Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5877 . 5878 . 5879 . 5880 . 5881 . 5882 . 5883 . 5884 . 5885 . 5886 . 5887 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:06 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Dobré ráno fšem kteří jsou ještě žíví bo já jsem už po smrti - hned ot okamžiku kdy jsem vykoukla z okna! Málem mi jeblo a ještě musím celý den pilně pracovat a bolí mi hlava!
Proč po úžasném včerejšku přišlo takové debilní pondělí? Kua!
Jo a Biluška se zapoměla pochlubit jakého dělala lukcusního dementíka velmi jsem se jí bála když dostala záchvat ale Džíně to přišlou ouplně normální a šla jí radostně polohovat asi myslela že dostane ještě párek páč doma ho nedostane nikdy jo a daf důchodců byl velmi agresivní - důchodkyně Alexa mi v boji o zlevněný jogurt zlomila žebro

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:10
- Nahlásit

hancaw
Jo a Biluška se zapoměla pochlubit jakého dělala lukcusního dementíka
někdo to fotil, chtělo by to zveřejnit.
Blbís se bál, protože jsem normální, musela jsem ho pak zpátky našťouchat.

jo a daf důchodců byl velmi agresivní - důchodkyně Alexa mi v boji o zlevněný jogurt zlomila žebro
jo a taky mi podupali nohy. a důchodce Udivený mi dal bodyček.

Pani, Džína je suprová, ani jste se nepochlubila, že jste z nás všech PRVNÍ a ztratili jste jen jeden bot!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:11
- Nahlásit

hancaw
jo a daf důchodců byl velmi agresivní - důchodkyně Alexa mi v boji o zlevněný jogurt zlomila žebro
Nebreč, napolohuj se svým canisterapeutickým psem a je to . Máš to levnější než jít na chýru, tam bys zacvakala třicet korun

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:14
- Nahlásit

jbat
někdo to fotil, chtělo by to zveřejnit.
To jsem přísně zakázala

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:16
- Nahlásit

Vlčáčková
http://www.realites.cz/106286-prodej-zaluzany-prib ram-dum-rodinne-domy.html
hele bacha, v těch Zalužanech je to i s nájemníkama, no nekup to za 400.000. to bys jim jako pronajímala?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:17
- Nahlásit

Biluška
To jsem přísně zakázala
Což je velká škoda.
Toby se i doma ptal, essi když si ke mně lehne, budu za chvíli řvát jako debil, fakt si nebyljistej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:18
- Nahlásit

jbat
Toby se i doma ptal, essi když si ke mně lehne, budu za chvíli řvát jako debil, fakt si nebyljistej.
Ještě se musí hodně učit, hooooodně učit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:19
- Nahlásit

Čááááááu všem

Tak co, už jste zapadli? My jo

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:21
- Nahlásit

Biluška
To jsem přísně zakázala
na to sem se potichu těšila.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:23
- Nahlásit

Biluška
Ještě se musí hodně učit, hooooodně učit
Já vím, pani, ale myslím, že ještě pár mentálů a bude v pohodě.
Škoda, že to je hlavně dopo, to můžu max až budu mít dovo, ale i tak bych do toho šla, až bych se s tebou viděla třeba ještě jednou třá za půl roku a zkusila bys, essi jo nebo ne. Teďka bych s ním určo nešla. Ale i tak jsem hrdá, moje první psí zkoušky. A navíc bez trénování.

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:27
- Nahlásit

Jbat To byla zásluha toho psa pani já jsem se na tom moc nepodílela ale nečekala jsem že bude tak čikovná!
Na nohy mi tam taky něgdo dupal důchodci jsou strašná záležitost! Na to by měl pamatovat nějakej zákon!

Biluška Proč by se to nemělo zveřejnit? Šak ti to tak šlo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:28
- Nahlásit

jbat
Já vím, pani, ale myslím, že ještě pár mentálů a bude v pohodě.
Určitě. Do toho se rychle dostane. Texík když přijede do ústavu tak skáče klukům až na hlavu jakou má radost . Oni mají taky radost, začnou hulákat, je to tam jak v židovské škole...my se s Orinkou zdekujeme někam kde je ticho...a po dvou hodinách toho malého blbečka tahám dom vyloženě násilím

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:29
- Nahlásit

hancaw
důchodci jsou strašná záležitost!
no byli příšerný, nejvíc hroznej byl Mášenek.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:32
- Nahlásit

Biluška
Určitě. Do toho se rychle dostane.
no kraviny se učí megarychle, tak snad i rozumné věci...

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:36
- Nahlásit

Jbat ten se ke mě naštěstí moc nedostal - jen mi šlápl na nohu mě zabíjela Alexa

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:37
- Nahlásit

bré jitro

počasí jak vymalované, nálada prudce adventní... najde se někdo kdo sdílí stejné pocity? :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:39
- Nahlásit

Pumpa
počasí jak vymalované, nálada prudce adventní... najde se někdo kdo sdílí stejné pocity?
Náš kůňík Tomu se to líbí, běhá po zahradě jak bubý. Vždycky dá cvalem kolečko, kope do sněhu, válí se v něm, jásá...pak doběhne k senu, kousne si, zase dá tryskem kolečko... jsem ho v životě neviděla a) běhat tryskem, b) pohnout se od sena dokud tam bylo jedno jediné stéblo

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:39
- Nahlásit

Pumpa
počasí jak vymalované, nálada prudce adventní...
mně se to taky líbí. fakt. hlavně pes je spokojenej, tak jsem taky spokojená. a je to Vánoční konečně, holomrazy jsou hnus, i se oteplilo.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:40
- Nahlásit

Biluška
Tomu se to líbí, běhá po zahradě jak bubý. Vždycky dá cvalem kolečko, kope do sněhu, válí se v něm, jásá...pak doběhne k senu, kousne si, zase dá tryskem kolečko...

Pani, u nás jak napadl první sníh, zaručeně jsme na vyjížďce popadali, koně jsou stejní jak čokli a děcka.
A cválat prašanem, závějema, to je bomba, kor když svítí sluníčko. Nádhera.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:43
- Nahlásit

Biluška
jbat

čekala jsem linčování za svůj názor

mně se hlavně líbí, že můj Bílej zůstává bílej i když se vracíme z prochajdy a vůbec, včera sem zdobila byt a večer zapálila vjenec, no prostě atmosféra..... .-)

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:46
- Nahlásit

Pumpa
ekala jsem linčování za svůj názor

to až přijde Davítková a bonc.

že můj Bílej zůstává bílej i když se vracíme z prochajdy
přesně tak. vysmátej, uběhanej a bílej. a má zas růžový pacičky s černejma flekama, jako štěňátko.

vůbec, včera sem zdobila byt a večer zapálila vjenec, no prostě atmosféra..... .-)
na to se chystám o víkendu, mám to ráda, už mám i svíčku voňavou a voní krásně, jak je na ni ta reklama, s vonnejma olejema, hranatá. provoní celej byt, fakt.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:50
- Nahlásit

Mě se to nelíbí, jela jsem jak pos.... než si na ten sníh trochu zase zvyknu.Nezdobím, nezapaluju, nedělám atmosféry, snažímse vánoce ignorovat do posledního okamžiku

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:54
- Nahlásit

makrel
nedělám atmosféry, snažímse vánoce ignorovat do posledního okamžiku

jsem loni byla z Vánoc tak znechucená, že radši letos zůstanu v Praze a nepojedu k našim. udělám si je podle sebe a v klid hlavně, žádný vaření pro 9 lidí a pdobný kraviny. klídeček, cukroví, pohádky a procházky s čoklem.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:56
- Nahlásit

jbat
já jdu k našim jen 24., to by mi neodpoustili a jinak budu doma ignorovat

malinka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:57
- Nahlásit

Pumpa
tak já zimu nemáám ráda, to fakt ne. Ale dneska je tu nádherně vánočně. Je 0 st, 20 cm sněhu a není vítr. Takže nádhera!!!!! Ani ešče neházeli škváru, tak je to neporušený. Dneska sem s tebou
.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:58
- Nahlásit

malinka
já bysem taky byla, můj jediný problém je ta doprava, jinak mi zima nevadí

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 10:10
- Nahlásit

makrel
já jdu k našim jen 24., to by mi neodpoustili
naprosto jim seru na to, co mi odpustí nebo ne. maj se chovat jako dospělí a ne jak vynervení cholerici. nenechám si ty Vánoce kazit, když nemusím.
pojedu až na svátky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 10:17
- Nahlásit

Dobré jitro, tady vnitro. Jela sem parkingem jako průkopník, klouzala sněhem, řikala sem Knedlíčkovi - Ledoborče - a on hezky jel, neb se mu to líbilo. Teď už zapadal na parkingu f práci. Jak se máte pipiny? Taky nemám ráda vánoce, je to vo nervy, na silvestra sem chtěla spát, ale asi půjdu ke kámošce, abych nebyla jako ouplnej asociál.

malinka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 10:17
- Nahlásit

makrel
to je jasný. Já dneska nikam nejedu, tak proto. Jen du se pesanama do polí

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 10:20
- Nahlásit

Gerda
Jak se máte pipiny?

já například jsem pořád hrdá na své terarijní zvíře.

<< 1 ... 5877 . 5878 . 5879 . 5880 . 5881 . 5882 . 5883 . 5884 . 5885 . 5886 . 5887 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání