Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5994 . 5995 . 5996 . 5997 . 5998 . 5999 . 6000 . 6001 . 6002 . 6003 . 6004 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

Dines
já ho měla metr od postele. Bože, jak já to zvíře nenáviděla!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:28
- Nahlásit

Zdááár lidi, tak po krátké odmlce oznamuji všem přítomným, že naše zlatá Kaly právě pracuje na sedmém miminku malého bílého dozete
Včera jsme pro jistotu navštívili naší veterinářku, cesta mám sice v tom počasí místo běžné hodiny trvala více než dvě, ale doktorka Hrušková za to stojí Proběhla kontrola, vše shledáno ok, s tím, že máme jet domů, že do rána určitě začne rodit. No a ve 3. 30 první štěňátko
Držte palečky ať je vše v pohodě, Kaly vypadá dobře, štěňata taky jen já jsem úplně mimo, páč jsem od čtvrtka naspala celekm asi 3 hodiny, tak počítám, že vydržím do večera a pak padnu za vlast.
Dvě fotky jsou prozatím na FB, pokusím se je hodit i sem, ale znáte to minule se mi nějak nedařilo
Dines
Jako je to mazec co ty lidi nevymyslí - tchán si onehdá namyslela argentinu k pětiletýmu dítěti.... tak jsem zapracovala a mají berňáka
Jinak co se AD týká, k dítěti znám už jen jedno lepší plemeno než je AD a to stafbull, takže opravdu naopak můžu vřele doporučit

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:28
- Nahlásit

máte zprávy z porodnice?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:29
- Nahlásit

Eldoguero
gratulujeme a přejeme, ať to jde hladce a všechna miminka jsou zdravá!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:30
- Nahlásit

Eldoguero
Gratulace, my budeme rodit za 14 dní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:31
- Nahlásit

Eldoguero
ale doktorka Hrušková
z Doks????
jinak samosebou gratulujéééééém a radujem se s váma!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:32
- Nahlásit

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:34 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Eldoguero
Jinak co se AD týká, k dítěti znám už jen jedno lepší plemeno než je AD a to stafbull, takže opravdu naopak můžu vřele doporučit
Budiž - ale druhá podmínka bylo celoroční ustájení venku Snášenlivost s hospodářským zvířectvem,... no prostě argentína nebyla nejvhodnější volba... aspoň podle mě a podle podmínek které jsem znala

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

Dines
druhá podmínka bylo celoroční ustájení venku
Proč ne?

Frizin je taky venku, protože vevnitř sere kde může.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

Děkujeme za gratulace i za držení palečků
Mucholabka
taky budeme držet moc moc palce
davidkova renata
jo jo z Doks, znáš ji?

No, tak obrázek nebude, páč furt zřejmě dělám stejnou chybu, ale nevím jakou a jak

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:37
- Nahlásit

Maky a Trix
já si myslím, že čoklů je jak sraček a psi, který nejsou ve svým plemeni opravdu špičkový, bych prostě dál nemnožila. Mě úplně děsí, když je před vánoci, útulky jsou plný a někde vidím inzeráty, že zadaj štěně z toho a toho vrhu. Jinak ti asi rozumím, že si to chceš vypiplat, no. Já osobně bych chtěla ještě druhýho vořecha, ale už ne od štěněte, něco kolem dvou let. Ale to až dostuduju, což bude ještě trvat dloooouuuuho. Takže zatím jen budu tiše nenávidět všechny, co si kupujou štěně, místo aby zašli do útulku mluvíte mi z duše paní. osobně vůbec nevidím smysl brát si štěně nějaké rasy, když můžu něco zachránit v útulku, už dospělého, co třeba moc šance na umístění nemá.Ale samozřejmě každého věc a každý to vidí jinak a má na psa jiné nároky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:38
- Nahlásit

Eldoguero
jo jo z Doks, znáš ji?
to je nadýl..kamarádka tam má už 5. tejden 3letou fenu NO ..po amputaci přední nohy,blbě se to hojilo a pak si to rozhlodala,tak znova,vlkošedka..kámoška je po těžký havárii navíc..no uvidime jak to dopadne,mám trochu obavy aby si to nehlodala stejně dál bo je to nízká amputace..kámoška je gynekolg a todle je jeí pacientka..čubu si oblíbila,má na tom zájem aby se to podařilo,domů by měla jít po neděli..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:41
- Nahlásit

makrel
každý to vidí jinak a má na psa jiné nároky.
právě...nic proti vořechům...ale na co mi bude vořech když s tím chci jezdit na závody, vystavovat, momentálně tam jsou i nějaké pracovní nároky, a když jsem si vybrala pro sebe ty nejlepší jedince, proč si z nich neudělat a nevybrat další generaci? A proč bych měla někde kupovat kdyžjsem si to draho vychovala a hlavně vím co mám a co od toho můžu čekat?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

Dines
Hele já rozhodně jsem ten poslední, kdo by se za každou cenu snažil protěžovat svý plemeno, ale venku AD může být úplně klidně stačí dobrej kotec do kterýho neprší a moc nefouká a dobrá zateplená bouda. Ona jim někdy narostě v zimě i podsada a fakt vydrží i poměrně silný mrazy bez úhony. Kamarádka jich má venku trvale 5 a psi jsou naprosto v pohodě jak po psychické stránce, tak po fyzické.
Domácí zvířectvo, to je spíš o přístupu pána. My měli s argentinama dohromady koně, kozy, ovce, králíky, drůbež, prasata, kočky atd. a jedinej problém byly ty prasata, tam se nám to nepodařilo skloubit dohromady, ale jinak si i AD zvykne na ledacos. Pochopitelně bych ji např. samotnou na zahradě se stádem ovcí nenechala, ale zas takový paka, aby kvůli tomu ničily plot fakt nejsou. Oni spíš čekají na příležitost a pak je to hukot pochopitelně.
Ale jestli jsou spokojený s berňákem, tak by zřejmě argentinu asi fakt neocenili

impact
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

Eldoguero
Hele, už jsem ti to říkala minule.

Ty kopíruješ odkaz, co máš v liště a to je blbě.. Musíš si z vlastností obrázku vytáhnout přímý odkaz na něj. Většinou je to když klikneš pravým myšítkem na obrázek a někde tam máš kopírovat URL obrázku nebo tak něco. To se ti zkopíruje do myšítka a to dáš tady jako img.

Ten odkaz, co kopíruješ, musí dycky končit .jpg nebo se ti to tu neukáže.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:44
- Nahlásit

Mucholabka
to je rozumnej přístup. Ale pro většinu lidí je obyčejnej vořech dostačující. Mám vobyč vořecha, děláme stopy, udělal canis zkoušky, děláme poslušnost, dogfrisbee, coursing, snad zase začneme agility. Pro mě a spoustu dalších lidí je obyčejnej vořech to pravý vořechový. Pokud ale chceš nějaký plemeno, tak je pak podle mě sakra vhodný si opravdu koupit nejkvalitnější zboží, co jek dostání.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

Eldoguero
tak vidím, že jsem se zeptala v pravou chvílí, tedy minutu.
Blahopřejeme a těšíme se na fotky.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

Mucholabka
však jo, todle má význam, ale u některých lidí, třeba jak psala Maky s tím venčením max. hodinu denně a bez jakýchkoliv nároků. na gauči se může válet kterýkoliv vořech

impact
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:48
- Nahlásit

Lola1

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:48
- Nahlásit

davidkova renata
No nekecej tak tu jsme u ní zrovna včera potkali
Vlkošedá čuba, takový hovádko docela jsem původně myslela, že je to pes.
Zrovna jí šli venčit a následně krmit, čubina mrskala ocasem a pobíhala po třech jak čamrda, až jsem se musela znova podívat jestli má fakt tu nožičku amputovanou.
To jsou náhody no tak každopádně držím palce ovčandě i paničce ať je všechno ok. Dokorka Hrušková je fakt dobrá, znám hodně psů co tahala hrobníkovy z lopaty. Je výborná na reprodukční problémy a ortopedii.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

Maky a Trix
koupit nejkvalitnější zboží, co jek dostání
myslím že s Frizinem se velmi zadařilo třeba slečna co si vybrala jeho bratra moc spokojená není, chtěla pejska jen tak na gauč a hodného, a hele on jí ten pejsek kouše, zmetek a fakt už nechci kupovat někde u někoho, většinou to je tak že si vyberou to co se zdá nejlepší pro sebe a zbytku se musí zbavit a ještě vydělat, a člověk si pořádně nevybere kterého z nich si může vzít, u Frizina už byl výběr taky celkem omezen. To si jich radši nechám víc a budu závodit a pracovat na tom, který bude nejnadějnější-v tom štěněčím věku člověk některé věci nepozná.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

