| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:03
- Nahlásit
dneska máme na cv ičáku besídku, odvoz tam mám, ale zpátky půjdeme s kamarádedm asi šourem-budeme statečný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:04
- Nahlásit
Eldoguero
vořech dejme tomu že vořech
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
Normálně mi přeběhl mráz po zádech, to jsou ale náhody nenáhody...
Policajta Slávka si teď vůbec nemůžu žádnýho vybavit, nevíš alespoň odkud je, aspoň zhruba?
S tím kousáním to je hrozný, ale některý psi jsou jak psycha, když jde o amputaci
Koukala jsem, že tam má pořád límec, teda kromě venčení a krmení a hlavně u ní někdo pořád je, u nich je neustále někdo doma a veterináři jsou oba ona i manžel a často je u nich i tchyně a ta je vlastně už takovej malej veterinář a tuším, že i asistentka je tam o pár hodin dýl než maj ordinační hodiny. U ní bych se nebála psa nechat, kamarádka tam nechávala kolikrát svý amstafi a to některý z nich nejsou zrovana ideální pacienti a nikdy nebyl žádný problém.
Teď jde teda asi hlavně o to, aby si čuba tu nohu přestala žrát co no držím palce, bylo by jí škoda mi nepřišla ani nijak statá.
Co se jí stalo, jestli se můžu zeptat?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:11
- Nahlásit
Eldoguero
Tak tak - já teda dle svého svědomí lidem kde si nejsem jistá jaký bude přístup k psovi (myslím výcvik a pod.) se snažím vybrat plemeno, který podle mě a toho co mám načteno nemá v povaze žrát lidi, být neurotické a pod. při nedostatku disciplíny
Mimochodem - moc krásná miminka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:13
- Nahlásit
Eldoguero
ta asistentka je taky její pacoška a on je přes koně ne? maj dva ..
stalo se neuvěřitelný..kámošku a manžela smet na přejezdu rychlík,5 neděl ona v umělým spánku,v den kdy jí přivezli ,manžel zapomněl zavřít vrata a čubu přejel traktor..manžel zemřel na rakovinu během necelýho měsíce,ona rozbitá na sračky,stále v zásadě je,je to nadlouho. čuba ani přežít neměla,10 dní tam jezdil mvrd Rus,kámošky známej,píchat injekce..čuba se z toho dostala,ale jak měla podrcený to rameno a všecky žebra nalevo zlámaný,asi se ty nervy přerušily a od zápěstí dolů nedorostly už..takže to měla neovladatelný a jakoby mrtvý(ale krevní oběh byl normální) a začla na tom makat.Esi máš emila,pošlu fotky.. sou jí 3,5 roku.velmi nadějné zvíře to bylo..
na slávka se voptám večer a písnu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:14
- Nahlásit
Cus bus, co je noveho?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:15
- Nahlásit
Eldoguero
jééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, gratuluju k miminkům
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:18
- Nahlásit
Eldoguero
To je ta paní, jak měl Psíček vedle ty trapný poznámky..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
co je noveho?
eldorádo zas už rodila,jinak nevim ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:19
- Nahlásit
Mucholabka
Dobře, ale pitbulovitej
Gerda
Nemám teď čím je nafotit, až večer. Do foťáku jsem nekoupila baterky, já mám invalidní mobil a přítel je se svým supermobilem na cvičáku, tak až večer, ale slibuju paní, že fotky budou detailní i na jejich malý blboučký ksichtíky
Dnes odpol. máme na cv. schůzi, tak doufám, že se tam budu moct taky na chvilku rozjet, bylo by to potřeba, aspoň na hoďku i s cestou, zhypnotizujte někdo Kalunů
A taky Velkého pana Dozáka, páč si nenechá vysvětlit, že nemůže rodit s čubou a kojit malý malodogy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:26
- Nahlásit
Nazdař žumpoňky
tak u nás ráno sněžilo než sem došla na cvičák začlo svítit slunko a svítilo doteď teď to vypadá že zas haljzl bude padat
Eldoguero
gratuluju k dogátkům a koukám že jsem se spletla o celý 2 hodiny
jsem moc ráda za zprávy o bobině
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:27
- Nahlásit
Alexa
jsem moc ráda za zprávy o bobině
to je vid??? k neuvěření.-))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:29
- Nahlásit
Dines
Souhlas AD častěji než, že by žraly lidi, tak hrozně trpí psychicky sami o sobě, ale každopádně, jak jsem napsala radši nevychovanej berňák, než argentina.
davidkova renata
emila mám na FB, fotku pošli, to mě zajímá určitě
Ale to je teda fakt neuvěřitelnej hukot, fuj, až je mi z toho zle
impact
Jo jo teď mě to napadlo, že by to mohla být ona, hrůza teda
Monty
děkuji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:31
- Nahlásit
Eldoguero
pěkný mimísci , kolik jich má? A kolik kluků a holek?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:33 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
hlavně ať jsou zdravá a ať si je vyberou hodní majitelé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
to je vid??? k neuvěření.-))))
určitě by měla můdr radost z takový zprávy nezaujatý nééééé??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:37
- Nahlásit
Eldoguero
sem si emila vzala z tvejch stránek..snad to platí
hukot to je,todle sou jen střípky nechce se mi to tu rozvádět..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:39
- Nahlásit
Alexa
samo jí to večer hned nahlásim )))))) už se na to těšim.-))))
jen platí co sem už řikala.eldorádo píše,že má FURT límec,případně asi koš a toho se obávám,že to prostě ona nezajistí...vim co a proč to řikám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:42
- Nahlásit
davidkova renata
en platí co sem už řikala.eldorádo píše,že má FURT límec,případně asi koš a toho se obávám,že to prostě ona nezajistí...vim co a proč to řikám
a tak neházej bambitku do ječmena. Třá to má jen pro jistotu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:48
- Nahlásit
dekuji renatce,makrel a monty za prani!!!!
Eldogueropani gratulace k bilejm velika!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:49
- Nahlásit
Alexa
Třá to má jen pro jistotu
to nemá páč den předtim než měla už jít dom si to sežrala znova! u nich..následovala druhá operace a to si toho prej tejden předtim nefšimla,proto to hrušková nečekala.dyš to volala zdeně tak brečela
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:51
- Nahlásit
davidkova renataach jo,doufam,ze bude boba dobra!celej den a noc mit nahubek,nebo limec,je fakt k zesileni!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
to nemá páč den předtim než měla už jít dom si to sežrala znova! u nich..následovala druhá operace a to si toho prej tejden předtim nefšimla,proto to hrušková nečekala.dyš to volala zdeně tak brečela
ach jo a dát jí na to botičku????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:00
- Nahlásit
nemethova5
vše nej at´ ti ještě Haja s Aminem dělají dlouho radost a tak vůbec at´ se ti splní vše co si přeješ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:02
- Nahlásit
Alexa
dát jí na to botičku
původně jí doktorka řekla,že s botkou odejde..nějakou,tak nevim,uvidí se..nicméně stačí 2 minuty a hotovo a můdr jí tuty nenechá nějakou ochranu furt bo chudinka že jo.. třá se na to vyflákne už,jinak nevim
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:06
- Nahlásit
kejtlin
Monty
nemethova5
Děkuji, děkuji
Jsou 4 pejsci a 2 fenky zatím, teď to už konečně vypadá, že fakt pracuje na sedmým a mám tucha, že to není zdaleka poslední
davidkova renata
Ok, v pohodě na stránkách je asi jiný než na FB, ale platí oba.
Chápu, to není třeba rozebírat, teď už jen doufat, že se srovná aspoň to, co se srovnat může.
Ale jak jsem včera viděla tu čubinu, tak fakt jsem si v první chvíli myslela, že na nohu jen kulhá, že jí má zavázanou, až po chvíli jsem si všimla, že ji nemá... Pobíhala (na vodítku sice, ale přece) docela pěkně, na to, že po třech, tak snad se dá do kupy
Škoda, že jsem to nevěděla včera, bych se na ni zeptala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:28
- Nahlásit
Normálně se mi stal zázrak - mažu chlebíček a upad mi a vůbec ne namazanou stranou dolů, ale tou nenamazanou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
EldogueroNormálně se mi stal zázrak - mažu chlebíček a upad mi a vůbec ne namazanou stranou dolů, ale tou nenamazanou
no ale tady sou zázraky celkem bježný
tak jak už máte sedmáčka?????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
Alexa
Tý jo špatný, to sedmý štěně ne a ne ven, vždycky zatlačí, kousek popoleze a zase zaleze. Už ani oxitocin nepomáhá, tak to ještě zkusím rúčo až pořádně zatlačí a když ani to ne, tak holt vzhůru za dr. Hruškovou no
no ale tady sou zázraky celkem bježný
no jo, ale u mě ne
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:05
- Nahlásit
Zdar dámy,
nechtěl po mě někdo něco?
|