Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5841 . 5842 . 5843 . 5844 . 5845 . 5846 . 5847 . 5848 . 5849 . 5850 . 5851 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:06 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

leyenda
Ňák to nende, ten odkaz.

Uš jo!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:06
- Nahlásit

Lola1
mám recept od Alexy, těsto musíš udělat tak tejden předtím, než je budeš péct, mám ti ho sem napsat?
leyenda
ten odkaz neni modrej

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:06
- Nahlásit

Lola1
A nemohla by uvařit něco jiného, co umí?

neumim lautr nic!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:08
- Nahlásit

jdu spát, dobrou

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele mám kamarádku, která začínala před třicítkou s 3 jídlama, který uměla, teď už je na pěti (v 58) a jiná jídla nesmí vařit. No ty tři bys taky dala, ne? Špagety určo a ještě nějaká 2 jednoduchá?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:09
- Nahlásit

leyenda
už de ten odkaz, já to nějak najdu nebo to trefim od oka, díky

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:09
- Nahlásit

Lola1
koprofka je kvůli manželovi nebo psíčkovi?
ja myslim kvuli Gerdicce, je to jeji oblibeny jidlo, kazdej, kdo umi, uvari koprofku a budou si ji vzajemne ochutnavat
ja nic nepecu, jsem pekla cely zari a rijen skoro kazdej den svestkovej kolac nebo pernik, to pro letosek stacilo

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:11
- Nahlásit

kejtlin
mám ti ho sem napsat?
ano, sím.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:13
- Nahlásit

leyenda
jsem pekla cely zari a rijen skoro kazdej den svestkovej kolac
Mňam, děláš mi chutě.
Já jsem něco koupila, ale vanilkové rohlíčky a linecké udělat musím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:20
- Nahlásit

Lola1
perníčky
40 dkg hladké mouky
10 dkg moučky
6 dkg tuku
2 vejce
10 dkg medu
1 lžička kakaa
1 lžičla sody
2 lžičky perníkového koření-já koupila od kotányi koření medový perník a dala jsem to
Utřít tuk s cukrem a vejcem, pak přidat tekutý med, koření, mouku a kakao. To tsto musíš dělat minimálně týdem před tím, než je začneš péct

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:21
- Nahlásit

Lola1
no, ja upecu, kdyz si holky o neco reknou, treba rohlicky jsem jeden cas pekla kazdy vikend, taky kokosky casto pecu a takova kavova srdicka, ale ze bych vysilovala s krabicema cukrovi kvuli tomu, ze je prosinec za dverma, a pak to v lednu vyhazovala, to ne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

leyenda
tak kokosky u mě vždycky skončily fiaskem ozkoušela jsem dost receptů a vždy z toho vyšla placka nebo hrouda něčeho tak tvrdá, že to bylo o zuby.
dělám tak 5 druhů nejoblíbenějších, nijak nevyšiluju a vosí hnízda dělám i během roku

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:25
- Nahlásit

leyenda
moje řeč pani, stejnak to nakonec žeru jenom já, je mi pak blbě a akorát přiberu letos možnáááá pár kousků lineckýho a víc nic

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:34
- Nahlásit

kejtlin
ja ti sem zitra jeden recept hodim, ty se ti zarucene neroztecou na placku a daji se jist i hned, tak po 3 dnech uz ne, to jsou tvrde, ale po tydnu uz zase jo, pac zmeknou
ted jdu za konma a se psem
jo a dneska jsem slysela od starousedliku, ze prej bude v sobotu padat snich, decka nadseny, ja teda min, ale zase tomu moc neverim, necham se prekvapit
dobrou noc vsem

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:36
- Nahlásit

leyenda
ale ze bych vysilovala s krabicema cukrovi kvuli tomu, ze je prosinec za dverma, a pak to v lednu vyhazovala, to ne
no já musím kvůli manželovi. Pokud by bylo cukroví hooodně, je schopnej ho jíst do konce března.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:38
- Nahlásit

Lola1
jo a těsto se děsně lepí na ruce, ale to je prý normální
leyenda
díky, jestli je náročnej, tak ho sem ani nedávej

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:38
- Nahlásit

kejtlin
To tsto musíš dělat minimálně týdem před tím, než je začneš péct
a týdej musí být v lednici?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:44
- Nahlásit

Děfčice, vy máte neuvěřitelnou paměť na lidi. Do doby, než jsem viděla fotky a žumpáky znova na další akci či na venčení, nezapamatovala jsem si nikoho. Lolu jsem třeba poznala až potřetí, co jsme se viděli, Malinku bych nepoznala, kdybych ji teď viděla, na ulici bych možná nepoznala valnou většinu z vás. Normálně absolutně nemám paměť na obličeje. Vůbec. Někdy nepoznávám ani sousedy z baráku, protože je prostě vidím jinde než jsem zvyklá, tak mám jen pocit, že už jsem toho člověka někde viděla a pak nad tim přemejšlim, odkud ho tak můžu znát. Nedávno sem po několika letech viděla strejce, u výtahu v baráku, a jak vodevřel ty dveře, málem mě kleplo, bo sem měla neodbytnej pocit, že ho odněkud velmi dobře znám, ale nedokázala sem ho vůbec identifikovat!!!!! Musela bych vás vidět v situacích, nebo s rekvizitama, který ste měli při prvnim setkání - adidaska psa s ortézou, leyendička volvo, malinka malinku_muše a museli by být v letním oblečení, pumpa klárka, zbytek už jsem vioděla víckrát a umim si je zařadit. Ale nevim, jak vypadá pumpa_muš, hancaw_muš, bajša_muš, leyenda_muš...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:46
- Nahlásit

Lola1
a týdej musí být v lednici?

já ho měla v lednici

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:49
- Nahlásit

Gerda
vím jak vypadá pumpa-muš i malinka a muš i bajša muš, ale nedokážu si vybavit jestli lucynkastímčíslematakdál nosí brýle, nevíš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:52
- Nahlásit

kejtlin
myslim že nosí...a to jí vídám dost často....)))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:00
- Nahlásit

ona má brejle? lucynkastimdivnymčíslemcochodíjenvnoci nemá brejle, je na fejsu se jí zeptám.

ja mam brejle

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo a taky Lucynkastimčíslem jsem si myslela, že je uplně mladá holka, třeba patnáctiletá, nevim proč
tssssssssssssss

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:03
- Nahlásit

lucYnka XIII
máš nebo nemáš? já myslím, žes je v Jílovým na mítingu internešenl neměla, ale nevím to jistě, ptala jsem se tě i na fejsu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:09
- Nahlásit

kejtlin
na fejsu mi dotaz nedosel a brejle jsem urcite mela. Bez nich nevidim a cocky jsem mela nekdy naposledy v puberte.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:12
- Nahlásit

Gerda
Nevím, jak vypadá pumpa-muš i malinka a muš i bajša muš, sorry, ale s kým jsem už mluvila, toho si pamatuju (vjetšinou), takže Gerdu, obě Lucinky i tu dlouhou i tu s číslem, kejtlin, leyendu, adidasku a abych nezapomněla na spící ségru - davídkovou. Jo argošek byl taky nepřehlédnutelnej, alexu si pamatuju, nezapomenutelnej je taťka (nebo děd) isdpch a pak moravská smečka a hugo s páníčkama. Jo a jak se menuje panička od Štěpánka - maxidogy, co byli v Meziříčí?

jo a že si mě nepamatuješ, se nedivím, jsem taková drobná.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:14
- Nahlásit

gde ste na fejsu?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:14
- Nahlásit

lidiii jsem desna jeste furt nejsem prestehovana, ale uz se asi fakt prestehuju

se mi nechce od maminky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:16
- Nahlásit

Lola1
gde ste na fejsu?

ja jsem tam Lucia Ivanková v profilu 2 kocky

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 23:17
- Nahlásit

Lola1
no vidite pani, taky máte moc dobrou paměť na lidi. Od štěpána je Jiřina, ta už s námi dlouho nebyla. Na fejsu sme právě všichni, i davítková ))))

Děcka, dobrou, jdu spát, sousedka už asi docvičila, tak můžu jít ležet.

<< 1 ... 5841 . 5842 . 5843 . 5844 . 5845 . 5846 . 5847 . 5848 . 5849 . 5850 . 5851 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání