Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5886 . 5887 . 5888 . 5889 . 5890 . 5891 . 5892 . 5893 . 5894 . 5895 . 5896 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:44
- Nahlásit

Mucholabkacau,co si z toho delas??ja to furt slysim u amina,pozor,on je cerny,pozor on je agresivni a takovy dalsi kecy a pindy,nastesti v baraku mame normalni lidi,co se jeste s nema pomazli a to jak jsem mela roxanu stofarda,tak si s nim hrali.je to o lidech.jinak samotu ti zavidim.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:49
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, dám když tak vědět.

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:57
- Nahlásit

ahoooooooooooooooj vsiciii

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:03
- Nahlásit

tak tady už nesněží
ale všera to bylo velice super,jsem si sjížděla kopečky na igelitu a psiska lítali okolo mě

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:05
- Nahlásit

Brý ránko na pijánko

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:14
- Nahlásit

Bré ráno, žumpo.
Už jsou fotky? A bude hrnek?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:46
- Nahlásit

už zas něco padá
čakání na letáky je děsný

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:04
- Nahlásit

jbat

Fotky ještě nejsou, teď akorát by měl přijít opravář na net Tak doufám, že se to rozpohybuje konečně! Měl přijít už ve čtvrtek, ale jaksi se na nás vysral, pak v pátek následující den, to se na to taky jaksi vysral a jestli se na to vyserou i dneska, tak končíme s újezd netem a s celou wifinou

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:05
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tak doufám, že se to rozpohybuje konečně! Měl přijít už ve čtvrtek, ale jaksi se na nás vysral, pak v pátek následující den, to se na to taky jaksi vysral a jestli se na to vyserou i dneska,

tak se na něj vyserete vy.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

jbat

Asi tak, no Jinak na fotkách se pracuje, jenom se musej naskládat na net a Vládik v práci nemá čas..

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

Dobré jitro vy nádhery, opět v háku, ach bože, ach bože. Maryje je nadšená, pořád dělá Máňa jede ))

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:08
- Nahlásit

Gerda
co to je Máňa jede? ))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:13
- Nahlásit

jbat

Už maj ty prášky, co ispidichovci

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Už maj ty prášky, co ispidichovci

tak hlavně že nemaj ty prášky co Psíček...

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:18
- Nahlásit

Biluška
All a speciálně Davídková
to je krásnej úň a nezebou ho nohy?

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:22
- Nahlásit

ahoj, Pepka namrzá!!!Po 15min venku zvedá nohy jak slepice...na tý její kníračí srsti se sníh drží a.....chystáme se zítra na procházku, tak nevím jak to s ní uděláme. Když jí koupím nějakej oblek, tak stejně jí namrznou hnáty...a kupovat boty jí nebudu-když sama chodím v holinách vycpanejch novinama....

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:24
- Nahlásit

jbat
co to je Máňa jede?
flákne sebou na bok a klouže se po hlavě z kopečka nebo do závěje nebo na ledu ))

radkah
Tak jí kup pořádně mastnej grém na psí nohy a namaž jí celej podvozek.

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:25
- Nahlásit

Gerda
ahoj, mám lékařskou vazelínu, stačí to? Bych mohla namazat i prase. Jsem mu inteligentně dala před vchod do chlíva desku, aby jako měl sucho, tak to namrzlo SAMOZŘEJMĚ a ráno si namlátil rypák...chudák...dostal polívku navíc, ale stejně je eště vytočenej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

radkah
Bych mohla namazat i prase
to bys mohla..bude se líp vopíkat.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

Gerda
flákne sebou na bok a klouže se po hlavě z kopečka nebo do závěje nebo na ledu

takže styl tučňák. ))
Máňa má ráda sníh? Má Máňa vůbec něco ráda, krom žrádla? ))))

radkah
Bych mohla namazat i prase

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:29
- Nahlásit

Gerda
a dostanu jí ten krém z chlupů..někdy? Jako že mám zasraný povlečení..to už jsem si zvykla-někdy se dá i vyprat, ale mít ho mastný? To by mě zabilo, neboť vlastním jen několik kousků, ale zas nenechám umrznout psa, že jo.

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
odn rána vyráží vchodový dveře, je vytočenej a nudí se....jestli se někdo bude vopejkat, tak to nebude prase. Až ho vyžeru do 100kil, tak mu necháme statek a přestěhujeme se do bytovky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:31
- Nahlásit

radkah
musíš koupit krém, kterej v sobě nemá hodně vody a pak je taky dobrej nějakej, kterej se průběžně vstřebává. Já mám tohle http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=pr oduct_info&products_id=351 a je to vážně parádní, do léta na asfalt i na zimu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:31
- Nahlásit

radkah
Prase určitě namaž taky, ta vazelína by měla bejt fajn, Pepce bych namazala hnátky a srst na břiše...jenom ti to doma pak asi umastí...

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:34
- Nahlásit

jbat
ne napadlo mě mu namazat nohy a pupek, von ho občas tahá po zemi..a kopyta, aby mu to nepraskalo. Těm pražskejm prasatům praskaj kopyta celej rok, tak myslím že je to tím, že málo choděj-prokrvujou a mají málo hydratace-koňům se taky namáčej kopyta, když mají nějaký problém. Já musím předejít veškerým problémům, neboť je Monty na ošetřování dost problematickej. Na normální veterinu nemůže, tu by zdemoloval a když přijede vet k nám, tak vyvádí, protože moc dobře ví, co je to za hajzla

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:41
- Nahlásit

jbat
Máňa má ráda sníh? Má Máňa vůbec něco ráda, krom žrádla?
Máňa má moc ráda sních, běhá hopká, skotačí...krom žrádla už toho moc ráda nemá, eště má ráda honit zvěř, ale žrádlo má radši, takže má ráda vše, u čeho může jíst. Nejradši má teď cvičení s klikrem, to kolikrát i piští, že chce eště eště. A asi i základ stopování jí baví, neboť hledá jídlo. Mě by nehledala, to ne, leda bych měla v kapse kus velikýho žvance.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:46
- Nahlásit

radkah
100kil, tak mu necháme statek
hlavně to sepište právoplatně u notáře,něgdo by to moch chtít právně napadnout že to jako je kravina!
Gerda
máš emila

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar bazar
tak u nás doteď svítilu sluníčko teď přestalo, doufám že už nebude sněžit. můžete mi někdo říct proč sou řidiči tak debilní a lepej se mi na zadek?????? ty woe vono to klouže jak kráva a za prdelí nalepenýho degena

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:54
- Nahlásit

Gerda
jo takys mi mohla připomenout tu vazelínu chtěla sem ti jí na mikuldě dát. A ještě sem si uvědomila že tu akyháky mikinu sem ti měla nechat páč s tebou se v práglu uvidí spíš jak se mnou v prdelákovicích.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:06
- Nahlásit

Čau fšicí! Jsme totalne zapadany, delali nam kanalizaci v ulici(teda nam ne, ale degenum, co meli zumpy ) a jaksi to nestihli uplne zarovnat a zacalo jim snezit. No a ted po tom hrbolatym samozrejme nemuze jet pluh, takze bohuzel mame na ceste pred barakem pul metru snehu!!!

<< 1 ... 5886 . 5887 . 5888 . 5889 . 5890 . 5891 . 5892 . 5893 . 5894 . 5895 . 5896 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání