| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:41
- Nahlásit
Vlčáčková
najdeš to úplně v pohodě. Neni to spíš ulice Čimická?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:42
- Nahlásit
Gerda Jo, je. Jsem se dívala dopoledne, tak jsem zapomněla název.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
kejtlin
paní děte do háje s tim pesimismem, já se držim optimismu zuby nechty, tak mi nepodrejvejte morálku jo?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:45
- Nahlásit
ALL
heleďte když si koupim perníkový těsto už hotofý (dělat se s nim nebudu) tak ho vyválim vykrájim figurky dám na plech a dál? to potřu vejcem? celim nebo jen žloutkem? a jak dlouho se má péct v plynový troubě?
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
malinka
výcuc už chtěla Biluška, já bysem ho taky vocenila, ale gdenictunic
|
Jimmi
Člen |
- Nahlásit
Čus
1. Fšecko nejlepšejší fšem Kačenkám k svátku
2. sem Koprofková Královna! Mňámmm
3. na mikuldu nebudu dělat balíčky, ale něco dovezu pro čoklíky, asik nějaký pamlsky
4. možná upeču jeden francouzkej jablečnej koláč
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:49
- Nahlásit
Biluška
1. no to nevím... ta plachta bude zvenku ohrádky, třeba ju nerozhryže
2. nebude tam mít tmu, páč plachta bude jenom nahóře třá 15 cm a pod ní metr vysoká ohrádka
3. gdyš se jí nezasekly ve střevech ty kohouty od vody, co zežrala f pondělí, plastový záslepky u radiátorů, co zežrala minulý týden, a kabel od varné konvice, co před třema týdnama rozdělila na centimetrové kousky a zežrala celej, o dalších věcech bych mohla psát hodiny - tak si může zkusit vymejšlet si s plachtou
pořád to vidím jako bezpečnější než navolno v bytě, zatím je v předsíni naštěstí v pohodě, ale pořád trnu, esi si nevšimne, že sou tam dvě elektrický zásufky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:51
- Nahlásit
kejtlin
dyk ti vysvětluju, že to nebude k hovnu, každá zkušenost je dobrá.
Esi chceš rači celej život jezdit do cukrovaru, tak je to v pořádku, je to tvoje volba - ale pak nefňukej, že to tam stojí za prd
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:53
- Nahlásit
Jsem si skokla na chvilku na objed a za kamarádkou co je chudák v nemocnici a vy nadrásáte pjet stran to snad neni ani možný totok!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:55
- Nahlásit
Baysha
1. rozkouše ji
2. bude tam mít tmu. Ne úplně tmu jako v pérdeli,ale šero tam bude, hlavně když bude venku pod mrakem.
3. Ucpe se jí to ve střevech, to je Murphyho zákon . Se vsaď, že se jí to tam ucpe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:58
- Nahlásit
nepyšte, du pytlačit
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:58 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
1. bojím se, že máš pravdu ale aji tak to zkusím
3. neser mňa ti říkám, že je to vepřador a místo střef má kanalyzační trupky jo a kus koberce taky ujedla, ocas z plyšové krysy celej - toho sem si fšimla až v bopku, a kus stolu asi 5x5 cm - né f kuse samozřejmě, po třískách
2. v předsíni má tmu větší, tento bot bych tedy vyškrtla ze seznamu, děkuji
edit: a esi mi vznese písemnou stížnost na nevhodné osvjetlení, tak su ochotná jí aji rožnout lustr
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:59
- Nahlásit
Biluška když uš tam budete vystřelte mi růži pani
Baysha bych se asi taky bála že to zdlabe no ta vaše se o to minimálně pokusí a ještě si u toho chrochtne
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:01
- Nahlásit
hancaw
nojo, je to vepřador, žere jednou denně - od rána do večera
toš asi nic ale takovej to byl ženijální nápat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:02
- Nahlásit
Baysha
tak su ochotná jí aji rožnout lustr
pani, dejte jí tam svíčenky, bé mít romantiku. a vy po starostech.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:06
- Nahlásit
Baysha
aby neměla tmu tumáte paní průhlednou
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:15
- Nahlásit
Atusch
děkuju, pani, ste velmi laskava
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:23
- Nahlásit
Staří Řekové věděli, že si Sokrates velmi váží znalostí. Jednoho dne ho potkal jeden známý a povídá:
“Jestlipak víš, Sokrate, co jsem se zrovna dozvěděl o tvém příteli?”
“Počkej chvilku,” odpověděl Sokrates. “Než mi cokoli řekneš, rád bych tě podrobil zkoušce. Říká se jí zkouška tří sít.”
“Tří sít?”
“Přesně tak,” pokračoval Sokrates. “Než mi začneš vyprávět o mém příteli, možná bude dobré na chvilku zkusit prosít to, co mi řekneš. První síto se jmenuje Pravda. Máš naprostou jistotu, že to, co mi chceš říct, je pravda?”
“Ne,” odpověděl ten člověk, “vlastně jsem to jenom slyšel a….”
“Dobře,” řekl Sokrates. “Takže ty opravdu nevíš, jestli je to pravda nebo není.
Teď vyzkoušejme druhé síto, síto se jmenuje Dobro. Chceš mi o mém příteli říct něco dobrého?”
“Ne, naopak…”
“Takže,” pokračoval Sokrates, “chceš mi o něm říct něco špatného a nejsi si jist, jestli je to pravda. Ale pořád ještě můžeš zkouškou projít, protože zbývá ješte jedno síto. Jmenuje se Užitečnost. Je mi to co mi chceš o mém příteli říct užitečné?”
“Ne, moc ne.”
“Dobrá,” uzavřel Sokrates, “to co mi chceš říct není ani pravdivé, ani dobré, dokonce ani užitečné, tak proč bys mi to měl vyprávět?”
To je důvod, proč byl Sokrates velký filosof a všichni si ho vážili.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:24 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Gerda
pojedu busem , ale pak taky metrem a busem městským přes celou prahu a načerno nejedu, při mym štěstí by mě chytli
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:25
- Nahlásit
to co mi chceš říct není ani pravdivé, ani dobré, dokonce ani užitečné, tak proč bys mi to měl vyprávět?”
90% národa by muselo trvale držet hubu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:28
- Nahlásit
kejtlin
kam jedeš? Do jaký části? Protože když jedu jen z domova do práce mhd, pak pěškny dojdu na bus, ten mě dovze na metro. Metrem jedu na muzeum a přetupuju na další metro. Vystoupim na jiřáku a jdu pěšky a cesta od baráku k baráku mi zabere 50 minut, večer, když jedu později, pak i víc. Bajko jezdí domů z práce necelé dvě hodiny a má tam metro a vlak a pěškobus. Nezkoušej mi ani trošku řikat, že je to strašná doprava, kam máš ject, to mi fakt neřikej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:30
- Nahlásit
Baysha
hlídat mohu,ale ne středa a v pátek ,kdybys někdy chtěla,jako mohu hlídat,ale to jsem v terénu s letákama,ale na unavení by to mohlo stačit,znám to u svejch
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:31
- Nahlásit
Baysha dycky dyš mi chytne záchvat ženyjality tak si radši sednu do kouta a čekám až to přejde - zijména co se týká čukla a koně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:34
- Nahlásit
brezen2008
děkuju moc, zatím zvládáme
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
Akky0Aime
Paní, ale Sokrata ubil dav na ulici...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:37
- Nahlásit
hancaw
zijména co se týká čukla a koně
to bych chtěla umět taky.
posledně mě napadlo, že když budu obsedat kobylu, že aby to bylo co nejvíc přirozený, vezmu ji jen na ohlávce bez sedla a sednu na ni v ohradě. sedlo sice zná z lonže, ale co, však je v pohodě, že.
mhm... byla v pohodě asi deset minut, chodila si, trochu stříhala ušima, ale klidná.
a pak někdo shodil plechovej kýbl na betonovou podlahu vedle kruhofky...
ještě dneska mě pobolívá frnda!!!!
chtěla byhc umět rozlišovat mezi debilitou a genialitou.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:41
- Nahlásit
Jbat já se o to velmi urputně snažím ale taky nemám 100% výsledky nedávno jsem koupila svému vetchému koňskému starci velmi drahé vitamíny a co myslíte? Žrát si budu asik sama!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:43
- Nahlásit
hancaw
Žrát si budu asik sama!
hele essi to ten parchant nežere, napište mi co to je a já se zkusím zeptat, essi by to někdo nekoupil.
jinak ho normálně kopněte do karpálu, kreténa.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:52
- Nahlásit
furt tu řešíte řrádlo? Já poslední dobou nějak nemám chuť nic mi nechutná
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo ale pro koně. to by ti asi nejelo ani kdybys chuť měla.
|