| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:34
- Nahlásit
laguna
chceš jít s náma na svingrs párty? F sobotu kolem poledního?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:37
- Nahlásit
Gerda
prej jde hancaw ne? Pamatujes si kde to je? ja ne...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:37 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Gerda
Děkuji za nabídku,ale myslím,že bych to nedala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:39
- Nahlásit
Atusch
vůbec nevím, kde to je, pavla nás bude muset navigovat. Když už se válí doma jako lazar, řekne nám, kam máme jít )) A jde s námi hancaw, sem jen myslela, kdyby laguna nějak víc mermomocí chtěla..... ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovámusim pohledat a nemam ani naladu na nic,jak to najdu dam to sem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:52 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Gerda Atusch ty jo! tak to abysme tu zumbu stihly když nevíme kam vlastně míříme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:54
- Nahlásit
hancaw
Půjdem tedy na prochajdu až pak, s dědofcííí a waldofcíííí. Mamka stejnak nebude chtít jít, bo bude hnusně, tak se nepočítá.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:58
- Nahlásit
Gerda procházka mi jaxi unikla ale neva pokud nebé sněžit tak jdu taktéž ta zumba je od 12:30? Berete čukle hnedky s sebou? jakože budou čekat v autě?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
hancaw
já teda furt nevím jestli pojedu autem nebo sockou, ale na vychajdu bys s čoklem šla takže to promyslím.
jinak mám ale pocit že zumba je od 11:30
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:19
- Nahlásit
hancaw
Atusch
myslim že je od 11.30 někde v modřanech, v tom přípatku bych čubu nebrala a stavila se pro ní po cvičení, budu to mít blízko. A pak vyrazíme na vychajdu. A procházka s dědofcííí a waldofcííí bude až v neděli.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:32
- Nahlásit
Heleeeee, svítíme.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
impactvidim jen obojek,ten pes je neviditelnej???no to muzu dat rovnou aminovy ten svitici obojek,ted v zime na sneu ne,jdou krasne videt oba dva,ale vecer v lete bude delat mimikry!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
zdar fšicí!
hlásím, že ohrátka je velmi super, je všestranně oblíbená, bajša do ní chodí průběžně vraždit velkoplyšopsa, i dyš sme doma za těch víc než osum hodin, co byla sama, ji nijak nenabourala, pouze malinko posunula, tagže z kruhu byl mírný šišojd jsem nadšena
jo a největší sranda je chrochtací labrador dělající ve sněhu čumákem bagr
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 18:57
- Nahlásit
Gerda no jo ale mi s Atusch to máme malinko z ruky! tak nefím jak to udělám s Džínou!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:05
- Nahlásit
by\kla jsem doma už po 18hod, kolega přijel střídat o 2 hodiny dřív, domů jsem jela 3/4 hodiny, mám to 10 km, silnice katastrofální. byla jsem na půl hod´ky se psama v parku a kdybych neměla velký psy. který sem používala jako oporu, tak než jsem přešla zmrzlou silnici, málem sem sebou 2 krát praštila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
Biluškooooooo
eště mi nepřišly ty body, pošli, jo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
kejtlin
pani! nedovysvětlila jsem vám ty fotky!!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:11
- Nahlásit
Zdar dámy.
Baysha
Máš fotku té skvělé ohrádky?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
Vlčáčková
eště ne, takhle večer je blbé světlo na focení, ale zkusím to, třá z toho něco vyleze
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
jbat
jj v poho, já to stejně přestala chápat po asi 1 minutě , je to hrozně složitý
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:15
- Nahlásit
kejtlin V Řepnici to znáš? Prodává se tam za milion domek s velkou zahradou a se stodolou. http://reality.bazos.cz/inzerat/7668254/Rodinny-du m-11-se-stodolou-v-Repnici.php
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:17
- Nahlásit
Baysha Zkus blesk. Dnes je to již standardní vybavení každého foťáku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:27
- Nahlásit
Vlčáčková
neznám to v Řepnici, dost mě odrazuje ve střední části obce.....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:35
- Nahlásit
Vlčáčková
díky za tip, fakt jsem netušila, že mám na foťáku blesk
víš, ono na malinkém kompaktu je blesk, který dosvítí max metr-dva daleko, nejsem profík a vybavení tomu odpovídá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:36
- Nahlásit
kejtlin
simtě najdeš fotku klikneš na ní aby se ti otevřela potom na ní klikneš pravým myšítkem, otevře se ti tabulka, tam si najdeš vlastnosti nebo kopírovat url adresu obrázku, prostě něco s koncovkou jpg nebo jpeg a to zkopíruješ pak klikneš na ten barevnej čtvereček vedle podtrženýžho U tam se ti otevře rámeček a doň dáš tu zkopírovanou adresu a jeto!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
Tak lidi, trochu mimo momentální mísu, ale - mariňák sice neaportuje, ale kouše
A to jak z praku
Mám vod jelimana rozškubanou celou bundu, jak se po mě otáčel, jelito zrzavý
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
Alexa
simtě najdeš fotku klikneš na ní aby se ti otevřela potom na ní klikneš pravým myšítkem, otevře se ti tabulka, tam si najdeš vlastnosti nebo kopírovat url adresu obrázku, prostě něco s koncovkou jpg nebo jpeg a
chachá, pani, pozor! Já jsem Kejtlin na Miku teprv ukázala, jak má vložit fotky na rajče a tam se ztratila po minutě, takže jste tak o pět kroků napřed.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
Eldoguero
le - mariňák sice neaportuje, ale kouše
A to jak z praku
Mám vod jelimana rozškubanou celou bundu, jak se po mě otáčel, jelito zrzavý
no vidíš a to bylo strachu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:51
- Nahlásit
Alexa
To bylo, ale už není
Je to šikovnej lišáček
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
Alexa
to nedám pani, už proto že když kliknu pravým myšítkem tak se mi objeví možnosti jako vyřadit fotku z alba, dát jako úvodní fotku, otočit o 90 stupňů ale ne kopírovat nebo tak něco
|