| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
čau,venku je BOŽSKY,psiska lítaj jak za mlada,svítí sluníčko,nakoupeno a vařit budu až večer
na silnici to taje,sypaři už zasypávají od rána,takže venku žádné náledí a já si to užívám neskonale a nádherně,se těším večer na pořádnou vycházku v tom snížku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
ketty
nahodou mim psum se to libi
na psy seru ,dybych vjeděla gdo za to může,zabiju ho brutálně a opakovaně bez výčitek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
Dines
to je cesky morcak
velice nenarocny a staci malo prostoru na venceni nenarocne zacatecnikum doporucuji
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:10
- Nahlásit
davidkova renata
chudak vinik teda tak musis na jih nekam odtahnout z ptaky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:13
- Nahlásit
davidkova renata
Zvažujeme paní, zvažujeme Přibalili jsme sněhové řetězy Holt se budeme muset brzo zvednout a vyrazit co nejdřív. Ale pořád je tady šance, že jim ta předpověď nevyjde, dost často jim nevychází . Třá těch mínus patnáct co o nich mluvili celý minulý týden taky nějak není
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:15
- Nahlásit
Biluška
že jim ta předpověď nevyjde
nigdo by nebyl rači neš já,ale tydlety jim bohužel vycházej dost přesně ..viz ty z lonska s posraným sněžením
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
HELP!!!!!
Má někdo stránky na Googlu? Ti magoři změnili ovládání, ale nevím, jak. Výsledek je ten, že nevím, jak změnit šablonu, lépe řečeno nevím, jak ve vybrané šabloně změnit barvy, rozvržení šířky zobrazení na obrazovce, druh písma. S odazem, že kdo si zachová starou šablonu, ten nebude mít přístup k těmto funkcím, není nikde uvedeno, jak tedy starou šablonu nezachovat, anóbrž změnit!!!!
Kurva!!!!!!!!!!!!!! 3 hodiny práce v prdeli a nic z toho! To zase ti paka ajťáci něco vymysleli prdelí!!!!!!!!!!!!!
Může mi někdo pomoct, jak na to? Kde najdu tu změnu na jinou šablonu?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:24
- Nahlásit
ketty
hezkej morčák
já už je zapltápnámbůhc nemám,bo zabíraj děsně moc místa v bytě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:30
- Nahlásit
My tagle jeli do Oryjentu loni, den předtím tagle, v den odjezdu-v noci tagle, po 3 hodinách jízdy kalamita sněhová, řídila jsem já a hnala to stofkou poněvač sem věděla, že co nenaženu tet´ už nedoženu a bude to ještě horší, uvěznilo nás to na 10 hodin na D1 a byly sme v hajzlu měly sme plný auto čoklů, jely sem celkem 15 hodin-odhadem a všude bouračky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:31
- Nahlásit
kejtlin Ty jsi byla u té hromadné havárky?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:35 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
brezen2008
jojo je skvelej
a jeste par foto neska ej tu fakt krasne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:39
- Nahlásit
Vlčáčková
ne ne,ta byla až po tom, co už jsme byli doma, nabouralo se tam najednou jen 7 aut, sypač nám odříznul cestu a my jely jako poslední jsme jako jediný nevěděli, kam jedeme, kde máme odbočit prostě nic, ostatním jsme hn ed volali-jely jsme 4 auta, at´ počkají, že jsem v koloně za sypačem, miluju dobrodružství takže mě se to líbilo, do doby než se vedoucí výpravy ptal jestli máime zimní gomy, já že jo, on, jestli máme teplé oblečení pro sebe a psy, já že jo a on a řetězy, juá na to, že ne a to byl problém, kopec sebemenší jsem trnula hrůzou zda vyjedem, vyjeli, jen ten asi 3km krpál k chatě už ne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 14:58
- Nahlásit
Zácpy na D1 se nebojím, máme dost jídla. Kdyby nám pochybělo sníme psy . Vezu Pumu a Texála, abyste si užili moje největší hajzlíky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:06
- Nahlásit
Biluška
jasne a kdyz byste stali nekde pobliz exit11 tak ja dobehnu s necim klido DD
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:38
- Nahlásit
Biluška
Paní, máte sovu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:41
- Nahlásit
Biluška
super konečně poznám dalšího člena tvé smečky-texe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:44
- Nahlásit
jo a dohodněte se, kdo mě naučí zejtra sem vkládat fotky, vemu not´as
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:47
- Nahlásit
Brý den,
Sophi dneska viděla svůj první sníh a je z něho nadčená, Monty si hned do té trošky sněhu vyválel hlavu
Už se těšíme až bude sněhu více, máme rádi sníh, jen by mohlo být o něco chladněji, protože je ten sníh strašně mokrý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:48
- Nahlásit
kejtlin
o a dohodněte se, kdo mě naučí zejtra sem vkládat fotky, vemu not´as
se naučís, jsem se to naučila já, tak se to musí naučit každý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 15:58
- Nahlásit
Monty
se naučís, jsem se to naučila já, tak se to musí naučit každý
nevíš o čem mluvíš pani
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:05
- Nahlásit
kejtlin
no jestli ne, tak asi na tom nejsem tak špatně pořád si říkám, že jsem stráááááááááááááášně bubááááááááá a že už nikdo více bubý být nemůže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:17
- Nahlásit
Monty
dle návodu od několika lidí jsem to nepochopila tak nevím nó
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
tak už jsem taky doma, na kousání jsem docela dost jakože mrzla, ale pes byl docela dooost unavenej takže v konečné fázi nebejt zima tak supr.
A teď jsme se vrátili z tejdeního nákupu, jsem tak grogy, že jsem odmítla jít se dívat na rozsvícení vánočního stromu na Staromáku, vopravdu už nemám nervy na ty davy lidí, to jako fakt ne. Jinak v to debilním obchoďáku hráli normálně už KOLEDY!!! Néééé!!!
kejtlin
jo a dohodněte se, kdo mě naučí zejtra sem vkládat fotky, vemu not´as
a myslíš, že tam bude net? Nebo máš mobilní připojení?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:30
- Nahlásit
Atusch
mám mobilní připojení usb modem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:31
- Nahlásit
Ahoj, my už jsme z klikání doma. Dozvěděla jsem se přesně co jsem chtěla, takže jsem maximálně spokojená a Tryks spí. Je mrtev, celou dobu ho vraždilo těňátko borderky. Máně to moc šlo, ale stejně má pořád hlad. GerdičkAa už uvařila koprofku, ale nemá knedlíky. ))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:33
- Nahlásit
kejtlin
mám mobilní připojení usb modem
jé tak to máš fajn, jinak s fotkama se neboj tam asi ti to ukáže úpa kdokoli, kdyžtak se objetuju
Maky a Trix
že vona sežrala celý 2kg pamlsků??? Jinak jsem dneska viděla kopr v hyperalbertu a čerstvej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:35
- Nahlásit
Atusch
ale pes byl docela dooost unavenej
spal jo???????????????????????????????????????
Jinak v to debilním obchoďáku hráli normálně už KOLEDY!!!
hele tady v bile se už v říjnu !!!!!!! vobjevily sračky s vánočními motývy
Maky a Trix
Dozvěděla jsem se přesně co jsem chtěla, takže jsem maximálně spokojená
bezva! budeš mi zejtra referovat..a copak se asi doví štemberojc a to se vůůůbec neptám copak by se dověděla Nadpetra s Nadbíglem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:41 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Atusch
neee, Gerdička dala hodně mě, hodně zamrazila a tak... taky jsme koupily kopr v Bille.
davidkova renata
já ti nevim, já mám vobyčejnýho kreténa a dost mi to pomohlo, přesně to jsem potřebovala, abych se pohnula z místa. teďka budeme ípit ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:43
- Nahlásit
Maky a Trix
já mám vobyčejnýho kreténa
no jo..tak pro tebe to holt stačí no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 16:43
- Nahlásit
koprofku sem eště nezačala dělat-nestíhám nic skrz návštěvy a lítání venku s čokliskama, ten sníh je tak krásnej, Axa si teda opět rozbila tlamu jak letěla, ale dobrý.
děda koukal, že mám sušenej kopr a ptal se na co, já že na koprofku, že jedu do Jílovýho na mikulášskou a děda jako že jo, ale co s tou koprofkou, sem řekla, že to je podmínka příjezdu, skoro každej spáchá koprofku a děda tak nevěřícně a to bude někdo jíst??
|