Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:47
- Nahlásit

laguna
Nó, myslím si, že třeba imitace nějakého náramku nebo řetízku na zápěstí nebo něco mrňavýho do dulku na krku a samozřejmě oboje vhodnou barvou - čímž nemyslím barvu obvyklou, tak by to imitovalo šperky aničemu by to vadit nemohlo.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:47
- Nahlásit

Vlčáčková
nemyslím si že seženeš něco co se hodí ke všemu a když se budu tetovat tak něco co se líbí mě, a to se ostatním líbit třeba nemusí.
A hlavně klidně si nechám potetovat lopatku, ale když půjdu nevím třeba na pohovor tak tam to být vidět nemusí a schovám to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:49
- Nahlásit

Atusch
Pak ale nechápu smysl tetování.
Podle mého to má být ozdoba a jako taková by měla vyhovovat mě, ale taky mě zároveň zdobit, to znamená neodpuzovat okolí.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:53
- Nahlásit

Vlčáčková
nevím ozdoba to asi je, pro někoho i jeho styl, ale prostě ani ten doplněk co má člověk na krku se nemusí hodit ke všemu tak ale tohle nesundám a nevyměnim, a když se teď nechám potetovat a dala bych se já nevím třeba k policii tak to prostě musí jít schovat.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Podle mého to má být ozdoba a jako taková by měla vyhovovat mě, ale taky mě zároveň zdobit,
Je na tobě co si necháš vytetovat ale musíš počítat s tím že se občas stane že budeš mít důvod to schovat.
I šperky občas sundaváš tak tetování se nesundavá ale schovává.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:56
- Nahlásit

Atusch
Přesně, doplněk můžeš sundat, když se nehodí. Tohle ne, tak mi to přijde dost na nic. A kupovat si to "na sklad", abych to měla a nikomu neukazovala, tak to je dosti zbytečné. To si radši koupím rum s kolou, nebo třeba dalekohled.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:57
- Nahlásit

laguna
Jenže šperk není přímou součástí člověka, tetování ano. V tom se to liší a s tetováním musí být člověk mnohem opatrnější.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:58
- Nahlásit

Zrovna u policie, mi přijde, že by tetování nemuselo být zrovna na škodu.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 23:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Zrovna u policie, mi přijde, že by tetování nemuselo být zrovna na škodu.
Tam to právě docela vadí.Představ si potetovaného poldu né ornament na rameni ale celou ruku třeba. U mě by teda vyvolal minimálně nedůvěru.

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 23:02
- Nahlásit

jdu spát dobou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 23:12
- Nahlásit

laguna
Představ si potetovaného poldu né ornament na rameni ale celou ruku třeba. U mě by teda vyvolal minimálně nedůvěru.
Drsňák, ne?
Dobrou noc.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 23:14
- Nahlásit

laguna
jj policisté to musí mít tak aby to nebylo vidět.
Vlčáčková
tetování asi není jen ozdoba, pokud budu mít tetování tak určitou věc ke které mám nějakou vazbu tudíž by to mělo vazbu a bude mi jedno, že to uvidím jen já...

Gerda
Penízky jsem teď odeslala, možná i dvakrát to nevím bo se ukončil hovor s operátorkou. Poslala jsem 850kč za mikiny a maso, stačí to tak?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 23:16
- Nahlásit

Atusch
tak určitou věc ke které mám nějakou vazbu tudíž by to mělo vazbu a bude mi jedno, že to uvidím jen já
Tak to su tu věc můžeš dát do stojánku na krb, pod sklo na stůl nebo do medailonu na krk. Nemusíš to mít na sobě. Ne? A je to tak praktičtější, neb se to dá líp schovat.
Jdu taky spát, dobrou noc.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 04:10
- Nahlásit

dobré ráno všem,nemohu spát,takže jsem spala 2 hodiny,ale večer spát nejdu,jdu do práce za Adama
tady trochu mrholí a zima není

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 04:20
- Nahlásit

Jsem na tom kuwa stejně. Šla jsem spát v osm a to je konec jako.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 06:11
- Nahlásit

Dobré ráno, já bych spala, až bych vyšívala a již musím vstát a jít. Ach, to je hrůůůůza!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 07:58
- Nahlásit

fstávat a makat,

impact
Toho debilního picbula normálně zabiju a vrátím v krabičce od zápalek Jsem si skoro jistá, že má nějakou poruchu učení, hyperaktivitu a nepříliš vysoké IQ (téměř se pohybující v pásmu těžké debility ) . Krom toho je rozmazlenej Nemám ho ráda

Ad kérka
Nelíbí se mi to a nikdy jsem nepochopila co s tím všichni mají. Co to má vyjadřovat? To, že mám ráda psy snad proboha ještě neznamená, že je na sobě musím mít namalovaný, ne? Tetování mám spojené s kriminálníky a hospodskými živly, ti byli potetovaní odjakživa

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 08:25
- Nahlásit

Dobré dopoledne děfčata, jak se máte?
Monty má dnes polobrzdééééééééééééj, má dnes deset a půl let
A Sophyje mi taky ohryzává mamčin noťas, asi jí přizabiju To bude mít Monty skvělý dárek k polobrzdéééééééj

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 10:03
- Nahlásit

čaute, bolí mě hlavička . A tetování miluju, ovšem na svalnatých chlapech, na ženských ee

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 10:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Vzpomínám si, že to jsi byla ty, když jsem ti na skypu brečela, že je neovladatelnej, kdo se mi smál, že na makrelu utáhneš každýho psa. Tak se snaž.

On nemá poruchu učení, naopak poslouchá na každý slovo. Jen musíš přijít na jaký.

Edit: Ježíš, plomiň lybyčko, ale fakt to říkala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 10:33
- Nahlásit

impact
On nemá poruchu učení, naopak poslouchá na každý slovo. Jen musíš přijít na jaký.

Trvám na tom, že mentálně není ten pes zcela v pořádku. Není úplně blbej (když teda pominu to, že je dost rozmazlenej). Dneska mi vyjel po koňovi, dostal traverzoidní zbuchec a takových dobrých deset minut šlapal jak hodinky . Podle mě má nějakou poruchu soustředění, neudrží pozornost dýl jak tři vteřiny

Včera večer se mi někdo pokusil pustit psy. Byla jsem venku s akitama, přišla jsem, zavřela jsem bránu (nejsem debil,abych ji nechala dokořán, nedělám to nikdy a kor když máme nastolené spešl bezpečnostní opatření. Pustila jsem Lerryho a šla jsem si přezut boty, páč jsem je měla mokré. Lerry čekal na zahradě. Slyšela jsem ho štěkat, ale neřešila jsem to (on skoro furt štěká, nebo aspoň kňučí ). Vylezu ven, brána dokořán, na zemi za ní se válela železná tyčka, ale Lerry čekal u dveří. Díkybohu neutekl Na mě šly mrákoty. Ale až zjistím gdo mi chodí s železnou tyčí na psy a otvírá bránu tak ho nejspíš zabiju
I když mezi námi, musel být pěkně v šoku když čekal šelmyje a on tam byl černý picbul

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 10:39
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=d07CwNxC-dU
z toho videa umírám

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 10:52
- Nahlásit

impact
makrelu utáhneš každýho psa

škoda, že ne chlapa

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 11:01
- Nahlásit

makrel
Tak chlapi se dají zase utáhnout na jiný věci, že jo . A ani nemusí tak smrdět jako ty starý ryby

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 11:04
- Nahlásit

Biluška
Dobré dopoledne paní Biluško- Luduško. Se na mě nezlobte, ale huž dvě sovičky letěli k Vám na domluvení ohledně čtvrtku.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 11:06
- Nahlásit

makrel
makrelu utáhneš každýho psa

škoda, že ne chlapa

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 11:09
- Nahlásit

Darina1
Ta druhá uš letěla zpátky paní, dostala ve frontě přednost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 11:12
- Nahlásit

čau všici, u nás je zima a neprší, jdu s čoklema než začnou pohádky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 12:06
- Nahlásit

Biluška
Děkují za rychlé vyřízení Biluško- Liduško. No, a aby ti nebylo líto, že mě máš málo na krku tak máš huž zase dvě sovičky a jsme spolu domluvení na ten zítřek. Hlavně nezapomeň ty věci doma, tož to bych tě přerazila, cácorko. Tak honem do batohu si to nachystej.
Jo a prosím tě nemáš náhodou nějaký manuál jak, co, kde dělat s pejskami, takové to navigováni co je nejlépe dělat. Kdybys měla a byla tak hodná a s kopčila mi ho a přivezla?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 12:42
- Nahlásit

Darina1
Hlavně nezapomeň ty věci doma,
To je u mě docela pravděpodobné

Tak honem do batohu si to nachystej.
Nemůžu, je vypranej a visí na půdě . Sundám ho aš zítra ráno, fofrem sbalím věci a ty dečky zaručeně zapomenu doma Leda, že bysem viděla barevného chameleonka, myslím, že to by mi mohlo osvěžit paměť

Jo a prosím tě nemáš náhodou nějaký manuál jak, co, kde dělat s pejskami, takové to navigováni co je nejlépe dělat. Kdybys měla a byla tak hodná a s kopčila mi ho a přivezla?
Myslíš manuál na přednášky?

<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání