| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:40
- Nahlásit
Gerda
dík. Asi mu změním jméno na transku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:41
- Nahlásit
Jééé Biluše, to je krásnej vejcůůůůc! Díky!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:46
- Nahlásit
Maky a Trix
Na fotce od Atuš je fakt strašně ftipnej )) Bude léčit tím, jak vypadá )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Krásně jste se bavili. Se máte..
Já mezitím stihla potisknout asi milionkomrdesát papírů, dvoumilionkomrdesátkrát do vyhodit a přetisknout. Opravit asi trilion karet v databázi. A při zpětné kontrole najít asi trilionbilionkomrdesát chyb, která jsem musela opět od začátku opravit. Takže su nasraná, mám odřenou dlaň od neustálýho šoupání po notebooku a jdu chrápat, páč jsem našla něco, co můžu opravit jen z práce. Ráno...
Takže vstávám v pět, vyskočím z postýlky, popadnu noťásek a budu utíkat pracovat.
Kurva drát aj s prací.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:49
- Nahlásit
impactnapodobne,napodobne,jeste,ze mam tri dny volna!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:51
- Nahlásit
Atusch
fotky sem neumím dávat je to složitý to nedám nikdy. jdu za chvíli spát a zejtra do hokny fůůůj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:54
- Nahlásit
kejtlinjak to,ti to nikdo neukazal???tady u nas zacina pekelne snezit!!!!!doufam,ze se rano dostanu domu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:59
- Nahlásit
dobrou pipky!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 23:00
- Nahlásit
Biluška
"zpátky, to je tam odkud jsi přijel"
Tak to jsi moc nevychytala. Můžeš být ráda, že nezamířil zpátky do Oryjentu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 23:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak to jsi moc nevychytala. Můžeš být ráda, že nezamířil zpátky do Oryjentu!
No mě by stačilo zpátky po té ulici, do toho místa kde jsme blbě odbočili
Maky a Trix
Prosím tě neřeš kraviny. Každý pes může být unavený, buď ráda, že prošel (i když to bylo s odřenýma ušima) . Při těch zkouškách se ti psi dostanou dost pod psychický tlak. Je to přímo účelem. Potřebuju zjistit jak se zachovají v krizových situacích, pod tlakem... Všimni si, že poměrně rychle odpadli prakticky všichni psi (včetně Lilátka, které bylo velmi vyčerpané tím, jak ji všichni obdivovali a říkali jí jak je moc krásná ) . Když byl navíc utahaný už předtím než přijel tak je zázrak, že se předvedl tak jak se předvedl
Mimochodem, mám v tom i osobní zájem, jsem tě musela příznivě naladit, abys mi kývla na to krytí Lilátka, ale to nikomu neříkej, bude to naše tajemství, by v tom zase kdekdo hledal kde co až půjde náhodou kolem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 23:07
- Nahlásit
Čučím tu na reality. Že bych to koupila?: www.mlynske.unas.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 23:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Budeš bydlet naráz ve dvou pididomcích?
Jdu se svalit, dobrou s kobrou
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 23:22
- Nahlásit
Biluška
kuji za obšírnou zprávu. Bohužel se potvrdilo to, co jsem si celý den myslela a totiž to, že jsem o hodně přišla.
Pokud jste už doma i vy v Oryjentu, jsou doma určitě všichni a kalamita může trošku přijít - mimo silnice a včas skončit, než se půjde ráno zase do práce.
Věřím, že příští žumpamýtink bude v teplejším počasí, abychom mohli přijet i my z jihu, tj. leyenda a já.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 23:28
- Nahlásit
Biluška Na důchod, přece! Budu bydlet v jednom, druhý pronajmu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 01:12
- Nahlásit
Vlčáčková
v takový řiti? Nebo jako chalupu? to pak možná i jo. Cena je to krásná a název vesnice naprosto bombastickej.
Biluška
je mi líto, že to nefungovalo. Doufám, že se mi podaří Cirovi namluvit, že je to funkční obojek elektrický výcvikový, jinak asi budu muset zakopat kábl kolem tý srny, co spává v místech, kam chodíme venčit!!!
Děkujeme moc za příjemně strávené odpoledne a Gerdičce za skvělý a krásný mikini.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 02:14
- Nahlásit
kachna_ No, na důchod. Jak píšu výše. Ale asi jsem našla něco lepšího:
http://www.realites.cz/106286-prodej-zaluzany-prib ram-dum-rodinne-domy.html nebo tohle(?) http://www.realites.cz/110554-prodej-repnice-litom erice-dum-rodinne-domy.htm
Nebo tenhle, ale tomu teď tak nějak chybí topení... http://www.realites.cz/101540-prodej-stare-sedlist e-tachov-dum-rodinne-domy.html
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 05:44
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:11
- Nahlásit
Fstávat a makat.
Oryjent hlásí kalamitu, cca patnáct až dvacet čísel. Psi jsou znechucení . Malá Lajenka s rozběhem přeskočila schody jako vždycky a přistála po břicho ve sněhu.Byla dost v šoku . Lasinda, když viděla co se stalo ségře radši celkově odmítla vylézt ven . Nejhorší bylo Bíbulátko, to nevěřícně zíralo z hloubky chodby, odmítlo se i přiblížit ke dveřím a bylo znechuceno jaký hnusný komplot proti němu jsme to zase vymysleli
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:29
- Nahlásit
Bré ránko fšici!
F Práglu kalamyta jak na sybyřy, a čumelí a čumelí, mylákuju sníh Škoda, že si ho fčil moc neužiju, budu f práci od 7 do 4
Bajša má ráda ohrátku, chodí do ní chrápat, snad to dneska přežije v pořátku, ty přesčasy mě serou, nebaví mě nechávat štěňo tagle dlouho samo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:43
- Nahlásit
Baysha
F Práglu kalamyta jak na sybyřy
Tři centimetry sněhu? A u Muzea čtyři?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:47
- Nahlásit
čau všichni, čekáme v hokně šéfy kolegu přepadli př noční, resp. toho co mě zaskakoval, kdybych neměla dovolenou odseru to já
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:48
- Nahlásit
čau,tak venku je BOŽSKY !!!!!!!!!!!!!
nejvíc si to užívaj - já a dasty se sindy,aleis už nee
lítaj jak za mlada,hledaj mišky v louce a nové zprávičky
takže středa nebo čtvrtek jedem do radotína a budem blbnout v lese
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:57
- Nahlásit
Dobre rano,
na jihu jen jinovatka ale je to bily, kupodivu ma bila barva na ma zvirata nejaky redbullovsky efekt, takze vsichni litaj jak blazni, pes objevil zamrzlou kaluz a je uplne nadsenej , odvezla jsem decka do skoly a jdu makat. Dneska mam svou oblibenou skupinu hendykapovanych a jestli mi ta cuza jejich opatrovnice zase privede decka v kratkych rukavech jako minuly tyden, tak ji uz asi skrmim
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 07:59
- Nahlásit
Biluška
Tři centimetry sněhu? A u Muzea čtyři?
přesně teda nevím jak v centru, ale tu na okraji je dobrých 10-15 cm, nááádhera akurát mě sere, že mám pracovní víkent, dyš má být krásné zasněžené slůňo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:01
- Nahlásit
Nazdaáááár
tak sem vás dočetla, fakt moc gůůůt den.
Myslím že nás má něgdo nahoře rád, gdyž posílá hnusný počasí dycky až den po akci Akce tak jako fšechny akce žumpy byla moooooc podařená. Mirek - dítě země uš se těší na další, nevím essi to bylo tím že s náma strávil celej den nebo tím že uš nás zná dýl, každopádně si už začíná zvykat
Jo a někdo zapomněl žumpahrnek, tak essi ho chce tak ať se přihlásí
kejtlin
čau všichni, čekáme v hokně šéfy kolegu přepadli př noční, resp. toho co mě zaskakoval, kdybych neměla dovolenou odseru to já
ty brďo a co símtě chtěj ukrást v cukrovaru??????? a je kolega v pořádku????? vidíš tak bys mohla zkusit na šefy, essi by tam nebyl dobrej pes, že kdyby tam byl tak by se to nestalo.
nemethova5
aminovi šecko nééééj
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:13
- Nahlásit
Hoj, my tu teda máme sněhu dost, ale vím, kde sem zaparkovala, takže se půjdu vyhrabat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:15
- Nahlásit
Dobré ráno.
Dočítat vás nebudu.
Co to kurva venku je?
Psi ještě spí, nejdu venčit.
Musím si koupit mlíčko k rohlíkům.
Doufám že u nás sníh není. Mám na baráku hrnec a nemám si v bytě kde uvařit párek.
Na baráku ještě nemám net a ještě nemám elektřinu. To jsem zvědavá kdy se povede to zapojit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:21
- Nahlásit
Alexa
nechtěli krást v cukrovaru, na vrátnici ho přepadli, byl tam sám-ten co mě zaskakoval, můj kolega bylna obchůzce, vletěli tam 3 a chtěli peníze a cigarety ten že nemá n ic, rozbili mu brýle a hodně zhmoždili ruku-skřípli do kovovejch dveří, jenže to se vracel z obchůzky druhej, tak utekli.o kampaň sloužíme po dvou, kampaň končí někdy o svátky začala v září-koncem, jinak jsme tam pojednom
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:33
- Nahlásit
Tak jsem dorazila do hokny ... Přeji dobrý den všem, zvláště pak sáňkařům a podobným individuím ... heslo dne: nejni důležitý vyhrát, ale zúčastnit se Ještě teť mám pěkně staženou prrrrdel
Jakej byl mikulda??? Asi vás ze zpráf vystřihli, bo co, zřejmě krzevá blížící se sněhovou kalamitu
Jinak huš sádrujeme/malujeme ... příští vejkend vypukne velký stěhování národů ... aspoň teda doufám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:47
- Nahlásit
Alexa
essi nikdo nechce hrnek, já chci!!!
Jinak čau všem, Blbís ráno řádil jak magor, což bylo fajn, nemusela jsem chodit tak daleko.
Bylo to super.
|