Eldoguero
Děkuju za info... nebudu se tu rozepisovat - ale tak hrozně se tam změnili podmínky před rokem, že jsem opravdu ráda, že mají berňáka. Já mam argentinu zafixovanou spíš jako bull psa, kterej potřebuje dohled a důslednou výchovu a tak podobně. A tohle šlo loni prostě stranou.
Berňačka je milionová čuba - argentina by podle mě nebyla za stejných podmínek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:52
- Nahlásit

Eldoguero
No nekecej tak tu jsme u ní zrovna včera potkali
Vlkošedá čuba, takový hovádko docela jsem původně myslela, že je to pes.
Zrovna jí šli venčit a následně krmit, čubina mrskala ocasem a pobíhala po třech jak čamrda, až jsem se musela znova podívat jestli má fakt tu nožičku amputovanou

no nekecej!!! to je vona!! je dost obrofská!!!
ty voe až mám husinu))) to nejsou vůbec náhody,to je to vo čem sem mluvila posledně s těma setkáváníma se furt dokola
von jí tam vlastně doporučil jejich fík,tuty ho znáš)))) je to policajt,vim akorát že se menuje slávek,dál nevim..taky tam za ní každou chvíli jezdí bo kámoška nemůže..
byla by škoda kdyby to nedopadlo,největší nebezpečí bohužel vidim v tom hlodání následným,vona si před tou operací sežrala skoro všecky prsty totiž..pokud to načne znova,je konec

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:53
- Nahlásit

impact
Kuju paní, kuju, tak už je sem dávat nemusím, zkusím to zas večer až budou nový fotky.
Máš pravdu kopíruju to blbec furt z horní lišty, no to mě nedošlo, tak dík snad se mi to podaří
Lola1
děkujem, jsou to malý mrchy, lezou tuze rychle, kvíkají a dožadují se stále cucání, což je dobře pochopitelně, jen nevím jak mám vysvětlit Argovi a 15. měsíční dceři, že prostě teď ještě nemůžou lízt k dozátkům do boxu, asi jsou ňáký nechápavý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:55
- Nahlásit

Mucholabka
nějakej lipicán jo? )))))))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
jj, koníček vítací

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:57
- Nahlásit

Dines
V poho já neznám podmínky, tak nehodlám doporučovat, ani nedoporučovat. AD určitě potřebuje důslednost, ale fakt to není takový jako třeba pit, amstaf nebo bulteriér, prostě ten moloss v ní se projevuje takovým tím klidem a důstojností. Ale fakt je, že nezvládnutá argetina je tragédie a moooc moooc špatně se dává do kupy, ona ta dobrá dlouhodobá paměť je někdy pěkně na prd
Takže za mě určitě radši méně vychovanej berňák než nevychovaná argentina, to máš recht

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:58
- Nahlásit

Mucholabka
To je ale krásná argentina paní, teda pardon, já jak vidím bílího psa...
Ne vážně pěknej piťáček, nebo amstaf?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:01
- Nahlásit

Jéééééé už máme bílý hnusný miminkááááááááááá - sou moc moc moc vošklivýýýýý - nafoť je ještě zblízka, jaký maj ksichtíčkííííííí

A zpráva o Bobině mě vyhrkla slzu - běhá jak čamrda po třech...nádhera!

Děcka krz ty čokle - outulek neoutulek...já asi štěnce nechci, nemám trpělivost a čas věnovat se malopsu, chci něco klidného a rozumného už od začátku, tak si myslim, že to jednoho krásného dne bude taky nějakej dospělec, asi klidně outulkovej, neva mi to, i když vim, že outulkáč může mít potíže, co se projevěj až později a pak čék může bejt pěkně překvapenej - viz ta reakce na zvuky, sem v životě neviděla psa, co by se bál bouřky, proto by mě ani nenapadlo, že mařena se bude bát všeho práskání. Ale už včera sme dali navolno vzdálenej ohňostroj.

EŠTĚ CÍÍÍÍÍ MALODOGY FOTKÍÍÍÍÍ

<< 1 ... 5994 . 5995 . 5996 . 5997 . 5998 . 5999 . 6000 . 6001 . 6002 . 6003 . 6004 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání