| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
Gerda
Mám kastrol s koprofkou.
von jede i psíček?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
Lola1
všichni mají kastrol s koprofkou...doufam...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:09
- Nahlásit
Gerda
budu mít taky kastrol s koprofkou zatím je v lednici
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:15
- Nahlásit
Tak jsem zpátky doma. Místo vejletu autem do Prahy se uskutečnil vejlet autem do škarpy v lese. Jela jsem po zkratce na dálnici a zkratka byla místy zledovatělá. Tak opatrně jedu a najednou zase ledovej splaz. Vjedu naň, pomalu se šinu přes kopeček a najednou zírám, že za kopečkem není konec ledovky, jak v jiných případech, ale ledovka je až donevidím a silnice do zatáčky a v zatáčce padáček do lesíčka. Začala jsem lehce zpomalovat, auto začalo lehce smykovat, ale podařilo se mi ho zastavit. Nicméně dolů to šlo ze stání rovnou do smyku a nahoru vůbec. Tak jsem dosmykovala do škarpy a snažila se z ní vycouvat do kopce. To se mi povedlo v délce cca 20 metrů a pak už ani ťuk. Zůstala jsem tam viset. Nakonec jsem auto nechala ve škartpě a odešla se psy pro pomoc, protože na telefonu nikdo, jen jeden soused, ale ten je zrovna v Praze. Domů jsem to měla dva kilometry, ale už asi po 300 metrech jsem stopla traktor. Mezitím se zatáhlo, vypadá to, že začne sněžit max do hodiny. Nikam už nejedu!
A to jsem si dala v Praze sraz s tím známým a chtěla jsem se do Troji jet podívat na paní Vlčáčkovou. Takže jsem trošku naštvaná, ale jsem ráda, že se mi podařilo zařídit vypáčení auta ze škarpy bez újmy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:18
- Nahlásit
čus kreténi,proč je tak brutální zas*aná kosa??????????,
Vlčáčková
Nikam už nejedu
tak to chápu a nedivim se ti..bylo by top asi vo hubu..tak až bé jaro či léto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
Děcka, co dyš uvíznem v jílovém v závěji? Úplně mě jímá hrůza...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:26
- Nahlásit
Gerda
neboooj skončíme tam společně Mají tam hafo psů na cvičáku tak nás vytáhnou
i když nemám strah ze závějí ty nejsou tak reálné s těmi 3cm sněhu jako to, že to je pěkně namrzlé a ty škarpy kolem silnic?
Kudyma tam pojedeš po dálnici do Jesenice a pak na Jílové? Tím krpálem nahoru nebo přes Břežany? Nemůžu se rozhodnout a toho namrzlého kopce v zatáčkách se bojím...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
Atusch
no pojedu určitě kolem krčký nemocnice přes jesenici nahoru serpetííínama přes Psáry...nebo přes písnici a libeř serpetííínama na Radlík k jílovému...po dálnici se mi moc nechce, bych musela jet rychle...jedu v autě sama, tak ho budu mít lehký (bez poznámek!!!), tudíž bych klouzala. Máš fotku, jak Mařka s Tryksem ulovili Áťu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
Kdybych, já kráva, nejela zkratkou, ale normálně k Brnu a pak teprve na dálnici, tak to bylo OK a mohla jsem se úspěšně zabít až na Vysočině. Takhle jsem ztratila cenný čas...
Akorát ta Vlčáčková mě sere děsivě, moc jsem jí chtěla vidět.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
šmarjá lidi vy mě děsíte, ještě jsem nazačala rozmražovat auto, ale za chvíli mě to čeká
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:57
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/218065-vyrostci-kteri- v-ostrave-pobodali-deti-jsou-vysetrovani-pro-pokus -o-vrazdu.html
děs kousek od tama bydlíme a tam, kde se to stalo, tak venčím dost často hafy, v tom lese kde se to stalo
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:04 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
taky jedu sama, sem na to zvědavá. V tomhle fakt neumím řidit
Fotka bude až večír tatík mi nějak zmizel aji s foťákem. Ale dám jí sem, neboj
edit: mám vzít, i toho Atillu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:13
- Nahlásit
Monty
nechoď sama s kníračema ven! Chce to vrátit na chvíli Buřta z Fíniksu.
Atusch
no samozřejmě že ho vezmi, je to kamarád, budeme se kamarádit. Bude smět sežrat Bilušce Pumici, obalíme ji v játrových pamlscích.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:13
- Nahlásit
tak brambory se už vařej a ještě k tomu maso a bude zas žranice )
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:18
- Nahlásit
Gerda
ok vezmu ho, to bude veselá cesta, jak když ten převozník převážel zelí, kozu a vlka taky se to nesmělo potkat moc dohromady aby se nesezrali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:24
- Nahlásit
Atusch
neboj, bude veselá ) kdyby sis vzala Áťu dopředu, dala mu pásy, bude vypadat jako výrostek, co s tebou jede na chatu )) Krs tu patku, co má na ksichtě jako viki cabadaj )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:45
- Nahlásit
Vy jste ještě nevyjely? I kdyz koukám, že některé ani nevyjedou.
Já už hrnu z práce a nesu si na doma kabelu papírů..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:47
- Nahlásit
impact
my jedem až na odpolední kafe ty jelimánku bláznivý přece. Vyrážíme f půl na dvjě.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:02
- Nahlásit
Gerda
asi si budu muset pořídit třetího, ale něco jiného než knírače, třeba argentínskou dogu, aby byli všichni tři bílí
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:04
- Nahlásit
Monty
když už to máš takhle sladěný tak to chce velkého kníra nebo třeba irish soft coated wheaten teriéra ten vám ladí docela i barvou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:12
- Nahlásit
Atusch
irish soft coated wheaten teriéra
třetí teriér, jsi normální??? já chci aby mi alespoň nějaké nervy zůstaly
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:15
- Nahlásit
Monty
já myslím, že s tou argentinou to bude na stejno, moloss nebo teriér, oba jsou svý
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
tak maso snězeno,psiska chrupaj a já jdu krafat )
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 16:05
- Nahlásit
Monty
no ty vole teď se budu bát chodit po venku!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:10
- Nahlásit
je tu někdo nebo jsou všichni ve škarpě? Umím si to představit, cestou ze Želivky jsem přistála taky trochu v závěji.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:11
- Nahlásit
Lola1 Já už jsem z té škarpy po ránu taky venku.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:21
- Nahlásit
Lola1
je tu někdo
jen prolítávám, takže uš tu vlastně ani nejsem. No a doufám, že ve škarpě nejni nigdo.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
Lola1
Počkééj, ono někde sněží?
Já furt vyhlížim tu kalamitu a ono nic.
Pesani už prý mají hotové army kombinézy
|
jbat
Člen |