Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5841 . 5842 . 5843 . 5844 . 5845 . 5846 . 5847 . 5848 . 5849 . 5850 . 5851 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

jbat
jo dám to do mailu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

Tinta76

Holandija je dobrá, to jo Co ty jihočeský?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

zuzanarosakova

Jeeeeeee to je klášný podivám se na tom čerňáku..

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:30
- Nahlásit

Tinta76
já sem měla vločky s jogurtem, mám je skoro každé ráno

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
díky.

děcka, měl jste někdo snydrom karpálního tunelu? krom dědy samozřejmě...

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:32 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Čau lidi, teď jsem zjistila že jsem úplnej debil (bože po kolikáte v životě už? ). Nevim proč jsem si vzala do hlavy, že je miku v sobotu. No a v neděli mi to nevychází. Mohla bych přijet na otočku, ale zase takovej haur abych jela 150km na chvilku na kafe, to zase nejsem....béééé

Vůbec jsou poslední tři dny jenom nasírací. Fčera jsem už označila svůj stav za stav klinické smrti, tagže už mě nemůže nic víc dostat (podstatnou roli v tom hrál sníh, mráz a jim podobný chujoviny ). Taktéž jsem hned po ránu dostala nasranej mail od majitelky ovčouna, kterýho se snažim udat ("jak můžeš říct že žije v nevyhovujících podmínkách?!") No a na závěr jsem zjistilila že si asi od jara budu muset hledat novou práci (což je ve Varech fakt jednoduchý).... Jsem cvok gdyž už mě to dneska nechává klidnou?? Včera jsem se klepala vzteky, no a dneska se tomu už se tomu směju...asi už mi fakt hráblo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:34
- Nahlásit

jbat

Máma má obě ruce operovaný. Ale je měla fakt f prdeli, ne jenom syndrom

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:38
- Nahlásit

davidkova renata
jogobela taky nejni jogurt ... koukněte do složení, musí tam bejt mlíko a jogurtový kultůry, maximálně nějaká syrovátka nebo tak něco, ale jak je tam škrob, tak to je vošizený a následně škrobem zahuštěný ...

Lucie Kratochvílová
jihočeský jsou cajk
prostě bílý jogurty do 3 g tuku, to holandie má ...

mno s tim množstvim ... já si dávám 40 - 50 gramů vloček a 80 - 100 g jogurtu, trošku to ředim sojovym/ovesnym mlíkem, aby z toho nebyl beton ... je jasný, že nebudete muset spapat tolik jídla, co Lucie Kratochvílová, páč jste lechčí ... takže to je těšký takhle říct ... ale když dáte 40 g vloček (což jsou 4 polífkový žlíce), tak tim nic nezkazíte ... je lepčí toho sníst ráno víc než pak mít hlat ...

makrel
já sem měla vločky s jogurtem, mám je skoro každé ráno

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:40
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
a jak se to projevovalo? víš?
nějak nic neudržím v ruce a nemůžu dělat s myší dýl jak deset minut v kuse... nechci na operaci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:45
- Nahlásit

Výcuc, výcuc, výcuc
Essi ho nedostanu do pěti minut tak vám fšem napařím takový daně, že se toho poeáte

A fšem Kačenám přeju fšechno nejlepší k svátku. Páč slaví tak můžou drásat. Fšichni ostatní mají okamžitý zákaz Chcete tu foru zase rozbit? Děte dřít radši

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:47
- Nahlásit

Tinta76
jogobela taky nejni jogurt

máte furt něco!nejlépe vypište co jo krom holandyje a jihočeskýho,což nevim co je
... já si dávám 40 - 50 gramů vloček a 80 - 100 g jogurtu
šiš to je nějak málo ne? to budu mít stejnej hlat jako u tý mý dyjety
bonc
lity lity lity lity!!!!
od majitelky ovčouna, kterýho se snažim udat ("jak můžeš říct že žije v nevyhovujících podmínkách?!")
jako ten co je tady na diskuzi jo?????????????????????

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:48
- Nahlásit

Biluška
Děte dřít radši
uš du

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:49
- Nahlásit

děcka odjebávám se odtial,tagže nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akorát tintička mi může vodpovjedět na votásku,to jo)))))

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
jo, to je von. Paní z NO v nouzi ho dala na bazoš pod mym jménem a dotyčná to krapánek nerozdejchala. Zjebala mě na 3 doby. No a pak si mě zavolal ředitel a snažil se mě přesvědčit, že je strašně fajn že zrušej mý místo a budu místo vedoucí dělat pod největšim psychopatem v baráku. To samý množství práce, stejná (dost velká) zodpovědnost, ale za almužnu a ještě s magorem nad sebou (skutečně psychicky narušená osoba, jejíž chování hraničí s šikanou). Tý ***** jsem napsala velmi dlouhej mejl, už se neozvala, tak ani nevim na čem jsem (resp. pes)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:55
- Nahlásit

bonc
ach jo..to je celý na pikaču tak nějak.řekla bych tak jako kompleksně,že ste i se psem dost f prdeli..

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:56
- Nahlásit

bonc
jééé pani, vy nedorazíte? Tak mi pošlete adresu, pošlu vám miku poštou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:56
- Nahlásit

Tinta76
ja mela rano suchy vlocky s mandlema a brusinkama a matovej caj
a ted velky talir rukoly posypanej namletyma obilnyma klickama,
a du zas drit

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:59
- Nahlásit

leyenda
Pani, já si z vás vemu příklat a taky budu pěkně jíst. Dnes sem jedla na žal, tak až od zítra.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:05
- Nahlásit

jbat

Projevovalo se to bolestí kloubů na prstech, následně zmenšenou citlivostí prstů, brněním, pak to přecházelo v brnění celých paží, tak šla na vyšetření, přicvaknou na prsty elektrody - takový ty lékařský kolíčky na prádlo - nebolí to!!! Dřív se to vyšetření dělalo tak, že se to ruky zapíchaly velký jehly a to bolelo až z toho čék uchcával No a zjistili jí, že do obou rukou do dvou prostředních prstů jí vůbec nenervují nervy, nevim jaksi, jak bych to popsala výstižně..

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:08
- Nahlásit

Gerda
vypádá to že bohužel asi né, mrzí mě to...mam já na vás emila nebo nemam?

davidkova renata
jo, jako už jsem se z toho všeho trochu oklepala, ale chvílema mam docela splín. Alespoň trošku mi pozvedlo včera náladu že se podařilo umístit z našeho útulku dva čoklidy co tam byli už fakt dlouho a zdá se že to budou dobrý rodiny. Jeden hafuša tam byl půl roku a nebylo možný ho udat, protože ho ani nikdo neviděl - v přítomnosti člověka nevylezl z boudy. Minule tam u něj seděl nějakej pán celý odpoledne, ale hafin nic. No a po pár dnech u nový rodiny vesele přicupital s nima na vodítku (byli vrátit přeparvku, museli ho násilím odchytit a narvat do bedny), na svejch lidech mohl oči nechat.. tak alespoň někdo. Azor buď nepřežije zimu krz mráz a podvýživu, nebo krz dehydrataci, nebo ho "po myslivecku" odstřelej až mu z toho konečně hrábne a začne bejt agresivní...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
achjo. tak to asi bé ono.
bolí to jak prase a ztrácím cit. kuva.
koupím si kroužek gumovej a budu posilovat.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:12 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

A do toho všeho mi dneska v noci začal zase poporůstat moudrák!! Bolí to jak sfiňa, jsem se teď chtěla najíst a jaksi to nejde! Kur*a jedna vošklivá!!

ale jinak je mi fajn

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
máte furt něco!nejlépe vypište co jo krom holandyje a jihočeskýho,což nevim co je
zaměřte se na holandyji a máte po problému

šiš to je nějak málo ne? to budu mít stejnej hlat jako u tý mý dyjety
nejni, pokavad to budete jíst po dvou hodinách, klíďo třikrát za sebou ... uvidíte sama, že nebéte mít hlat

leyenda
ja mela rano suchy vlocky s mandlema a brusinkama a matovej caj
a ted velky talir rukoly posypanej namletyma obilnyma klickama,
a du zas dri

no to bych asi umřela už z toho mátovýho čaje (to vidim jenom napsaný a už mi natahuje) ... a asi bych se i zadusila těma suchejma vločkama ... ale jako jinak papáte moc zdravje, řekla bych

Tinta76
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Projevovalo se to bolestí kloubů na prstech ...
tyvogo!!! to co píšete se mi děje asi tak už 14 dní, jsem totiž celej víkend škrabala starou malbu, následně to natírala penetrací a ještě aji podlahu, ani hrníček jsem pak neudržela, teť už ho udržim, ale bolí to ... v noci mi brněj celý paže, hlavně jedna a dneska ráno jsem měla rukavice, ruce v nich teplý, až na prostředníček, ten byl úpa ledovej ... to sem si zas něco přečetla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:17
- Nahlásit

jbat
koupím si kroužek gumovej a budu posilovat

vono ti to asi nepomůže

Jo a ta operace se podle doktorů nedá reoperovat No, nic si z toho nedělej, mě to čeká taky Občas se mi v zápěstí něco zasekne a píchá mě to, jak dybych tam měla píchlej hřebík Ale na operaci se zatím fakt nechystám...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:18
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
vono ti to asi nepomůže
aha tak to je bezva.
musím taky mít kdejaký houno...
kurňa.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:19
- Nahlásit

Tinta76
sejdem se na chíře.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:20
- Nahlásit

Nemam čas to dočítat, ale chápu správně že se tady řeší dyjety???? davídková drží dyjetu?? Mě už fakt asi hráblo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:22
- Nahlásit

Tinta76

A nebudeš to mít spíš po tej námaze? Třeba to přejde Já už to mám asi 4 roky..

jbat

Taky můžeš mít třeba artrózu nebo artritýdu, ale nevim, jakej je mezi nima rozdíl, nikdá si to nepamatuju...

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:22
- Nahlásit

bonc
mail na mě máš, přece sem ti posílala číslo účtu na mikošku ))

<< 1 ... 5841 . 5842 . 5843 . 5844 . 5845 . 5846 . 5847 . 5848 . 5849 . 5850 . 5851 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání