| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:28
- Nahlásit
jbat
tahaly bysme nohu a všem bysme tím zkazili Mikulášskou.
no taghle..rozhodně fšem úpa klidně a s radostí mikulášskou zkazim )))) je to moje hobby ,nicméně to snad teda rači vědět necííí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
nicméně to snad teda rači vědět necííí
moudrá pani.
fšem úpa klidně a s radostí mikulášskou zkaz
ty voe to jo, ale tím, že béš mít mrtvici?! no uznej, nasrat ostatní tím, že je ti blbě... to není správnej styl.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
jbat
a pořád bys měla naději...?
Biluška se k tomu asi vyjádří sama ale za sebe jen to to
Měla protože naděje je to jediný co by jí zbylo.Třeba se stane zázrak.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
laguna
Měla protože naděje je to jediný co by jí zbylo
já ti věřím.
nechci děti. stále víc se v tom utvrzuju.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:33
- Nahlásit
nechci děti. stále víc se v tom utvrzuju.
docela tě chápu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:39
- Nahlásit
Hele tohle sou věci, který když sama nezakusíš v tý situaci, nemůžeš absolutně posoudit, co bys dělala a co bys nedělala. Jsou to zkušenosti nepřenosný, todle si musí prožít každej sám, aby o tom mohl nějak diskutovat. Jak do toho čék neni citově sám zainteresovanej, nemůže řikat, co by dělal a co by nedělal.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:39
- Nahlásit
jbatahoj,bylo to na fejsu,je to hnus,ja uz to predvcirem cetla a videla na fejsu,jinak nechci deti z jineho duvodu,bo jse sobec a nemam deti rada.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:42
- Nahlásit
nemethova5
tak já mám ráda pouze děti z rodiny, třeba z parchantů v MHD by mi jeblo.
svoje neteře třeba ale miluju.
Gerda
Jak do toho čék neni citově sám zainteresovanej, nemůže řikat, co by dělal a co by nedělal.
to je jasný. ale představit si to umím živě teda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
jbatno tak neter mam taky rada,bo je cepovana!!!jinak fakt decka nemusim.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:47
- Nahlásit
nebavte se o takových věcech prosím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:48
- Nahlásit
makrel
až mi odpovíš konečně, essi tě mám na tom debilním fejsbůku!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:53
- Nahlásit
Naši kolezi jeli na hory. Až do neděle. Do rakouska. Naše oddělení nejelo. Máme moc práce. Hádejte, kolik je nás teď v práci? Ano, jsem tu já, můj operátor a jedna moje kolegyně, ta si ale dělá svoje věci. Ani zítra nebudu mít volno. Zítra musí maryje do práce, vydělávat si na granule. Zbyla mi tu jedna cigareta. Už tu asi dlouho být nemohu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:54
- Nahlásit
nemethova5
hele já tam na fb neumim vodpovědět,četla sem tě,ale nevim jak,tagže sorry
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:54
- Nahlásit
makrel
až mi odpovíš konečně, essi tě mám na tom debilním fejsbůku!!!!
ty vado já ju vykostím asik...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
jedna dětsko psí fotečka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:57
- Nahlásit
laguna
proč vypadá ten pes jako děsně nasranej kritrsák?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:57
- Nahlásit
Gerda
přesně )) vidíš ty voka??? bé nebespečnej myslim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:58 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
laguna
to malý se mi líbí. to velký je hezký, ale už moc velký.
to už sou ty děti jak řvou v tramvaji "mamíííí, proč je ten pán tlustej? mamííí!!! mamííííí!!!! MAMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!"
když dítěto brečí, tak mi to neva, ale když je votravný, to mi va.
no a musím souhlasit - ten pes se mi líbí ze všeho nejmíň!
to se mi snad v životě nestalo... snad to nejsou biologický hodiny...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
davidkova renatatam mas dole napsany chat,kliknes na to dvakrat vyjedou ti lidi co jsou online,kliknes na to,tra na me a mas tam takovej ramecek,do toho pises.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:03
- Nahlásit
nemethova5
a jak to vodešlu? čim jako?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
entrem. nejvěči tlačítko na klávesnici.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:04
- Nahlásit
jbatjj,to jsem ji zapomnela rict,diky pani mocinky!!!!cha,cha,nejvetsi tlacitko mam mezernik!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:04
- Nahlásit
Protože je tam to malý zelený a to on děsně nerad.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:05
- Nahlásit
nemethova5
cha,cha,nejvetsi tlacitko mam mezernik!!!
toje nejdelší.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
laguna
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
jbatto taky a mam ho velky,jinak enter mam jako mensi ctverec nedodelany!!jsem zvedava jak se s tim renca popere!!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:09
- Nahlásit
Tady už se vám líbí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:09
- Nahlásit
Jsem dneska nasraná. Velmi. Před obědem na Trixe a dalšího psa pustila nějaká žencká sice zakošíkovanýho, ale notně nasranýho belgičana, kterej se na nás hned vrhnul. Díkybohu jsme vzali psy těsně předtím na vodítko, takže jsem milého belgičana "lehce" odkopla. Pani mě za to samozřejmě neskutečně zpucovala, že má košík, nic by jim neudělal, jen modřiny. Potom jsme šli do parku, kde bylo strašně moc pejsků, což bylo strašně super a já byla nadšená. Než přiběhnul k Trixovi namachrovanej kříženej borderteriér a začal ho téčkovat a vrčet u toho. Doběhla jsem k nim a jak jsem na ně zařvala, pustil se do Trixe a ten už byl natolik vyděšenej, že mi fakt dlouho trvalo, než jsem ho uklidnila. Po tomto incidentu se do mě většina přítomných pejskařů pustila, co řvu na psa, že vim houby o tom, co to znamenalo, že na sebe vrčej normálně a že si Trix začal. Nechtěla jsem se hádat, měla jsem Trixu na vodítku a během deseti minut milej zlatej uvrčenej vořech opral irskýho setra, jezevčíka, kámošky zlaťáka a spoustu dalších nejspíše hrozně provokativních psů. Pak přišel krásnej mladej čévéčko, kterýho nejdřív nakrejval a pak si ten malej sotva desetikilovej spratek pod sebe naroloval toho obrovskýho vlčouna a vrčel mu do xichtu. Všichni včetně majitelů čsv se tomu smáli. Já fakt nevim... Nejhorší na tom je, že Trix se prostě začíná bránit. snažila jsem se celej jeho život, aby neměl důvod se bránit a teď už fakt nevim, jak mám pokračovat, když ho už několikrát opralo víc psů zaráz a on se hystericky bojí. ((((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:10
- Nahlásit
jbat
jo, pořád bych měla naději. Pořád bych si říkala, že věda přece dělá zázraky, dokážou dělat bajpásy, vyoperovat ledvinu laparoskopem....před pár lety se jim o něčem takový ani nezdálo. Zcela chápu matky těchto dětí, které prostě čekají, že zítra se v novinách objeví "vědec xy objevil způsob jak obnovit mozkové buňky".
Mimochodem, víš co považuju za úplně nejsmutnější věc na světě? Menťošky odložené v ústavech. Nemyslím takové ty úplné ležáky co rozeznají akorát světlo a tmu (a i o tom někdy pochybuju). Myslím ty, co jsou sice mentíci, ale nějakým způsobem komunikují. Dostávají mě do kolen situace kdy ho třá za něco pochválíš, mentík se celý rozzáří, začne poskakovat a volá "povíme mamince, povíme mamince". A ty víš, že teda nepovíte, páč maminka akorát na Vánoce pošle čumkartu a ještě ne každý rok Nebo když holka celé dny prostojí u okna a pořád brečí "přijde maminka, přijde maminka"...a stojí tam den, týden, rok, pět let...a prostě pořád čeká na tu maminku. Jo, zvykne si na tamní režim - chodí obědvat, chodí se sprchovat, chodí do keramiky...a ve volných chvílích stojí u okna a čeká na maminku, která nepřijde.
Na jednu stranu chápu ty matky, péče o tyhle děcka je děsně ubíjející. Na druhou stranu bych je zabila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
nemethova5
!!jsem zvedava jak se s tim renca popere!!!!
to nedá...
Maky a Trix
vím dost vo čem mluvíš. jsem už uvažovala o pepřáku do kapsy, až mi zas nějaký hovado bez vodítka naběhne na Blbíse, holt to schytá, protože cpát mezi ně ruce fakt nebudu.
|