| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:44 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
davidkova renata
Jo ale Kvín Elizabeth
gdo to je?
To nevíš jako?!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
gdo to je?
ten vlčák-fena přece...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
Gerda
Jo ale Kvín Elizabeth asi Mařka moc oblibovat nebude, asi vám jí sežere
neboj čubka bude separována nebo by se sežrali navzájem, už je stará na to abych ji mlátila zato že se nekamarádí tak jí raději zavřu jinam Moudřejší přeci ustoupí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:50
- Nahlásit
Jo a maryje včera večer potkala kocoura. Takového velkého, životem ostříleného, místního nabíječe. Šel si pomalu, kolem domu, jako je fakt, že nešel prostředkem chodníku, ale šel si tak hrdě...uviděl Maryji a přikrčil se. Maryje nevěděla úplně...chtěla, ale něco ji pudilo (já ani vodítko ne, byla puštěná a já čekala, co udělá, bo sem věděla, že neudělá), aby to nedělala. Zvedla hlavu, ocásek, odvrátila hlavu od kocoura a stejně hrdě prošla předstírajíce, že žádných kocourů nět, ale kdyby nějakýho potkala, určo mu natrhne řiť raz dva )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:51
- Nahlásit
Atusch
Moudřejší přeci ustoupí...
Mařka může zůstat ustoupena v autě, akorát by prudila Bůcha, kdyby z ní měl radost )) Hodíme přes plot pana Trykse a ujedem )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:51
- Nahlásit
Gerda
Zvedla hlavu, ocásek, odvrátila hlavu od kocoura a stejně hrdě prošla předstírajíce, že žádných kocourů nět, ale kdyby nějakýho potkala, určo mu natrhne řiť raz dva )))
tak to je jasný )))) jen na něj natrefit,na zmetka
Atusch
hele co teda zejtra jedem nebo na to seréém?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
nevite, jestli se da psovi dat normalni panadol?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:53
- Nahlásit
hancaw
ty budeš dělat dementíka jo? Tak to nehrám! ty budeš určitě horší než fšichni normální dementíci dohromady!
Si piš . ONehdá se mě jedna slečna děsně bála . Její borderka ne, ta mě polohovala, ale ta slečna křičela "Líbo, já se tě děsně bojím, já k tobě nejdůůůůů....."
Pani, potřebuju vaše civilní příjmení. Gdyž tak do majlu essi nechcete veřejně.
jbat
si ale troufnu říct, že ste furt lepší než vopravdovej mentál... essi to není moc odvážný tvrzení...
To se teda dost pletete pani Já su stokrát horší než jakýkoliv dement, kterého můžete potkat někde v ústavu. Zato pak mám jistotu, že pes, kterýmu se podepíšu na certifikát fakt neudělá nikomu nic. Páč gdo přežije Biluši, toho nerozhází nic
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:53
- Nahlásit
argosek
jestli se da psovi dat normalni panadol
jo, je to paracetamol myslím, ne?
jako na teplotu nebo bolení?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
argosek
někdo mi říkal, že na psy tyhle léky neučinkují. Ale nevím kdo,kdy a proč. Tak to radši ber jako jedna paní povídala.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
Gerda
Můžete si dát kafe pokud nebudete chvát, nebo aspoň malou vycházku. Jakože výměna Trikse za Atillu? To by jako šlo Nevím jestli by Maky jásala, nebo si je necháš ty oba? Jo a jinak Maryje bejt v autě nemusí u nás můžou psy aji domů pochopitelně, ukážu jí kocoury jestli bude chtít aby jim natrhla tu pérdel
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
Biluška
ty vole a co psovi béš dělat?
ten můj debil je hned rozdováděnej.
ho ztřískám, než pojedu, aby byl hodnej.
eště mi řeknite, co všechno pak blbís bude moct?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:59 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
davidkova renata
ja ci jet, a este víc než puve
To kdyžtak pořeším tak, že si vezmu osobního řidiče - tatíka a pofrčíme jo? Ale jesi si taky sebevrach tak pojedu klidně já. Airbag nemám žádnej bude to fér
Jinak Jirka se ti ozýval? Ona by chtěla jít kámoška má čubu od policie a chtěla by revíry v továrně vyzkusit, tak nevím estli ji mužu vzít s sebou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:59
- Nahlásit
jbat
pak bude moc blbís docházet do nějakých ústavů, mazlit se tam, žebrat piškoty a když vám seženu šikovný ústaf tak za to dostane i zaplaceno
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:00
- Nahlásit
jbat
bolest + protizanetlive. pred par tydny jsem koupil nejake drahe leky na bolest pro psy, ale ani jednou se nepouzily a jsou nekde ztracene a vcera vecer se kidak nekde napich a ma na hrudniku dirku a marodi z toho - vylecit se to vyleci za par dni samo, ale chtel bych neco, co utlumi bolest a trochu mu ulevi.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:01
- Nahlásit
Biluška
pak bude moc blbís docházet do nějakých ústavů, mazlit se tam
i za starejma lidma? nechci za dětma, nemám je ráda, radši staroušky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:01
- Nahlásit
Atusch
Ale jesi si taky sebevrach tak pojedu klidně já
tak jezdim s gerdou,tagže odpověd je ano.-))))
jirka se neozval vůbec asi je vyplej.Myslim,že jí vzít můžeš,taky to tak dělám ))) ale kam jí nacpem f autě teda nevim..asi k bůchoj ))))
tak v půl 10 u mne a nezapomen to masooooooo
du ven
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:03 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
davidkova renata
jo to vona je pojízdná to bude v poho. jen jí budem muset asi třeba vyzvednout nahoře na barrandově aby trefila.
Spíš mi řekni kam narvem Jirku když mám jen dvě místa v autě? Nebo myslíš že ho vezme někdo jinej?
edit : Jirka jede sockou, chudák , to budem mít zítra drahé...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
argosek
tak panadolem mu neublížíš. proti zánětu to určitě není, ale tlumit by to mělo. Blbísoj jsem to dala když byl pobouchanej od těch zlaťáků, byl takovej bolavej, občas kníkl, rtg nic, tak dostal paralen, šel spát a ráno byl lepší.
nevím, essi pomohl spánek nebo paralen, asi obojí.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:05 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška máte sovu pani s mým pravým jménem! Né že mi v neděli kousneš - to nemáš stanovený v tom provozním řádu tam je jenom že nekousneš psa!
Davídková fakt ještě nezvonil? ani jednou jako?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:06
- Nahlásit
hancaw
lidských léků můžou psoj způsobit vnitřní krvácení
neblbni!
fakt?! tak paralen snad ne, ne?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
Jbat nevím já ty nový léky už tak nepozoruju ale je riziko u aspirinu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
hancaw
jo tak ten nepoužívám ani já, mi je po něm zle.
a panadol má podobný, ne-li stejný složení jako paralen, jen by měl být jemnější.
jinak jsem u čokla i u koní používala třá eště endiaron a zyrtec, vet nebyl nadšenej, ale říkal že jako first help to může být výjimečně samozřejmě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:10
- Nahlásit
argosek
počkej si na makytryks
Atusch
Spíš mi řekni kam narvem Jirku
a my ho nabíráme? a ví to? ti volal?
musim jít,pa večer
hancaw
fakt ještě nezvonil? ani jednou jako?
vůbec,kretén!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:10
- Nahlásit
Jbat hmm další je i Ibalgin ten to ale může v určitý situaci způsobit i tobě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:13
- Nahlásit
hancaw
ten bych psoj nedala. vždycky si říkám "když to zvládne děcko, tak snad i pes", takže ibáč určo ne, půlka paralenu jo.
ten endiaron na srajdu se dával i v Napajedlích hříbátkům.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:16
- Nahlásit
Jbat ono jde spíš o léky proti bolesti - tam je riziko ale fakt už jsem nějakou dobu ze školy a prd si pamatuju! Říkali nám to tenkrát spíš jako kuriozitu a já třeba složení panadolu vůbec neznám - nepoužívám ho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
davidkova renata
jak jsem psala výše, jede nakonec busem i s Dášou.
Jinak v těch půl tam budu, snad už nezaspím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:19
- Nahlásit
hancaw
to asi jo, ani pro lidi to není dobrý, natož pro čokla...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
davidkova renata
hajzle! )))
Atusch
Joooo ukážem mařeně kocoury, uvidíš, jak bude statečná, když jí nezaženou do kouta, dá jim co proto ) Je to hrdina.
|