| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:50
- Nahlásit
Alexa
jako 1.1.?!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:54
- Nahlásit
Biluška
On toho moc nenamluví.... Konverzaci obstarávám hlavně já
Je mi to jasný, nepustíš ho ke slovu, chudáka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:54
- Nahlásit
Maky a Trix
jako 1.1.?!
jasně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Je mi to jasný, nepustíš ho ke slovu, chudáka.
No a co Víš jak dlouho už tu straší? Mezitím se mohl vykecat do alelujá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
Osvícený náčelníku, já se nemůžu s Chuckem Norrisem bavit, páč se ještě nenaučil česky. Uznávám však, že je to jediný jeho nedostatek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
Atusch
Dobře, vše platí, doufám, že to do rána nějak nenamrzne. Těšim se na Áťu, s náma ale nemůže, Nanda už bude rozháraná moc, to už by se mu asi líbilo.
Alexa
novoroční závot? Proč ne, já na silvestra stejnak kalit nebudu, takže kliďánko piďánko.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:57
- Nahlásit
Biluška
Mezitím se mohl vykecat do alelujá
Záleží na okolnostech. Jestli tam měl jen samé takové, jako jsi Ty, tak si ani neškrt a nedivím se, že pak vztekle odfukuje po půdě.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:59
- Nahlásit
Alexa
tak to já ještě uvidím, kde budeme s Cícou. Musíme se někam uklidit. Od tý doby, co mám psa, tak se na silvestra vůbec neožírám a akorát se nudím. Strašný.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:00
- Nahlásit
Gerda
nevím nemá koule, ale zkušenosti po vykastrování s háravkou nemám, počítám s váma a Atík stejně ty bílé s*ačky nerad
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdarec blpki!
Gerda
davidkova renata
Atusch
baby, kam dete?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Záleží na okolnostech. Jestli tam měl jen samé takové, jako jsi Ty, tak si ani neškrt a nedivím se, že pak vztekle odfukuje po půdě.
Jen ať odfukuje, aspoň mi schne prádlo
All
Musím se odpojit, aby si Mášenek mohl zapojit telefizi Tyhle bojové podmínky jsou šílené . Doufám, že do zítřka uschne ta barva, abysme se zase mohli nastěhovat do svého obýváčku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:02
- Nahlásit
Atusch
zkusíme ho a uvidíme, třá to pude a třá bude rát, ale zas mu ten malej hajlz bude furt viset na ksichtě... )))
Baysha
jedem na slivenec za atušovejma, pojeď taky, ale musíš bejt v 9.20 u krčský nemocnice.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:02
- Nahlásit
Baysha
k nám (Slivenec) mezi pole, neboť Nána hárá
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:07
- Nahlásit
Gerda
njn nemá to chlapec u nás jednoduché
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
Gerda
v 9:20 můžeme jistě v krči býti, otáska ale jest: vejdeme se fšichni fčetně mého muše?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
Atusch
možná si u vás žehlí nějakej karmickej trest a Bůch mu byl přidělen jako trestací nástroj, kterej ho jednou láskou sežere )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:10
- Nahlásit
Baysha
otáska ale jest: vejdeme se fšichni fčetně mého muše?
ne, odpověď jasná a kompromis nepřipouštějící - když pude mařka dopředu, dozadu už se vejde jen Nanda, Bajša a Bajša-člověk. Víc v knédl nenapěchuji. A to ještě budeš vzadu dooost nahňácaná.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:12
- Nahlásit
Gerda
myslíš? já fakt nevím, ale možný by to mohlo bejt, tím se vysvětluje proč už ho dávnou nekousnul!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:13
- Nahlásit
Gerda
bajša se případně dá vejít i na klín, ale fakt je, že můj muš jest velký muš a knedlík by obsadil celý toš asi nic...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:15
- Nahlásit
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=16712 50391502&oid=111141472282417&comments
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
Gerda
anebo: gde přesně Atuš přebývá? třá se tam dá od nás ňák rozumně doprdošit MHD
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
Atusch
myslíš?
někdy to zkouším a výsledky se moc nedostavují...jak to bylo dnes v těch žhavejch výstřelech - Doktore, přežije to? Zachráníte ho?
- Nevím, nejsem dobrý chirurg.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
No, není to rozkošné?
Moc to cíííííí!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:23
- Nahlásit
Vlčáčková
No, není to rozkošné?
Je to dobré, mohli bychom na tom vozit na procházky mamku, až nebude moct na nohy - nahoru dáme do patra horní půlku a pojede jako pán.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:23
- Nahlásit
Gerda
Baysha
bydlím ve Slivenci - stanice Frančíkova jezdí to sem jednou za hoďku, pokud vám nevadí 15min vycházka do středu slivence to jezdí i 2x do hodiny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:24
- Nahlásit
Gerda Seš prdlá? Na tom se vozí chlast-slast.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:24
- Nahlásit
Vlčáčková
není na tohle potřeba zbrojní pas?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Seš prdlá?
spíš blbá, myslim...
Baysha
chce se vám jet přes devatero hor a devatero řek a devatero lesů a devatero jinejch prdelí na vychajdu? Když necháš muže doma, vejdeš se do auta jako slušnej čék
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
Gerda
čajda se hlásí a moc děkuje za nabídku, bohužel je ale z brna. Nicméně taková luxusní nabídka se neodmíta, poštovný a vazba už bude za pusu Mnohokrát děkuji a být blíž, nohy zulíbám
ja vim, ze delat grafiku ve wordu je fakt blbost, ale ja vubec do grafiky nevidim a v tom wordu aspon mam jistotu, ze se to vleze na stranku
ja to delala v praci ve wordu 2007 a doma mam jeste milionlety word XP, takze v2 ma upravene a zarovnane cislovky, ale zas nevim, zda to nerozhodilo zbytek, protoze ja to tady vidim uplne uchylne zubaty uz uplne vsechno...
prosim na tvrdy papir 1x barevne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:33 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
cernej caj
pošli mi ten soubor na, přihoď k tomu víc fotek, třeba některý, co nemáš focený shora, něco, co máš focený zespoda a blíž, přibal prostě nějaký další fotky, třeba i napiš, ke kterýmu měsíci by se ti líbily (to je podle věku, viď?) A myslim, že je škoda, aby tam byla vždy jen jedna fotka k měsíci. Pošli to tak, ať to mám v pindělí v mailu, hned poprosim kolegyni grafičku, aby na to koukla, přihoď tam poštovní adresu, pošlu ti v obálce vytištěný, ale neořezaný papíry, to si ofikneš sama, jo? Budeš to mít A4 na 100% tištěný na A3, aby se to tam vešlo a byla potištěná celá A4, jo? Tu mail adresu za chvíli smažu, tak si jí prosím ulož, jo?
|