Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5868 . 5869 . 5870 . 5871 . 5872 . 5873 . 5874 . 5875 . 5876 . 5877 . 5878 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

Biluška
Tohle je Lilátko , láska mého života
pani, nedivím se, je to i můj typ.

na ňu se těším asik nejvíc, uděláte mi s ní mnoho fotek, ano? fotoaparát samozřejmě beru, všichni béte hesky pózovat a usmívat se.

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 18:54
- Nahlásit

Zdar žumpice my se zůčastnili toho okusování ovšem než sem stihla vyložit traverzu a zmohla se vysvětlit,že pakůn do pucku a peřinky nekouše páč to považuje pod svou ůroven a preventivně ju plive byl konec.Jinak Brostík byl ůpa nejlepší páč já sem nazačátku myslela,že stoup psovi na nohu náký vesely spoluůčastník tvrdil,že je to opačně že doga stoupla figur.na nohu a pak sem zjistila,že to dělá sám dobrovolně a schválně vůbec tam bylo fajn tak sem pakoně ani nemlátila aj dyž stál za prd páč dve měsíce ležel skladem

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 18:55
- Nahlásit

já musím vstávat f pět, aby se Blbís stačil najest... mi ta céfka fakt prdne.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

jbathec pani a ja v pet odjizdim busem smer domu papa!!!kolega me vystrida driv!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:00
- Nahlásit

jbat
já jim ráno dávat nebudu, dám jim ted večer hodně a pak až zejtra večer zas víc

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:01
- Nahlásit

nemethova5
nj, ale po noční, to není moc co závidět... ale závidět ti budu i tak.
ale zas Biluš jede nějak brutálně v noci, takže si nemám co stěžovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
proboha proč mi ukazujete takovou hrůůůzu??!!
Trénuju váš kardijovaskulární systém

Vlčáčková
To jo, to jo. Listnaté větve běžně vypadají jako šeltičky.
JO. A zajícové na Hané zase vypadají jako Texálové . Víš co bylo nejlepší? Že ten zajíc se na vteřinku zastavil, ohlídl se po mě a pak metl pryč. To mě nasralo nejvíc

Prosímtě, co se tomu Lilátku vůbec stalo, že to je takový Frankenstein mezi psíky?
Jaký Frankštejn, Lilátko je nejkrásnějí A není pes, je mimozemšťan

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:02
- Nahlásit

jbat
Nestěžuj si, my vstáváme ve dvě Vedle postele už máme nachystaný komínky s oblečením, naskáčem do toho a startujem

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
já jim ráno dávat nebudu
to mě taky napadlo, ale jelikož já když se nenajím, je mi kosa hrozná a jsem přesvědčená, že čokl to má stejně, tak mu radši trochu dám.
a von víc než svoji dáfku nesežere, o krmení tohoto debila bych mohla psát knihu, jsem ráda, že momentálně ten Orijen žere bez keců... tak nebudu riskovat narušením rutiny.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:06
- Nahlásit

Biluška
my vstáváme ve dvě
blicísmajlík...
to je hnus. pak mě dokáže nasrat nějaká pič..., co si dělá dobře nad stížnostma, ačkolif by nikdy ničeho podobného nebyla schopna (ani organizačně, ani jinak).

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:06
- Nahlásit

jbatjsem dnes naka odvarena,to je ze vcerejska z amina,ale dnes rano se stal zazrak!!!!!!!!byl jak pena ctyricet minut a jel upa v klidu!!!ani nepipl!!!traverza zabrala,respektive,ze byl vsrema ctyrma ve vzduchu vcera!!!!!tak pokud je to v noci lepsi a je malej provoz tak proc ne???taky bych jela,ale mam praci!!!
Biluškato nasere,kdyz zajic nema privolavacku a nechce jit k noze co???

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:08
- Nahlásit

jbat
já nakonec pojedu jen s Rambíkem a po zkouškách si sjedu pro Kokyho. Dnes jsme byli na klikru a tak jsme tam vymrzli, že se mi nechce tam nechat ségru s Kokym mrznout do 14h než začne Mikulášská. A můžem se jít ohřát do auta, proto beru to velký, že to bude pohodlnější. Já se Rambíkovi bojim dát nažrat stran tý torze..

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:08
- Nahlásit

nemethova5
byl jak pena ctyricet minut a jel upa v klidu!!!ani nepipl!!!traverza zabrala
si pište, pani, ta zabere vždycky.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
se Rambíkovi bojim dát nažrat stran tý torze..
měl torzi? nebo preventivně?

já nakonec pojedu jen s Rambíkem
aspoň nebudou blonďáci v přesile hned ze startu.

A můžem se jít ohřát do auta, proto beru to velký, že to bude pohodlnější.
seš nejvíc nejbystřejší. super. asi se budem muset zamykat, aby nám tam nelezli i ostatní.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:11
- Nahlásit

jbat
pak mě dokáže nasrat nějaká pič..., co si dělá dobře nad stížnostma, ačkolif by nikdy ničeho podobného nebyla schopna (ani organizačně, ani jinak).

gdo si stěžoval??

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
byla kosa jak sviňa, já sem došla jakási rozhicovaná, toš sem to neodhadla a svlíkla sem se do tryka a pak sem celou první tejoretyckou hodinu klepala šílenou kosu, páč sem se nemohla odhodlat vstát i s příšerou, jít si pro mikinu přes tři další psy a narušit tím nejméně na dvacet minut celý průběh semináře

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:13
- Nahlásit

jbat
měl torzi? nebo preventivně?

nééé, jen preventivně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:16
- Nahlásit

Baysha
byla kosa jak sviňa, já sem došla jakási rozhicovaná, toš sem to neodhadla a svlíkla sem se do tryka a pak sem celou první tejoretyckou hodinu klepala šílenou kosu, páč sem se nemohla odhodlat vstát i s příšerou, jít si pro mikinu přes tři další psy a narušit tím nejméně na dvacet minut celý průběh semináře

ty seš bubáááá dyk my to tam narušovali furt, jak Rambík řval

Koko
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:17
- Nahlásit

Ahoj klíkaří jsme s Čilinkou unavené, soutěžíme kdo víc. Já teda zejména z cesty, čilina ze všeho, tak ji asi nechám slavně zvítězit. Já už jsem se nadopovala čajem a kafem, tak jsem stabilizovaná. Cestou jsem potřebovala nalít nemrzku do odstřikovačů a dost času jsem strávila na pumpě, nejdřív dumaje za co se má v autě zatáhnout, aby nadskočila kapota a poté jak nadskočenou kapotu finálně otevřít Pak sem si mohla kliknout, že sem na to konečně přišla
Jako jsem fakt zvědavá, jestli se nám to klikání podaří správně zvládnout. Tápat asi budu zejména kdy použít navádění a kdy nechat čoklida si na to přijít....
Ještě se omlouvám přichodifší druhé skupině, že jsme se s nima pořádně nepozdravily, neb na nás venku čekala mrznuvší čiliny céra s paničkou

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
Rambík je docela ukecanej, co? nojo, su bubá... fčil sem si dala ananasový džus s hruškovicí a je mi lépe

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:20
- Nahlásit

Baico
ta fotečka jak sedí vedle sebe nemá chybu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:20
- Nahlásit

Koko
jé, já jsem si řikala, že jste to byli vy, čoklik mi byl povědomej z fcb fotek

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

jbat
to je hnus. pak mě dokáže nasrat nějaká pič..., co si dělá dobře nad stížnostma, ačkolif by nikdy ničeho podobného nebyla schopna (ani organizačně, ani jinak).
Si piš. Ještě víc mě to nasírá když si stěžují na věci, které pořadatel vůbec nemůže ovlivnit. Třá počasí. Bože kolikrát já už od někoho slyšela hemzy na to, že na závodech pršelo...

V pátek jsem se dokonce pevně rozhodla, že od teď BUDU diskriminovat picbuly. Ne kvůli tomu plemeni, ale kvůli těm majitelům. Normálně jim budu přihlášky vracet a nepřijmu je. Vyjímku udělám jedině pokud se mi někdo známý zaručí, že je to normální člověk. Protože prakticky pokaždé jsou s nima nějaké problémy. Počínaje chlápkem co se se mnou na džukeliádě hádal, že nemusí po psovi uklidit howno páč je to povinnost pořadatele, přes tu důru na plavání a konče tím pitomečkem, kterého jsem měla teďka na hotelu
Dali mi sem čokla s ekzémem na hubě, rozmazleného až hanba. Granule, které mu přivezli nežral. Krmila jsem ho z ruky, aby laskavě něco sežral Pak jsme přišli na to, že miluje rohlíky, tak jsem mu do žrádla drobila rohlíky a přemlouvala ho, aby žral. Denně jsem s ním cca dvě hodiny běhala po venku, cvičila poslušnost a tak, aby se unavil a neřval mi tu furt. Páč jak nebyl unavený tak vřískal. Dvě noci jsme nespali, páč pejsánkovi se v kuchyni stýskalo a chtěl k nám do postele. Zanedbávala jsem kvůli němu svoje psy, protože den má prostě jenom 24 hodin a když dvě z nich věnuju tomuhle psovi tak ty ostatní prostě musím ošidit Pak pro něho přijela holka s cigaretou zastrčenou za uchem . Když ho nakládala do auta tak mu neuměla ani nasadit postroj . A vzápětí jsem se (zprostředkovaně pochopitelně ) dozvěděla, že pes je vychrtlý, smradlavý a nevycvičený (jsem teda netušila, že za těch deset dní jí s ním mám ještě složit ýpo patnáct). Naštvala jsem se a s lidma, kteří si musí pořídit picbula, aby si pomasírovali ego prostě končím

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Baysha
Rambík je docela ukecanej, co strašně! i doma furt něco brble, ale neřve tak nahlas, to bych ho musela usmrtit ale kecá furt, jestli to nebude moderátor

nemethova5
Člen
- Nahlásit

jbatno tak hlavne vam pani popreju at dojedete vsici v poradku a v klidku,jj zabrala,asik si jich vobjednam vic!

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Koko
ahoj, nějak jsem tě tam ani nestihla zaznamenat, bo sem furt hlídala Bajšu, aby neukousla Triksovi celou hlavu
jinač jak není kolem nic hryzatelného, tak se nám někdy s klikrem i daří, třá slalom mezi nohama sme zvládli za dva dny, blbinky nám dou - hlavně bych ale potřebovala dopilovat, jak použít klikr na takové ty běžné véci jako netahání, nehryzání a tak, s tím mi Katka dneska dost pomohla

Koko
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo, to jsme byly zmatený my ona tam na nás čekala u Billy už přes 20 minut, tak už jsem je tam chuděry nechtěla trápit na mrazu déle, protože jsem ji žádala, ať se mi přijdou ukázat, když jsem v Praze. Čiliny půlroční céra je větší jak ona

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
já su tak ráda, že mám tichou čoklidu! štěkne tak jednou za dva dny, fčil už ani neštěká když je sama, nekňučí, akorát teda furt chrochtá a chrápe, je to ftipný pes fčil zhluboka zařezává na pelechu

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

Hají buci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

Biluškano,tak to je fakt sila a vim proc nikomu uz nikdy cokla necvicim,neni to jen,o paneccich pitbullu,ja tohle zazila s malinakama a fakt stacilo,od te doby,nikomu,ani kdyz mi minule nabizeli velke prachy necvicim,nevychovavam psi!!!

<< 1 ... 5868 . 5869 . 5870 . 5871 . 5872 . 5873 . 5874 . 5875 . 5876 . 5877 . 5878 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání