| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
argosek
psala sem maky zprávu krs ten panadol, ona už asi chuděra sedí ve vlaku, tak se hned tak nedogestí.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:34
- Nahlásit
diky vsem za informace.
jeste zkusime prohledat skulinky, jestli nenajdu ten psi lek. byla by ho skoda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:41
- Nahlásit
že ste starý lidi a děláte takový vylomeniny v tomdle věku, kdy máte bejt slušný, bezproblémový a smířený.... ))))) Ale nevim, jak to říct slušně, napadly mě jen ty kolena....Novýho u mě nic, sem pořád v práci, ale zažíváme tu nárazově nová a nová pekla, stresy, bezva věci, zábavy....ale zajímavé to na vyprávění není. Je to něco jako když na LDN přijdou vyměňovat lino. Takový malý zpestření.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:47
- Nahlásit
argosek
Tryksová píše, že nedávat panadol, pouze v akutním případě, a ten by zřejmě určil jen vet. Takže nedávat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:47
- Nahlásit
Gerda
píše proč?
mně vet řek že v pohodě...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:51
- Nahlásit
jbat
nevim, zjistim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:54
- Nahlásit
Gerda
díky moc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:58
- Nahlásit
jbat
kituju maky:
"Protože na psy a kočky ma mnohem toxičtější účinky než na lidi a neni problém s nim psa zabít. O kočkách ani nemluvě. Pro ty je to přímo jed. Nedoporučuje se, účinek stran pomoci od bolesti je u psů nízkej. Dala bych ho pouze v akutním případě a stejně bych se třikrát rozmyslela."
konec kitace.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 15:02
- Nahlásit
Gerda
díky díky.
mně vet řek že tak malá dáfka mu neublíží, ale nemám čekat, že nějak extra pomůže. tak je to dost podobně řečeno...
akorát nepoužíval slova jako zabít a toxickej...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 15:10
- Nahlásit
URL
Renčoooo, pro tebe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 15:29
- Nahlásit
sem řezala maso z vetamixu dvoukilový, 2 masa děda mi pomáhal upli sme to do svěráku-muj nápat, že se budeme střídat, museli jsme se střídat rychle-pilka přimrzala k masu,nakonec sme to zvládli, ale bylo by to do neváhej a toč
sem přišívala knoflik dědovi ke kožený bundě, děda ji nechce vyhodit, že má kožíšek zevnitř, nešlo to vůbec prošít, jehla prokluzovala, děwda konstatoval tagle kombinačky dyby byli, voni by byli , ale naposled je měl děda a kombinačky už nikdo nikdy neviděl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 15:30
- Nahlásit
znám jen červenýho....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:19
- Nahlásit
sem řezala maso z vetamixu dvoukilový,
Jestli máš sekeru je lepší to přeseknout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:29
- Nahlásit
laguna
máme asi 3 sekery, 2 tupý napropsto, jedna ostrá, to mě nenapadlo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:31
- Nahlásit
na mikulášskou nejedu, nejede mi auto!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:41 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
kejtlin
mě poser
tak budeme stopovat na magistrále
jestli nejede skrze benzin, dodam prachy !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:43
- Nahlásit
Vám řeknu, to pytlačení je ale dřina Čék se nalítá po lese než ty blbý srnky najde a když je konečně má tak mu je šelmyje vyplaší
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:48
- Nahlásit
Biluška a tos je jako neuštvala pak? Nevrhla ses na jejich hrdla a nezardousila je? Tak to jsi teda prd lovec a budeš asik bez večeře pokud nepéš na lof do ledničky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:49
- Nahlásit
hancaw
a tos je jako neuštvala pak? Nevrhla ses na jejich hrdla a nezardousila je?
No měla jsem to v plánu, ale ty šelmyje furt řvou a vyplašili mi je Příště si vezmu radši Lilátko, třá budem úspěšnější
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Jimmi
neni to benzínem, nastartuju normálně, chci se rozject a skočí to jako kdybych pustila rychle spojku a zdechne to.ještě dopoledne to normálně jelo, kamarád na to koukal a neví proč to je, můj brácha automechanik je v Plzni, vrací se v neděli večer.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Biluška příště radši uštvi kance ale nezabíjela bych ho naopak živého a nasraného bych ho mrskla přes plot zelenomozkovému sousedovi - ať si užije trochu adrenalínu ne? a pak ti začnem říkat Bivoji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:01
- Nahlásit
hancaw
příště radši uštvi kance ale nezabíjela bych ho naopak živého a nasraného bych ho mrskla přes plot zelenomozkovému sousedovi - ať si užije trochu adrenalínu ne? a pak ti začnem říkat Bivoji
Na to mrsknutí přes plot si asi budu muset vzít jeřáb, ale budiž
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:19
- Nahlásit
kejtlin
A můžeš jet s Bajko?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:21
- Nahlásit
jbat
Víceméně jde o to, že dávka pro psa se hodně těžko odhaduje. Pokud máš velkýho psa (třeba nad 50kilo, nebo tak), nebála bych se tolik. Ale je fakt, že experimentálně se zjistilo, že i jednorázová dávka už může psoj poškodit trávicí trakt a podobně. Prostě je to zbytečný. Může to napáchat víc škody než užitku a zásadou je neubližovat terapií. Jinak je samozřejmě letální dávka pro psa na kilogram mnohem nižší než u člověka.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:22
- Nahlásit
Gerda
Jak dlouho bude asi trvat to klikani zejtra?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
myslím, že je to do jedný nebo tak nějak, ne? gerda je venku se psema.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:29
- Nahlásit
Gerda
a s kym jako pojedu já? sakra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
my to máme od 10 do 13.30 a pak hned jdete vy...
Jimmi
no ty si měla jet s kejtlin...já mám v autě jenom pikslíkovi s Bramborkou a Máňu, tak se teda asi našťoucháš k nám, no...a cestu zpět nějak pořešíme. My se budeme srážet v půl druhý u nemocnice.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
nevím jestli můžu ject s bajko, hlavně nevím jak se dostanu do kralup k bajko.
kudy jedou kachnovi?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:43
- Nahlásit
tak mi asi přestal mrazit mrazák, tak pevně doufám, že se jako rychle vzpamatuje.
|