| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:11
- Nahlásit
Atusch já nepojedu - musím do háku
Davídková nebuj to neztratí béme ho používat jako návnadu na ostatní dobrý lid aby se k nám jako přidávali
Eldoguero podávejte pravidelně zprávy z bojiště pani
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:13
- Nahlásit
Lidi všem hezký víkend
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:13
- Nahlásit
Atusch
Tak minule nám tak zle nebylo to Gerdička lítala ve sněhu chuděra
ta tam přece vůbec nebyla ))) já myslim na bránění jak nás vez tvůj táta..jak budem stát na fleku 3 hodiny ,sme na sračky
a kousat se ti chce, pojedem??
nechce se mi vůbec,ale pojedem,no ..tak f půl u mne? ale koukni na seznam co píšou vo kalamitě,dyštak si ráno písnem a zrušíme to!
Jo a pro případné kolemjdoucí mám info..Nána stále hárá,takže kdo má ouchyla,at nechodí ani kolem.-))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:14
- Nahlásit
tož půjdu asi pokračovat ve spaní, už aby byla sobota ráno............
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
tywe, to musím vyřídit Trixovi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:15
- Nahlásit
hancaw
béme ho používat jako návnadu na ostatní dobrý lid aby se k nám jako přidávali
čim víc dobrýho litu,tim víc béme bohatý že jo ? ))))))
Akky0Aime
tobě téš )
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
už sem myslela že se ti nelíbila procházka!!!
No to sice jo, na počasí koukám má být +3 a padat z nebe, asi voda v tekuté podobě. Bude to hnus ale určitě ne zima Třeba tam budem jen my dvě a bude to během hoďky hotovka...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:18
- Nahlásit
Atusch
Třeba tam budem jen my dvě
to nedoufej,f poslední době končíme v jednu
+3
uvidíme,moc tomu nevěřim,tady je kosa neskutečná
Maky a Trix
tywe, to musím vyřídit Trixovi.
ty nejsi kolemjdoucí,tys naše.-)))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
teď je mínus 4 a zítra bude +3 je to dost možný. Příští sobotu má bejt -8!! To bude teprve zlý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
dík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:21
- Nahlásit
Atusch
zítra bude +3
kam koukáš? voni taky všude píšou něco jinýho totiš! hlavně de vo to esi do rána nenapdane nějaká bílá mr*ka v obrofským mnošství do kerý bjehem dne začne chcát.dyš vidim co tady ty lidi maj za problémy vyject s autem..
Příští sobotu má bejt -8!!
tak nepudem,no..se neposeru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:21
- Nahlásit
čuste žumpizny
sem se dneska nasrala, strašlivě, děsně, hrozně moc. V pojišťovně Napřed u pipky na přepážce, pak sem volala šéfové, potom eště vyšší šéfové a nakonec sem řvala po generální říditelovi Furt je mi to málo, podám eště stížnost do ČNB a budu čekat jak s nima zatočí . Jenomže napřed si musím přečíst stopadesát stran pojistných podmínek, abysem se náhodou neblamovala Jako jsem si prakticky jistá, že tam nic takového není, páč svého času jsem je znala prakticky zpaměti, ale radši si to přečtu Jak se znám tak mě takhle zabitý čas nasere ještě víc a to bude ta stížnost rozsáhlejší a hnusnější Essi mi to zabere víc jak půl hodiny tak to nejspíš pošlu aj do nějakých těch černých ofcí, nebo opčanského džoudy
Du zase dřít, dělá něgdo výcuc?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:25
- Nahlásit
Davídková jasně že jo! Béme mít spoustu peněs a taky bysme jim mohli slíbit že aš přijde ta Apokalypsa tak pro nás přilítnou ufouni a vodvezou nás na Mars - ale jenom ty nejhodnější tak aby se pořádně snažili!
Tywe to je táááááááááááááková ptákovina fakt nechápu kam ty žencký daly zbatek rozumu!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
ahoooooooooooj lidickoveee asi sem prevychovala dedka vstava v pul devaty tak jako vsichni ostatni v teto rodine kdyz je zimni obdobi a to sem ho v tech pul devaty jeste musela budit sem neverila vlastnim ockam kdyz sem koukala na budik
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:46
- Nahlásit
Zpráva z bojiště číslo jedna: byly jsme se projít venku, moc se jí nechtělo a asi padesátkrát čůrala, teď opět leží na gauči, páč v porodním boxu se jí ňák nelíbí, no ale stejně tam nakonec bude muset
Koukejte hypnotizovat, si ňák dává na čas
Chudák Argo se na ní přišel podívat v dobré víře, on je taková porodní asistentka a ona se na něj tuze šklebila a říkala: "Táhni!" tak šel, ale nerad...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:50
- Nahlásit
hancaw
aš přijde ta Apokalypsa tak pro nás přilítnou ufouni a vodvezou nás na Mars - ale jenom ty nejhodnější tak aby se pořádně snažili!
Mě jednou ňáká pani na nádraží slibovala, že prej můžu vodletět někam na ňáký lodi či co, když začnu věřit, já už nevím v koho přesně ale když nezačnu, tak prej umřu.
Tak jsem jí řekla, že stejně jednou umřu a že radši risknu to, že se třá tý apokalypsy nedožiju přirozeným způsobem a paní mi začala nutit nějakou tlustou publikaci a svojí cca 6 letou dceru na předčítání
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
Eldoguero
hele to je masakr, jak k tomu eště vedou a nutěj svý děti, viz ten jesus camp video, jak se ti rodiče rozplývali nad svejma dětma, co v rauši volaly halelujá a ve strachu z pekelnejch plamenů klepaly hlavou o zem...jako masakr.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:00
- Nahlásit
Eldoguero mě právě taky sice neměla céru a nechtěla mi předčítat ale spasit mi chtěla velmi aktivně upozornila jsem jí že aktivně vyznávám ďábla a jela jak namydlenej blesk
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:04
- Nahlásit
Čus!
Za hoďku pádim dom, zatím nemám zprávy, jestli si pan pacient nechal zafačovanou nohu nebo už to serval.
Mám radost, protže se mi podařilo sehnat super dárek pro tátu. Bude si moct sám zapilotovat letadlo
A večééééér máme cvičákovskou besídku, já se tááák těším, to bude v álejích nablito. Snad pro mě přijede táta Modřinou, protže nerada bych si poblila Zeleninu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
zaručený zdroj - idnes! Padat má od 500n.m. a Barrandov má jen 302n.m. bude maximálně tak jako pršet, což je horší než půl metru sněhu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:17
- Nahlásit
hancaw
Paní, koukám, že máme na chlup stejnou taktiku já jí před tím ještě upozornila, že zlodějů (tvrdila, že všichni nevěřící se časem zvrhnou ke kradení a jiný kriminalitě) se bát nemusím, páč mám pekelný psy (sem se nechala inspirovat Strážní věží jehovistů) a pak jsem jí řekla, že můj pán satan by mi nedovolil změnit víru
Hele makala vode mně jak bodnutá včelou i s tou dceru, tý mi mimochodem bylo docela líto. Bylo to o prázdninách po devátý večer
Gerda
Jo to je neuvěřitelnej hnus, jak dokážou tyhlencty sekty vymejt lidem mozek, to je neuvěřitelný
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:29
- Nahlásit
Baico pani hlavně buďte opatrná néé jako já včera/dneska v noci sice jsem neblinkala ale zase jsem dělala ostudu dokonce mezinárodní
Eldoguero já si je občas dopřeju když mám blbou náladu třá jehovisti už mě znaj - mám je už obhlídnutý a jak mě zblejsknou tak svištěj pryč jak zjednaný za ty děti je mi vždycky smutno páč ty si nemůžou vybrat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
hancaw
pani hlavně buďte opatrná
Vezmu si,pani, vaši radu k srdci. Táta chce, abych s ním vyrazila v sobotu na vánoční nákupy, tak musím být alespoň troch schoná pohybu.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:40
- Nahlásit
Cus, pudem na nákou prochajdu o víkendu?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:42
- Nahlásit
janika
Člověče a ona mne potom bytostně nesnášela!!!
proč jako? taky přecitlivělá, co?
zkomolené starobiblické lahve
jo jo, už v bibli psali o chlastu, činím dobro boží. ))))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:44
- Nahlásit
cus decka, Peta je churav uz zase, bobicek porad mu neco je. Asi pred tydnem uz jsem myslela, ze je po nem, ani jsem to nepsala, aby hancaw nebyla smutna, ale vyhrabal se z toho. Jsem prisla vecer dom a mel horecku a ndemoh se ani na haksnicky postavit, dostaval inekce fyzaku do podkozi mocinky casto, protoze nebyl schopen ani se dojit napit a male kotatka umiraji na dehydrataci hrozne rychle, dostal i dalsi leky co mi vetka rekla at mu dam a za dva dny uz behal jako camrda. Pak tyden dobry a od vcera blije, blije a blije zase jsem musela zavodnovat tak me kous (coz je dobre, protoze je plny zivota) dostal od bliti pigaro a vecer dobry a rano dnes zase blije a blije. Byl tu pred chvilkou kamos veterinar a odvez ho k sobe aby ho mel pod dohledem a moh mu davat leky podle aktualni situace. Tak mu drzte palecky blitku jednomu.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:46 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit
TED MI VOLAL OTEC, ŽE NAŠLI MOJI AUDINKU, JSEM SE NORMALNE ROZBRECELA!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:47
- Nahlásit
Pavliii
TED MI VOLAL OTEC, ŽE NAŠLI MOJI AUDINKU
Aje vcelku a pojízdná? Aby jsi se neradovala zbytečně. Každopádně grutuluju, protože ste jedna z mála, který našli ukradený auto.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
jeee chudera tak at je brzy v poradku urcite drzim palecky..s celou smeckou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:48
- Nahlásit