| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:47
- Nahlásit
Eldoguero
Taky si to myslím, ale zase tipnout si může každej ne
tak to jako každopádně ))))
já typuju,že zima bé zlá (((( a soudim podle toho,že mi rostou špeky ..asi zásobárna aby tělo přežilo myslim teda jako
Vlčáčková
Sčítáním blesků a podobnými věcmi se úspěšně živí nemálo lidí
fajn,aš mne vyrazej z ůklidu,pudu dělat něco podobnýho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Ještě v polovině bylo teplo, že i Davídková chodila v tričku, jak se tu chlubila!!! Myslím ... že to byla ona. Velmi mě to překvapilo.
ty vado to jo!!!! to bylo před 14 dny teprve! 14. listopadu! fakt byl hyc na tryko,musela sem si sundat bundu a to mi bylo tak akorát! bože proč to tak nezvostalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:50
- Nahlásit
davidkova renata
soudim podle toho,že mi rostou špeky
Tobě, jo? A proč sis je nevzala na Sen zvířat, abych je taky viděla?
Končím, musím makat. Zdar.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:52
- Nahlásit
davidkova renata
ty vado to jo!!!! to bylo před 14 dny teprve! 14. listopadu!
No a v září byla kosa na chcípnutí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
Holky, pláču, v noci umřela sousedce čuba, ta hepina, co jí měla mařena moc ráda, jak spolu byly kámošky. Byla prolezlá rakem, v noci začala kvičet, rychle jí odvezli do nemocnice, tam doporučili operaci, ale jak čubu otevřeli, už jí ani neprobudili. Je možný, že to mařena ví? Máma mi teď volala, že je z ní na palici, že mařena jen sedí u dveří a kvičí, že s ní furt lítá ven, protože si myslí, že má Máňa sračku, ale ona nic nedělá, ani nesere, jenom prostě chodí, kvičí a doma sedí u dveří. Chudák hepina, tak zlatej a hodnej čokl, pani má manžela kokota, teď bude úplně nešťastná a vopuštěná. Byla na ní strašně citově závislá....to je tak strašně smutný....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:07 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Gerda pokud se kamarádily tak to vycítí náš Clanc když umřela Zuzana tak byl taky úplně vedle a to nemluvim když jsem letos dala utratit freťáka tak Kikina - fretka vyváděla jak pominutá pořád drápala přenosku ve který jsem ho odnesla a i psi byli oba smutný a hledali ho i venku. lity lity pani!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:09
- Nahlásit
Gerda
to je mi moc líto to víš že to Mařka ví, prostě to nějak cejtí. Hele a co paní dohodit novýho čokla,nemylím hned dneska
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:11
- Nahlásit
čus fšichni!
Jébat
manža fčera dorazil v noci a ráno brzo vypadl, že jsem ho vůbec neviděla. Poslala jsem mu sms a čekám na odpověď, hned dám pak vědět.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
tý vole, to je děsný a jak byla stará? Mařka to asi cejtí, já myslim, že psi nějak cejtěj smrt a bolest. Proto bych nikdy nechodila s čoklem na caniscu do hospicu třeba. Třá si pani pořídí novýho čokla a budou zas s Mařkou kámoši
Kejtlin
vše NEJ!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:15
- Nahlásit
Gerda
fenky je mi líto, a Mařka to ví tím jsem si jistá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:16
- Nahlásit
Gerda
Byla na ní strašně citově závislá
nechci bejt hnusná,ale až se vzpamatuje,nevnutíme jí něco?
zuzanarosakova
Poslala jsem mu sms a čekám na odpověď, hned dám pak vědět.
copak?? nějaký spiknutí nebo drby nebo škandál???????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:16
- Nahlásit
JEEEEEBAT
tak utí bude!!! Takže gde se sejdem a v kolik, aby se tam mohli ty čokli seznámit????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
copak?? nějaký spiknutí nebo drby nebo škandál???????
bohužel nic, jen to, že budu mít velkoauto a tudíš můžu vzít jébata na kanystrofky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
bohužel nic
chjo..tak holt musíme počkat až zas pude něgdo náááhodou kolem,no..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
davidkova renata
chjo..tak holt musíme počkat až zas pude něgdo náááhodou kolem,no
a nebo dojeďte na Miku dříf už na kanystrofky, budem tam zápasit v bahně s tou pani s borderákem, co nás minule zhryzal
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Brý den
By mě zajímalo, esi měl někdo jinej kromě mě k snídani vločky s jogurtem
Gerda
Tak to je tuze smutný, to je mi moc líto
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Hele ona je teď úplně v prdeli, strašně furt pláče a nemůže to zastavit, tak jí nechám pořádně zasmutnit po hepce, to se musí vyplavit, každej kámoš se musí pořádně obrečet, aby se odplavilo to smutný am ohly zůstat ty veselý vzpomínky. S Mařenou se nejdřív nenáviděli na smrt, ječeli po sobě, pokousali by se, ale pak se při hárání děsně zkámošili, Hepka mohla i k nám domu, chodila tam, když sousedce utekla přes dveře zdravit Mařku. Brečeli za sebou, když sme se rozcházeli na jinou stranu. Viděli sme je včera ráno, holky ze sebe měly velkou radost....
Až se pani vzpamatuje, ví, že se na mě může v případě něčeho krs čokly obrátit, a sama si o čokla řekne, klidně jí po outulcích vyvezu, nebo na netu štěnce seženu, nebo někam k nějakýmu chovateli odvezu...prostě jak bude chtít, čokla jí vnucovat nebudu, až si sama řekne...jestli...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
ak holt musíme počkat až zas pude něgdo náááhodou kolem,no..
debilééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ééééé
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:24
- Nahlásit
Tinta76
mě zajímalo, esi měl někdo jinej kromě mě k snídani vločky s jogurtem
jo, moji čokli, jen k tomu měli ještě maso a rajčátko
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo, moji čokli
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:28
- Nahlásit
kejtlin
si taky myslim, že to poznaj i na sto honů.
Zato teď dávali na nově krasavce Beautyho, je to taková ptákovina, ale stejně jsme měla na krajíčku...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
http://www.kafe.cz/vtipy/video/rise-zvirat-vtipne- 6169.aspx
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:37
- Nahlásit
Tinta76
Já je eště nemám koupený
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Ahoj
dnes je divný den
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Je to pěkně v pr... tak ten "mariňák" co sem ho dovezla v neděli vůbec nechce aportky, hajzl jeden. Akorát tak po mě lízt a dávat pacičky, jo a za ty tři dny má pěknou chůzi u nohy na žrádlo, ale to je jaksi málo
Jestli bude odpol. dělat, že nechce ani figuranta, tak bývalý majitele prokleju do patnáctýho kolene a psa vodvezu k vienamcům - ve středu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
Eldoguero
e to pěkně v pr... tak ten "mariňák" co sem ho dovezla v neděli vůbec nechce aportky
no hele von mu je jaksi asi nikdo nedával a je spousta psů co se to musí naučit. Báras třá ze začátku taky míček moc nemusela, zato dneska má z mozku z míče kostku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
Tinta76
By mě zajímalo, esi měl někdo jinej kromě mě k snídani vločky s jogurtem
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem to pojala za svý,ale jogurt byl jahodovej ,dobrá mamka ve slevě za 2,95Kč,uš teda 2krát a ted musim něco vymyslet ..co béte mít vy??? a zejtra??? že bysme jedly jako synchronně
Eldoguero
psa vodvezu k vienamcům -
bé konečně marynovanej
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:47
- Nahlásit
koupila jsem psům boží hračku! taková psohousenka pyšová, co se natahuje a péruje. Čokli se o to přetahujou, dycky to natáhnou a jeden to pustí a toho druhýho to jebne do čumáku, je to děsná prča na ně koukat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:47 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Alexa
To mi je jasný, ten ovčoun co jsme ho měli ve Volenici byl taky totální trotl a dneska mu balonek pomalu nevyndáš z huby, ale voni mi tvrdili, že aportuje a kouše
Se mi s ním nechce mordovat zas až do jara, no ale když to bude stát za prd, tak asi budu muset
Páč další možnost jsou fakt jen ty vietnamci ať si ho třeba namarinujou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
Pumpa
na Beautyho jsem taky koukala, ale nechtělo se mi brečet, ale Farlap nebo jak se ten kůň jmenoval mě dostal
|