Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5850 . 5851 . 5852 . 5853 . 5854 . 5855 . 5856 . 5857 . 5858 . 5859 . 5860 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:13
- Nahlásit

jbat
jenže pepřák schytá i tvůj pes.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:14
- Nahlásit

Maky a Trixjsi ho mela jeste kurvu nakopnout,no ja bych rvala jako krava,to si pis!!!a nevim proc by triks mel byt tak blbej a nechat si to libit,no to maji ty lidi fakt divnou zabavu kreteni,bych je asi zkopala vsechny do koule!!!jinak tim nahubkem to taky krasne boli,vim,o cem mluvim!kamoska mela zlomeny nos a ja zamrizkovany voko!!!hovada ty lidi neskutecny.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:16
- Nahlásit

Biluška
Dostávají mě do kolen situace kdy ho třá za něco pochválíš, mentík se celý rozzáří, začne poskakovat a volá "povíme mamince, povíme mamince".

znám takový slpeý dítě. "JEN" slepý. resp. teď už je mu asi 16, 17, chodil na hipošku. vždycky chtěl, ať mu povídám, jak vypadá ten koník, co na něm jede, tak jsem mu vždycky vykládala i kudma jdeme a jaký tam jsou stromy a tak.
a von pak vždycky řek: maminka mi to ale povídá líp. maminku viděl jednou ročně, ne na vánoce, ale při nějakým setkání v tom ústavu... on ji přes to prostě miloval. a byla pro něj nej.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:16
- Nahlásit

jbathele ja doufam,jeste mi neodepsala,tak stale cekam...
no peprak je dobry,ale nesmi foukat vitr ti primo,nebo psovy do ksichtu,coz je blby teda.

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:18
- Nahlásit

ahoooj .....tak bulka se ma dobre a lidi se o ni perou nejdriv nic a ted je jedna osoba sklamana a ja jak blb schanim bileho bulika JESTLI VITE O NECEM TROSKU HODNEM OKOLO DVOU LET DEJTE MI VEDET ........MAM VAZNEHO ZAJEMCE ALE UZ NE PSA ...a ralfa nechtej

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

jbat
on ji přes to prostě miloval. a byla pro něj nej.
Jo, to tak maminky bývají. Vem si, že kolikrát týraný děcka tu matku-bestii omlouvají a pořád ji mají rádi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

Maky a Trix
Potom jsme šli do parku, kde bylo strašně moc pejsků, což bylo strašně super a já byla nadšená.
to je přesně místo, kam svýho psa nevodim v žádnym případě. Minimálně někdo z tý děsný spousty pejsků je kretén a opere ti psa. Dycky to tu řikala Sali - parková univerzita. Sem se tomu smála, asi tak do tý doby, než v riegru dva dorti zakousli bišku. Min 5x sem přes plot podávala jodisol, nebo jak se to menuje, majitelům RR, který se tu servali. Mnoho psů na malém místě je zlo, když jde o park a ne cvičák, kde je povinností každýho mít svýho čokla pod kontrolou. Prostě ho na takový místa nevoď. Najdi mu pár kámošů, který sou spolehlivý a budou si s nim hrát.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:20
- Nahlásit

Maky a Trix
vím, možná je nějakej míň koncentrovanej... ono je to občas skoro "buď mít slepýho psa nebo žádnýho psa". viz to co psala Impact.
nevím, jak debilům, co maj velký psy vysvětlit, že to není jen o kousání, že jde i o mechanický poškození a podobně...navíc holt malí psy vrkaj, bo se bojej, kdo by se kurňa nebál! kor když k nám přikluše nějakej staf a paníček nikde!!!
jako asi jsem prudérní, ale mezi lidma, na sídlišti třá, bych čokla na volno zakázala. večer ve tmě nevidíš nic a nejdnou NO bez vodítka a ty s desetikilovým čoklem na vodítku. no tak kde jsme...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Gerda
by mě fakt nenapadlo, že někdo nechá svýho zkurvenýho kreténskýho agresivního čokla běhat navolno. a doufala jsem, že mu tam vyberu pár kámošů, se kterejma si pak domluvíme společný venčení. místo toho hovno a já jsem fakt nasraná, protože se bojím, že trix bude na psy hnusnej.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

jbatto je tezko,ja mam treba sve psi pod kontrolou,jenze nekteri debilove namachrovani s tema ovcounama jeste u nas chodi bez kose a maji je fakt nevychovany,dnes jsem byla toho svedkem,rvala jsem jak krava,sel si borec s cane corsakem,bez nahubku,bez voditka,pes absolutne neposlouchajici a milej pes si to sinul k aminovy,rychle jsem zavolala a oba dva i hajan i amin,sli k noze,no pes k nam se vztycenym ocasem a jako by napnuty,no hajan zacal vrcet a ja rvu na toho kretena jestli to fakt nemysli vazne,ze okamzite volam cajty,tak rychle chnapl psa a mazal,jenze,co jak nekdo pujde s malym psem,super!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:28
- Nahlásit

Maky a Trixjjjjo,tak to jsi hooooodne naivni!!!!musis si dat pekny pozor jak na agresivniho cokla tak na debilni panicky,taky tu mame par kamosu,co si s nema oba dva hrajou,nepotrebuju,aby se mi kvuli takovym debilum zacal rvat,to fakt nepotrebuju.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

Maky a Trix
protože se bojím, že trix bude na psy hnusnej.

jak nás seprali zlaťáci (dva po sobě v rozmezí asi dvou týdnů), tak jsem se taky bála. prostě se teď neboj zeptat na ulici třá lidí se štěnětem nebo s nějakým sympatickým čoklem, essi by si nemohli spolu hrát.
hlavně se nesmíš bát za něj, si to zkomplikuješ jak já.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Maky a Trix
naopak je svatej, že je ještě pořád dobromyslnej a na psy hodnej a radostnej. Tady si nenašla parťáka na prochajdu? A štemberka už v brně neni? A co bališákovi? Nemaj furt čas? Co ti lidi z toho coursingu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

jbatno hele,ja se taky radsi ptam,ze jestli si nemuze amin pohrat,ze je jeste stenik,zatim jsem kapla na dobry lidi.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:31
- Nahlásit

jbat
asi nemám a jak konečně? ses uš ptala? tady je takový bordel, že to nestíhám číst

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:32
- Nahlásit

makrel
ses uš ptala?

asi 4x. fakt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:32
- Nahlásit

jbat
prostě se teď neboj zeptat na ulici třá lidí se štěnětem nebo s nějakým sympatickým čoklem, essi by si nemohli spolu hrát.
přesně! To dělám taky, když vidíme čokla a mařka z něj má evidentně radost, normálně se těm lidem vnutim a fakt je pronásleduju, aby o mě věděli a svýho psa k nám pouštěli. Takhle sem si vynutila Sindy kokřici, Benečka vořecha, Oskara vlčáka, Bima ucho nahoru ucho dolu, Anetu vepřadora, ulovila sem i slečnu s Ritou ovčandou, dokud se měli s Mařkou rády, zmermomocnila sem násilím slečnu s Kubíčkem, křížencem dorta a ovčouna. Prostě normálně sme se jim vnutili a už sou to kámoši

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:34
- Nahlásit

Právě si dávám na lejendičky počest kofilu ))

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Gerda
štemberku už máte v Praze, Bališákovi maj čas jen když jsem ve škole a navíc nemaj žádnýho běhavce, a na coursingu jsem nepotkala žádnýho kámoše pro Trixe... jako psa, kterej by ho bavil.
jbat
to já dělám. Ale mi tolik psů nepotkáváme, víš. A když jo, tak se samozřejmě snažím se domluvit i na venčení, jen si připadám jak idiot, když se domluvím každej tejden s někým a pokaždý mi to někdo odřekne. Prostě se furt snažím mu někoho sehnat.

Btw, jaký jsou rady pro to, když vám psa téčkuje malej pes? Já nevim. Když k nim přijdu a zařvu, tak vystartuje a už jsou v sobě. Když na něj sáhnu, stane se totéž. Fakt nevim.

jbat
Člen
- Nahlásit

nemethova5
v Olmíku jsem neměla problém, ale Pražáci jsou jak jeblí!!!!! strašná móda chodit s čoklem na volno... z avšech okolností a všude.
a nejhorší že už podle první reakce ty víš, jak se ten čokl bude chovat k tvýmu a nemůžeš nic.
já aspoň řvu a vyhrožuju.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

jbatja se postavim pred psi a vystrcim koleno a zarvu na cokla dost hrozive,nemuzu moc machat rukama,nebo tak neco,jinak by asi psa hajan zabil a nedej boze kdyby se nakej cokl pustil do amina,to by byla konecna pro psa!jo jinak v pohode,je to tu pul napul,jsou tu i suprovy lidi s psiskama a hrozni idioti,nejhorsi je,ze si fakt neuvedomuji,jaky ten pes velky ma potencional!!!!!hajan nosi stale nahubek,i kdyz je vycepovany,clovek nikdy nevi,amin je pohodovy stastny decko,co by si s kazdym hralo,taky i kvuli tomu neberu tak casto hajan k aminovy ven,bo vim,ze si amin adost hlida a jak si amin hraje se psem,tak hajan toho psa od nej dost jako odhani,no taky nevim,co to je za debilni modu,kdyz cokl neni zvladnutej!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

Maky a Trix
jaký jsou rady pro to, když vám psa téčkuje malej pes?
Mařeně to nikdo nedělá, spíš to ona dělá jinejm, ale přijdu čapnu jí za flígr a letí. Neřikam nic. Neřvu, to by vylítla hned. Sem u nich blízko, pokud seznamuju, hladim voba čokly najednou, a řikám dobrý den, jsi velmi pěkným pejskem, maryje jednou na něj blbě koukneš a nebude to od tebe hezké.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:43
- Nahlásit

Gerda
hm... my moc nemáme problém se seznamováním, i když poslední dobou je trix pořád víc a víc nejistej a to u toho už radši asistuju. No a spíš mi po něm jdou kreténci, co si chtěj pohonit triko. ani moc ne velcí psi, ale psi jen o málo větší než je on, nebo menší. A kdybych se dneska toho psa dotkla, tak už mě ti "pejskaři" asi zabijou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:47
- Nahlásit

Maky a Trix
Buď mu pořiď vlastního kámoše, nebo mu ty psy fakt vybírej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:54
- Nahlásit

Klepne mě, jsem ještě furt v práci, máme to zas blbě, asi tu budu nocovat, to neni normální.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:57
- Nahlásit

Na malinké Hesince si masíroval ego kdejaký kretének. Řešila jsem to fakt furt. Pomalu nebylo dne, kdybych neřešila nějakou rvačku a napadání Pak jsem si pořídila Pumu. Postupně se nám všichni začali vyhýbat . Prošli jsme obdobím kdy Pumice byla ta, co si masírovala ego a téčkovala kdekoho . Zejména ty psy, co si předtím dovolovali na Sisinku. Smála jsem se jejich majitelům, říkala "to už není tak příjemný jako když váš čokl vyjížděl po mým co?" a byla sem hepy. Časem jsem to Pumičku odnaučila a pak už se chodila rvát akorát když někdo vyjel po ní, nebo po Síse. Čili jasná rada pro všechny, kteří mají malého mláceného psa. Pořiďte mu většího, neohroženého bodygárda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:59
- Nahlásit

Biluškato je dobrej napad!este,ze mam toho hajana,zmlati kazdyho psa,co se jen krive podiva na amina!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

Biluška
no hele ono na tom něco bude. Když jdeš s malym psem, spousta lidí, majitelů velkejch, vůbec neřeší, jak se jejich pes k malýmu chová, protože pokud dojde na rvaní, jejich psovi se určo nestane nic. Ale jak se do toho namontuje setkání s něčim většim, hodně jich z toho vycouvá, už celkově i z toho setkání. Můj ex-jezefčík měl kámoše obrovskýho špringra. Fakt se měli rádi. A jak si někdo vyskakoval na jezefce, přiběhl Bibinki a Tadeáše zachránil. A to už lidi pindali. Ale jak jejich pes osíral toho mýho, bylo to ok.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

Maky a Trix
přestěhuj se sem,já tu žádný velký problémy nemám,v zásadě ani malý,akorát nás dneska napadlo velmi agresíívní 2měsíční štěně ,bylo strašně roztomilý a bezprostřední a radostný,ale tak mi tak napadlo dyby natrefilo třá na hepinku nebo podobnýho týpka ..na todle je nána fakt zlatá,akorát se málem poblila ,ale jinak nic
Bohužel si na nejlepší cestě to akorát zhoršovat bo jaxi furt víc nervosní z toho,tak to je začarovanej kruch

du na růžofku,na fb sem někam klikla tak nevim a prosim atuš at se vyjádří laskavje!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

Gerda
Biluška
mám podobnou zkušenost, když někoho potkám a jejich větší pes se mi montuje do malejch, tak majitele požádám at´ si psa zavolá, pokud nereaguje tak řeknu, tak fajn já pustim tohodle psa-Kyru, to bude prdel, ale myslím, že se vy moc bavit nebudete, ještě nikdy jsem ji nemusela pustit
all
přesně za měsíc jsou vánoce

<< 1 ... 5850 . 5851 . 5852 . 5853 . 5854 . 5855 . 5856 . 5857 . 5858 . 5859 . 5860 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání