Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5850 . 5851 . 5852 . 5853 . 5854 . 5855 . 5856 . 5857 . 5858 . 5859 . 5860 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

Gerda
tak to fakt zírám to bude mít z Trykse radost! On taky vypadá starej, jak je šedivej.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:27
- Nahlásit

Tinta76
to se jenom mixnou mandle nebo vořechy s vodou, nebo něco tak, že jo?
ano, pani, ja necham biomandle pres noc namoceny ve vode, rano vodu vyleju, vyperu je a rozmixuju, prileju tam vodu tak, aby to bylo tekuty. Anebo pul litru vody a 100gr umletych mandli 10 min varit, precedit. To pouzivam spis tam, kde je v receptech mliko jako treba palacinky

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:28
- Nahlásit

Tinta76
Jak je na tom Maryje?
Pani, ste hodná, že se ptáte, myslim, že je v poho, asi má teď zas plnou prtku, začíná sáňkovat, takže pudem na mačkání, ale už strašně dlouhou dobu nebylo žádný hlodání, má maso, zážitky, pangamoš a byliny, včera i předevčírem sem do ní foukla lžící medu a céčko, máme tu zas kašlavý psy, nechci, aby něco chytla. A dnes ráno sem jí dala pár kapek lichořešnice. Jak se ochladilo, je zas velice hbitá a běhavá, mámu furt strašně zlobí, mě taky zlobí, ale míň.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

Maky a Trix
bude mít z Trykse radost!
Ale Tryks by se neměl moc potkat s hugem, von je hugo trošku prodérní na klucííí. Jinak tu dnes žádný pes není. Asi ani ředitelská čupka.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
áč sem zatloustla f pase..asi na zimu bo co,potřebuju tak -3 kylča

tagže bude VELMI tuhá zima, když zatučňujete.. tělo ví co je potřeba! nechte to dyjétování na jaro, v mrazech každý deko tuku dobrý!! A až sebou konečně při diskošce na chodníku fláknete tak mišelin ochrání

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:31
- Nahlásit

Gerda
to je dobre , pani, ze vam Maryje dela takovou radost, lepci zlobiva nez nemocna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:32
- Nahlásit

Maky a Trix
Vyhovuje?
čéče nevim,já s ní eště vod tý doby nemluvila.-))) ale stejně myslim,že jí to nebé moc k něčemu páč vona je úpa lajka,sice čokla 13 let měla,ale tak nějak spontánně,ted má toho blizárda,ale dělá moooc chyp..takže vo klikru neví nic,poslala sem jí kontakt na tu Katku,chtělo by to aspon základy vysvětlit.
bonc
jedno jarní Jílové

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:33
- Nahlásit

Gerda
jasan, zařídím se podle toho. Po včerejšku fakt nemám chuť ho s někým seznamovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

leyenda
to je fakt, furt musim myslet na tu hepinku, ráno sem potkala sousedku, strašně moc je smutná, to je jasný. A to byla hepka hodná, ne zlobivá...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
jééé to sme my, kterak jdem!

Maky a Trix
to by ani nemělo smysl, když spolu nebudou trávit žádnej čas, navíc hugson je tu domácí, tak je prudérní o to víc, v parku by se taky choval jinak.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:41
- Nahlásit

Gerda
furt musim myslet na tu hepinku
musi to bejt pro tu pani strasny, pro chuderu. Vite, mne umrel pes letos na konci ledna a porad mam na vesaku jeho voditko a v aute jeho postroj a kosik a decku a v noci chodim opatrne, abych na nej neslapla, protoze on mel ve zvyku spat ve vchodu do myho pokoje.
A to mam holky a kone a kocky a kralika a jineho pejska, takze jsem na tom asik lip nez vase pani sousedka. Ale strasne mi chybi a porad ho podvedome ocima hledam.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:42
- Nahlásit

krása, krása, to je doping kterej potřebuju

Musim ven pro jídlo nebo umřu hlady, je tam chumelenice, nechci..........................

Už sem se čoklům pokusila vysvětlit že přejdem na ňáký domácí sport, ale těm kreténům se sníh velmi velmi líbí, chovaj se jak hovada! Líbí se jim vo to víc, že ta ošklivá zvižátka maj taky posunutou večerku a chodí na vycházky už ve stejnou dobu jako my! Včera sem bondula musela ztraverzovat stopovačkou, měla smůlu, byla tou poslední kapkou v poháru mé trpělivosti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:46
- Nahlásit

bonc
Musim ven pro jídlo nebo umřu hlady
upečte si ty kreténcký čokly a zabijete 2 mouchy jednou ranou!!!

děcka du na hledá se táta a máma ..sem f půlce huuustýýýýý tatínek petr je nejky debil)))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:46
- Nahlásit

leyenda
no právě, kdyby měla víc nějakejch starostí a utností...je v důchodu, vzala si aspoň úklid baráku, aby měla co dělat, s čoklem byla jinak furt venku a krafala s ženskejma, její děti jí teď nutěj rychle do dalšího čokla, trošku nechápou, že to nejde tak rychle, se vsadim, že jí k vánocům přivlečou nějaký štěně, i když ona ještě nai nebude chtít.

Tinta76
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:47
- Nahlásit

Gerda
pani, Mařka super! A vy jí dáváte ty Phytovet bylinky?

leyenda
děkuju za recept na ty mlíka, to začnu zkoušet aš budeme bydlet v novym, doufám ale, že nevybouchne miksér

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:48
- Nahlásit

davidkova renata
tatínek petr je nejky debil)))))))
jsem se včera dívala, to je kokot jak lampa!

já tě tam přihlásím, chceš? i gerdičku. ))

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:51
- Nahlásit

davidkova renata
a výborná byla ta blondýna na bowlingu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:53
- Nahlásit

Tinta76
A vy jí dáváte ty Phytovet bylinky?
no teď nedávno jsem začala s tou mobilitou, není to úplně pravidelný, vesměs je to pravidelný jen tehdy, když krmí máma. Takže spíš přes týden, o víkendu na to zapomínám. Složení tý Mobility se mi tak líbí, že si to dám do polívky taky, samý dobrý věci. Už jednou měla, na jaře, roboran gel, teď má tohle. Jinak nikdy nicc nedostávala, ani mě nenapadlo nějak psí stravu a vitamíny řešit, protože u sebe to taky nedělám. Takže teď už psa řešim, sob+ě přidávám zatím jen zinek na ty záděry )

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
na tu počtu dojdu f pondělí
jasně, času dost. dík.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:55
- Nahlásit

lidi,kde se daj trénovat houpačka,kromě cvičáku? tady žádný dětský chriště nemá normální houpačku,aby přes to přešel dasty a nenamlátil si hubu,kladiny tu máme jako lavičky,ale houpačka...?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:59
- Nahlásit

brezen2008

Jako na lidský houpačky ho neber, dyť je to jenom železná tyč, ne? To neni na ty jeho nohy upa zupa, ne?

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:01
- Nahlásit

Tinta76
to začnu zkoušet aš budeme bydlet v novym, doufám ale, že nevybouchne miksér
si kdystak prejte od jeziska tohle
http://www.keimling.fr/.cms/Robot_a_laits_vegetaux _et_soupes/36-5

Gerda
se vsadim, že jí k vánocům přivlečou nějaký štěně
no, to bude asi moc brzo, mela by to chtit ona sama, ale chapu, ze ty jeji deti to mysli dobre

Tinta76
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:01
- Nahlásit

Gerda
no teď nedávno jsem začala s tou mobilitou, není to úplně pravidelný, vesměs je to pravidelný jen tehdy, když krmí máma.
No my začli teď Detoxem, Rexík má navíc ještě Nutradyl ... berou to úplně pravidelně, ráno večer, žerou voba jak zjednaný, ačkoli se na to Kytka poprvý tvářila totálně znechuceně S Mobility začnem v prosinci, tak uvidíme, jestli budou nějaký výraznější změny, už teď můžu říct, že Rexovi začíná mizet ten jeho vleklej kožní problém. Jo a taky jsem zaznamenala při sbírání bobků, že jsou cejtit těma bylinama ty bobky jako ...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

leyenda

Pani, to je francousky

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
zapni si tam evropu a máš to anglicky

Tinta76
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:07
- Nahlásit

leyenda
Zajímavý! To je vegemlíkovar? Ale vod ježíška to neklapne, pod stromečkem nebude nic, leda že bysme tam napřesouvali všechny ty cementy, ytongy, futra, dlažby, lepidla a podobný blbiny ... a u nás vlastně nebude ani ten stromeček

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:08 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Gerda
zapni si tam evropu a máš to anglicky

hm

Essi je tu Renča, má maila

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:25
- Nahlásit

Ahooojk,
co je nového? O co jsem přišla?
U nás je poprašek sněhu to znamená, že jsou určitě namrzlé silnice a to mě velice moc stve protože klouzání v autě je hrůza. Dnes nikam nejedu a o víkendu ať je nad nulou, klidně i bahno jen ne ta bíla m...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tady máme dřevěnou houpačku,jako jedno dítě na jedný straně a druhý na druhém,ale na tom se trénovat nedá

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:32
- Nahlásit

Atusch
Pani, mě dnes přijede do práce Makyjová s panem Tryksem, co kdybysme vyrazili rovnou k vám pro ty jaterníky? A že by si Bůch mohl trošku zmlátit Trykse...aspoň by se unavil, jak to vidíte? A maryje s áťou by se mohli poblejt...

<< 1 ... 5850 . 5851 . 5852 . 5853 . 5854 . 5855 . 5856 . 5857 . 5858 . 5859 . 5860 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání