poslu... muzu kdyztak jen hodit odkaz na web, kde bude vesktery zdroj?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:49
- Nahlásit

Baysha
dokdy to tak vidíte?
jen dopoledne, do tý jedný dvou max, do dvou je to úplně max. Nejpozději ve tři chci bejt už dávno doma.

cernej caj
grafik nejsem taky ani omylem, mám kolem sebe šikovný a moc hodný lidi a zejména taky ochotný )) Když to sbalíš, můžeš to poslat úschovnou, přijde mi to jako link a já si ty soubory stáhnu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:51
- Nahlásit

Gerda
výbordelně, toš rychle unavíme čoklidy a po odpoledni budeme doma, to je dobrý plán

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 21:11
- Nahlásit

čau,
tak psiskům zabalený dárky,nejvíc má logicky dastík ,chlap nedostane nic,já dostanu krásné puzzle NO celočerného 15 000 kousků,bo holčina mi to koupila přímo v NDR ,a vyšlo mě to levnějš než tady v ČR ,já tady tedy žádné z No neviděla
venku krásně prší ,jsem docela ráda,že ta ledovka už odpadá
jinak psiska všecky jsou ok

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 21:50
- Nahlásit

Baysha Zbrojní pas na vozejk?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:19
- Nahlásit

Alexa
sem debil koukla na ten odkaz jak sem dala Dines pudl v nouzi většina psů tam je starejch, bože jak to někdo může vyhodit, celej život jsou opečovavaný a pak je nějakej zmrd vykopne na ulici
Nepoucim se. Nasla se, dvojnici slecny Sadlo!!!!!!!!! Gerdoo, pomoooct, kdo chce dortika, nekdo tu PRINCEZNU musi vzit k sobe, boze to je fakt klon.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

Vlčáčková
u Brna se ztratil bosík, jestli máš nějaký známý modřice/chrlice, dej jim prosím vědět, je to tady v tématu.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:32 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:34
- Nahlásit

Jimmi
atusch

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Blbé místo k ztrácení psa. Jsou tam hlavní tahy včetně dálnice, plus vlak. A frekventovaný tak, že tam má pes pro přeběhnutí opravdu jen malou šanci.
Jsou tam někde myslivci, mají tam hospodu, kde dělají svody - myslím, že ta hospoda je na ulici Kšírova.
Volala bych asi měšťáky i státní policajty, ať se tam projedou a podívají, že hrozí dopravní nehoda. Na to by mohli slyšet. Jinak mám z Modřic jednoho známého, ale odstěhoval se odsud.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:37
- Nahlásit

Maky a Trix
dík

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:38
- Nahlásit

Vlčáčková
nějak se dostal přes dálnici, viděli ho u Chrlic u nějakejch chat. Díkybohu. Jinak souhlasím, Tady už kreténi začli práskat petardama, občas mám obavy, abych taky nepřišla domu bez psa...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:50
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak si ho hoď na stopovačku. Nedávno tu někdo radil, že stavební lano - úplně hubené - unese asi 150 kg a k tomu karabinky. Lano za 5 Kč na metr a karabinka taky celkem levná. V OBI. Plánuju tam zajet a zakoupit si mnooooooho metrů a mnoho karabinek.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:52
- Nahlásit

Vlčáčková
stopovačku dřív nosil, ale to pro mě nemá význam. Zkazím procházky jemu i sobě. zatím se snažíme držet mimo sídliště a když to nikdo nehodí přímo k němu, tak normálně reaguje na mě. Holt akorát ve městě už bude chodit na vodítku, no. To přežijem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:53
- Nahlásit

Maky a Trix
Tady naštěstí za celý 3 roky klid. Ačkoliv prvního silvestra jsem tady nebyla a soused tvrdil, že to tu lítalo před mojí chalupou. Ale on je docela kecka, takže kdo ví. Sice tu ohňostroje bývají, ale ne příliš blízko.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:55
- Nahlásit

Vlčáčková
já se snažím na silvestra někam uklidit i s ním. Loni bylo blbý, že jsme bydleli na Líšni a tam to ti malí kreténi snd házeli po něm. ale on se vždycky otočí, co na to říkám, já řeknu, že jsou to debilové a jdeme dál... ale stejně bych nechtěla zažít ten pocit, že jsi v noci doma a pes je kdovíkde. (((

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 23:18
- Nahlásit

Vlčáčková
nechceš nějaké týrané koně?
transport koni je dost nakladna zalezitost, navic tady je adeptu vic nez dost , nemuzu si vzit ani vsechny ty, ktere znam osobne, to neni otazka chteni ale spis moznosti

nemethova5
,taky je u vas tak skarede a vetrno a desne snezi?
tady nesnezi/neprsi, ale je velmi skarede vetrno

Tahala jsem se se psem o rukav a hnula jsem nejak divne rukou a strasne me ted boli zada, vubec nemuzu otacet hlavou, doufam, ze se z toho snad nejak vyspim

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 23:26
- Nahlásit

Zdar lidičkové právě sem se zmontovala z nejhorší části migrény(chtěla sem se věšet a pak zastřelit)už je to lepší už jen občas třísknu hlavou do zdi na zkoušku co bude bolet víc jak se víc projeví zed bude to gut. Ináč ohledně petardování je to hnusné,ale zásadně štengruju pakůně na toho co to hodí veselým řevem-Drrrž ho hajzlá sežerem hooo střílí po nás,no a pakůn se přepne do bubujozního modu dělá že je děsně zlej pes,tak ho chválím že je šikovný a převážná většina takových dětátek včíl jak nás vidí prchá na opačnou stranu nejlépe konec jiného okresu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 23:27
- Nahlásit

Maky a Trix
No, to je taky moje noční můra. Mě se tu ztratila Bekynka. Jednou. Šla si prostě do pole, já čekala a volala a ona nic. Tak jsem šla domů s tím, že domů tretí, tak přijde. Zavřela jsem Astřičku doma a Bekynka se nedostavila. Tak jsem pěkně mazala za Bekčou a víš co? Nešla domů, šla mě hledat na ulici, kde jsme naposledy byly spolu.
Pak se mi ztratil Vlčáček. Jeden den mi pořád utíkal kolem pole kamsi dozadu. Asi tam hárala fena. Když mi zdrhnul po šesté(!!!) tak, že vyskočil z okna a utek, aniž bych si toho všimla, valila jsem pro něj už rudá vzteky. Soused mě špatně navedl jinam a já hledala po hlavní silnici, zatímco pacholek u pole. Dostal na zadek a okno jsem zavřela. Pak jsem ho nechala kastrovat a byl klid. Ještě si naposledy "užíval" s holkama, protože ty akorát po jeho kastraci začaly hárat. Tak to s ním mlátilo o 106. Pak se zklidnil a už je mu to fuk.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 00:52
- Nahlásit

čaute, vypila jsem zase asi litr vína, ale jsem ok a ráno budu normálně vstávat i bez toho antichmelinu, nebo co to gerda psala

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 07:38
- Nahlásit

makrel
jste dobrá paní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 08:38
- Nahlásit

cus lidi,mi jetak zle,ze nemamanilzicku ke kafeti!!opet me chytl tak zaludek,zýe jsem se z toho malem posrala,uz je mi trosillinku lip,jeste,ze jsem v praci,kde je klid,nemam sebou ani jednoho magora,jsem tu sam,samotinky,no amin byl tak desne utahanej,ze sel ve ctyri rano curat a kakat a spal u toho,hajan v pohode.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:12
- Nahlásit

No mé nadšení asi bylo předčasné...teď už mi tak veselo není . ale v lese to vyvětrám

impact
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:29
- Nahlásit

Dobré ráno...

Taje to tu jak sviň. Už se těším, až pudu se psíma. To bude zase hromada hovádek.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:04
- Nahlásit

impact
tady se to už ukazuje od včerejška

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

tak tady je upa humusacky pocasi,vsude to taje,je mokro a vsude na rozbiti drzky ledovka,jsem se normos doklouzla do prace!uz je mi trochu lip!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:44
- Nahlásit

Ahojík, akce besídka byla výborná, míchala jsem vodku se zelenou a víno jsem pila a svařák a nic mi není pila jsem to ve větším množství.
Domů jsme jeli s kamarádkou multivanem-to byla snad prča největší, na začátku jsme zapadli, chlapi nás teda vytlačili, celekm u toho vystřízlivěli.
Co tady nového?

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:39
- Nahlásit

už mě to počasí štve, my chceme sníh a ne nějaké hnusné břečky včeranapadlo doceladost sněhu a dneska to všechno roztává a navíc tam prší

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:39
- Nahlásit

Ahoj všem jsem tu jen na skok, jen podám pár informací a zase mizím. Snad se najde trochu času večer.
Tak malodozátek je konečný počet 10
5 psů a 5 feneček, tudíž máme rekordní vrh PP argentin, co mám informace, tak jich u nás tolik ještě nikdo neměl
Štěňátka jsou všechna v pořádku, mají se čile k světu, před chvílí se napily a teď spí.
Kaly (matka štěňat) je taký v pořádku, o mimina se stará a vypadá dobře, ještě jí dělá trochu problém zvládnout ten počet, ale snaží se holka moje, na to, že jsou její první, tak se snaží moc.
Máme tu 2 fenky s flíčkem na hlavě a jednoho pejska s tečkou u oka, to je ok, normál standard, máme taky 2 pejsky s flíčkem na ocásku, což je nestandardní zbarvení. Ty dva nestandardní půjdou za polovičku, kdybyste třeba někdo věděl o někom, kdo by měl zájem o PP AD, ale ne do chovu, tak zatím jsou k dispozici

<< 1 ... 6003 . 6004 . 6005 . 6006 . 6007 . 6008 . 6009 . 6010 . 6011 . 6012 . 6013 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání