Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5877 . 5878 . 5879 . 5880 . 5881 . 5882 . 5883 . 5884 . 5885 . 5886 . 5887 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:15
- Nahlásit

jbat
jo a vubec jsme se nefotili pri zkouskach

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
jako fcera jsem jela domu ryclosti 40km za hodinu
no my jeli s Atush taky pomalu, není kam spěchat v takovém hnusu!

jo a jsem taky hrda na cokla, manzelovi jsem rekla, ze mu musi od ted vykat!
já jsem hned všem oznámila, že mi za hlazení mýho psa budou platit. jak říká Biluška - nebudu dělat canisku jako charitu, že jo... ale to vykání se mi taky zdá jako dobrej nápad.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
no to ste debilní, sme se těšili na fotky, maky si taky kvůli tomu s sebou ten foťák brala!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
tebe párkrát vyfocenou mám, akorát máš všude kapucu a není ti vidět ksicht, kdyžtak to ve fotošopu udělám tak, že ti tam lípnu ksicht z jiný fotky.
se mi v tý kose nechtělo nechat umrznout pacičku. snad z toho něco bude.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

jbat
já jsem hned všem oznámila, že mi za hlazení mýho psa budou platit.
To dělám furt . Dycky když mi někdo na ulici začne hladit psa bez dovolení (to mě totiž vytáčí do běla ). Tak je nechám chvíli hladit a pak ledovým hlasem prohlásím "za canisterapii účtuju osm set, budete platit hotově, nebo vám mám poslat fakturu?"

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

Gerda
já měla od Fitminu abyl supr, mel karabinku a i sel za pásek plastovou sponou a nebo klasicky provliknout paskem tak nad nim uvazuju zase, ale aby me stal 80kč + 80kč postovny to jako ne, to si muzu dobehnout nekam a vzit si drazsi za 150
http://zverimex.topfirma.cz/eshop-polozka-326-5043

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:20
- Nahlásit

Gerda
no ten les byl strasnej, ja vubec nevidim, kdyz je tma, takze jsem chvilema musela jet fakt dvacitkou, abych se trefila do silnice, vubec jsem nevidela, kam to vede! Jo a jestli umis bliknout dalkovyma, tak kdyz tu packu zatlacis na druhou stranu nez kdyz blikas, tak je zapnes prmanentne.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

Gerda
a proč si to nevyzkoušíš když stojíš někde nejdřív?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Atusch
Mě tam prudí ten vršek, to je presně to, co se mi u toho mýho urvalo. Chci takovej, co má Maky. Nebo ten, co sem dávala Akyháky.

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
ky když mi někdo na ulici začne hladit psa bez dovolení (to mě totiž vytáčí do běla

mi povídej!!!! a s tím hadovým roztomilým ksichtem to je furt! a ještě když se na něj sesypou haranti, tak teču velmi!!!!

za canisterapii účtuju osm set, budete platit hotově, nebo vám mám poslat fakturu?
já to dám za litr, za á) je to nový typ terapie - hadoterapie a za bé) ta dečka je pjekně drahá a nějak na ni vydělat musím.
btw mě napadlo, že ji asi nikdy nikam nebudu nosit... kam ji nosíš ty?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:22
- Nahlásit

pá pá plaváčci zítra

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
kdyz tu packu zatlacis na druhou stranu nez kdyz blikas, tak je zapnes prmanentne
no to mi právě nejde, já to mám jedno zmáčknutí blik, víc zmáčknutí na tu samou stranu, zapnout. No a už pouštim volant a jedu někam do řiti, hlavně že svítím dálkovejma ))

makrel
to mě nenapadlo...když stojim, nepotřebuju dálkový...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:23
- Nahlásit

Biluška
posli mi to cislo uctu prosim

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

jbat
btw mě napadlo, že ji asi nikdy nikam nebudu nosit
budeš na ni zadarmio jezdit mhd ty jelito, přectírej slepotu nebo demenci a nikdo tě kontrolovat už nikdy nebude.

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

Gerda

jako v tom máš asi pravdu, tam mi to natrhl Bůch a teď už je to roztržený kolem dokola a lezou z toho nitě.
myslíš že toto bude lepší?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:25
- Nahlásit

Gerda
budeš na ni zadarmio jezdit mhd ty jelito, přectírej slepotu nebo demenci a nikdo tě kontrolovat už nikdy nebude.

to si právě nemyslím, dementně vypadám pořád a vždycky mě kontrolovali. a řekněme si to narovinu - Hat fakt nevypadá věrohodně ani s tou dečkou...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:26
- Nahlásit

jbat
ja tu decku hodlam nosit furt, je to desna frajerinka, v podstate jsem ty zkousky delala jen kvuli ty decce!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:29
- Nahlásit

jbat
jako Rambik bude myslim s tou deckou neodolatelnej, uplnej vodici pes, kdybych jezdila mhd, tak by ho urcite nekdo pustil sednout, jak bude velevazenej!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

v práci prdel a vzrůšo, bývala žena kolegy si šla stěžovat k řediteli, nešlo ji zastavit, ovšem ředitel ji vyrazil, fakt tvrdě a podal trestní oznámení, ona je pomatená

jbat
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
ja tu decku hodlam nosit furt
jako štíhlá seš, ale nebude ti si myslím... zas tě pak ale stopro nikdo kontrolovat nebude, budou se tě bát.

podstate jsem ty zkousky delala jen kvuli ty decce!
já jsem tak uvažovala, proč jsem je dělala já a přišla jsem na to, že jsem jen chtěla zkusit, jak na tom jsme. maximálně dáme ty starouše, ale jinak nic. prostě jen tak z hecu.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:30
- Nahlásit

Gerda
jó to znám, mě taky nikdy nenapadlo vyzkoušet pustit mlhovky v klidu na místě u starého auta, vždycky jsem stresovala, až když nešlo vidět na krok. Teď ale umím naštěstí všechno .

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:31
- Nahlásit

kejtlin
na co si šla stěžovat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
číslo účtu - 670100-2208079861/6210 . Dečku zatím neplať, jenom zkoušky. Dečku musím objednat, bude až tak po Novým roce, v Gappayi pracují jenom tuším do 15.12. pak mají nějakou velkou inventuru až do Vánoc. Takže to nestihnou.

jbat
Nenosím je skoro nikam. Jenom když jedu někam vlakem - tak aby bylo vidět, že to není obyčejný pes, nýbrž zcela neobyčejný . A když jdu do škol na přednášky - to ji máme kvůli učitelkám, aby viděli,že pes je ozkouškovaný a tudíž bezpečný. Zvlášť Orina, té se všichni bojí .

Kdysi jsem ji dala Bagetici když jsem s ní jela do Prahy. Abysme měli jednodušší pohyb metrem a tak. Odpo jsme šli s Davídkovou ven a víš co udělala ta čůza (Bageta, ne Davídková)? Vlítla do nějakého křoví a zabila tam slepici Dyť tu drahou dečku mohla v tom křoví natrhnout Nebo zašpinit Jsem byla úplně nepříčetná a zmlátila jsem ji hrozně moc

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:34
- Nahlásit

jbat
ses bubaaaaa, bude ji nosit Rambik

ja chci chodit k duchodcum, myslim, ze by to mohlo Rambika bavit, rad se mazli a je rad stredem pozornosti. Ale kdyz ho to bavit nebude, tak to jebu a budem se jen frajersky producirovat s deckou po meste

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:37
- Nahlásit

Biluška
to by ale mohlo bejt ftipny, pes s canis deckou spinavou od krve

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ale kdyz ho to bavit nebude, tak to jebu a budem se jen frajersky producirovat s deckou po meste
stejně lidi neví o co jde, mě s dečkou vyhodili z Hornbachu (teda vyhodila jsem se sama, nejdřív jsem se paní zeptala jestli vidí co je na té dečce napsáno, pak jestli ví co to znamená a když nevěděla tak jsem ji poslala do prdele a že seru na celý nákup na měsíc, který hci udělat, a jdu jinam).

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:40
- Nahlásit

Atusch
možná jo, tenhle už vypadá líp - koukala si na ty od Akyháka?

jbat
Hat vypadá s dečkou bombově, jezdila bych s ní furt.

zuzanarosakova
jbat
Viděli ste, jak nosila dečku davítková?

http://renata62.rajce.idnes.cz/cvicak_liben_branen i_s_mamkou_17.11.08/#nehladit_pracuji.jpg

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:44 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Gerda
to mě nenapadlo...když stojim, nepotřebuju dálkový...

Viděli ste, jak nosila dečku davítková?
a já furt, proč je to zrovna trojúhelník.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
ja chci chodit k duchodcum, myslim, ze by to mohlo Rambika bavit, rad se mazli a je rad stredem pozornosti.
jen na ně nesmí vrčet. babky střelí šlak a dečku ti seberou.

Gerda
Hat vypadá s dečkou bombově, jezdila bych s ní furt.
Dítě země si to asi nemyslelo, koukalo dost nechápavje...

Biluška
Nenosím je skoro nikam.
a je nějaká vyhláška nebo tak že Caniskovej pes může třá do obchodu?
páč essi mi k ničemu nebude, tak ji asi někomu prodám... a za ty tři kila koupím čokloj radši novej obojek...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:50
- Nahlásit

ja jsem vlastne rada, ze jsem ty prvni CT zkousky u tech Pomocnych tlapek neudelala, meli hrozne hnusnou decku!

<< 1 ... 5877 . 5878 . 5879 . 5880 . 5881 . 5882 . 5883 . 5884 . 5885 . 5886 . 5887 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání