| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
Gerda
hele a jak Mařenka vůbec?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
bé je správně
no sice tou dobou huš budu padlá vyčerpáním, ale u rodičů se kvůlivá tomu ještě chvíli zdržím
davidkova renata
sem obdržela 5 pytlíků rejžový kaše pro děti..prošlý..vod známý doktorky..do útulku...sežrala sem fšecky
tak tady už fakt jako klepu na čelo vy ste naprosto nemožnej čék
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:42
- Nahlásit
davídkova renata
čus, ty si přes rejži?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:43
- Nahlásit
Lola1
je přes všechno, co dostane zadara
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:48
- Nahlásit
Maky a Trix
Boudiščky nepřišly, už sem pani psala, kdy to jako bude, jenže měli nějaký výpadky u nich na poště, furt akorát slibvuje a nic. Tak ti to tak asi pošlu poštou...sem taky trošku nasraná.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:49
- Nahlásit
Maky a Trix
jen počkej, až přijde z procházky!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:51
- Nahlásit
Gerda
to mě mrzí, já u nich měla vždycky dobrý zkušenosti, disky mi od nich přišly hned třetí den. Pitomý, no. Je to škoda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:52
- Nahlásit
Maky a Trix
teď sem jí znova psala, vypadá to, že prostě nepřijdou. Ach jo!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
Gerda
pitomý! Fakt. Zkoušela jsi to sušený maso, co jsem ti přivezla?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:55
- Nahlásit
Maky a Trix
ještě ne, ale můžem jim ho dát teď o víkendě, stejnak nemam ani rozmražený maso na víkend, prostě nemám vůbec nic, celej tejden sem nešáhla krom dvěří od lednice vůbec na nic v bytě. Nenakoupíno, neuklizíno, neuvaříno, nevypráno, nevyluksováno, prostě nic, proto sem chtěla i ten pátek volnej, abych to stihla uděla. Ale prt, sedim v kolbeně.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:56
- Nahlásit
Gerda
super, tak já ještě dovezu. Trix už dneska jedl, takže jíst nebude, aby byl na zejtřejším semináři pěkně soustředěný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
Maky a Trix
něco jíst musí, ne? Dyť je hubenej...vem mu ten voblek, aji pelech, možná vemem na neděli tu mařky boudičku, co má na balgoně. Teda pokud se mi vejde do auta, ta bedna s mikinama je mocinky veliká.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
Alexa
dostala sem vod dýlera asi 50 krabic na jaře s trvanlivostí až do léta a co nesežraly štěňata to sežraly děti
no nejsem já pechfógl!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:59
- Nahlásit
Gerda
no jasně, s tím voblekem počítám. Tady sice není taková zima, ale ono se to bude hodit.
Teďka sežral obrovskej kus vepřový trubice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:00
- Nahlásit
Maky a Trix
vono je hlavně vlhko a jestli má bejt někde ve vlhkym chladu celej den, nesmí prostě nastydnout, jinak to máte všechno zas znova. Vemeš si pak na neděli pro něj i karimámu, ať má teplo od země, jo?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:00
- Nahlásit
Alexa
Joooooo sama si ho zapálim
si měla říct že to žereš dostala sem vod dýlera asi 50 krabic
Z teho davítkovou jebne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:01
- Nahlásit
Tinta76
tak tady už fakt jako klepu na čelo vy ste naprosto nemožnej čék
to jako nechápu proč,dyk je dobrá a strvanlivostí si hlavu nelámu..voko vidí ne? ,dyš je tam plísen,nejim,dyš né ,jim ))) bestak víme úpa hovno co f čem sežerem joo a tu kaši prošlou žere samo i ta dochtorka ))))))))))))))))))))
Lola1
čus, ty si přes rejži?
mě je to fuk fcelku,pokud to nejni něco se se mi příčí nejlépe z morálních důvodů...
hele mjá na tu počtu dojdu f pondělí jo?? čekám esi mi dneska eště něco přinde,tak abych tam nemusela zas eventuálně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:01
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že ten jeho pelech nebude stačit? ale jasně, díky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
Slíbila jsem někomu něco dovízt, nebo máme si něco dovízt na mikulášskou???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:06
- Nahlásit
právě jsem málem dostala infarkt, když jsem kontrolovala očkovák a podle něj měl mít Trix rok prošlý očkování. Pak jsem si všimla, že tam napsal vet blbej datum dalšího očkování
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:11
- Nahlásit
Tinta76
mě se mlíko ekluje
a pani, zkousela jste mandlovy mliko a liskovooriskovy?
ty jsou taky moc dobry, ja mam teda vlocky rada suchy, zejmena i proto, ze me to nuti opravdu poradne zvykat a jist pomalu, ale holky jsem na tom vychovala a dodnes ho piji.
Zajimavy, ze moje nejstarsi dcera ma taky odpor k vuni maty, ale caj z cerstve ji nevadi, pritom treba z nejakych mentolovych bonbonku nebo zvykacky by se pozvracela
davidkova renata
hele a co žerete večír
ja vetsinou zeleninu a trochu rejze nebo pohanky nebo quinoa,
proste hodne zeleniny a trochu nejakeho zrni, na vasem miste bych si dala zeleninu s rybou nebo jak pise Tinticka
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
čau paní, vysvětlíte mi proč držíte dyjétu?? Sem z toho ňáká zmatená, nemam čas to dočítat a gdykolif to tady votevřu tak se tu jede na vločkách a rejži Jako by ty kurvy sněhový nestačili jediný co že žumpy vypadlo byla informace že potřebuješ dotloustnout do kalhot z 15-ti.
Jestli něgdo chcete sněhový hlášení tak u nás 30cm, silnice pod sněhem. Celej den zmetek padá a padá, tagže vodpoledne už budu s čoklama nejspíš brodit!!! Stav klinické smrti přetrvává, včera se mě z něj rodina pokusila vytrhnout hlášením že v neděli má bejt -16. Oznámila jsem jim že už je mi to jedno!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:14
- Nahlásit
bonc
houby, v ne má bejt -2 až +2. hicánek.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:19
- Nahlásit
davidkova renata
voko vidí ne?
bože, vy ste píp
leyenda
mandlovy mliko a liskovooriskovy
nezkoušela, ale chtěla jsem - to se jenom mixnou mandle nebo vořechy s vodou, nebo něco tak, že jo?
mentol ani peprmint mi ve žvejkačkách nebo bombónech neva, třá mi chtná čokoška s peprmintovou náplní, nebo takový ty čokobombóny peprmintky, ňamy ... ale vůně, tedy spíš smrad sušený máty to je něco
Gerda
((mi ten dotaz asi zapat, bo se zařadil opjet jako poslední, na předchozí straně (č. 6085))) Jak je na tom Maryje?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:19
- Nahlásit
jbat
v Práglu!! My sme jiný pásmo Když pražáci trhali rekordy a machrovali v kraťasech, u nás řádila Maruna s Jarunou, odnášela části auta a teplometr řikal něco o 6 stupních. Ale je možný že to nebyla neděle ale úplně jinej den, co napadlo se můj mozek s tělem rozžehnal a už jen tak vegetuje...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
jbat
v ne má bejt -2 až +2. hicánek
Ty seš kréťan
Doufám ale že nebude bahno na Mikuldě, to by mě nasralo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
Maky a Trix
Slíbila jsem někomu něco dovízt
jooo měěěě prachýýýýýýýýýýý!!!!!!!
leyenda
na vasem miste bych si dala zeleninu s rybou nebo
to neklapne,přídu z práce kolem púl 7 a nemám sílu se ani umejt,tagže příprava čehokolif je vyloučena..ale vemu si něco mezi 2 knekebróty no
bonc
vysvětlíte mi proč držíte dyjétu
páč sem zatloustla f pase ..asi na zimu bo co ,potřebuju tak -3 kylča
jede na vločkách a rejži Jako by ty kurvy sněhový nestačili
u nás 30cm, silnice pod sněhem. Celej den zmetek padá a padá, tagže vodpoledne už budu s čoklama nejspíš brodit
LITY LITY LITY LITY LITY LITY MOOOOOOOOC LITY!!!!!!!
vůbec nevim čim vás potěšit,je to strašný!! tady je jen kosa a umrzlý chodníky z toho mokra tagže sem zas vypadala jako dyš mě postich záchvat tance svatýho víta ..ale nespadla sem..zatim
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
no roozhodně. Klikr jsem ti už předala minule, že? Vyhovuje?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:24
- Nahlásit
zas vypadala jako dyš mě postich záchvat tance svatýho víta
davidkova renata
si to přectavuju...
Lucie Kratochvílová
bahno ne e, to máte pravdu, radši lehký mrazík a sluníčko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:25
- Nahlásit
Mařka se zbláznila, hrála si teď na zahradě s hugem, sme se jim smáli - dva geronti a chovali se jako pitomcíííí, vystrkovali a sebe zatky a klouzali po listí ) sem řikala, maryje neblbni, však je to proti tvé přirozenosti, honzík zase řikal hugoj - ty vole, chovej se důstojně...a voni měli radost, maryje teď šla ležet.
|