Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5985 . 5986 . 5987 . 5988 . 5989 . 5990 . 5991 . 5992 . 5993 . 5994 . 5995 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:24
- Nahlásit

Brý tro já sem postižená páč já děsně ráda kupuju psí dárky,páč to žvíže to nikdy neposere má děsnou radost a DO NIČEHO NEKECÁ,takže komerční néé,ale zakládám kroužek psích vánoc.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:27
- Nahlásit

Biluška
Já to mám asi jako ty, už dávno jsem se naučila, nedělat nic honem honem na poslední chvilku, buď to udělám v klidu a protože mě to baví, nebo to neudělám...on se vždycky někdo najde, kdo to udělá za mě

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:29
- Nahlásit

Biluška

pani, máte krásný vánočky Takový si děláme taky a komerce ať nám políbí prdel

Navíc teď jsme objevili nakupování potravin z netového eshopu ))) Sice to neni upa vymakaný, ale aspoň něco

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Navíc teď jsme objevili nakupování potravin z netového eshopu
ne néééé, kde, jak, rychle to vyklop. miluju éšopy!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:41
- Nahlásit

Jimmi
pro mě je nejhezčí sváteční den 25. Sedím ráno u snídaně v ruce okoralej chlebíček a čučim na pochátky

já ráno jim studenýho kapra a salát. )))))
a Štědrej den pro mě začíná tím, že si pustím pohádky nebo koledy a zdobím stromek.

jinak já letos prvně nebudu s našima nepočítám-li dva roky v GB a máma to brala úplně v pohodě, sama říkala, ať si uděláme hezkej večer sami. a to jsem čekala uragán.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:49
- Nahlásit

Jimmi
Já to mám asi jako ty, už dávno jsem se naučila, nedělat nic honem honem na poslední chvilku, buď to udělám v klidu a protože mě to baví, nebo to neudělám...on se vždycky někdo najde, kdo to udělá za mě

tohle mě nutila dělat moje family. vařila jsem pro devět lidí a jim se pořád něco nelíbilo, furt měli kydy.
tak jsme si řekla "dost!". letos peču jen z jedný dávky ingrediencí, ne ze čtyř, udělám trochu polívky a trochu salátu a pár řízků a kapra, když bude sameček chtít a pak se půjdem projít Prahou, večer se najíme, dáme si dárečky pod stromeček a pusu a když nebude nic v TV, pustíme si Bridget Jones nebo něco podobnýho.

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:59
- Nahlásit

Biluška
ale mám pocit, že dost okrádáte sebe i ty ubohý malý dětičky
to si, pani, opravdu nemyslim, vite, my mame hezkej zivot jaksi celorocne
jinak souhlasim s tim, at si kazdy udela vanoce tak, jak chce
a trosku se pripojuju i k Maky a Bajse ve veci tech vzpominek na stres, ktery "musel byt", navstevy lidi, ktere nemusime videt jak je rok dlouhy a o vanocich taky ne, ale "co by tomu rekli".

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:01
- Nahlásit

Hele dívaly jste se včera na Tátu a mámu? Na Taťku Péťu?

Davídková
Ty tam musíš prostě. Kdybys tam byla teď, mohlas jet v roce 2012 do Afriky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:02
- Nahlásit

jbat
Hele dívaly jste se včera na Tátu a mámu? Na Taťku Péťu?
mám to nahraný budu koukat dneska, byl ještě lepší než v předchozích dílech?????

hancaw
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

Čauky fšicí!
Jsem se fčera srááášlivě zlískala s kolegyňkama ale fakt strašně pak jsem obtěžovala skotského horala v metru - povídali jsme si jestli nosí pod sukňou kalhotky pak mi chytl revizor a nejsem si jistá CO přesně jsem mu provedla ale pamatuju si že mi říkal nebuďte na mě tak zlá pak jsem velmi rozveselená probudila muše a ten jaxi neměl pochopení pro mě a teď mi říká opilče! Neva dneska jdu zase mám ráda vánočky ale ty pohodový neuhoněný

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:08
- Nahlásit

Alexa
mám to nahraný budu koukat dneska, byl ještě lepší než v předchozích dílech?????

Ty vole no to si piš!!!!!!!!!!!
Taťka Peťa je ultramegakokot, to je úplně mazec, ti nebudu říkat, co tam bylo, nicméně to byl hardcore.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:09
- Nahlásit

hancaw
pak jsem obtěžovala skotského horala v metru

si byla až v Londýně?

pak jsem velmi rozveselená probudila muše a ten jaxi neměl pochopení pro mě

je trochu prudérní, ne? )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:15
- Nahlásit

jbat
Ty tam musíš prostě. Kdybys tam byla teď, mohlas jet v roce 2012 do Afriky.
twe mám to nahraný ráno sem sčíhla snad 5 minut,ale stačily.-)))) bože to sou HOVADA! a ten tlustj Míšánek,ty voe tak toho bych zabila do hlavy okajděte!!
ofšem do afryky cííí,tagže nás přihlaš s bonc a aleksou,myslim ža takový realytyšou eště f telce neměli
hancaw
ale fakt strašně pak jsem obtěžovala skotského horala v metru - povídali jsme si jestli nosí pod sukňou kalhotky pak mi chytl revizor a nejsem si jistá CO přesně jsem mu provedla ale pamatuju si že mi říkal nebuďte na mě tak zlá
můj ty Tondo kolenatej! vy se teda nezdáte..ale...doufám,že ste toho Gybsóna aspon vybrapčila abyste zistila jak je to s těma gatěma )))).Co ste provedla temu nebohému revyzoroj nechci ani domejšlet,ale doufám,že pouvažuje vo nějakým slušnějším zaměstnání .-)))
du makat nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
twe mám to nahraný ráno sem sčíhla snad 5 minut,ale stačily

no tak zbytek nepřežiješ!!!!!!

ten tlustj Míšánek,ty voe tak toho bych zabila do hlavy okajděte!!
ty volééé, tak to počki eště.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:20
- Nahlásit

Zdar lidi, venku zase sněží jako obvykle. Opět jsem ráno podnikla marnou snahu o procházku s vořiškama a kočárkem a opět marně Tentokrát jsem ale byla chytřejší a opatrnější a flákla jsem sebou pouze 2krát! Ušli jsme opět cca půl kiláku, páč dál se nedá, cesty do lesa - mrtvý, cesty mezi polema - mrtvý, cesty mezi loukama - mrtvý totál, tam je 1,7 m sněhu měřeno dle pletiva, kterýho kouká ani ne 10 cm a celkově má 1,8m.
Chodit po naší silnici dolů do vesnice je zaprvý vo hubu, zadruhý se psema i vo nervy (ty kreténi jezděj na tomhle fort jak hovada) a zatřetí nechci, aby mě co 200metrů stavěla ňáká kráva a chtěla se podívat na miminko a já z ní pak musela sundávat psy, páč koukání na miminko bez poplatku kde to ty lidi viděli, že.
Jinak psi si ze mě zřejmě dělaj prdel - dědek Axa dnes šmejdí po výběhu od rána a hledá granulky, co mu včera vyházely kočky z misky. Uklidila jsem mu v boudě měl tam naděláno jen lehce, asi mu včera fakt nebylo dobře. Dnes je tak o 100% lepší, no jestli mě bude děsit, tak jako včera pravidelně, tak si na to zvyknu a až mu bude úplně nejhůř, tak si budu myslet, že si ze mě opět dělá prdel...
Těhotná argentina nežrala včera,nežrala ani dneska ráno, od 3. hodin jsem s ní vzhůru,páč vypadala, že už to bude a samozřejmě furt nic Teď leží na gauči a chrápe, můžete jí někdo laskavě říct, aby už začala rodit, že je v termínu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:21
- Nahlásit

Dobré jitro, co se vánocůch týká, moc je nemusim, nás je strašně málo, a poslední dobou to bylo vždy o jednoho míň. Máma je u toho dojatá a mě z toho bolí celej den břicho. Neni to pro mě nic slavnostního a hezkýho, jen taková křeč a přání, ať už je to rychle pryč. Doma si výzdobu nedělám, ale co milákuju jsou františky a voňavý svíce, to teda vodpaluju furt. Nejradsi sem měla vánočky na horách, když jsme jezdili do jizerek - ráno sme se vyšpulili na běžky, přijeli až odpo, začali mrskat ty chlebíčky a takový srandy, u toho se čučelo na pohátky, nebo, když mě vyhnali krs zdobení stromku - to sem byla ještě malá - hrála sem si na zahradě v závějích a stavěla iglů. Bylo tam vždycky úžasný ticho a žádní lidi. A pak sem dostala konečně svoje běžky a už sem nemusela za mámou jezdit na kandahárkách s kačerem, ubulená s usoplenym rypákem, že mě bolej nožky ))Máma mě na těch kandahárkách jednou před sebou popichovala hůlkou, protože už se skoro stmívalo a my byly v lese mobilu nemaje, pročež se bála, že se ztratíme a při sjezdu si zlomim nohu. Chvíli jsem ji nenáviděla...jestli si někdo umíte přectavit, jaký to je, když ste malej člověk na kandahárkách a zezadu vás matka popichuje hůlkou na svých běžkách s mnohem delšíma nohama a sluznicí...sem myslela, že yčerpáním zemřu. Taky sem dostala velkou panenku a šla sem rovnou spát ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

hancaw
jestli nosí pod sukňou kalhotky
a jak??? zjistilas to????
pak mi chytl revizor a nejsem si jistá CO přesně jsem mu provedla ale pamatuju si že mi říkal nebuďte na mě tak zlá
jééé počki te´d ti příde vobálka s modrým pruhem za seksuální vobtěžování
jbat
Taťka Peťa je ultramegakokot, to je úplně mazec, ti nebudu říkat, co tam bylo, nicméně to byl hardcore.
jééé tak to už se těšim, hele řekni mi proč sou ty ženský takový slepice a sou ochotný se tagle ponižovat
davidkova renata
bože to sou HOVADA! a ten tlustj Míšánek,ty voe tak toho bych zabila do hlavy okajděte!!
no ten mě taky dostává nejvíc mě dostal v minulym dílu na rhodosu jak chodil v 9 spát

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:26
- Nahlásit

Alexa
ten mě taky dostává nejvíc mě dostal v minulym dílu na rhodosu jak chodil v 9 spát

v tomdle díle šel spát v půl desáttý.

jééé tak to už se těšim, hele řekni mi proč sou ty ženský takový slepice a sou ochotný se tagle ponižovat

já bych řekla, že je strhne soutěživost. že i kdyby si ho některá nechala, tak až to všechno opadne, tak zjistí, že je to kokot a vykšalou se na něj. teda až na Šárku. Šárka je absolutní debilka, mně ta její blbost hrozně irituje, ale fakt strašně, taková přepíčená blondýna, to je něco na mě. té to přeju, aby si Peťánka nechala. jí totiž ani nedojde, že je to debil.

hancaw
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:32
- Nahlásit

Alexa no právě že mi říkal že gaťky má ale nechtěl mi je ukázat bo tam s ním byla jakási žena která vypadala poněkud rozčíleně když jsem mu začala nazdvihovat sukňu
stran toho revizora - si nemyslím že bych ho jaxi seksuálně tooo spíše jestli jsem mu nevynadala že v noci otravuje počestné pocestné
Jbat myslím že až v Londýně ne mám pocti že to bylo v metru směrem na Strašnickou teda aspoň si to myslím.......

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:34
- Nahlásit

jbat
v tomdle díle šel spát v půl desáttý.
ty woe fakt tak pozdě
jí totiž ani nedojde, že je to debil.
no ale to je pro něj naprosto ideální partnerka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:34
- Nahlásit

Tátu mámu sem viděla jen první sérii a bylo to tak strašný, že jsem se vztekala ještě několik hodin po odvysílání a od tý doby to vzdávám, na tohle prostě nemám

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:37
- Nahlásit

Eldoguero
Tátu mámu sem viděla jen první sérii a bylo to tak strašný, že jsem se vztekala ještě několik hodin po odvysílání a od tý doby to vzdávám, na tohle prostě nemám

já tu první právě neviděla, akorát sem slyšela, že se tam v bazénu něco TÓ
Ale to nemůžeš brát vážně já se ui toho děsně tlemim, a minule se přišel podívat kluk co se mi stalo páč sem dostala záchvat smíchu

hancaw
vypadala poněkud rozčíleně když jsem mu začala nazdvihovat sukňu

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:37
- Nahlásit

Alexa
no ale to je pro něj naprosto ideální partnerka

však jasné, oni budou drým tým, on bude v africe lovit slony a ona žvýkat kůže a bude šťastná. ))))))))))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:42
- Nahlásit

Eldoguero
Tátu mámu sem viděla jen první sérii a bylo to tak strašný

souhlasím, tak na takový píčoviny fak nemám čas ani zájem

celkem nechápu ty ubožačky, že se dobrovolně přihlásej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

Alexa
já vím, že bych to neměla brát vážně, ale mě děsně sere, že ty lidi jsou jako fakt reálný a že je vůbec na tomhle světě možný, aby žily takový hovada nekulturní jedny, Herodesa na ně na fšechny
V tom bazénu tam fakt TÓ, ale nic neukázali samozřejmě

hancaw
pani výborný s vámi bych chtěla jít někdy pít, to by ty metra zavřeli úplně a mě by dali do vobčanky razítko - persona non grata for Praga (to už jednou skoro chtěli příslušníci oškliví jedni)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

jbat

www.z-market.cz

Objednala sem si pár jogurtů - ty mi dva dali jiný, ovesný vločky, jusíky, ty mi dva dali taky jiný, rajčata - nejhorší na trhu, tři cottage a ještě něco, k tomu sem dostala dárek noviny dnes )))) Ale nevzdávám to, ještě jednou něco objednám a když to nebude oukej, tak jim napíšu hezkej ímejl

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:44
- Nahlásit

Jimmi
přesně, tohle je na tom to úplně nejhorší

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:49
- Nahlásit

Jimmi
Eldoguero
přesně, tohle je na tom to úplně nejhorší

hele ale tak voni za to maj nějaký prachy nééé???? a pak taky jezděj po těch hotelech to maj taky zadarmiko nééé??? tak když je to nějakej ekshibionista/tka tak sou ve svý kůži a ještě to dostanou zaplacený
Lucie Kratochvílová
Objednala sem si pár jogurtů - ty mi dva dali jiný, ovesný vločky, jusíky, ty mi dva dali taky jiný, rajčata - nejhorší na trhu, tři cottage a ještě něco, k tomu sem dostala dárek noviny dnes )))) Ale nevzdávám to, ještě jednou něco objednám a když to nebude oukej, tak jim napíšu hezkej íme
to je dobrej obchod

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

A víte, jak z toho musí bejt špatnej ten tým, když je musí tolika měsícůch natáčet a bejt nedejbože přítomen, když třeba náhodou TÓ????? Chudáci lidi, snad za to maj aspoň veliký peníze, i když třeb mohli říct produkci, že tohle točit nechtěj...ale třeba by zas přišli o práci...takže aby nepřišli o místo a měli hezké a bohaté vánoce, koukají už nekolik měsícůch na úplně debilní lidi, co se přihlásili dobrovolně do soutěže a muše a ženu. A teď třá trpí všichni. Ale koukat mi na to neva, viděla jsem zatim jeden či dva díly, bylo to velmi podivuhodné, jednou už sem reality šou viděla, když dávali na prime Vyvolení 1

hancaw
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:54
- Nahlásit

Eldogueronikdy neříkej nikdy až budete mít cestu kolem pani se stavte a rozjedem to

<< 1 ... 5985 . 5986 . 5987 . 5988 . 5989 . 5990 . 5991 . 5992 . 5993 . 5994 . 5995 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání