| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:15
- Nahlásit
ty woe ten jehož jméno se nesmí vyslovit je v soukromejch dramatech na primě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:16
- Nahlásit
Alexa
ty woe ten jehož jméno se nesmí vyslovit je v soukromejch dramatech na primě
kdy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:17
- Nahlásit
kejtlin
teď
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:18
- Nahlásit
Alexa
jo už vím, koukám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:18
- Nahlásit
ty woe teď právě prohlásil že vyléčí epku a raka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
Alexa
dyt´ to byl tak minutovej šot.
jj ale v prvních stádiích naprosto úspěšně...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:26
- Nahlásit
kejtlin
yt´ to byl tak minutovej šot.
néé bylo to delší celá epizoda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:27
- Nahlásit
Alexato se radsi divam na kriminalku miamy,nez na toho magora!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:29
- Nahlásit
Alexa
jdi prosím na FB na chat máš tam zprávu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 22:52
- Nahlásit
Už su domki, aji mařen, je fakt divná, celou dobu ji mám napláclou na noze, i teď, když sme na balgoně, leží mi na nohách, místo v boudě. Vítala mě tak hystericky, jako kdybychom se rok neviděly. Asi se jí vážně po Hepce stejská...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 22:55
- Nahlásit
Gerda
tak jí za mě pohlad´ a zejtra si vzpomeň kolem 9 ráno na mě.jdu za chvíli spát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 23:04
- Nahlásit
u nás napršelo a trochu nasněžilo, až to do rána umrzne tak to nebude veselý.
jdu spát, dobrou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 01:29
- Nahlásit
kokot, chobot & robot
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 05:54
- Nahlásit
Hezke dobre rano
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 06:39
- Nahlásit
čau všem, za chcvíli jedu na popravu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 06:48
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký lenivácký
argosek
Pane kolego, to lepidlo je zjevně poměrně nekvalitní
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:16
- Nahlásit
Čus, po 4 dnech na netu.
Už se vyznám v Prostějově, prošla jsem ho skrz naskrz se třema pitama na šňůrkách. Byli moc hodní, akorát když jsem byla moc unavená z čekání na vlak a sedla si na lavičku, začala na mě jak péro čumět nějaká babina a Frizo ji chtěl zabít.
Frizo vůbec nějak projevuje sklony zabíjet. Asi toho SAO nebudu potřebovat. Cigáni byli u baráku probrat hromady bordela a dováželi staré spotřebiče a dřevo, a Frizinek se málem prokousal balkonem.
Pak jsem ho dala do stodoly na řetěz, aby ho nenapadlo skočit, a on statečně hlídal celou dobu co tam byli.
Po dnech strávených na Hané už vidím že to je něco úplně jiného než Ova.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:42
- Nahlásit
Mucholabka
Po dnech strávených na Hané už vidím že to je něco úplně jiného než Ova.
je to lepsi nebo horsi?
v kazdym pripade gratuluju k uspesnemu prestehovani
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:54
- Nahlásit
leyenda
je to lepsi nebo horsi?
Lidé jsou o sto procent lepší :-D hodnější, klidnější, ale taky chudší.
Dík za gratulaci, dnes jsem ale v OV, ještě to není vše hotovo.
Brácha říkal e čekal, že když bydlíme v nula plus nic tak sbalíme batoh a jsme přestěhovaní, ale je to nějaké složitější.
Ještě je na prd že se tam musí topit v kamnech, protože ještě nemáme zapnutou elektriku a plyn. Nastavuju si budíka, abych v noci přikládala
a psiska, jak ti jsou spokojení!!! DOkonce můžou být všichni tři spolu bez košů, protože pořád běhají a objevují, hlídají, šukají spolu a koušou se, nenudí se v kotcích. Jsou tak unavení, že na jedné hromadě chrápou v předsíni a ještě jsme nebyli venčit (a to jinak Frizo v bytě sral a chcal už tak ve tři ráno).
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:58
- Nahlásit
Brý den
davidkova renata
pani, tak jsem včéra v superhyper koukla na ten váš jogurt ... jako proč se to menuje "dobrá máma" .... to je fakt ironije a chápu, že je to tak levný, páč je to sračka nejvěčí, to fakt nežerte ... a jogurt to vopravdu nejni, pouze jogurtový výrobek ... na složení dobrýho táty jsem uš neměla vodvahu se podívat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:59
- Nahlásit
Mucholabka
jste se přestěhovali do baráku nebo do bytu?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:01
- Nahlásit
Tinta76
do baráku, ale dneska jsem v Ostravě na bytě, vymalovat, odhlásit vodu a takové ty věci.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:04
- Nahlásit
Mucholabka
tož super! tyvoe, nás tohle čeká v prosinci
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:11
- Nahlásit
Tinta76
No, je to hodně zajímavé jít na barák na zimu, ono se tam pět let nebydlelo. Bylo to kvůli dluhům opuštěné vyloženě z minuty na minutu a bydlel tam alkoholik, takže si asi dokážete představit ten bordel. Už to tam přestává smrdět, vyházeli jsme odtamtud asi milion věcí (super pocit vzít do ruk hajzl mísu a vyhodit obloukem z balkonu), ještě chybí vyklidit tři místnosti. Zahrada je zarostlá, ale psi už to trochu sešlapali. Postupně budeme renovovat, obíjíme omítky, spravili jsme střechu. Dáme do kupy jednu místnost na nějaké žití a jak říkal mladý-žádný stres, nechci být otrokem toho baráku Je paráda jak to prosvítá, třeba když se po těch pěti letech zametl a vyčistil chodník. Pustili jsme se do dobrodružství, není to takový barák že by stačilo sbalit kufry a přemístit věci, ale budeme to mít podle svého a stojí to za ten pozemek.
Psiska jsou hrozně unavení, teď Frizo ležel na zádech a kousal do Aginy. Pak Agině sežral z držky párek a ona ho nezabila :-D Buca se ani nezvedla aby si ten párek vzala.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:18
- Nahlásit
Mucholabka
no, hele, stehovani je strasny. Ja to naposled zazila pred 6 lety, tri kamiony kramu + kamion s konma, v aute 3 deti, 2 dobrmani, kocka a zlata rypka. Prijeli jsme v 11 v noci a zjistili, ze ty lidi z naseho novyho baraku jeste nejsou vystehovany, naopak, meli vecirek. Trvalo 3 mesice, nez jsme zacali bydlet.
Ale jestli si polepsujes, jako ze to tak vypada, tak to zvladnes. Ja jsem si bohuzel dost pohorsila, nastesti jsem pomerne zen-typ, takze jsem to zvladla taky, i kdyz to lehky nebylo a neni.
Tinta76
uz jste snedla vlocky s jogurtem, pani? Ja dneska rejzi. A co mate proti matovymu caji? Vam nechutna? Ja si ho delam z cerstve maty, ta tu vsude roste misto kopriv. Nasekam ji do pullitroveho hrnku, nasypu na to siskova seminka a zaleju vodou. Pak jeste snim ty listy se seminkama a to je moooc mnam
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:25
- Nahlásit
leyenda
tento rok se stěhuju potřetí, poprvé to bylo od bývalého k našim, to jsem fakt sbalila jen batoh a všechno tam nechala. Pak jsem si ten batoh přemístila asi po 14 dnech sem do bytu (rovnou i s novým chlapem který přišel jen s batohem :-D). Ale s tím že to bylo v rámci Ostravy a psi byli pořád na stejné zahradě. Mezitím jsem si dokoupila hafo věcí, ale nemám skříně, protože tady v bytě byly. Holt zase všechno do krabic a nějak přes zimu přežít na jaře už to bude OK.
V tom baráku sice byla kuchyňská linka, nějaké spotřebiče a skříně i gauč, ale šlo to na mráz, protože to páchlo.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:37
- Nahlásit
Mucholabka
Postupně budeme renovovat, obíjíme omítky, spravili jsme střechu. Dáme do kupy jednu místnost na nějaké žití a jak říkal mladý-žádný stres, nechci být otrokem toho baráku Je paráda jak to prosvítá, třeba když se po těch pěti letech zametl a vyčistil chodník. Pustili jsme se do dobrodružství, není to takový barák že by stačilo sbalit kufry a přemístit věci, ale budeme to mít podle svého a stojí to za ten pozemek.
to se mi zamlouvá
leyenda
no, hele, stehovani je strasny. Ja to naposled zazila pred 6 lety, tri kamiony kramu + kamion s konma, v aute 3 deti, 2 dobrmani, kocka a zlata rypka. Prijeli jsme v 11 v noci a zjistili, ze ty lidi z naseho novyho baraku jeste nejsou vystehovany, naopak, meli vecirek. Trvalo 3 mesice, nez jsme zacali bydlet.
uáááá, to je strašný, to by byla (nejen moje) smrt
vločky už jsem spapala, druhou porci zrovna před chvilkou, mňam ...
proti mátovýmu čaji nevim, co mám, prostě jak je v něčem máta a náhodou to ucejtim, normálně se mi chce blejt ... ale zas na druhou stranu, jednou jsme byli u kámoše a nabídnul nám čaj (on byl takovej hodně čajíčkovej), ani se nezeptal jakej a zalil nám čerstvou mátu, bylinkový čaje mám moc ráda a jako ani jsem nepoznala, že to byla máta, tak bych řekla, že mi vadí ta sušená ... ale jelikož se k čerstvý nedostanu, tak máta = strašnej smrad vyvolávající dávení
mátovej čaj podle leyendičky bych snad i ráda vochutnala
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:51
- Nahlásit
Mucholabka
jak to popisuješ s těma psama, tak je to fakt super
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:53
- Nahlásit
čus proboha nemlufte vo stěhování nigdo!!!!!
příííšerná záležitost!!!!!
Tinta76
tě pyc,výživová poratkyně ))))),toš sem fčera jedla..skoro furt..moc se mi to líbilo,nakoupila sem různý zdravý sračky,někerý asi nebudou k jídlu,ale páč sem lakomá,sežeru je i tak!Viz dobrá máma ,dobrýho tátu ve slevě nemaj a dobrý dítě asi terpf chystaj .Mám zasejc vločky,ty mi neva,ale namáčim to do mlíka neva? hele a co žerete večír???kupříkladu..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 09:00
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
Pořád nemám vločky, ale už mám na ně chuť, když vás tady tak čtu
|