| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:46
- Nahlásit
ketty
ze sme tehotna
GDO JE TĚHOTNEJ?????????????????????????????????????????
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
kdyztak zitra bych ti teda treba dojela jooo doufam ze teda treba prestane i prset :/ ... jestli te to potesi dnes bych se v busu asi pobliila
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
ketty
mám asi milion léků od tuniskýho doktora, ale jelikož nic nežeru, je mi po nich strašně blbě. A když něco sežeru, tak je mi eště hůř a jdu během pěti minut zas na zachod, kde jsem třá půl hodiny. Včera jsem v noci přiletěla, tak uvidim, kdyžtak zejtra budu muset tady k doktorovi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
jaaaa a na svatbu vas pozvu neboj D i se psema
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:49
- Nahlásit
ketty
jo a tvoje mamka mela radost ze sme tehotna a rikala ze je zvedava kdy ona bude hlidat neco jineho nez psi kdy prej ty budes chtit mit mimi
a kdo by mi asi pomáhal s psama, kdybych měla mimi, když ty budeš tlačit kočár? jedině, že bych si najala chůvu pro dítě ajá bych se starala o psy?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
e tak at je to brzy ok a neni to nic vazneho...
davidkova renata
jinak je to stim sarlosem tak snad to nebude stekat az se to narodi abyste melo jasno kdo skym pani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:50
- Nahlásit
ketty
tak gratuluju k těhotenství
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:51
- Nahlásit
ketty
kdyztak zitra bych ti teda treba dojela jooo doufam ze teda treba prestane i prset :/ ... jestli te to potesi dnes bych se v busu asi pobliila
jako já doufám, že zejtra už budu lepší, mi to sere, jsem se na psi tak těšila a nemužu s nima jít ani pořádně ven
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
bude to jen střevní chřipka uvidíš, hlavně hodně pij, at´ nejsi dehydrovaná, tak 4 litry tekutin-nealko tekutin
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
Uspořádáme tedy pohřep zde, na foře, ještě než neboška dovopravdy zdechne, aby mohla číst své epytely na hropku. Chceš pohřep žehem, nebo do země?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:53
- Nahlásit
ketty
jinak je to stim sarlosem tak snad to nebude stekat az se to narodi abyste melo jasno kdo skym pani
twe si mě úplně vyšokovala!!!! vůbec si neumim přectavit,že ty bys byla těhotná nepředstavitelná představa ..no tak asi gratuluju,dyš to chceš,no..
jinak štěkat to nebude asi,ale dyš je to se sarlosem,možná ti to uteče..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:54
- Nahlásit
kejtlin
diiky no se povedlo po 8 letech uz sem prestala i ja verit ze ta minimalni sance se povede otom co mi povedeli dochtooori kdyz sem pri nehode prisla o mimi v sestem mesici..... sem si rikala sem stara tak to uz nevyjde a ono joo asi tak stara zas nejsem
zuzanarosakova
jojo jasne to chapu to musi byt mazec uvidis ..
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
ještě než neboška dovopravdy zdechne, aby mohla číst své epytely na hropku. Chceš pohřep žehem, nebo do země?
můžem aš zejtra?? nemám co na sebe..
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
bude to jen střevní chřipka uvidíš, hlavně hodně pij, at´ nejsi dehydrovaná, tak 4 litry tekutin-nealko tekutin
jako na chlast nemám ani pomyšlení. A právě že vim, že musim pít, ale nepiju, bo jak se napiju, svíjim se na hajzlu v křečích půl hodiny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
to jo, zkus ledovou coca colu po lžičkách, ta zklidňuje žaludek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
chaaa utece prej no aspon bude po starostech jojo je to planovane neplanovany sem neceekala ze taak brzooo ..a jak nemuzes predstavit sem uz mohla mit osmiletyho kluka by to chodilo doskoli hajzl jeden no ja uz se pripravuju jak hodim pytel na zada teda klokanku a vycvikuju jen agresori maj smulu teda ted noo velky agresori.... jinak sem asi sokovala vic lidi no to bude takovej tarzan ze psi smecky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:58
- Nahlásit
Gerda
chci do superluxusní hrobky! a něco ve stylu Kočkova pohřbu , co se tpompy týče a něco ve stylu pohřbu lady Di, co se dojemnosti týče bych si prosila.
