| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:45
- Nahlásit
impact
labrador-vždyt´je to mírumilovný mazel , fenky i paničky je mi líto
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:46
- Nahlásit
Biluška
Sebrali psa a dělají, že nejsou doma.. Je tam i policie, byla tam záchranka pro mamku.. Ve Velké nad Veličkou. Bože, řekněte mi někdo, že to není pravda.. Skřítek Dixinka... To neeeee.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:51
- Nahlásit
leyenda
sim vás gde ste takovou dobu????????
impact
no ty voe,to je strašný ,prostě deš s čoklem ven jako dycky a už nikdy nebude nic jako dřív ..ta pomíjivost mne poslední dobou děsí víc než kdy jindy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
impact
No jo, to sou ti hodní labradoři co se nemusí cvičit, páč je má každej a cvičí se aj jako ti vodící
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
prostě deš s čoklem ven jako dycky a už nikdy nebude nic jako dřív
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
du se radši odjebať odtial, na toto dneska nemám nerf... ať se holčina moc moc drží a majitelé labrouše dostanou co zaslouží.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:27
- Nahlásit
impact
to se stalo někde u tebe jak bydlíš? Otevřeli těm policajtům?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:28
- Nahlásit
impact
doufám, že ty majitele taky někdo zahryzne .
Po tomhle už nebudu mít pocit, že jsem hysterka, když ke svojemu psovi cizí psy nepouštím...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:31
- Nahlásit
impact
Myslím, že ve Velké bydlí jedna zaměstnankyně mého zákazníka. Jak se ti lidi jmenují, zavolám jí, jestli je nezná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:32 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
kejtlin
Netuším, ještě nepsala, jak to dopadlo. A ani se jí nedivím. Bydlí dál od nás, ale bývá u mě docela často na víkend. Ach jo.
makrel
Taky doufám.
Vlčáčková
Netuším, jak se jmenují..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:35
- Nahlásit
závod od jílovský talíř 2010
ZZO - mařenka - 12 místo !!!
dasty 17!!!!
učast 18 psovodů
zvv1
nevím kolikátá byla alexa
zvv2
bajko 4!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:51
- Nahlásit
Nazdar děcka, už sme domki, strašlivě špinavý, obě. Už peru a uklízím. Závod jsme strašně prosrali, máme nulu za odložení za ochodu, já jí k zemi přitlačila. Su děsně blbá. jinak pochvala za polohy a aport, jen poslední pozice v aportu špatně, ale pochvala za nesení a nepřežvykování. Zas máme krásné ceny. Bajko pátá v zvv2, malinko podělali vysílačku a žebřík nedělají, takže jinak pohoda. Aleksa byla v zvv1 čtvrtá, měli nejlepší obranu, oškivá Balunka získala velikou pochvalu. Pak jí to Aleksa zkazila na aportu. ZZO vyhrála malá holčina s černou brijárdkou, byli strašně šikovný a fakt moc hezky jim to šlo. Libeňácííí zase perlili jako vždy, když někam přijedou. Petra s Berrym a Arwen vyhrála první a druhé místo v zvv2. Bezvadně sme si užili bahenní den.
Ad raslice - to je šílený!!!!!!!!!!!! Bych ty labropáníky normálně umlátila, kretény!!!!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:59
- Nahlásit
cus!tak koukam,ze jste si zavody uzili!a co mamka s nanou kteri byli???jinak co je novwho krom toho,ze jste celej den zavodili????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:03
- Nahlásit
já - přivolání za 7,ovladatelnost - 5,lehni sedni - 6 - odložení za pochodu - 0,bo šel se mnou,aport - 6 - odložení za 7,si sednula,ele rychle jsem jukla na rozhodčího a ten nic neviděl a tak dasty zas lehnul,ale prej mě viděl )
já mu to zkazila,bo jsem nervák,takže na jarní tart musím já udělat hodně a né ten černoch )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
nemethova5
co ty jak ti je?
