| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:39
- Nahlásit
Biluška
lucYnka XIII
Hele,pokud vím,tahle buldočka je už udaná.
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=11& t=2193
Co si pamatuju tak Jabloň měla podobné problémy s Bobinou, nebo jak se jmenovala.
My jsme měli obrovskej problém s inkontinecí,protože čuba za sebou měla asi milijón císařů,takže si dělala neustále pod sebe,ale že by vyloženě šla a někde srala a lehala si do toho to ne.Ovšem známí měli buldoka a ten pod sebe dělal všechno a bylo mu jedno kde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To ale nevíme
Biluška
Ofšem jistě to pochopitelně nevíme.
Tak si to shrńme ještě jednou:
buldočice sežere lucyncesčíslem skubíčka a posere celej byt a venku ji vyválí na zemi, ale my to nevíme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:42
- Nahlásit
jablunka
Hele pani, že to neni pro lucynkusčíslem ideální pes, že ne?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
buldočice sežere lucyncesčíslem skubíčka a posere celej byt a venku ji vyválí na zemi, ale my to nevíme.
bože ty si blpka
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ale takový ten výhružný štěkot stylu "udělej ještě krok a kousnu tě do zubu až vykrvácíš" teda určitě ne
Tsssssse, tak takhle teda nestekal steknul uplne stejne, jak na bilboard ODS, kdyz jsme kolem nej sli na klikr seminar. Proste chtel jen vyjadrit svuj nazor
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
jablunka
Ta naše si do toho taky nelehá nějak cíleně. Ona si prostě nasere do pelechu a vzápětí si do toho pelechu lehne. Jakoby si toho nevšimla Je to na zabití.
Gerda
Je to pro Lucynku ideální pes, okamžitě jí nějakého seženu pro případ, že by tahle byla fakt zadaná
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:45
- Nahlásit
jbat
Biluška
Paní, smíte mi říct, za co jsme měli kolik bodůch? Může se to?
Jo, to by me taky zajimalo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:48
- Nahlásit
Alexa
hníček mám taky
jbat
nevím na co si šla paní stěžovat, ale je na ní podaný trestní oznámení-přišlo se na to, že toho kolegu co přepadli 3 frajeři zpunktovala ona, jen bohužel přepadli nesprávnýho, ten správnej byl na obchůzce, jí nedošlo, že je kampaň a sloužíme ve dvou a druhé trestní oznámení bude za dnešek, to podá n áš šéf
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
jbat
Jasně, že se to může. Písněte mi maily, pošlu vám to.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:54
- Nahlásit
Biluška
aviva.zp@seznam.cz
a klidně přihoďte i nějakej postřeh, essi máte, jako co by pomohlo nebo tak, čeho sis všimla, jsem ráda za každou radu.
Díky moc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:56
- Nahlásit
Gerda
Hele pani, že to neni pro lucynkusčíslem ideální pes, že ne?
Já si teda fakt nemyslím,že by pro ní byla ideální.Byla v celkem šílených podmínkách a bůh ví jaké bude mít návyky........ale to myslím tuhle konkrétní fenu,jinak si myslím,že ang.buldok by pro ní byl fajn společník.
Biluška
Ta naše si do toho taky nelehá nějak cíleně. Ona si prostě nasere do pelechu a vzápětí si do toho pelechu lehne. Jakoby si toho nevšimla Je to na zabití.
Jo,tohle dělal ten buldok o kterým sem psala,smrděl on,jeho okolí a denně se pralo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:01
- Nahlásit
jablunka
fakt? Buldok? Já znám jen jednoho, tak proto je mi to překvapením, protože tenhle jeden byl děsnej, nedalo se s nim normálně žít. A ještě měl šílenou sílu )) A furt někde rotoval a běhal a visel na větvi, boural nábytek....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:02
- Nahlásit
janika
ty vole jak se tam dostanu z Barrandova?!
jinak já jsem doma dycky až tak kolem páté... chodíte tam i za tmy? nebo jen o víkendě?
Richard je magor.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:03
- Nahlásit
Gerda
A proč to třeba neřekneš i nám, ty hnusná sketo?
protože ostatní jí neuvěří, že ten pes taky někdy drží hubu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:04
- Nahlásit
Gerda
A proč to třeba neřekneš i nám, ty hnusná sketo?
Páč už ste asi slyšela Richarda držet hubu... a já ještě ne.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:05 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Krkonoše....
12. října
Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat, až majestátné horské vrcholy pokryje bílý sníh.
20. října
Krkonoše jsou tím nejkrásnějším místem na zemi. Podnikli jsme malý výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli nádherní. Zdá se, že jelen je jedno z nejúžasnějších zvířat na zemi.
11. listopadu
Brzy začne lovecká sezóna. Nechápu, jak někdo může zabít něco tak překrásného jako je jelen. Doufám, že už konečně začne sněžit.
10. prosince
Minulou noc krásně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou sněžnou pokrývkou. Krása jako na vánočním pohledu. Proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme rodinou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a musel jsem znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji.
12. prosince
Minulou noc připadl další bílý sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Nevadí, během chvilky jsem ji znovu proházel.
19. prosince
Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvený sněžný pluh.
22. prosince
Včera napadlo ještě víc těch bílých sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčený, že sněžný pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím cestu. Hajzl jeden.
25. prosince
Veselé vánoce. Víc zasraného sněhu. Jestli jednou dostanu do ruky toho zkurvysyna, co řídí sněžný pluh, tak ho nakopu do prdele. Nechápu, proč prostě na tu zasranou silnici nepoužijou víc soli, co by rozpustila ten sajrajt.
27. prosince
Zase napadl vagón těch bílých sraček. Už tři dny jsem nevystrčil rypák, s výjimkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh. Nakonec i pluh uvázl v závěji a ten ksindl řidič si přišel vypůjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, ze jsem jich už šest zlámal, když jsem prohazoval zahrnutou příjezdovku, a pak jsem do něj mlátil tou sedmou, až se dal na útěk.
28. prosince
Konečně jsem se dostal z baráku. Odstranil jsem z auta to bílé svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Mám škodu na autě za 50 tisíc. Ty zkurvené bestie by měli postřílet. Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny.
10. března
Odvezl jsem auto do servisu ve městě. Člověk by nevěřil, jak může auto za jednu zimu zrezivět od té debilní soli, co s tím ty hovada sypou tu silnici.
12. dubna
Odstěhovali jsme se zpátky do Ostravy. Teď teprve vidím, jaké je to nádherné město.
Nechápu, jak někdo může žít v takové prdeli jako jsou Krkonoše.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:05
- Nahlásit
Gerda
fakt? Buldok? Já znám jen jednoho, tak proto je mi to překvapením, protože tenhle jeden byl děsnej, nedalo se s nim normálně žít. A ještě měl šílenou sílu )) A furt někde rotoval a běhal a visel na větvi, boural nábytek....
Tak tohle fakt u holek neznám,byly z nich fajnový rodinný psi,jen potvrzuju,že Beruna byla rváč,šla do jakéhokoliv psa či feny co se jí nelíbil.Bobina ne,ta byla velkej submisák.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:09
- Nahlásit
impact
Na todle se mamka mocinky těší, taky milákuje ten bílej sajrajt ))
jablunka
V parku chodí jedna čubina, vypadá strašně nasraně už od štěňátka, sme se jí smáli, když byla malá, teď už se jí nesmějem, vona je docela rychlá....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:21
- Nahlásit
cau decka,tady padaji sileny snehovy sracky,se vubec divim,ze jsem se dostala domu z prace s aminem,dnes sezral amin s hajanem pulku dortu a smakoval!
Alexaamin dekuju za velkou flakotu,vcera mel taky kus masa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:27
- Nahlásit
Na Praze 10 sněží od rána To je krása
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:31
- Nahlásit
jo a zuzanka mě kousla v noci do palce na ruce, nevím jestli se lekla, nehryzla mě do krve, ale já málem vyletěla leknutím z kůže.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:32
- Nahlásit
kejtlin
Nekrvácí ti to dovnitř?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:33
- Nahlásit
Biluška
muj mail je zuzanarosakova@seznam.cz, dik moc!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:35
- Nahlásit
no 3x tejdně po práci...to znamená 3x tejdně kolem devátý )) Ale víkend bych moc ráda, waldofcííí už sme taky dlouho neviděli a vy ste furt v té řiti někde....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo jo, vnitřní krvácení je nejhorší
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
janika
no jak, po silnici asi ne...ne, sjedeš bambají na Smícháč a tam tě vyzvednem například.
No chodíme i za tmy, dyš je teď tma už pomalu ve 4
ahá, no tak jo a gdy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
janika
Biluška
sem si to ani neošetřila sakra
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:37
- Nahlásit
kejtlin
sem si to ani neošetřila sakra
To máš bubý teda . Koupím ti na pohřeb taky frézie, jako Hipíkovi, nebudu lítat do toho květinářství furt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:44
- Nahlásit
a gdy dneska dete?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:45
- Nahlásit
sobotu odpo, my dem f půl na 12 na zumbu...
|