Davidkova
vem si tepláky klíďo, bo co já nejradši nosim, no řekněte doktore? No, tepláky!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:00
- Nahlásit
ketty
Nestačí, že jsi těhotná? Ty se ještě navrch chceš vdávat?!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:00
- Nahlásit
ketty
můžeš zapřáhnout psy ke kočáru a nebudeš se s nim muset tahat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:02
- Nahlásit
Zde je tvůj hropek, adidasko, ať se ti odpočívá f jako f pokojíku:
chci fšechny pozůstalé upozornit, že letos bude nutné platit i zálohu na papírové kapesíčky, profesionální plačky už nebudou, je na ně moc zima. Na pohřep si každý přineste vlastní smuteční svíčky velikosti XS, naše kaplička je malá a má nízký strop, kvůli našemu hlavnímu kůrovému zpěváku, kteréhož basbaryton zní lépe v menším prostoru. Nestoupejte si na ty tři první schody u varhan, rozlaďujete nám pak tříčárkované cé svou přítomností.
Pohřep se uskuteční zítra, f pátek 19/11 v 19.11 za přítomnosti státního notáře, ten po obřadu vylosuje tři výherce hlavní ceny - Lehároš Neoliticus - kdy vás zahrabeme do kamení vedle rozbité hřbitovní zdi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:03
- Nahlásit
ketty
ty vole paní tak to gratuluju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:04
- Nahlásit
Gerda
a gde má flašky???? takový skrblíkofský hrop zase, bez darů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:05
- Nahlásit
ketty
Ty si fakt v tom? No tak gratuluju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:07
- Nahlásit
makrel
a gde má flašky???? takový skrblíkofský hrop zase, bez darů
a vy jí jako nic nepřinesete? Stačí, že sem sehnala fleka na olšana, dary si laskavě do zítra pořiďte a potřebujem eště někoho, kdo vyrobí parte.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
Přetpojet sem bohužel četla,dala jí sem zákeřně lejenda,pročeš na ní sesílám ofčí kledbu
tsss, za dobrotu na zebrotu! ja vam tadyk poskytuju cenne informace, abyste byla varovana a nezaskocila vas zima tra v trycku a vjetnamkach a vy na me taghle? Fnuk, fnuk
Gerdicka
pani, lity lity, pucte si toho velkyho cernyho obranarskyho psa a vlette na dupokravu s nim, Marenka je na to moc krehka
A muzu vam sdelit, ze tu ty vofce becej a cokle stekaj teprf 5 dni, ale uz me pekne serou, dneska me vzbudili ve 4 hodiny!
Za trest na ne troubim, boji se klaksonu, ale je to chaba utecha
zuzanarosakova
taky lity, lity, jaky chces kytky? Muzes mi vodkazat ty prsa, jaks je tu jednou ukazovala?
Hele, ja kdyz nekdy mam tyhle problemy, tak proste streva utrapim hladem a nepitim, pac gde nic nejni, ani cert nebere...
On jako dospelej cek tak rychle na dehydrataci nechcipne,a dys zacnes blouznit, tak te mus doveze na kapacky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:10
- Nahlásit
no tak ted´ nevím jestli mám Radkovi vynadat nebo poděkovat, byl u mě na kafi dopo a byli jsme na seznnamce, jen tak a bohužel jsem ho nechala s compem o samotě a on odepsal na inzerát-za mě!!! to by nebylo to nejhorší, ten dotyčný mi odepsal....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:11
- Nahlásit
Kdo bude chtít grilovaný párky? Máme koupit párky? Jelikož je kaplička malá, musíme jít grilovat ven....Mamka zase bdue prodávat žužu, čoko, piši, jako na svém vlasntím pohřbu, má s tim už skušenostě.
Ale děcka, řeknu vám, kdo nežerete kremžskou, máte fakt smůlu. Ty pregnantní si přinesou svoje vlastní digestívum.
A pohněte, smuteční proslovy začnou už odpoledne, aby se pak dalo ještě servírovat portské v objemných smutečních sklenkách. Pozor, bude tmavé, nečekejte džin jako minule, to byl sních a tematicky s to hodilo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
No tak to já se z účasti na pohřbu musím omluvit, protože zítra opět razím směr Morava a opět již ve 4 ráno a o návratu ani nepřemýšlím, protože máme na kontrolu 97!!! půdních bloků.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
leyenda
Pani, vyměnim ofce za dupokrafku. Víte co? Já to tu prodám, na jaře už nezaseju a postěhuju se k vám.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:14
- Nahlásit
Gerda
hele, no co to je?? A kde mám místo pro votroky, nabalzamovaný milence, peníze a drahý kameny?? To je hrobka todlecto?!
Pardon teda!Todlecto je hrobka!
|