Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5886 . 5887 . 5888 . 5889 . 5890 . 5891 . 5892 . 5893 . 5894 . 5895 . 5896 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:59
- Nahlásit

Akorát bysem chtěla poděkovat ympaktovi za velmi krásná příspěvek vo zasranejch Krkonoších,četla sem ho hned dvakrát a bylo to to jediný co mne dnes krapet potěšilo..
Eldoguero
Je to šikovnej lišáček
A navíc je slavne,f sobotu vo ňom byl celovečerní film,menoval se Mariňák,eště sem, ho neviděla,ale pochopitelně sem ho nahrála abysem nebyla mimo mísu))

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

kejtlin
klikni na fotku, kterou už máš na netu.
tzn. na internetu si najdi www.rajce.idnes.cz, zadej svoje už, jméno do "hledej", pak na to své jméno klikni a najdeš tam fotky, které jsme tam spolu daly.
klikneš na nějakou fotku, ať se ti zvětší a pak už postup od Alexy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

hele myslíte že si to tady přečte 7500 lidí????????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

kejtlin
Je to mrňavá obec. http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq=%C5%99 epnice@sss=1@ssp=120380524_127233740_150199404_150 073036@x=132263232@y=137667632@z=16
Barák je tam, kde je ta šipka.

Baysha
na malinkém kompaktu je blesk, který dosvítí max metr-dva daleko
Tak to oběhneš ze všech stran, no. Nebo rozsvítíš lustr. Sím Tě, buď trochu kreativní.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

jbat
ty fotky sou na ploše furt sem nějaký zkoušela přidat a nejde mi to

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
jak píše jébatka nejdřív musíš tu fotku otevřít, to znamená že jí musíš mít velkou pak teprf na ní klikneš pravym myšítkem

prosímtě nejdřív zkus nějakou už uloženou fotkui na rajčeti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
Já to mám někde na mailu i s fotkama kalamity - auta zasypaný 3 metry nad střechy a tak.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

kejtlin
neser mi!!!!

http://katakoho.rajce.idnes.cz/rajce/

To jsou ty fotky, který jsme tam nahrály. Samozřejmě ti zůstaly i na ploše. Ale teď jsou i na webu.

Takže vlez na ten můj odkaz tady a udělej to podle Alexy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:08
- Nahlásit

jbat
já na to seru

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

kejtlin

když to takhle vzdáš, tak se nikdá moc daleko nedostaneš, depkařko.

Zkus to jak ti říkám!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
A navíc je slavne,f sobotu vo ňom byl celovečerní film,menoval se Mariňák,
Taky jsem ho neviděla, asi mám teď mezeru ve vzdělání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

jbat
myslíš, že mám na nový notebook ,prostě to nedám jsem tupej debil, na mě je to složitý!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

kejtlin
šiš na to nemusíš mít novej notas, já mám teď pučenej mrňavej netbook a de to normálně i když má jen základní programy. Dělěj otevři nějakou jakoukoliv fotku na netu a popisuj co s ní děláš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:16
- Nahlásit

Alexa
tím novým jsem myslela, když to vzteky roztřískám

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:22
- Nahlásit

kejtlin
Alexatak to nema chybu!!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:23
- Nahlásit

kejtlin
jsem tupej debil, na mě je to složitý!!!!
nejsi tupej debil, jen neděláš s PC každej den jako jiný. dokaď jsem dělala u koní, uměla jsem maximálně otevřít excel.
teď v něm umím i jednoduchý makra.
dokud to nezkusíš, neřvi, že to neumíš. jistě že to neumíš, musíš se to naučit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:24
- Nahlásit

Alexa
hele myslíte že si to tady přečte 7500 lidí????????
Nepochybně . Cca dvacet lidí coby základní osazenstvo žumpy a ten zbytek půjde náhodou okolo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:25
- Nahlásit

jbat
tolikrát jsem to zkoušela ani nevím , jen základní krok nahrát to na rajče u toho jsem skončila, stejně jako se někdo nikdy nenaučí dobře řídit tak já se nikdy nenaučím dobře s pc, to je prostě daný,máim notebook skoro 2 roky, jsem samouk a nenaučila jsem se vůbec nic
jen vyřídit maily

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:29
- Nahlásit

kejtlin
skoro 2 roky, jsem samouk
musela bys mít ajťácký geny aby ses sama naučila s PC...
to není jako housle - bu´d máš talent nebo ne. na PC se naučí každej, i když má třeba postupy napsaný na papíře.
ale jak chceš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:34
- Nahlásit

jbat
znám samouky co uměj všechno třeba po roce jenže já jsem debilní samouk takže neumím ani psát

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:41
- Nahlásit

kejtlin
mas tam tu fotku toho netopeira

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:07 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

kejtlin
Prosím tě, ty tvoje depky už mi jdou na nervy. Tady máš návod naprosto pro blondýny, ten pochopí každý. Hlavně si ho vytiskni, nebo opiš, páč za hodinu už bude tak zapadlý, že ho nenajdeš

A) vložíš fotky na rajče:
1) na ploše máš ikonku "rajče". Na tu klikneš dvrakrát levým myšákem. Otevře se to.
2) vyplníš jméno a heslo a klikneš na přihlásit se
3) v rohu, pod obrázkem rajčete je tlačítko "vytvořit album". Klikneš na něho
4) otevře se ti tvůj soubor s obrázkama, který máš uložený v počítači.Klikneš na tu složku, nebo obrázek, který chceš nahrát. Když klikneš na složku nahraje se ti celý její obsah. Jednotlivé fotky se z tama dají odmazat, ale tím tě teď nebudu zatěžovat, to když tak probereme v druhém levlu. Zatím se smiř s tím,že se nahraje celá složka.
5) teď máš na ploše jednotlivé obrázky z té složky a dole, v rohu jsou tlačítka : "zpět" a "vytvořit album". Taky je tam "označit", "přidat videa" a tak podobně, ale ty IGNORUJ. Klikni na "vytvořit album"
6) už vůbec na nic nesahej a počkej až se to nahraje. Trvá to poměrně dlouho.
7) až to na tebe začne blikat a křičet, že je to nahraný tak to křížkem nahoře v rohu zavři. Stejně jako zavíráš např. internet.

B) Teď postup přetažení fotky z rajčete na cz-psa. Ukážu ti to na svým rajčeti, páč na tvoje se nedostanu.
1) najedeš na své rajče - http://biluska.rajce.idnes.cz/
3) vybereš si soubor, ze kterého chceš fotku (např. Akity) a klikneš na něho - http://biluska.rajce.idnes.cz/Akity/ - otevřou se ti ty fotky
4) vybereš fotku, kterou chceš vložit a klikneš na ni, aby se zvětšila SKORO přes celou obrazovku
5) klikneš PRAVÝM myšítkem (to je ta strana myši, kterou normálně nepoužíváš) na tu fotku. Zobrazí se ti taková tabulka.
6) úplně poslední řádek té tabulky je "vlastnosti obrázku"
7) na ty vlastnosti klikneš normálně LEVÝM myšítkem (to je ta část myši, kterou běžně používáš)
8) zobrazí se další tabulka, v ní je řádek nazvaný "adresa". Většinou je to třetí řádek zdola. Ta adresa je změť čísel a písmen. Tento řádek zkopíruješ (pochopitelně bez toho "adresa:". Kopírují se pouze ty čísla a písmena)
9) klikneš na "zavřít" a zbavíš se tak té tabulky.
10) Otevřeš cz-psa a žumpu
11) nad okýnkem, do kterého píšeš příspěvek je řádek, ve kterém jsou tlačítka "B", "I", "U" "barevné geometrické znaky" a "modré kolečko s dalekohledem". Klikneš na ty barevné znaky (čtvrté tlačítko od kraje obrazovky)
12) zobrazí se ti tabulka a v ní je řádek, ve kterém je něco napsáno. Klikneš na to a místo toho textu, který tam je tam skopíruješ tu adresu fotky (předpokládám, že klávesové zkratky ctrl+c a ctrl+v znáš. Pokud ne tak se nestyď a řekni to, vysvětlím ti je, žádný učený z nebe nespadl.
13) Klikneš na OK a v okýnku na text se ti zobrazí hranaté závorky ve kterých bude něco napsané.
14) klikneš na Odeslat zprávu a my uvidíme fotku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:15
- Nahlásit

Biluška
Proč je ta jedna akita pořád taková pruhovaná? Co s ní vyvádíš? Vypadá jak přejetá hráběma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Ta druhá akitka mu ty chlupy vykusovala. Asi z nudy. Už to nedělají, ale ze začátku to dělala hodně. Začala u krku a vykusovala postupně až k zadku . Proto tam má ty pruhy, je to normoš vykousané. Budem muset počkat až mu to zaroste.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:24
- Nahlásit

Biluška
poslalas bodíky, pani?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:26
- Nahlásit

Biluška
prostě se mi to tam nenahraje ani kdybych se zesrala, zechcala a zeblila, nejde to jebu na to

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:27
- Nahlásit

Biluška
začínám psičkovatět, stačilo se podívat do mailu, že...

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:27 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

tak todle mi pribyde doma pratele jeste teda nevim kdy presne liska usata

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:28
- Nahlásit

Biluškakrasne jsi to popsala,no neni to mozny,to by fakt pochopil kazdy!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 21:30
- Nahlásit

kettyco to jeeeee???to je veverka mixnuta s netopejrem,ten je bozi!!!!!!to je ten dedula???

<< 1 ... 5886 . 5887 . 5888 . 5889 . 5890 . 5891 . 5892 . 5893 . 5894 . 5895 . 5896 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání