Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5877 . 5878 . 5879 . 5880 . 5881 . 5882 . 5883 . 5884 . 5885 . 5886 . 5887 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
Byla tam ta protivná paní s tím protivným borderákem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:58
- Nahlásit

jbat
Chceš na certifikát napsat Tobiáš, Blbís, nebo Hat? Nebo fšechno?

a je nějaká vyhláška nebo tak že Caniskovej pes může třá do obchodu?
Není. Jsem to vysvětlovala při školení mužstva. V zásadě to můžeš zkusit, buď to projde, nebo neprojde. Já jsem se psama chodila do obchodů vždycky i předtím než jsem začala kanyskovat. Neberu je teda nikdy do potravin (tam si myslím, že fakt nemají co dělat) a do textilu (asi nikdo nechce kupovat bundu s chlupama), ale jinak všude. Pokud někde měli kecy tak jsem se otočila a šla jsem jinam. Do toho obchodu už jsem nevlezla nikdy a nakupovala jsem zásadně tam, kde jim psi nevadili. Snad ani nepamatuju, že by Hesinka s Pumičkou kdy někde vadili...akorát v jednom Sportu (no tak ti měli smůlu, v Bruntále byli ještě dva kde psi nevadili) a v jedné lékárně (viz Sport).

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Byla tam ta protivná paní s tím protivným borderákem?
byl tam i její mnažel, že Zuzko...

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:01
- Nahlásit

Biluška
Chceš na certifikát napsat Tobiáš, Blbís, nebo Hat? Nebo fšechno?

a co třeba Hat Tobiáš? Ne, jen Tobiáš, prosím, on to bere vážně...

Není.
Škoda.

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:01 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
koukám na něj, nevím jestli to nebude ten malinkej, je nějak levnej.
http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=in dex&cPath=10_174 ale jako cena super

Jak to bude s tou zumbou? neplánujete pak vychajdu?

edit: s tímhle by Maryje s Atillou možná mohli začít krásně aportovat když se to vycpe játrovkama
http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=pr oduct_info&cPath=10_174&products_id=3623

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
sem tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:02
- Nahlásit

Alexa
co ten hrnek, essi je bezprizorní, tak bysem ho brala, budu mít sérku s mikčoou.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:04
- Nahlásit

Lola1
promin, ze jsem vcera neodepsala na fb, precetla jsem, ale uz jsme odchazeli a nechtela jsem stehovani zdrzovat.

all
uz jsem v novem bytecku jsem tu poprve spala. dobry, jen skuby obcas blafe, je to na prizemi a chodi tu lidi. Budem to muset nejak poresit, za prve nemuzu spat a za druhe me to proste stve a nechci, aby stekal, pokazde kdyz nekdo projde. Nesnasim to ani kdyz to delaj jini psi a chaopu, ze to musi lidi desne rusit. On sice nerve dlouho, ale ma jecak.
Vsude jsou krabice, hruza hruza

Lidi asi jsem se zblaznila, ale mozna budu mit buldoka nebo buldocka. Kamoska nevi presne co to je. Nejaka cakla zenska ji polila varici vodou, takze bude desne oskliva, jeste vic nez normalne buldoci jsou. Zenskou zavreli na psychinu, kamoska ma od ni mopslika a jeji kamoska taky mopslika a jeste tam bylo stene dogy, to uz se taky veze do noveho domova. Jen oparena buldocice nema jeste majitele. Budem vobe popaleny a desne osklivy. Musi ji to hrozne bolet chudinku. Je zvykla v byte, ale ted je nekde venku, protoze zenska je na ty psychine.
Zakazte mi to nekdo, mam maly byt. Mozna bych ji pak hledala domov, jeste nevim.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:05
- Nahlásit

Vlčáčková
jbat

jojo byla tam a byla druha nejlepsi, bo se v case, kdy nebyla zkousena drzela dycky c coklem na voditku asi 100 metru od ostatnich psu no a Rambik tam stekal na jednoho pana, vylozene se mu nelibil a pak jsme zjistili, ze to byl jeji manzel. Rambik je dobry pes!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:05
- Nahlásit

Atusch
Máš pravdu, bude asi maličkej.....

Se zumbou se musíme ještě domluvit, jeslti půjdem ven před, nebo po. Pavliii nejde, potřebujem ještě náhradníka.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:06
- Nahlásit

Alexa
caaau, moc dekujem za darecky! Hrnek je boziiii!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
Doufám, že je Biluše vyrazila od zkoušek. Když se Vám nelíbili.
Jdu makat, zatím čau.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
kdy nebyla zkousena drzela dycky c coklem na voditku asi 100 metru od ostatnich psu

a vůbec ho nepouštěla, ani na chvíli, chudák byl úpa nabušenej energií.
za to vyjel po asi třech psech jen po dobu teorie. )))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:09
- Nahlásit

Hej hola, může mi sem někdo nafotit ten hrneček???

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:10
- Nahlásit

Gerda
já jestli bude takhle tak asi pojedu sockou nebo fábii ještě nevím, pak bych vymyslela jestli bych se pro psa stavila potom, nebo pokud to bude před tak ho pak nechám v autě když bude unavenej a bude to auto. Ale vychajdu ve sněhu by to chtělo , je to krááásný i když studený

Kdo se tady hlásí na ZUMBU? V sobotu od 11.30 nebo tak nějak?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
jééé ty už jsi bydlící! A nechceš něco pomoct, nějakou brigádu nebo tak něco? S buldočicí nevim...nemám na to žádnej názor, přijklánim se spíš k ne...přece jen Skubík je starší, srce nemá úplně košer, bude asi potřebovat větší veterinární péči postupem času, popálená buldočice taky nebude úplně zadara...abyste to pak zvládla pani...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Nevyrazila, páč náhodou byli dost dobří A vůbec nebyli protivní .

lucYnka XIII
je to fenka-buldočice. Je Skuby menší než ona? Po zkušenostech s Orinou bych si na to dávala bacha. Ora mi napadne jakéhokoliv psa (fenu, či štěně) co je větší než ona sama. Menší ji nezajímají, to nejsou adekvátní protivníci. Čímž teda nechci říct, že to takhle mají všichni buldoci, možná jsou i nějací hodní
Jinak jsou buldíci moc fajn, pohodoví a nenároční pejsci. Ale tak trošku prasátka

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:13
- Nahlásit

Gerda
hele veterinarni pece je nejmin, delam na veterine a mam kamose veterinare, takze toho se nebojim az tak. Spis zradlo a dalsi vydaje a hlavne abych ji unesla, kdyz nebude treba moct do schodu...
Ja premejslim, ze bych ji casem hledala domov, jeste fskt nevim ani nevim jestli to klapne. Je mi ji lito. Je ted v nejakem chlivku.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:14 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Biluška
A vůbec nebyli protivní
no ten čokl byl protivnej docela dost řekla bych...
ale o chování k jinejm psům to není, caniska.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:15
- Nahlásit

Biluška
je to holka a kamoska rikala, ze jsou asi na stejne se skubym. Ja tajne doufam, ze se sekla a je to francouzsky buldocek ne buldok. Ona byla zvykla v smecce, zila s temi mopsliky a s mladou krizenou dogou.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:15
- Nahlásit

biluska

hele, to si muzem vybrat na jaky jmeno chcem ten certifikat? Ja myslela, ze to musi bejt na papirovy jmeno

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
no a Rambik tam stekal na jednoho pana, vylozene se mu nelibil
Ty woe to mi ani neříkej To máš v zásadě jako fakt štěstí, že jsem to neviděla

jbat
za to vyjel po asi třech psech jen po dobu teorie. )))))
To je možný, ale na věci to nic nemění. Vztah k jiným psům, potažmo k jiným zvířatům mě při zkouškách fakt nezajímá. V žádným Domově kam přijde terapeutit jiného psa stejně nepotká. Maximálně se může stát, že budou mít nějakého křečka v akvárku, nebo andulky a to si holt musí ošéfovat.
Moje Oranice je taky na psy jak ras, nejradši by je vyvraždila všechny a fakt neznám lepšího psa na kanysku.
Při běžném životě to dost komplikuje situaci, to jo. Pořád musím mít oči na stopkách a koukat za roh essi někde někdo nejde, páč ta trupka by ho sejmula. Věřím tomu, že to komplikuje situaci i té paní s borderákem. Ale s kanyskou to nijak nesouvisí.

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:17
- Nahlásit

Gerda a Atusch psala mi Pavlii smsku a na zumby bych šla já místo ní jestli se teda nigdo nenahlásil jen nefím kde to je?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
Papírový psi musí mít papírový jméno, ti si vybírat nemůžou. U bezpapíráků je to jedno, jbat může klidně tvrdit, že pes se prostě jmenuje Hat a co kdo dokáže?

lucYnka XIII
Je to anglický buldok-fena. Už mi ji taky posílali a vnucovali. Tu popáleninu má dost velikou a přišlo mi, že čerstvou. Prakticky přes celý záda . Jinak je nádherná, bílá s červenýma flekama

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:19
- Nahlásit

hancaw
supééér, je to na Praze 4, někde v ňákym kulturáku či v čem? Nevím, někde tu byl odkaz, zkus se podívat asi tak stopadesát stránek zpátky a někde to bude

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:20
- Nahlásit

Biluška
no voni by zacli bejt protivny teprve, kdybys je chtela vyrazit

jbat

jasne, ze canisca neni o chovani k jinym psum, nam treba vubec nevadilo, ze hat kousnul Rambika do ocicka

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

jbat
hele essi se do večera nikdo nepřihlásí tak je tvůj páč si nepamatuju gdo ho fšecko měl dostat, vím jen Adidasku, Kejtlin, Biluši a na zbytek si zaboha nemůžu fspomenout. mělas v balíčku myš?????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:24
- Nahlásit

Alexa
Hrneček mám

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:25
- Nahlásit

Alexa
mělas v balíčku myš?????????

měla. a ten minulej čas je aktuální, neb domů jsme ji nedovezli. někdo nám ji čornul, tipla bych Bajšu.

jasný, v pohodě, přece ho nebudu nikomu krást!!!

zuzanarosakova
nam treba vubec nevadilo, ze hat kousnul Rambika do ocicka
třá to nebyl von!!!!!!!!

Biluška
jbat může klidně tvrdit, že pes se prostě jmenuje Hat a co kdo dokáže?
tak někteří šťourové by si mohli všimnout, že to hat tak úpa není... proto to neriskuju...

jinak už máme v práci Ježíška - dostala jsem gelovou podložku pod myš! Stran tý bolavý ruky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:25
- Nahlásit

Alexa
hele ten hrnek jsem uz platila nebo ne? Sem mimo

<< 1 ... 5877 . 5878 . 5879 . 5880 . 5881 . 5882 . 5883 . 5884 . 5885 . 5886 . 5887 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání