Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5850 . 5851 . 5852 . 5853 . 5854 . 5855 . 5856 . 5857 . 5858 . 5859 . 5860 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:29
- Nahlásit

kejtlin
Atusch
děkuji holky

tak ahoj a hezký víkend

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:29
- Nahlásit

kejtlin
Jestli se někdo chtěl zbavit psa, tak ho přece zabije a nejen zbije.

jo. kéž by. zapomínáš na zakomplexované kretény, kteří zvládnou jen ublížit a pak od toho utéct. však se na to podívej v půl osmý...

Baysha
ale pro štěníka by snad už v tomto stavu byla nejlepší milosrdná smrt
jsem si naprosto jistá, že jo. a tomu hajzlovi zaživa vytrhat nehty a pomalu ho mučit!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:30
- Nahlásit

Baysha
to je ten ze včera? ahá no tak to jsem četla na fejsu.

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:32
- Nahlásit

jbat
mam to na fb, od uterka od vecera, kdyz to prezije tak mam pocit zitra nebo kdy by mel jit na operaci, je to dost otresny!!!Gerda
jasně, fakt v poho

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:33
- Nahlásit

kejtlin
jsi neslyšela, jak kňučel... proč to do tý televize dávaj, kua!!!
jdu si dát tequilu!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:34
- Nahlásit

jak se jmenuje v Praze jak je tam to letiště? díky

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:34
- Nahlásit

jbat
právě nechápu, co je to za mánii zachraňovat za každou cenu... na jakémsi webu jsem četla prosbu o příspěvek na operaci útulkové kočky - náročnou operaci srdce, kterou dělají snad jenom někde ve Švajcu a číča má asi 20% šanci, že ji vůbec přežije, a s největší pravděpodobností bude mít následky - nechápu, proč toto vůbec podstupovat, když číča bude stejně nejspíš neudatelná a za ty prachy se mohly vykastrovat desítky zdravejch koček

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:36
- Nahlásit

jbat
já to v tv neviděla ani neslyšela
na fejsu sem to jen četla

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:38
- Nahlásit

Baysha
já jsem z těch samaritánů už taky na nervy. tři dny v umělým spánku!!! chápeš to??? u psa?!?! si představ jak strašně ho musí všechno bolet teď když je při vědomí, absolutně nic nechápe, pokud má otřes mozku, jako že nejspíš má, možná ani pořádně nevidí a neslyší, nemůže se hejbat...
toho veterináře bych z atu "dobrou vůli" kopla do prdele!

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:38
- Nahlásit

jbat
se zviditelní, no...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:39
- Nahlásit

Baysha
se zviditelní, no...

bych ho za ty koule na chvíli pověsila taky!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:39
- Nahlásit

kejtlin
myslíš Ruzyně? pak jsou ještě např. Kbely

jinak jasně kdyby ho chtěl zabít tak ho zabije nejen zbije, ale co jsem četla tak štěně upadlo do komatu, což od smrti zas tak daleko není bohužel, a na pohled už vůbec ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:41
- Nahlásit

Atusch
jo Ruzyně díky
občas mi něco vypadne z hlavy

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

jbat
mi to kolikrát hlava nebere ani u lidí - jako třá kluk nějakej asi osmiletej byl půl hodiny pod vodou. voživili ho, ale je z něj zelenina. doslova. včil je mu ňák šestnáct nebo tak, leží u rodičů doma na spešl protiproleženinový posteli, krmí se hadičkou a čumí do stropu. máma je 24 hodin denně doma, aby se o něj starala, a furt má naději, že se jí jednou probere a bude oukej, páč to říkal nějakej senziblb rodina přišla na mizinu krs ňáký zahraniční vyšetření a fyzioterapeutku, co k nim chodí gdyby kluka tehdá včas něgdo odpojil, tak mohli mět fčil dvě zdravý děcka a bejt hepy

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:47
- Nahlásit

Baysha
gdyby kluka tehdá včas něgdo odpojil, tak mohli mět fčil dvě zdravý děcka a bejt hepy

je fakt, že u lidí je to ještě horší, proto jsem se dohádala s Argošem v Tak při pátku.
smrt prostě někdy není to nejhorší...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:49
- Nahlásit

Baysha
gdyby kluka tehdá včas něgdo odpojil, tak mohli mět fčil dvě zdravý děcka a bejt hepy
Až budeš mít děcka tak pochopíš proč jsou rodiče tak upnutí na naději co jim dal ten senziblb.
Kdo nemá děti to prostě pochopit nemůže. Taky jsem před lety mluvila podobně...tohle prostě přijde s věkem a hlavně s těma děckama.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:51
- Nahlásit

Baysha
jbat
to je pravda, než vegetovat tak je lepší prostě umřít

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:53
- Nahlásit

víte jak jinak napsat K Výčepu?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Biluška
mám kamarádkku a rozhodla se pro potrat, ptž to dítě m+ělo být postižený, mám druhou kamarádku, je těhotná jedno dítě už mají a kdyby to bylo postižený-ta možnost tam je, tak to dá pryč i kdyby už nikdy neměli žádné mít, což by po potratu v jejím případě asi nastalo.

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
Až budeš mít děcka tak pochopíš proč jsou rodiče tak upnutí na naději co jim dal ten senziblb

já to chápu, na to nemusím mít děcka.
ale příčí se mi to, kdybych tak ležela já, nechtěl abych, aby moje máma měla život v prdeli a přebalovala mě do smrti. pak bych šla někam do ústavu... no ty vole!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:56
- Nahlásit

QÍČEPU

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:56
- Nahlásit

Biluška
ale dyk já to chápu... emocionálně to chápu a zároveň rozumově se mi to děsně příčí, su v schyzmatu prostě

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:58 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

kejtlin
To je něco jiného. Taky bych dokázala dát pryč plod ve druhém měsíci (asi i ve čtvrtém, pak už asi ne). Ale nedokázala bych u postiženého děcka říct "odpojte ty hadičky"

jbat
ale příčí se mi to, kdybych tak ležela já, nechtěl abych, aby moje máma měla život v prdeli a přebalovala mě do smrti. pak bych šla někam do ústavu... no ty vole!
Taky bych to tak nechtěla. Dokázala bych říct, aby od těch hadiček odpojili moje rodiče (i když bych stejně mohla říct co bych chtěla, nikdo by to neudělal, páč euthanazie povolená není ). Dokázala bych odpojit Mášenka. I sebe pokud bych toho byla schopná. Ale nedokázala bych to udělat u svých děcek.

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:01
- Nahlásit

Ale nedokázala bych to udělat u svých děcek.
To asi žádná matka.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:03
- Nahlásit

Já jsem to myslela tak, že ho měli přestat voživovat v sanytce nebo na áru a mámě říct "bohužel, nepřežil to", jenže je jasný, že u děcka si tohle málokterej doktor troufne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:09
- Nahlásit

ptala jsem se i na fejzbuku:
nepojeete někdo náhodou do Utulku Kralupy nad Vltavou?
mám tu docela dost věcí už,velká ikejovská taška,deky a žrádlo + jiné věcičky

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

Biluška
Ale nedokázala bych to udělat u svých děcek.

a pořád bys měla naději...?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

jakýho psa zase řešíte?????????
nic nevim!
atušééééé
hele jedeš bránit f sobotu teda? a hele esi jo,byla bys ochotná mě tam a z5 hodit? a esi jo,mohla bys mi vzít teda to maso co nechceš pro bůcha.a esi jo tak mi napiš za kolik to je bo nemám tucha..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
a esi jo

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
jakýho psa zase řešíte?????????
nic nevim!

buď ráda, matko. jebla by ti céfka stejně jak mně, tahaly bysme nohu a všem bysme tím zkazili Mikulášskou.

<< 1 ... 5850 . 5851 . 5852 . 5853 . 5854 . 5855 . 5856 . 5857 . 5858 . 5859 . 5860 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání