Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5985 . 5986 . 5987 . 5988 . 5989 . 5990 . 5991 . 5992 . 5993 . 5994 . 5995 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:49
- Nahlásit

Pavliii
tak to je mazec gratuluju to se povede opravdu malo kdy a jak uvadi Baico preji at je auti vporadku

Gerda
Člen
- Nahlásit

Pavliii
hele ty nás zas do něčeho namočíš a pak budeš nemocná ))

lucYnka XIII
ooo jé, Peťánek malej marodnej...tak je dobře, že ho má doktor přímo u sebe. Co to blití může bejt? Otrávit se asi neměl čim, ne? Jasně že na něj mylsíme, řekni mu, že když to všechno zvládne, dostane od eldoráda jednu malou bílou argentínku, co se v noci narodí.

radkah
Člen
- Nahlásit

chci čokla co ohlídá dům..tedy aspoň vastane, dyž nám někdo leze do dveří...Pepku ns Ajdou budím...odmítám hlídat dva psy...chci opravdovýho pejska...

Alexa
Člen
- Nahlásit

Pavliii
TED MI VOLAL OTEC, ŽE NAŠLI MOJI AUDINKU, JSEM SE NORMALNE ROZBRECELA!

ty woe a je provozuschopná??????
lucYnka XIII
Peta je churav uz zase,
chudinka, tak snad to bude dobrý

Pavliii
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:50
- Nahlásit

Baico
prej vypadá dobře, řikali orgáni, ale uvidíme až v pondělí, našli ho ve štěrboholích...

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:50
- Nahlásit

Pavliii
TED MI VOLAL OTEC, ŽE NAŠLI MOJI AUDINKU, JSEM SE NORMALNE ROZBRECELA
Jupíííííí, už je na světě audinkaaaa! Gratulíre zér mač!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:52
- Nahlásit

Gerda
řekni mu, že když to všechno zvládne, dostane od eldoráda jednu malou bílou argentínku, co se v noci narodí.
no ja nevim jestli je to dobrej napad, jestli se na to pak nevyprdne, ta argentinka bude uz pri narozeni dle me vetsi nez on. Zas by se na ni moh vozit a mit ji jako konika, on je cernej ona bila, by jim to sluselo.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:53
- Nahlásit

Pavliii
gratuluju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:54
- Nahlásit

janika

Měla jsem u nich známou, denně vypila půl litru rumu a 5-7 piv ty na žízeň, páč vodu nepila vůbec, k tomu vyhulila cca 2krabky cigár. Denně se řezala s manželem, tak, že u nich byli policajti tak 5krát do měsíce, a když se hodně napila tvrdila dokonce, že žádná bible (jako bible svatá katolická) není, že je to cosi jako ďáblovo dílo pro zmatení nevěřících (?) lidí, no blábolila děsný nesmysli, včetně toho, že INRIho neukřížovali římani, ale napíchli na kůl už nevim kdo a tak... Moc jsem se kolikrát bavila
Člověče a ona mne potom bytostně nesnášela!!!
Hele to je ale fakt divný takovou hezkou alternativu jí nabídneš a vona takhle, nevděk světem vládne fakt

Baico
Člen
- Nahlásit

Pavliii
prej vypadá dobře
Tak to držím palce, ať mají orgáni pravdu!!
Jsme myslela jak vypadnu ve tři a šéfová, mi te´d volá, že mám počkat, že musim jesště něco dodělat.

hancaw
Člen
- Nahlásit

Lucynka oooo šudínek Péťánek! To je mi ho moc líto!
dejte mi vědět pani jestli můžu nějak pomoct jo? Kuju za zprávu!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:58
- Nahlásit

Děkuju za gratulace, snad nebude vevnitř nákej eklhaft...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:59
- Nahlásit

hancaw
dejte mi vědět pani jestli můžu nějak pomoct jo
asi jen drzet palce ted. On ten kamos je na kocky fakt machr, je v nejlepsich rukou Uz jsem ho mocinky krat videla zachranit kocku, kterou jini veti odepsali. Ale Peta na tom neni tak zle, ac blijici tak tady lital a divocil.
Jinak je nemocna i Miška, ta bila trojnozka, nevim jestli pamatujete, ta vo byla v novinach. Ma chronicky selhani ledvin v polrocilem stadiu, tak moc prosim o palcodrzeni i tam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
argentinka bude uz pri narozeni dle me vetsi nez on
to neva, bude mít prostě jen hoooodně velkýho psa )))

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:01
- Nahlásit

radkah
hlidaciho sehnat neni problem ja ti klidne pucim tady hlida vse ....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:03
- Nahlásit

lucYnka XIII
chudáček, držíme všechny palce bílý i černý ať se dá do kupy, argentina je vhodná coby jezdecký kůň mám to vyzkoušené s 15 měsíční dcerou
jo ale nesmí teda někdo zrovna jít vokolo, páč pak chudák dítě letí vzad, jak ty hovada startujou na první našlápnutí a u dveří pouštěj hrůzu v tomto případě doporučuju kanárka, ten stojí jak trubka dokud z něj dítě, psa, kočku, či cokoliv jinýho nesundám ale jen ten náš, ten je úplně blbej ale miláček

Zpráva z bojiště číslo dvě: ta bílá bestie obešla funíc dvakrát obývák, znova vylezla na gauč, chvíli se kroutila a na 10 minut usnula.
Štěňata v ní zřejmě pořádaj závody nebo má v sobě vetřelce.
Sem ňáká celá lehce nervózní, je to prvnička, má fakt obří kotlík a před měsícem měla ty hnusný bakterie, tak teď přemýšlím, že asi pro jistotu pojedu jí nechat zkontrolovat na veterinu.
Co si o tom myslíte, nápady sem

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:04
- Nahlásit

Pavliii
snad nebude vevnitř nákej eklhaft
doufam, že ti jí z policejního parkingu vydaj co nejdřív, kámošův citroen tam stál 3/4 roku a pak už byl na odpis. Hlavně, až ti to vrátěj, to nech vydrbat zevnitř, ať nechytíš nějakou breberu.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:08
- Nahlásit

Eldoguero
Co si o tom myslíte, nápady sem
jsem nikdy rodící fenu neměla, takže bych na tý veterině byla imrvére...
ale pokud je v pohodě, jen nervozní, tak to snad nebude nic vážného.

radkah
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:20
- Nahlásit

kettyGERDA, RENATA
já si vybrala po útulkách tak pět vhodných...JO JINAK ŠTĚPÁNEK dogák BUDE PRAVDĚPODOBNĚ V PONDĚLÍ EUTHANÁSOVÁN..je veselej, mazlivej, žere, ale ty nohy mu už neslouží...ani zadní ani přední(((

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:20 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Eldoguero
hele a meris teplotku? podle toho se da porod poznat celkem dobre. Jsem chytra co? jsem byla pres vikend na seminari o porodnictvi.
Jinak pokud nema vytok, horecku a netlaci dlouho a nic se nedeje bych ji na vetku netahala je to zbytecnej stres.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:23
- Nahlásit

Eldoguero
a víš, že podle zákona jí nesmíš převážet? jen v případě ohrožení života.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:23
- Nahlásit

Tohle není moje první rodící fena, vždycky jsem byla tak ňák v klidu, na čubě jsem vždycky poznala, kdy to bude, ale tentokrát jsem fakt nějaká rozhozená.
Možná je to tou infekcí co měla, že o ní mám strach, taky je vidět, že už chudák sotva chodí a nežere.
No asi fakt pro jistotu pojedu. To bude přítel celej vodvázanej z toho, že ho poženu v tomhle počasí 60 kiláků na veterinu, ale sem k nám nejdu, tady vím naprosto přesně co by mi řekli, to co komukoliv jinému - ať do 70 dne nestresuju, že prej dokud se štěňata hejbou, tak je vše ok.
A známá takhle přišla o vrh a podruhý jela na císaře za minutu dvanáct

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:27
- Nahlásit

radkah
ŠTĚPÁNEK dogák BUDE PRAVDĚPODOBNĚ V PONDĚLÍ EUTHANÁSOVÁN
Ooo néééé, ty vole, další bezva ránu do palice! Kurnik!

Eldoguero
jen jeď, jestli cejtíš, že bys to radši probrala se svym vetem. Někdy je dobrý na tyhle pocity dát, zřejmě krom zbytečnejch 120 km se nestane nic horšího.

radkah
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:34
- Nahlásit

Gerda
no já jsem z toho špatná, Roman s tím pomáhá, aby dojel vet. k nim domů..a je z toho úplně v prdeli a na mě to padlo dneska...Jiřina je hotová nejvíc, to je jasný

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:36
- Nahlásit

radkah
je jasný, že když se tak obrovskej pes nemůže už ani pohnout, že se s nim toho nedá moc udělat, neodneseš ho, nepomůžeš chodit, kor když nesloužej ani jedny nožky, jen je to prostě tak strašně smutný!!!!!!!!!!!!!! Neměli bychom pak Jiřku vytáhnout a třeba se s ní ožrat nebo tak něco?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eldoguero
hele nevím, já takle jednou vezla fenu, která nemohla porodit a porodila mi v autě cca 10 kiláků vod baráku, jestli netlačí a je jinak v pohodě tak jí nikam zatím netahej. rvnička může mít příznaky i den předem. Tipuju to podle toho co píšeš, že začne v půl 1 ráno

radkah
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:44
- Nahlásit

Gerda
no hele já za ní jedu 16tého...Jo a na tebe budu mít prosbu. Můj otec má známou z putny, které synek dotáhl křížence pitbula..s tím, že z něj vyšlechtí křížením čistou rasu. Říkala jsem tátovi, že je to celkem zbytečná práce, když jsou plemena existující stovky let...každopádně Bela-tak se jmenuje-je tlustá roční chudinka, se kterouz jdou 3krát denně před barák. Je jí rok a kousek. Máma jí veme na víkend, ale nezvládne si jí nechat/bere jí jen na "pozorování a focení...aby se mohl najít nějaký prima páníček/-já jsem s ní byla půl den a fenka je skvělá, učenlivá...základní povely zvládá, ale nesmí mít kolem vzruchy. Chtěla jsem se zeptat, až bude Bela na Vinohradech, jestli bys jí nejela skouknout a udělat pár fotek-já mám foťák tady a matka nemá-a že bychom se nějak pokusily jí najít nějaký domov, kde bude spokojená.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:45
- Nahlásit

Alexa
A budem tu připojený? A budeme rodit onlajn?

Eldoguero
Připrav si foťák, abys mohla dokumentovat, jak se rodí krokodýli...argentínky...teda pardon. A vyfoť mi eště kanárka, jedinýho tvýho normálního psa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:47
- Nahlásit

radkah
bude Bela na Vinohradech, jestli bys jí nejela skouknout a udělat pár fotek
samosébně pamprésor, neni probléma. Jestli se nerve, můžou jí přinést i k nám na zahradu, aby se tu pomastila s čoklama.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:47
- Nahlásit

radkah

Pozdravuj od nás Jiřinu a ať za nás Štěpánka ještě pohladí,byl to na srazu nejkrásnější a nejmilejší pejsek.

<< 1 ... 5985 . 5986 . 5987 . 5988 . 5989 . 5990 . 5991 . 5992 . 5993 . 5994 . 5995 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání