| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:56
- Nahlásit
Eldoguero
zatřetí nechci, aby mě co 200metrů stavěla ňáká kráva a chtěla se podívat na miminko a já z ní pak musela sundávat psy
tak těmdle týpkům řiká biluše kuči-kuči báby ,puma je též žere ))))
Alexa
na rhodosu jak chodil v 9 spát
tak to je to úplně jediný co bysme měli společnýho..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:57
- Nahlásit
Alexa
Eldoguero
Já se u toho utvrzuju jak jsem normální, proto to mám ráda.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
Alexa
já myslím, že za to maj nemalej peníz, jináč by to snad ani nikdo nedělal, no ale tohle ...
Gerda
Vyvolený a Big Brothera jsem viděla, teda tak každej 5. díl a úpa mi to stačilo, víc reality show fakt nemusím. Pak jsem ještě tuze moc rostla u naprosto děsný reality show Polepšovna mazlíčků, doktorce Žertové bych sebrala nejen diplom, ale i rodnej list. A teď nevím jak se to jmenovalo, dávali to na ČT jak se někdo chtěl zbavit z naprosto vážných důvodů samozřejmě psa a vybíralo se kdo si ho vezme To teda nebyla úpa reality show, ale bylo to děsný, přítel u toho nikdy nevydržel a odcházel něco dělat ven s velice zajímavým slovníkem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
Tak se s váma vsadím, že nikdo nemáte tak zpičovatělej den jako já dneska.. Teď jako nevím, jestli se smát, nebo brečet, nebo mlátit hlavou do zdi. Ale totok je extrémní dávka jako.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:03
- Nahlásit
impact
že nikdo nemáte tak zpičovatělej den jako já dneska..
já určo ne, já mám den suprovej.
ale zkus Kejtlin, ta má zpičenej každej den. hlavně jak někdo přijde s novým způsobem vkládání obrázkůch...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:04
- Nahlásit
Alexa
to je dobrej obchod
že jo? na faktuře bylo, že to připravovala ňáká Lucie
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:05
- Nahlásit
hancaw
pani bych vás ráda vzala za slovo, v lednu chci přestat kojit to šílené dítě a pak to rozjedu, to bude hukot až po dvou pivech spadnu pod stůl
davidkova renata
tak těmdle týpkům řiká biluše kuči-kuči báby,puma je též žere))))
já jim říkám krávy a nechodím kvůli nim do vesnice
jbat
Já se u toho utvrzuju jak jsem normální, proto to mám ráda.
a to zas máte pravdu pani, takhle jsem na to nekoukala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
jbat
No, dneska na mě nemá ani kejtlin.
Včera taková bomba, že budu mít možná svoje vysněný štěňátko a dneska se teda od rána posralo všechno, co mohlo. Ale jako kurva fest.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
Eldoguero
No já bych na reality šou i koukala, ale nestíhám to, když přijdu večer domu, stihnu po všem venčení a návštěvení a krafání kouknout na půlku něčeho, co už 45 minut běží a stejnak nevim nic. Strašně sem si přála angínu, abych MUSELA ležet v posteli a mohla čučet na mexický telenovely. Jenže sem nějakou pofidérní dvoudenní chorobu chytla ve chvíli, kdy se mi rozbila telka, a eště mi bylo tak blbě, že sem na koukání neměla ani náladu, pročež plán nevyšel. Teď to chci zopakovat, ale nikdy nejsem nemocná, tak musim počkat zas do léta, páč to je jediný období, kdy bejvam tak na jeden až max dva dny nějaká ponemocnělá. Jinak nikdy.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:09
- Nahlásit
Eldoguero v lednu tu nejsem vrátím se f únoru tak zatím natrénuješ a pak to bude stát za to
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:09
- Nahlásit
impact
a vo co šlo teda? jaký štěndo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
hancaw
hele paní essi se teda chcete k nám přihlásit písni mi na mejl anoel.a@seznam.cz jméno, dat. nar. rod.č., adresu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:12
- Nahlásit
Alexa
a k čemu se přidat? K čemu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
Zdar dámy.
Zde až dole pes z Jílového: http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nal ezeni_neztratili_se_vam.html
Dámy z Jílového, neznáte ho?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
jbat
Štěndo nic. Uvidím až za měsíc..
Ale dneska.
Ráno jsem zjistila, že mi tu asi řádí plíseň. Mezi psama.
Pak mě málem zabila majitelka jednoho psa od nás, když mi volala a nemluvila a zdálo se mi, že vzlyká. A když jsem volala zpátky, tak to típla.. Až pak jsem se dovolala a ona vysmátá, že to zmáčkla v kapse. Jsem měla infarkt. Nejmíň tři po sobě.. Páč v poslední době co telefon od džekraslářů, to smrt nebo ztráta.
A pak mě zničila máti. Volala mi, že sousedka u nich v ulici prodala malej domek s velkou zahradou za 350.000... Že kdyby to věděla, tak prodala byt, co tam má nájemnici, koupila domek od ní a já mohla prodat tuten s malozahradou a jít bydlet tam..
Nemám na to dneska asi...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
Gerda
To je výhoda mateřský - můžu koukat na co chci, ale mě to ňák poslední dobou neba, na telenoveli nekoukám a ani nevím jestli teď aktuálně ňákou dávaj. Tyhle pořady taky nemusím, koukám akorát na Pohlraicha a v poledne na Nově na Monka jo a taky ve čtvrtek na Barrandově na toho šílence z Šance na přežití, včéra byl ve Skotsku, kdoví jestli nevobtěžovala hancaw zrovna jeho
hancaw
pani za měsíc já natrénuju, to zas jó, toa zas bude v álejích nablito
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:19
- Nahlásit
Alexa juž sova odfrčela doufám že berete i opilce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:24
- Nahlásit
impact
pani nezoufejte, mi když koupili tu zříceninu co v ní bydlíme a nastěhovali se, tak za měsíc ve vedlejší vesnici prodali statek po rekonstrukci s obří zahradou a kusem louky jen o 120 000 dráž a běz sousedů
Sem byla nasraná úplně maximálně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
Eldoguero
Bych snad krzevá tu zahradu aji obětovala život vedle máti.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:30
- Nahlásit
Eldoguero
Teď leží na gauči a chrápe, můžete jí někdo laskavě říct, aby už začala rodit, že je v termínu?
Vytřít podlahu nebo schody a vykoupat se v teplé vodě - to je asi blbej nápad, co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
taťkové jsou kokoti voba. to by mi museli dát teda hóóóódně+ peněz abych do takového pořadu vlezla. fuj
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
Eldoguero no prima já se vrátím totálně nenatrénovaná vy už zase budete natrénovaná to budem dvojka obávám se aby to áleje přežily
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
impact
Bych snad krzevá tu zahradu aji obětovala život vedle mát
no a za rok bys tady brečela jak kejtlin
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
Alexa
Na tom možná něco bude...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
impact
to je k nasrání, mi sice máme zahradu velkou, ale tamta byla jednou taková a za barákem skoro hektarová louká, vše na rovině a sousedi nejbližší asi půl kiláku, prostě idilka, no teď už to neřeším, nemá to cenu, taky to neřeš, nebo se tím budeš užírat sto let, vono se naskytne zas něco jinýho
Lola1
už jsem jí i trochu honila po schodech, ale s vytíráním to asi neklapne, sakra zkusím jí zhypnotizovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
jééé, hrajou mi Seala, Secret, to je tak krásná písnička... ten klip je hnusnej, ale ta písnička má kouzlo...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:39
- Nahlásit
hancaw
to je fuk v únoru jsou většinou áleje stejně eště pod sněhem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:42
- Nahlásit
Eldoguero se obávám že to mě nemůže zastavit ..... si je klidně vyhrabuškám - znám se
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:48
- Nahlásit
hancaw
kristova noho to bude strašnej masakr
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:00
- Nahlásit