Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5886 . 5887 . 5888 . 5889 . 5890 . 5891 . 5892 . 5893 . 5894 . 5895 . 5896 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:07
- Nahlásit

Gde sou fotkyyyyy???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
degenum, co meli zumpy
no dovol!

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
a jaksi to nestihli uplne zarovnat a zacalo jim snezit.
no von to sněží na konci listopadu málokdo očekává, žejo

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to mate vyborny teda ..to je fakt radost

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:11
- Nahlásit

davidkova renata

Pardoon no

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:14
- Nahlásit

zuzanarosakova
jsme na tom stejně...stát vydal dotace na kanalizaci v říjnu a tak to kopou, aby měli do 29.prosince hotovo, což je trochu nereálné. Lidi v kopci jsoum odstřihnutý, tam vykopali jámu přes celou šířku ulice a tak můžou jen pěšky...což je vzhledem k tomu, že má většina děti ve škole v Čáslavi, dost nepříjemné, ač to nepostrádá trochu romantiky....nám vykopali, zahrabali...že je to pojezdové a..tak nám přivezl minulý týden uhlí a zapadl tady celej, urval přípojku a....už nám nezvedá telefon, protože je to jejich chyba a odmítáme jim platit 5tis....tedy dalších 5tis. Zítra jdu řešit na obec, bez nás to nezapojej, tak aby nás sousedi nezmlátili.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:23
- Nahlásit

radkah

No me se sem nemohl zajet vetamixak a nastesti mi to teda do garaze do mrazaku nanosil z ulice, byl hodnej. Jinak bych byla v hajzlu, 60kg masa bych fakt neodnosila! .

radkah
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
mohl hodit do sněhu, bys to nemusela dávat do lednice

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:32
- Nahlásit

zuzanarosakova

Mě neřikej, že sme jediný, kdo tam fotil jako Už se na tom pracuje, nebujte ))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Asi jste jediny, ja si dycky stokrat vecer rikam, ze nesmim zapomenout fotak a rano ho dycky zapomenu! Jsem straslivej dement!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Mě neřikej, že sme jediný, kdo tam fotil jako
no já taky, ale minimálně a čekám na kablík od kolegyně, dneska odpo ho budu mít.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:51
- Nahlásit

Já nevim, že s těma fotkama je dycky takovej zádrhel

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já nevim, že s těma fotkama je dycky takovej zádrhe
fšici je chcou, ale nigdo nefotí co

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:20
- Nahlásit

Miluju sníh ale nesnáším lidi.Jak může někoho napadnout vzít děti bobovat na silnici

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:35
- Nahlásit

Ahojik lidi,

tek jsem právě došla ze školení od Zepter tak to zkusim tam dělat, zatím brigošku. Zítra ještě pohovor na zámku v Liblicích a uvidíme

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:36
- Nahlásit

laguna
Jak může někoho napadnout vzít děti bobovat na silnici
koukám žeje to celkem normální????? u nás bobujou a sáňkujou na takový pěkný silnici, je teda fakt že tam moc aut nejezdí, ale ta silnice je do zatáčky a oni jezdí až za ňu takže takovej střet rozjetýho (logicky když jede do kopce žejo) auta s bobama by byl asi zajímavej, nemluvě o tom že se tam pak čék zabí na tý uklouzaný silnici

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
60kg masa bych fakt neodnosila!
Nebuď měkká. Já si odnosila několikrát po sobě 300 kg dřevěných briket. 60 kg, které si každý týden kupuju v Kauflandu, nosím jako prd.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:43
- Nahlásit

Vlčáčková

Kazdej tejden? Uhli nebo masa?

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:43
- Nahlásit

Alexa
přesně jak u nás bobujou v zatáčce.Jsou líní jít kilák do lesa idioti

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:45
- Nahlásit

jo od čtvrtka 2,12 jdete nakupovat do LÍDLU ¨budou tam mít heru za 8,90

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:47
- Nahlásit

zuzanarosakova Dřevěných briket. A podle spotřeby to vypadá, že to bude každý týden dvakrát.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:48
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak to je ale strasnyyyy!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:50
- Nahlásit

zuzanarosakova Není, je to tréning. Autem zajedu až před dveře do obýváku, takže nosím jenom cca 10 metrů.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:19
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/218228-dalsi-silne-sn ezeni-prijde-ve-stredu-o-vikendu-prituhne.html

bomba,se těším,musí pořádně sněžit
a o víkendu hurá do lese,jenom s dastym a se sindy,elis zůstane doma

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:35
- Nahlásit

čau žumpy!! Pokouším se uvést do stavu hibernace, ale zdá se že mě loni ježuch opět nevyslyšel a medvěda hnědého ze mě neudělal!

Otázka jedna:
víte co je horší než když začne mrznout a sněžit? gdyž nezačne mrznout a začne sněžit!! Veškeré obří hromady bahna jsou ve stavu tekutém, leč důmyslně skryté pod dalšíma hromada sněhu. fakt pošušňáníčko nakráčet doprostřed nechutné oranice, zapadnout po kotníky a nevědět kterym směrem z toho ven.

Otázka dvě:
co je horší než průjem dvou psů? průjem jednoho kocoura!!! Včera svým výtvorem změnil celej barák v neobytnej páchnoucí příbytek (vydatně tomu napomohl otec, kterej tam tu hromadu nevim jak dlouho nechal, ale hodně dlouho).

Můj včerejší večer: v půl osmí se pokoušim dojet za stáleho sračkopadání domů na kopec, prodíram se tunama sněhu, samozřejmě neposypáno, od odpoledne neprotaženo, takže je člověk rád za každej metr kterej projede. Už ve Stanovicích (ves 3 km od nás) nešla elektrika, vesnice ve tmě. Díra (tj. naše ves) samozřejmě taktéž celá ve tmě. Na el. máme úplně všechno, i čerpadlo na vodu, takže bez vody. V kýblu kterej je pro takový případy trvale napuštěnej vodou utopená myš. Totálně zamořenej barák od kocoura. Takže jsem si v zamrzlém sudu na zahradě prosekala díru, vycedila ze sudu trochu ledové vody a tříště a při baterce a na sebe otevřeném okně dokořán (asi -10) drhla koberec od kočičích sraček.
Jako vydržim hodně, když Bertovi selhávaly ledviny tak to byl asi rok ve znamení průjmu a zvratek, ale kočky, to jsou fakt jinej levl.

Mé dnešní ráno - vstávám do nechutné tmy ještě dřív než brzo, páč doba dopravy do práce se dvojnásobí oproti normálu. Jakžtak v čas se vykutálíme, ještě poslední návrat do ložnice. Z ložnice vypálí kocour (zavřen tam omylem otcem) a jemu v zádech smrtící puch. Další, ještě vydatnější hromada..........

Bojím se jet domů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:40
- Nahlásit

bonc
Paní upřímně vás lituju
Já se taky dneska klouzala domů autem po neprohrnutých silnicích...jela jsem víceméně po paměti, páč prostě nebylo vidět kde končí cesta a začíná pole. Ale aspoň se mi doma nikdo neposral a voda teče . Velmi vás lituju, lity lity lity lit

Davídková
Ráno jsem šla pytlačit. Sníh mi padal VRCHEM do zimních bot nad kotníky Dnes jsem u ťamanů zakoupila sněhule těsně pod kolena. Pokud se sníh dostane i do nich nezbyde mi než sehnat sněžnice, nebo začít pytlačit na lyžích

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:40
- Nahlásit

bonc
to je trochu jako nějaké hororové scifi,

nic z toho ti nezávidím - můžu ti jen napsat "Drž se"

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:43
- Nahlásit

Biluška
Pokud se sníh dostane i do nich nezbyde mi než sehnat sněžnice, nebo začít pytlačit na lyžích
co blbneš?? na co máš tolik čoklůch?
zapřáhni je do saní a pojedeš jako pán! v lese vypřáhneš šeltyje, necháš je něco ulovit, to něco dáš na ty saně taky, po cestě to hodíš myslivcovi na zahradu jako dycky a domů dorazíš odpočatá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:56
- Nahlásit

Akky0Aime
mám tvojí mikinu jak ti jí předám??????????????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:57
- Nahlásit

jbat
To už jsem zkoušela Ty hloupé šelmyje to zcela sabotují, štěkají na mě a vůbec mě netáhnou

<< 1 ... 5886 . 5887 . 5888 . 5889 . 5890 . 5891 . 5892 . 5893 . 5894 . 5895 . 5896 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání