Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5994 . 5995 . 5996 . 5997 . 5998 . 5999 . 6000 . 6001 . 6002 . 6003 . 6004 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:31
- Nahlásit

Maky a Trix
¨Nejsi paranoidní.... ikdyž vím i o chrtech co běhají agi

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:33 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Dines
ale chápeš, že ona měla kavalírka. Musela ho utratit, protože měl luxace obou patel a několik desítek epileptickejch záchvatů denně. Studuje se mnou veterinu, každej den prosedí nad knížkama. I toho kavalíra venčila maximálně hodinu denně(co jsem slyšela), prostě na to nemá čas. Ani ho nebrala do školy, aby si pohrál se psama. a teď si chce pořídit chrta?! no mi jebne. Proč si kurva každej nevezme vořecha z útulku?! Určitě tam najde něco, co bude vděčný a akční, a když to ostříhá, bude to vypadat jako chrt.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
Mluvíš o Marice? Nebo je to jen shoda...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:36
- Nahlásit

impact
ne. Tahle se Marika nejmenuje.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:38
- Nahlásit

Maky a Trix
Aha, tak to je jen shoda.. S tím kavalírkem (resp. kavalírkou). A hledáním nového psa. Zajímavé.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:39
- Nahlásit

Maky a Trix
No a co adopce chrtů - když už.... ????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:40
- Nahlásit

Dines
to by asi neprošlo... každej chce štěně. A já do toho nemám sebemenší právo zasahovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:41
- Nahlásit

Čus, dneska jsem zase v Ostravě, na chvíli pryč ze zapadákova. Psům se tam moooooc líbí, protože mají 3000 m pozemek a k tomu pozemek od sousedky babiny co nemá plot a její to je jedno a pozemek jejího souseda co taky nemá plot :-D za chvíli nafotím jak zkrásněli. Až na Aginu, která je jak balonek a asi praskne.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

Maky a Trix
Nojo, jasný - docela to chápu - ale sednout si s ní a rozumně jí vysvětlit, že vipet a cvičák (jakože výcvik) dohromady dost dobře nejde bych brala jako svojí občanskou povinnost
Jako je to mazec co ty lidi nevymyslí - tchán si onehdá namyslela argentinu k pětiletýmu dítěti.... tak jsem zapracovala a mají berňáka A kupodivu i s PP

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:45
- Nahlásit

Dines
hele, ona s ním asi bude chtít třeba něco dělat. Ale prostě mi přijde zvláštní si myslet, že socializaci a nelovení ti zajistí základní výcvik na cvičáku. Jen se bojím, aby nakonec nebyli nešťastní oba. On doživotně na vodítku stran lovení a ona, protože ho nebude moct brát ani ke koni, když bude lovit. A obávám se, že ne na každým cvičáku jí jsou schopní poradit s lovením u chrtů.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Dines
To chtěl nedávno kámoš leoparda.. Tak jsem ho poslala za Alenkou od Leopardů v nouzi, ať se poptá, ze které chovky si má vzít, aby si nenaběh.. Ta mi pak psala, celá rozčílená, že psal mejla a chtěl poradit, kde koupit psa bezPP. Tak ho sjela na tři doby a od tý doby se neozval..
No a za pár týdnů koukám ke kámošovi na FB a hle, leopard s PP v galerce.. Pak se tu stavoval, páč nám pomáhal stavět koupelnu. Tak jsme se o tom bavili a říkal, že ho tím mejlem tak vyděsila, co všechno by si bezPP mohl koupit, že si to honem rychle rozmyslel.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:46
- Nahlásit

Maky a Trix
A víš teda proč si vlastně vybrala chrta?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:48
- Nahlásit

Dines
protože nechce malýho, neaktivního, přešlechtěnýho psa.

impact
Člen
- Nahlásit

Adens Samý úspěch

Dines
Člen
- Nahlásit

impact
Alenka je dobrá a má přehled - a leopardů v nouzi pořád na výběr A docela dost se objevujou i s PP - holt každej nemá podmínky no. Já bych leoparda nechtěla - ikdyž nemůžu říct, že by byli nějak špatný - to moje pudlina je větší sfině než Alenky Bloxinka (mimochodem chodíme spolu na cvičák )

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:50 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Maky a Trix
Fajn, tak ať si pořídí pudloně - veskrze zdravý plemeno(hlídají se oči a dysplázka), hnusně aktivní, a veliký je to taky dost Jo, a umí vyhledávat miny (viz. dvě stránky zpět)
edit: jo a je to svolný naprosto ke všem aktivitám včetně gaučingu, socializuje se to samo a víceméně nemá loveckej pud.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

Dines
hele, nápad dobrej. Ale já do toho zasahovat nebudu. Bude to její pes, její rozhodnutí, třeba si vybere ještě jiný plemeno. Podle mě jen s těmito požadavky může jít i do útulku. ale to je moje úchylka.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:58
- Nahlásit

Maky a Trix
No jasný - a né každej ale do útulku půjde - momentálně bych asi taky nešla - celkem mě láká nějakej ten vrh (jeden) si odchovat - proto mám papíráky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:00
- Nahlásit

tě pyc jelyta..tady je hásky celkem,mr*ka taje bo je teplo a svítí)))
kačaba
paníííííííííííííííí zdravím!!!!! už delší dobu na vás myslim,že ste se šíííleně dlouho neozvala!!!! doufám,že se máte dobře! jinak díky za pozvání,ale bješky u mne fááákt nehrozej,leda snat kajak aš ta mr*ka rostaje

FŠECKY DANY
úpa vše nejlepčí k svátku,hlavně teda nemetka bo na jinou si nemůžu fspomenout

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:01
- Nahlásit

Dines
tohle já nechápu já si myslím, že čoklů je jak sraček a psi, který nejsou ve svým plemeni opravdu špičkový, bych prostě dál nemnožila. Mě úplně děsí, když je před vánoci, útulky jsou plný a někde vidím inzeráty, že zadaj štěně z toho a toho vrhu. Jinak ti asi rozumím, že si to chceš vypiplat, no. Já osobně bych chtěla ještě druhýho vořecha, ale už ne od štěněte, něco kolem dvou let. Ale to až dostuduju, což bude ještě trvat dloooouuuuho. Takže zatím jen budu tiše nenávidět všechny, co si kupujou štěně, místo aby zašli do útulku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:05
- Nahlásit

Maky a Trix
Kamarádka si nutně potřebuje pořídit vipeta. Protože nechce uťápnutýho psa. Tak bude s chrtem chodit na cvičák. Coursing hrotit nebude, protože závodit s ním nechtěj. No, ale chtěj sportovního psa, protože její přítel chce dítě. Jsem paranoidní, když mi přijde úplně mimo si pořizovat chrta, abych s ním chodila na cvičák?
úplně paranoidní nejsi,myslim,že by měla vyhledat lékařskou pomoc.J
á ted třá bych taky asi nešla do útulku,asi taky bych koupila zas štěně s PP,řikám asi bo jeden nikdy neví..
chrta asi lovit nevodnaučí si teda myslim..kor vona

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:06
- Nahlásit

davidkova renata
ale tak si vždycky můžeš vzít i papírovýho psa v nouzi.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:07
- Nahlásit

Maky a Trix
Asi máš pravdu - na druhou stranu lepší množit aspoň průměrně exteriérový PP psi (zdravý a povahově OK) než bezpapoše.
To víš že nebudu nakrývat teď, když se neprodá ani ta špička, ale znáš to - každý by rád po své fence štěňátko Tak jsem si to zařídila tak, aby to bylo co nejschůdnější pro všechny strany A jeden vrh se ztratí v davu - kupodivu naštěstí není vidět moc králováků "v nouzi", ikdyž je ročně vrhů celkem dost.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:12
- Nahlásit

Dines
to já moc nesouhlasím. ale jako každýho věc. moc ti přeju, abys je pak všechy udala jak chceš a co nejdříve.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:14
- Nahlásit

Maky a Trix
Neboj - znám paní co jí zůstalo z vrhu 5 štěňat doma - teď jsou jim cca dva roky - takže má 7 dospělých králováků - docela mazec.
Tak se neboj, že si to nějak neohlídám (aspoň co půjde)
Momentálně upínám své chovatelské snažení ke skinny morčatům a štěňátka nás čekají nejdřív asi za dva roky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:15
- Nahlásit

Maky a Trix
ale tak si vždycky můžeš vzít i papírovýho psa v nouzi.
to jo,to můžu..pokud ale nemám nějaký plány stran výcviku,docela často bejvá u těch psů "problém",kterej nebrání běžnýmu životu ,ale na výcvik by to třá nebylo.Samo že se najdou vyjímky,to nepochybně.Osobně netušim co mi život nachystá,ale sáhla bych ted po štěndu s PP z pracovního chovu..máš výhodu,že štěndo si zformuješ poměrně rychle a snadno k obrazu svýmu,vzhledem k tomu kde a jak žiješ,co k tomu potřebuješ a tak.bejvalá ovčanda byla Niki von Strase .-)))) byla dokonalá,jak taky jinak,přišla ke mě asi v 5 měsících..jsem totiž velmi zmlsaná poslušnými a bezproblémovými psy,mám toho plný kecky jaxem furt v práci a na vše úpa sama,je toho na mne dost a nechci si to komplikovat víc než je nutný..hrozilo by ,že pak bych už z držení psa neměla žádnou radost,což má nepříznivou zpětnou vazbu pro psa a to nechci.Třá to za x let bude jiný,ale ted je to takhle.
Jinak bych ale nechovala..nikdy..nemám na to podmínky ani žaludek a nervy,leda bysem si nechala všecky a to asi nepude.-))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:16
- Nahlásit

Dines
ok, morčata klidně chovej, to jsou nejstrašnější stvoření na planetě. Spolubydla na koleji ho měla s sebou tři měsíce. Tři měsíce jsem se nevyspala.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:17
- Nahlásit

davidkova renata
já tě vlastně i chápu. ale prostě sakra někdo si ty chudáčky v nouzi vzít musí!

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:23
- Nahlásit

Maky a Trix
k, morčata klidně chovej, to jsou nejstrašnější stvoření na planetě. Spolubydla na koleji ho měla s sebou tři měsíce. Tři měsíce jsem se nevyspala.

Na tom něco bude A proto je mám přes dvoje zavřený dveře od ložnice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

Maky a Trix
já tě vlastně i chápu. ale prostě sakra někdo si ty chudáčky v nouzi vzít musí!
já tě samosebou taky chápu a naopak si moc vážim takovejch lidí,jsem ráda,že takoví jsou! já byla dřív taky taková,co my všecko posbíraly s kámoškou..,ale sem už stará a unavená a udřená a nemám už na takový akce sílu,třeba se to změní až se dítě KONEČNĚ vosamostatní a nebude mi furt někde v mosku cinkat varovnej zvoneček,že co když...dopln si co chceš..

<< 1 ... 5994 . 5995 . 5996 . 5997 . 5998 . 5999 . 6000 . 6001 . 6002 . 6003 . 6004 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání