| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:35
- Nahlásit
davidkova renata
dyš selže pakůn,ubij úpa cizího pána těma traverzama a máš to
Nemůžu von je děsně obrovskej by mě přepral,nedej bože by mi to vrátil pakoněm roztočeným na vodítku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:36
- Nahlásit
Atusch
z ekologického chovu
To je bez chemikálií-takže nejsou vočkovaný a žerou se na vzájem,ani gram chemikálii vše čistá příroda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
Atusch
z ekologického chovu
jo to je ta množárna jaxe tu probírala tušim s muchoš...vona je to nějaká náboženská šílenkyně,takže se tam daly dočíst takový perly jakože jim bůch požehnal a vše se děje s jeho požehnáním a takový kydy..esi je to teda vono,biluš možné bé taky vědět
hele du se svalyt,tak ráno..ale nevidim to dobře! dyby náááhodou jo,vem to maso
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
kejtlin
jestli nepojedeš, bude mi to líto, páč tě nebudu moct navigovat na Brno
tak dej třeba ještě zítra vědět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:38
- Nahlásit
danajasa
Nemůžu von je děsně obrovskej
to máš blbý,my máme zlatovlásku aji bambiho spíše děckýho vzrůstu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:42
- Nahlásit
děcka, dneska bé Kraus ostrej, jdu si udělat kafe, dodělat fotky a koukat.
čusssssík.
dobrou s něčím jiným než hadem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:47
- Nahlásit
Jimmi
dám jasně, že dám musí se to zrovoznit, jinak nevím jak se dostanu od pondělka do práce
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:51
- Nahlásit
danajasa
jo taaaaak, žerou travičku ze zahrádky jestli ta ženská nějakou má nebo aspoň z květináče a mrkvičku z truhlíku. Ai teď se jich paní ekologicky s požehnáním zbavuje.
davidkova renata
určitě si napíšem , dyžtak maso připomínej, protože jestli budu ve strésu tak zapomenu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:55
- Nahlásit
danajasa
Nemůžu von je děsně obrovskej
na kohom jedeš essi ho třá neznám
Atusch
dej vědít ráno jak to v Práglu vypadá essi to bude klouzat prdím na výstavu a nikam nejedu, nějak kol 8 ju
kejtlin
tak držím palce ať to je nějaká prkotina
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
Alexa
jasný, písnu ti to semka, nemám konktakt. Ale jestli máš zimáky tak pokud bude jen takovejhle poprašek tak to zmákneš! Kam jedeš vystavovat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:01
- Nahlásit
Alexa
prej to vypadá bud´ na air bag nebo brzdový válec, nevím jak velekj je to problém, ono už to párkrát udělalo, ale nastartovala jsem podruhý a jelo to v pohodě, sem myslela, že třeba jsem rychleji pustila spojku nebo něco
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:03
- Nahlásit
Atusch
Ale jestli máš zimáky tak pokud bude jen takovejhle poprašek tak to zmákneš! Kam jedeš vystavova
ty naštěstí mám, ale mám obáfku z ledofky. Jedem do Počernic, no stejnak z toho mám divnej pocit, páč potřbuju toho třetího čekatele, aby dostala dorostovýho klubovýho čampiona, tak ho asik nedostane
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, bohem požehnaný chof tibeťáků pamatuju Ti byli dost dobří . Překonal je akorát ekologický chof jorkšírů co chodí čůrat do těch spešl roštů
All co nenávidí sníh
V chytré knížce jsem si přečetla, že na fšem negativním je TŘEBA NAJÍT NĚJAKÉ POZITIVA. Stran toho blbého sněhu mě žádné nenapadají, ale prostě se musíme snažit
Takže pozitivum č.jedna pro dnešní den - je-li mráz a sníh psi nejsou špinavé jako hovada. Nejedná-li se ovšem o akity, které jsem vzala s sebou do kravína v rámci vyřízení vzkazu tamnímu ošetřovateli a než jsem mu řekla ty dvě věty tak se mi ti zmetci vyváleli v hnoji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:10
- Nahlásit
Jbat říkala, že s hadem se dneska nespí, tak teda dobrou s žábou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:11
- Nahlásit
Biluška
Takže pozitivum č.jedna pro dnešní den - je-li mráz a sníh psi nejsou špinavé jako hovada.
to neklapne páč za a) gdyž neprší tak jsou taky čístý a za b) až ty bílý sračky budou tát tak budou zasraný 5x tolik
no a samozřejmě nejhlavnější sou ty přiblble klouzavý ulice
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:13
- Nahlásit
Biluška
Takže pozitivum č.jedna pro dnešní den - je-li mráz a sníh psi nejsou špinavé jako hovada.
ať se snažím jak se snažím ta to pozitivum není, mám rusáka, i tenhle blbej poprašek se mu dostává do chlupů v tlapkách, dělá si sněhové koule a nechce chodit. Děs. To není moc pozitivní protože bahno z něj opadá a je klid.
Alexa
ráno ti napíšu jak to u nás vypadá, ale když máš dobrý gumy tak jeď to dáš
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:14
- Nahlásit
na kohom jedeš essi ho třá neznám
Alexa
No právě nevím,tak jestli se tam dostanu tak povím.Mám zimní pneu ba dokonce mi dajli vejplatu dnes,ovšem esli tady bude takej bordel jak včera tak neusnu a nevyspalej čéky by neměl lozit mezi konkurenci by pak nebyl v tisku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:42
- Nahlásit
Cus bus, snich je super, psi jsou nadseny!
Gerda
Je to ve stodulkach ten klikr? Me to naslo Archeologickou ulici ve stodulkach
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:43
- Nahlásit
Alexa
jak je to se sněhem v Jílovém?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
Je to kousek pod Ohradou...nevim, jeslti to jsou stodůlky, jsou to metro lužiny. Víc nevim...nějaký nákupní centrum je poblíž....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:56
- Nahlásit
Atusch
jak je to se sněhem v Jílovém?
sem se šla schválně podívat a Sisina, kerá ho viděla poprvý dostala lítací záchvat leží asi 2 cenťáky, ale je mokrej na silnici čvachtá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 22:58
- Nahlásit
Gerda
Jojo, tak to je vono
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:00
- Nahlásit
Alexa
takže to co tady. Bůcha taky nadchnul.
Jinak mi rozbil žaluzie debil. Na druhou stranu mrazák rozbitej není, tatík mi ho jen odpojil ze zásuvky protože jí na něco potřeboval a zapomněl to dát zpátky. Jak milé. Ještě, že je mrazák v garáži kde je zima...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:03
- Nahlásit
Takže děfčata, rozbila sem si kufr, už nejde otevřít. Jako kufr od auta. Jsou v něm ty vaše mikiny. Už nikdy nebudu moct dát nic do kufru. Je to smutný příběch...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:04
- Nahlásit
Gerda
Tak tam vlez zevnitr, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:05
- Nahlásit
Gerda
Takže děfčata, rozbila sem si kufr, už nejde otevřít. Jako kufr od auta. Jsou v něm ty vaše mikiny. Už nikdy nebudu moct dát nic do kufru. Je to smutný příběch...
zamáčkla sem slzu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:06 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Mák Máfo.
Jazyk naruby.
Megčus ala E.T...
Los frajáros Mambos.
Rozálie bezedná.
Král Morislav.
AtaAta
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:07
- Nahlásit
Atusch
takže to co tady. Bůcha taky nadchnul.
akorát teda pro takovýho na výstavu načesanýho pudla to není to pravý vořechový
teda průběžně koukám na tátu a fakt nechápu jak někdo todle může podstoupit dobrovolně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:07
- Nahlásit
Gerda
jak to, že se rozbil?
tessa se už ztrácí i na dvoře, volám lítám ve sněhu naboso v pantoflích a tričku a kalhotkách, volám, šílím, že si skřípla záda a nemůže přijít a byla v prádelně a cpala se mrkví...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
to jo, jasně že tam lezu zevnitř, jen větší věc vnitřkem do kufru třídvéřáku nenašťócháš ))
Děcka, opravuje to automechanik, nebo zámečník?
|