| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:39
- Nahlásit
kamarádka dala odkaz na radar a za hodinu je bouře u nás, Prahu a nás to zasáhne v plný síle
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
kejtlin
Jakej radar či co? Uka..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:42
- Nahlásit
nemethova5
No autobusáci jsou ludry. Kolikrát jedou o pět osum minut dřív. Mám tu zkušenost teda. A to jezdím docela často.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:42
- Nahlásit
nemethova5
dokud jsem jezdila do práce budem tak to bylo běžný, že nejel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:43
- Nahlásit
sme doma,
cesta v poho, Mášenek letěl nízko nad zemí, pejskové spinkali, v rádiu celkem snesitelně hráli...tak jsme přežili
Jdu vás dočíst drásalice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:44
- Nahlásit
Biluška
hezkýýý to jste doma rychle! Děkujem za náfštěvu a Lilátko ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:45
- Nahlásit
nemethova5
kde jsi vzala tu fotku toho hafa s kockou???to nema chybu!
tady
http://media.photobucket.com/image/bitedog+helper+ /KuroiFaith/Lolcats/cat-bite-dog.jpg
to je perfektni darek a ten fik patri k tomu jo
samozrejme, pani, i s fikem je to cely pro Amina
doufam, ze Hajan bude v pohode a neodstune to vase prochazeni v 5 hodin v nedeli rano
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:47
- Nahlásit
impact
http://radar.bourky.cz/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:49
- Nahlásit
leyendaze aminoj dekuje,ja doufam taky,ze to neodstune,uz neni nejmladsi,ale jsem teda dost nasrana,to vam povim,uz me tohle prestava bavit vsechno kolem a hlavne lidi,ty me taky desne serou!
kejtlinimpactno prave a proto jsem sla driv a jeste doma me dorazila matka,fakt perfektni den,upa nadherny,co jen si prat,ja mit v ten moment neco po ruce,tak ji tim asi jebnu!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlin Jestli to bude jak tady, tak sice sníh padat bude, ale žádný vichr.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlin
http://radar.bourky.cz/
jsem asi blbá, ale je tam vidět jen to co bylo doteď nebo i někde je to co bude?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:58
- Nahlásit
nemethova5
hlavne lidi,ty me taky desne serou
ano, pani, naprosto chapu a sdilim, ja jsem se vcera taky nechala vytocit, coz se mi moc casto nestava, protoze od lidi v zasade nic chytryho nebo pozitivniho neocekavam, takze me maloco vyvede z miry. Se strasne tesim, az vyhraju v naky loteryji hodne moc milijonu a koupim si konecne ten ostrof
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
Biluška
Myslíš na mě s tou besedou v úterý? Nemůžu se přepnout na skype.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
Biluška
jste doma brzo, to je fajn
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:03
- Nahlásit
leyendano,tak to mi mluvite uplne z duse,je mi z lidi spatne,jak jich vidim vic,asi mam davovou psychozu,nebo co,mas pravdu nic dobreho od lidi fakt neocekavam,me by stacila chaloupka nekde na samote bohate!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
čau paka, už jsem doma i já. Celý tři hodiny ve vlaku jsem přemejšlela, že jsme měli vod zkoušek odstoupit. Jsem na sebe nasraná a jako bonus trixe málem zajelo auto. I v dečce. Jsem kretén.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
Maky a Trix
jak to co se stalo? A proč odstoupit?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:08
- Nahlásit
Atusch
protože byl přetaženej a to, co tam předvedl rozhodně nebylo nic, za co bych se nestyděla. Naopak jsem se cejtila jak tyran, že ho nutím pokračovat. A jak je opravdu k smrti znaven, pustila jsem ho na takový plácku na náměstí, aby se vyčůral. Najednou projel trolejbus a zmrzlá trolej udělala ránu a blesk, že jsem se málem posrala. Pes taky a zamířil si to ladným poklusem do silnice. debil, blbeček. Naštěstí jsem ho odchytla ještě před chodníkem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
Atusch
to je aktuální nebo nejbližší stav jinak si zadej meteorologická mapa a vyjede ti odkaz, kde je zakreslená předpověd
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
oooo je zacinaji me bolet celisti a usi,uz to zacina,tak jsem volala svagrove,hajan v pohode,uz se zmatoril,normalne chodi,byla s nim venku,nekulha,nepodlamuji se mu nohy je v pohode,jsem desne rada,to uz neni nic pro starika,takovej hnusnej cas mrazivej.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:17
- Nahlásit
Maky a Trix
ježiš to je pako, tak to je dobře,že jsi ho čapla včas. Ukazovala jsem doma fotky a našim se Triks líbil, že je pjekně plesnivej
Jo já právě vůbec nemám přehled co se dělo, Bůch zlobil a to děsně, takže sem nestíhala moc poslouchat to dění tam
Za chvíli sem dam fotku jak jste byly u nás
kejtlin
jo tak, já to snad radší vedět nechci, jo a už sem umíš dávat fotečky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:25
- Nahlásit
Maky a Trix
no tak hurá, už si doma taky, výborně. MOžná seš přetažená taky, dyť si vem, že to nebohý zvíře tu má od pátku samej zážitek, sice už spal, už si tu asi zvykl trošku, ale neodpočíval. Odstupovat jste neměli, akorát už jen víš, že musí bejt trošku víc svěží, nikoli tak odpravenej. Gratuluju, pani lékařko psem!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:26
- Nahlásit
ňuch ňuch ňuch
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:27
- Nahlásit
Gerda
jasně. jen mě mrzí, že Biluška neviděla jeho pravou tvář.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:28
- Nahlásit
tak jeste jsem dam toho gaucaka jak se vyvaloval a cekal na dort!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:28
- Nahlásit
oční kontakt
Tři kamarádi
Trix
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:31
- Nahlásit
Atuschpan trix vypada jako plysova hracka,ta fotka nema chybu????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:35
- Nahlásit
tak sem vás dočetla. Děkuju Vlčáčkové za nabídku ubytka, ale projeli jsme v pohodě ještě před bouřkou. Před Brnem teda trošku sněžilo,ale fakt jen trošku a na cestě se to nedrželo, takže pohoda. Nejhorší úsek byl jako vždycky od Olomouce do hor, páč je to tam samá zvěř a člověk furt musí koukat na srnky
Taky jsem našla tu sms od Impacta (teď, když jsem si to přečetla tady . Zaběhla jsem teda vyhrabat mobil z baťohu a fakt, byla tam ) . Tak ti teda, Impacte, odpovídám - de to super
Podrobná zpráva pro Lolu1
Fstávali jsme v nekřesťanských dvě nula nula ráno Cestou jsme potkávali lidi co šli z hospod domů spát
Taky jsme potkali srnku co stála u krajnice a čučela na nás. Mášenek prakticky zastavil a pořád jsme čekali kdy poběží. Ona furt nic. Stála a koukala. Máša tvrdil, že je vycpaná. To je ovšem blbost, za zády měla sešitek a dělala si čárky za projetý auta, sem ji viděla Normální sčítání provozu Zbytek cesty byl po dálnici a byla to nuda. Puma se taky nudila tak řvala z okýnka na ostatní auta. Měla jsem strach, aby se jí někdo nelekl, nenapálil to do svodidel a já bych vyfásla pět let natvrdo jako Pirát silnic two, tak jsem ji vrazila pod sedadlo a dala jsem si na ni nohy . Musela mě zbytek cesty polohovat a byla dost zpruzená .
Po příjezdu do Jílového jsme našli napřed Alexu ( s problémama, páč neví essi bydlí napravo, nebo nalevo od kostela ) . Zprudila sem přitom Mášenka, páč když jsem ho navigovala slovy "jeď zpátky" tak se blbě ptal "kam?"
- "No zpátky přece"
- "Kam???"
Jsem zvyklá, že je to sameček, takže jsem mu roztomile řekla "zpátky, to je tam odkud jsi přijel" .Celou dobu jsem měla Aleksu na drátě a ta mi říkala "nerozčiluj se, rupne ti céfka" . Je neuvěřitelné co mi ženské s těma samečkama vydržíme On se pochopitel nasral a byl ještě zpruzenější než Puma.
Na cvičák krom fšech terapeutů dorazilo i Dítě země (mladší i starší verze) a dva veterinární kontroloři. Byli děsně ftipní, říkali,že chodí dva páč jeden umí číst a druhý psát, povídali nám úžasné historky o chovu rustikálních ovcí. Krom jiného jsme se dozvěděli, že rustikální je synonymum pro týraný. Že jako není třeba se o ty zvířata starat, páč žijí tak nějak rustikálně. Děsně se mi to líbí a budu to používat . Do toho jednoho veterináře jsem se asi zaláskovala, páč hodně moc chválil můj perník , vyptával se essi je Mášenek manžel a velmi ho potěšilo když zjistil, že je to teprvá manžel-čekatel. Asi si něco začnu, to je včil IN . A já, jakožto veřejně známá osobnost světového formátu si nemůžu dovolit nebýt IN, to zajisté fšichni uznáte
Samotné zkoušky proběhli zcela bez problémů,akorát bígl (který mimochodem prošel) napadl Mášenka, pokousal ho a způsobil mu velmi vážné zranění prstu (záděru o velikosti cca 0,2 nanometru) s VNITŘNÍM KRVÁCENÍM. Ofšem Mášenek je statečný, odmítl přivolání záchranářského vrtulníku a dokonce i sanitky a spokojil se s tím, že ho všichni politovali
Žumpa mýtink proběhl rovněž podle předem stanoveného scénáře:
1.žranice - zúčastnili se zejména ti, co celé dopoledne hladověli na zkouškách a záviděli psům párky
2. procházka - po vzoru Klárky jsme šli trek na ovále. Slabší jedinci šli pouze mid a po prvním kole to zapíchli v klubovně. Ti otrlejší si dali dvoukolový long. Bajkovic veverky se stále rvali a Baico vydávala velkokynologické povely "nevšímej si ho a dělej,že tady není". Říkala to střídavě oběma psům. Davídková ztraverzovala Nánu, už nevím proč, tuším, že jí chtěla zkazit den. Gerda Maryji taky zkazila den, už jenom tím, že ji donutila přijet . Trix od Maky si velmi krásně hrál s Texíkem. Hra spočívala v tom, že se vzájemně zabíjeli. Byla velmi inspirativní, kreativní a celkově rozvíjela jejich organismy. Bohužel jsme nikdo nepochopili pravidla
Pumička si taky moc krásně hrála s přítomným dětským figurantem. Kousala Dítě země mladší do sněhulí, on velmi křičel a snažil se utíkat, což mu moc nešlo, páč Puma je Puma a když se zakousne.....to dítě má pohřeb v úterý, doufám, že se dostavíte v hojném počtu jako posledně.
Po procházce následoval bod tři - žranice. Zejména degustace přítomných omáček, řízků, karbenátků, buchet všeho rázu a tak podobně. Spojený s bujarým veselím.
Bod čtyři - vypouštění lampijónů. Zpočátku jsme měli trošku technické problémy, páč nešli zapálit. Vzápětí jsme měli velké technické problémy páč hořeli moc . Jeden dokonce ještě na zemi
Bod pět - opět žranice, spojená s balením. Klubovnou neustále někdo vyřvával "snězte tu buchtu, potřebuju ten plech", " kdo má můj kastrol od koprofky", nebo " rozeberte si ty čokolády, potřebuju tu zelenou krabici"....což byl teda dost problém, páč nikdo už nemohl a nechtěl nic dojídat
Taky jsme si vyměnili mikulášské dárky, byli moc hezké a mám z nich velkou radost Zejména žumpohrníček je super, asi s ním budu dneska spát
Cesta zpět proběhla bez problémů, páč psi už spali, Puma nikoho neohrožovala, takže jsem měla čas promyslet spoustu věcí a naplánovat termínový kalendář na příští rok . Se máte na co těšit
Tímto děkuji Kachně za zapůjčení plotu (jsem si až v autě uvědomila, že jsem ti zapoměla poděkovat, tak to činím alespoň dodatečně). Alexe za velkou organizační pomoc. Dítěti země staršímu za poskytnutí azylu a zapůjčení cvičáku. Dítěti země mladšímu a jeho kamarádům za velmi odvážné figurování . Všem přítomným co při zkouškách tvořili "dav důchodců u Kauflandu" a riskovali tak zdraví i životy . Všem adeptům co zkouškami prošli i neprošli. Všem co přijeli na mýting a udělali super srandu. Klárce, za to, že vymyslela trek na oválu a tak jsme mohli kroužit a kroužit a kroužit....mojí ópérce co hlídala děti, saň, koně a kozu, vet. správě co obohatila naše vědomosti o rustikální chov a jiné vtipné historky a všem, kterým jsem teď zapoměla poděkovat.
Konec hlášení, jdu plavat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:36
- Nahlásit
Atusch
Ty vado, Cici je strašnej ))) Ta poslední fotka je dokonalá, von je prostě skřítek ))))))
Maky a Trix
jen mě mrzí, že Biluška neviděla jeho pravou tvář.
Blpko, stačí, aby koukla na tu poslední fotku od Atuš a musí jí bejt jasný, jakej je doopravdy, když neni ztahanej jak kotě )) Malá veselá transka )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 22:40
- Nahlásit
|