| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:35
- Nahlásit
Ahoj lidi, den začal celkově dost špatně, nejdřív jsem musela odfénovat auto-dveře, jak včera pršelo, tak se z auta stala ledová krusta, ujel mi bus s Neratek v 7.15 o 2 minuty, nevadí, že pojedu dalším v 7.25, ofšem ten nejel, nejel ani v 7.35, to už jsem věděla že je všechno špatně. V 7.40 se přiřítili oba busy, chvíli jsem přemýšlela, který zvolit, pak jsem usoudila, že je to jedno, oba jedou do Prahy-nebylo, jeden se crcal přes Neratky druhej jel přímo-hádejte kterej jsem zvolila , na Holešovice jsem dojela v 8.45.Jela na Dejvickou-ujely mi obě metra, ale to je normální, tam jsem zabloudila a vylezla na úplně jiný straně, než jel bus, zeptala jsem se pak řidiče odkud to jede, naštěstí jel za chvíli, ústav jsem našla, naštěstí konkurz začal až po půl desátý. Konkurz super, super lidi, vůbec jsem se necítila jako debil, ale sebejistě, kladli mi občas záludné otázky, nenachytali mě na ničem. Práce super jezdila bych traktorem, sila, sklízela, vyhodnocovala bych to v laboratoři, vlhkost , vliov hnojení na výnos, měřila délku klasů-u o bilí, počítala zrníčka-taky u obilí.....prostě by mě to hrozně bavilo, v konkurzu mám celkem šanci, že uspěju, když jsem viděla ty ostatní lidi, ale práci vzít nemůžu, protože je tam plat 13000 hrubého, to nemusím ani detailně počítat náklady, abych věděla, že bych na tom byla finančně hůř, než v cukrovaru, ale jako hodně mě to sere.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:43
- Nahlásit
dobré odpoledne, děfčata, poslední dobou je toho v práci až až, že to tady vůbec nestíhám číst,
kdo mi podá vejcuc???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:44
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
Už jsem v práci. Je tu zima.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jbat
taxem to sjela!!!! huuuuustýýýýýý
brezen2008
tady máme dřevěnou houpačku,jako jedno dítě na jedný straně a druhý na druhém,ale na tom se trénovat nedá
si cvok nebo to jen děláš??? víš co je vůbec houpačka????? a nač jí chceč učit?
kejtlin
toš dobré ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
toš dobré ne?
nevím ještě jestli mě vzali, dají prý vědět, ale nemůžu to vzít, byla bych na tom finančně hůř jak v cukrovaru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
kejtlin
hele třá je to jen základ a k temu další věci ne? a to je v praze nebo gde?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
je to celkový plat, bohužel, jj v Praze na Ruzyni, je to přes celou Prahu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:56
- Nahlásit
tak je to dobrý-nevzali mě, aspoň mě to nemusí štvát, že bych to musela odmítnout
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
davidkova renata
brutál, co??? mi řekni ale, essi tmu chlapovi není ze sebe blbě, takový chuj! to je děs.
a mám tě tam teda přihlásit? třá dostaneš taťku Michala nebo jak se jmenuje ten se zubama jak kanadská střídačka...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
kejtlin
Práce super jezdila bych traktorem, sila, sklízela, vyhodnocovala bych to v laboratoři, vlhkost , vliov hnojení na výnos, měřila délku klasů-u o bilí, počítala zrníčka-taky u obilí.....prostě by mě to hrozně bavilo,
To je ve výzkumáku v Ruzyni, ne? Mě taky práce ve výzkumákubafčila, ale prachy fakt děsný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:59
- Nahlásit
jbat
mám tě tam teda přihlásit
snat ani rači né ,tatka michal nejni můj typ jako ostatně vůbec nigdo gdo se tam jen mich
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 12:59
- Nahlásit
jbat
brutál, co??? mi řekni ale, essi tmu chlapovi není ze sebe blbě, takový chuj! to je děs.
a mám tě tam teda přihlásit? třá dostaneš taťku Michala nebo jak se jmenuje ten se zubama jak kanadská střídačka...
Pro kristovyrány, na co to čumíte???????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:00
- Nahlásit
Baico
To je ve výzkumáku v Ruzyni, ne? Mě taky práce ve výzkumáku, ale prachy fakt děsný.
jj, ale stejně to nevyšlo, tak je to jedno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:00
- Nahlásit
kejtlin
Takže je to Ruzyň, jak jsem se dočetla. V pondělí jim jedu na kontrolu na jejich vinice na Karlštejn.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
snat ani rači né
nebuť suchááááár, ty jo, budeš slavnější než estrádní spratek!!!! Rudovi jebne céfka, žes v televizi každej tejden. pojď do tohoooo!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:03
- Nahlásit
jbat
Rudovi jebne céfka, žes v televizi každej tejden.
Tě řikám, že tě nenávidim!
Eště by ale měla obsadit rozlas, tam je rododendrón občas taky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tě řikám, že tě nenávidim
Eště by ale měla obsadit rozlas
ty voe ten snat vopsadili uš f 68 ?
jbat
budeš slavnější než estrádní spratek!!!! Rudovi jebne céfka, žes v televizi každej tejden.
ok,pouvažuju vo tom teda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
nic nedělám,jako že ho na nic takového neberu!!!
,jenom v tom jarním závodě je psaná houpačka,tak se ptám kde se to dá eventuálně naučit,když nechodím na žádnej cvičák?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:08
- Nahlásit
no ted prej byl v televizi,včera,jenda říkal,že na to juknul
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:08
- Nahlásit
brezen2008
tak se ptám kde se to dá eventuálně naučit,když nechodím na žádnej cvičák?
nikde.Leda by sis jí postavila.Jinak nejni nikde psáno,že houpačka tam bude zas,bylo to poskládaný z různejch věcí .nic podle zkušebáku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tě řikám, že tě nenávidim
co nadělám...
davidkova renata
ok,pouvažuju vo tom teda
ty vole to jako uvažuj, to se vyplatí, Bobe.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
aha,dík za info
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
Gerda
ahoj paní, jasný přijeďte i s psékama, Bůch bude nadšenej, a Atík s Maryjí znechuceny, bude to bezva V kolik to tak vidíte?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
Nedrásat makat Akorát Aleksička nemusí, páč tu dneska makala dost
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:33
- Nahlásit
Biluška
pani, na těch zkouškách budou opravdoví dementi i? a děti? budu si s něma muset povídat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:35
- Nahlásit
jbat
Na těch zkouškách budu já a já budu horší než opravdický dement .
Opravdický tam nepotáhnu. Jsem nad tím přemýšlela, ale to by bylo organizačně děsně náročný a kdybych se nedejbože třá s těma děckama vybourala v autě tak by to byl průser jak mraky...takže si budem muset vystačit bez nich
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:38
- Nahlásit
Atusch
Maky dojede vlakem v 16.20, než se dohrabe sem, bude pět, vyrazíme k vám, uvíznem v zácpě, vidim to, že do sedmi sme u vás. Jo ale Kvín Elizabeth asi Mařka moc oblibovat nebude, asi vám jí sežere.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:40
- Nahlásit
Davídková pani už máte psaní?
Biluška ty budeš dělat dementíka jo? Tak to nehrám! ty budeš určitě horší než fšichni normální dementíci dohromady!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
Biluška
Na těch zkouškách budu já a já budu horší než opravdický dement
tak to je mi jasný.
si ale troufnu říct, že ste furt lepší než vopravdovej mentál... essi to není moc odvážný tvrzení...
takže si budem muset vystačit bez nich
no s tím problém nebé. eště by nám chtěli ukrást lampyjóníííí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
hancaw
pani už máte psaní?
nevim..pošták eště nezvonil...
Gerda
Jo ale Kvín Elizabeth
gdo to je?
|