rozmražuju játra na játrový psí sušenky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:43
- Nahlásit
Tak už jsem tak domky. Jen mi trošu trvalo, než jsem Zeleninu z psí boudy předělala opět na auto, když zítra jede na servisní prohlídku
malinko podělali vysílačku
No prostě te bílej pitomeček vyběhl šikmo a ne rovně no. Asik hledal maketu. Ale zase mít poslušnost s dvěma nulama a ještě se dostat přes 70 bodů, což je potřeba na splnění zkoušky neni zase tak špatný. Jinak obrana byla klasicky veverkovská na neznámého figuranta. Ale s tim jsem počítala, když jsme nebyli v neděli trénovat. Ale pan rozhodčí nás chválil. Že prej je to po dlouhý době bílej, co vidí, že maká
Alexe a spol děkujeme za vřelé přijetí a krásné ceny. Já tedy speciálně za čajík
Ale musim říct, že hlavní důvod, proč jsme byli poslední, bylo to, že pro posledního v ZVV 2 byla flaška vaječnýho koňaku Pan Bajkonur holt zná moje chutě
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:53
- Nahlásit
zdaréc fšici!
sme doma z prochajdy, byla mlha a tma, aš nebyla vidět stopovačka, ale jinač pohoda, venku málo lidůch, bajša zakousla stofárda, bo jí chtěl sundat obojek, toš byla ve vaně odbahněna a odslintěna a fčil tu chrní znavena
to je děs s tou raslicí, pánečky pověsit za kule do průvanu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:53
- Nahlásit
Ich gratuliere, ladies-závodnice. Samozřejmě i čoklům!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
kejtlinale jo,jde to celkem,dnes mam sebou amina,vyhral si tu s kolegovym psem,ctyrmesicni madarskou vyzlou,no skoro dve hodky radili,pak se nazral a ted tu lezi a chrni!celej jakejsi dodelanej,uz nemohl a utikal pred a ja se smala,a rikam,vidis to ty hajzle,aspon vidis jaky to,kdyz ty psum nedas pokoj,to delas usenky pro psaky???
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:57
- Nahlásit
Baico
zrovna před chvilou sem si na tě vzpomněla, bo sme potkali paní s bílusem Maxem - fakt krásnej pes , a dyš chtěl bajšu nakrývat nadrženej zlaťák, tak mu od plic za nás za fšecky řekl, že se to nedělá, je to výborný pes neznáš tu paní náhodou? má ještě čivavu a jak sem pochopila, dělá asi někde cvičitelku, prej cvičila asistenční psy a cosi...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:58
- Nahlásit
Baysha
bo sme potkali paní s bílusem Maxem
Neni to ten vodící? Jinýho Maxe neznám.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
Zdar žumpice,zdravím z Pičína u Řitky.Gratulíruju všem zůčastněným následně oceněným aj nedoceněným .U nás kalamita mikmikmik nerodil se plukovník.Páč sme po levnu zakoupili krbofky ovšem máme6komínů a žádný nemá odpovídající douru,takže muš boural kráter do komína přez60cm zdi a pak zjistil,že náš luksus komín jest zalit eště v betoonu tak se zmohl a tiše vopil,já nebohá sem šáhla do té vykotlané doury v domění že je to tmavý vypínač a vona tam byla suchá mrtfolka šíš mám trauma co dyž v noci vožijou a tou černou dourou pudou po mě ve spánku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
Baico
vodící není...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:02
- Nahlásit
Baysha
vodící není...
Tak je neznám.Musela bych vědět chovku.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:04
- Nahlásit
Baico
zjistím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:05
- Nahlásit
danajasa
Pičína u Řitky
Co to je? Nebuď tu sprostá, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:06
- Nahlásit
Lidi, fachá va facebook? Musim nakrmit štěně a nemůžu se tam dostat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
Baico
Ty krmíš štěně facebookem?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
danajasano koukam,meli jste luxusni den,na co jsi to sahla,na mrtvolku,ceho mysky????a muzovy se vubec nedivim,ze se opil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
Baico
Byli ste krásní a šikovní jako vždy, nejlepší je Bajkonůr, když se plazí )))))) A taky byl báječnej Fanouš, když byl s mařenouv odklíádačce na střílení a jak se přes něj máňa plazila do kouta, měl radost, že už je konečně kontaktní a jde se k němu tulit. Tak spokojeně usnul s kamarátkou mářenkou ))))))
|