| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:24
- Nahlásit
Zdar žumpo vy ste pyromanky?No já bedil klíd Sem koupila ty vepřový hlavy tak sem je doma naměřila do adekvát.kasrolu,že je uvařim v práci,zastavili mě cajti a jak na svinu chtěli eště zel.kartu tak sem vodevřela futra spolujezdce no a ten kastrol vypad a hlava plácla pol.na nohy a navrch sem v robotě šporákem vyrazila pojistky v půlce baráku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
ad bunda - já sem nezatloustla, mi byla malá od začátku, bo sem si ji neprozřetelně objednala z našich reklamních předmnětů, gde nebylo lze vyskoušet...
tagže je to vlastně čaknorysbunda
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:26
- Nahlásit
jbat
no ty ne! ty sej jébat ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:28
- Nahlásit
danajasa
sem vodevřela futra spolujezdce no a ten kastrol vypad a hlava plácla pol.na nohy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:29
- Nahlásit
Jimmi
ty sej jébat ne?
no v žumpje jo, ale v civilu su právě tamto...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:29
- Nahlásit
danajasa
sem vodevřela futra spolujezdce no a ten kastrol vypad a hlava plácla pol.na nohy
jaká byla reakce???
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:31
- Nahlásit
Dines
Počkééj, ono někde sněží?
Já furt vyhlížim tu kalamitu a ono nic.
No teď mírně začíná, jestli z toho bude ta kalamita?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:33
- Nahlásit
danajasa
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:34
- Nahlásit
lidi, su hotová, vy ne? moc děkuju HanceW za ibáč, teď už neúčinkuje a je to peklo. du hajat s hadem.
su na něho hrdá, moc, hlavně za přivolání od párku.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
čus účatnice!
Doufám, že sem dá aspoň biluška zevrubnou zprávu o srazu, požáru a tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
Nazdar pipky, už su taky domki, Makyjová ve vlaku, stihli sme to pěkně, i když sme jeli ke Psárům asi 30 krs ten les, bo já si neumim zapnout dálkový. Díky fšem za super odpolko, lampyjony byly fantastický, to budeme dělat častějš! Krásný mikuldí dárky jsou taky super, díky moc, já se napravim na příště, teťkanc sem byla tak blbá, že sem ty pytle piškotůch nechala někde v baťohu na dně. Maryje jest znaven, pan Tryks byl polomortef, má prahu moc rát. Fšem terapeutům gratulujeme, aji těm, co přežili mikuldu, zejména Dítěti země. Ode dneška jsme i Děti světla. Doufám, že vám mikošky udělají radost a dobře se vám zanosí. Eště chci poděkovat panu prezidentovi a rodičům.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:41 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
jak napravíš, ty žumpahrnky nebyly od tebe? fčil som voľaká zmätená
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:43
- Nahlásit
jbat
to si nesmíš tak brát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda Zapomnělas poděkovat Bohovi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
žumpa termohrnky jsou fakr bezvadňácký-sem ho vybalila až ted´ a pořádně prohlídla na světle a všimla sem si, že sou žumpácký
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:03
- Nahlásit
Baysha
kejtlin
žumpahrnky byly asi od Aleksičky, ne?
Vlčáčková
Zapomnělas poděkovat Bohovi.
Jako psovi vot Atush? No tak proč ne, vlastně se postaral o to, že spousta psů byla odběhána, okousána, zmermomocněna a požužlána...takže děkuji i Bůchoj
A pozor! Kejtlin měla naprosto dokonalou koprofku, až je mi stydno, mě se v ní srazilo 7 vajec, musim to napravit, ale vyhlašuju Kejtlin jako nadkuchařku. Jakohovej knedlik sem měla jeden, měl navíc eště skončit Pumici v bříšku, to sem nedopustila, guláš sem neměla, rajdu taky ne, ale guláč od mamky, i bábofka od Adydasky a všecky ty dobroty mi moooooc chutnaly. A eště speciální poděkování jébatoj za pistoli, už mi jí sebrala máma a bude si s tetou lepit dekorace )) Sou načený obě dvě. A vlastně eště speciální poděkování Mášenkoj, že mě vytlačil auto na zmrzlý kopeček.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:04
- Nahlásit
jaká byla reakce???AtuschNo jako poskočil a asik se lek,páč to eště asi neviděl vozit syrový kusy prasete v hrnci na sedáku místo spolujezdce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
Haló, haló
Hlásíme, že už jsme taky doma. Stihli jsme rozsvítit i strom ve Velvarech na náměstí.
Aby jsme dodrželi tradici, tak jsem cestou zpátky najela na jižná spojku v blbém směru,abych si alespoň troch zabloudila.Na najbližším sjezdu už jsem to napravila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:08
- Nahlásit
Gerda
jj byly, jsou krásný
koprofka nebyla dokonalá, moc se mi nepovedla skrz sušenej kopr, až bude čerstvej tak to je teprf super koprofka
já ukořistila jahodový knedle, bábofku, jablkovej koláč, buchtu ak Alexy a buchtu od mamky, karbanátek a to nje vše, chtěla jsem si vzít rajskou domu na zítra do práce, bohužel sem na to vzpomněla až doma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:11
- Nahlásit
ještě musím poděkovat Jimmi za skvělou navigaci tam i zpět, nebýt jí, tak bud´ bych sjela na pumpu , nebo bych ještě ted´ kroužila po okruhu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:13
- Nahlásit
Hele našla sem něco pro Lilátko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:14
- Nahlásit
a fotky???
jinak zejtra bude kalamita ve sněhu,do prahy to má dorazit na 21 hodinu,tak se těším,jak malé děcko na zmrzku )
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:15
- Nahlásit
tak fčil uš su v obraze a děkuji šlechetné hrnkyni
lidi právje dorazila bajšoohrátka a je MEGAMOCNEJVÍCVELIKÁÚPAPŘESCELÝPOKOJ!
sem si ňák neuměla přectavit ohrátku průměru 3 metry, fčil uš mám přectavu velmi konkrétní toš sme do ní fčil bajšu zavřeli a uvidíme, co na to bude říkat, zatím zkoušela štěkat a zjistila, že to nefunguje
akurát nevím, kam ju postavíme, aš tu budeme mít nábytek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:15
- Nahlásit
brezen2008
kecáš, kalamita jde k nám a už tu měla být a nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:17
- Nahlásit
kejtlin
JAKEJ JABLKOVEJ KOLÁČ??????!!!!!!!!!!!! Neměla sem ani ždibíček!!!!!!!!! Karbenátky nemám ráda, to mě němrzí, ale jablkovej mě mrzí moc. A musíme si koprajdu zas udělat, máš jí fakt výbornou, na další mítynk další hrneček, jo? A sežerem si jí spolu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
Kde je Biluška?!?! Na Vysočině už tři hodiny sněží a je tam tak 15cm. Dálnice bude vypadat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
makrel
no říkali v telece,že v brně už snezí a prahu to má zasáhnout ve 21 hodin dneska
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
brezen2008
tak to nevím, odkud to teda jde, předtím říkali, že od jihozápadu k nám na východ. Uvidíme.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
Nemá někdo fotku těch skvělých termohrníčků?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:35 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Hele, kdyby snad Biluška u toho Brna měla někde zapadnout, protože tady fakt sněží, tak může přespat u mě. Pokud jí tedy nebude vadit, že je tady hrozný bordel, ale hrozný, koupelna pod bordelem není skoro vidět a musí se bydlet jen v jedné místnosti, a to včetně psů, protože ostatní jsou v rekonstrukci a netopí se tam.
Furt je to lepší, než se zabít na dálnici.
Jo, v koupelně se netopí taky...
Jo, a krom jedné místnosti a koupelny se taky nikde nesvítí.
|