| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:15
- Nahlásit
Vlčáčková
noooo tak bude to asi tak lepsi a kdyz uz tak vse chcii a dvakraat ona spis byla driv v planu ta svatba nez to mimi a jeste sem se to dovedela chvili pred narozkama bomba darek me to akoraat nasraalo ze nebudu moct pit a slavit
zuzanarosakova
joo to bude parada budouci mucher hlavne aby prezil
makrel
diky diky Gerda
jojo sem taky dekujuu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:17
- Nahlásit
a du ven, tak si mrskněte s tim pohřbem, za chvíli to bude aktuální!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:17
- Nahlásit
ketty
sis, pani, mi to teprva doslo! GRATULUJUUUUU, tady mate darek
http://image04.webshots.com/4/9/1/92/114490192aUfL vw_fs.jpg
hlavne na sebe davejte dobrej pozor
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:18
- Nahlásit
ketty
me to akoraat nasraalo ze nebudu moct pit a slavit
musíš se vdát až přestaneš kojit, ať se můžeš vožrat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:18
- Nahlásit
kurva to je kalup!! gerdice uš rozjíždí fúnus ve velkým! je to schopná manažér! čili děcka,zejtra se dostafte v hojným počtu,nesmíme nic potcenit,to víte celebryta!!! šecko muší bejt ťyp ťop! párky určitě chcu,bé hlat a kremškou žeru samosebou!
esi se to stihne jakože asik né,můžem paralelně vystrojit křtiny ketyně a svarbu kejtlin dyš má ted známost přes yntronét!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:19 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
leyendadekuju pani ..dekuji i za darek a ano davam pozor na sebe a agresory sem stopla posledni klient v poradi je oharo pit tim prace s velkymi psi prozatim konci pokud to ma byt v mem primem kontaktu a ja stim pracovat... budou muset makat majitele ....
zuzanarosakova
tak uprimnou soustrast
....prestat kojit.... no parada teda to nevim a nebo ..noo nebo ja to pak oslavim vse najednou DDD
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
Todlecto je hrobka!
neblbni,čéče,dyk se tam fšicí stratíme,znáš naše voryjentační smysly ,pochřep vůbec neprobjehne akorát furt něgdo bé řvát..lidi gde ste,tady je nějaká zatáčka,co fčil?? Máňo,si tu?? já tě nevidim!bože to je bordel todleto,nemůžou sem dát nějaký směrofky?! děcka,poďme dom serem na to,to se fakt nedá...to bys chtěla?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
svarbu kejtlin dyš má ted známost přes yntronét!
a jooo, vona má známost, to se musí rozbrat, to nesmí zapadnout, to mě zajímá!
jako ale nechápu, proč se musej fšichni zviditelňovat se svejma dětma a známostma na mym pohřbu?!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
Gerda
Pani, vyměnim ofce za dupokrafku. Víte co? Já to tu prodám, na jaře už nezaseju a postěhuju se k vám.
neprodavejte, budem se stridat, jako se vymenovat, vite, jak to delaj v teve?
Chvilku budete ja tady s tema vofcema a ja vy s dupokravou a az budeme myslet, ze to nejde vydrzet, tak si to zase vymenime a tak porad dokolecka, souhlasite?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
to teda se to sebehlo
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
troufnem si a trojakci? Že bysme část tý adidasčí hropky využili k rautu krs svarbu a místnost na poklady zase ke shromažďování darů pro březnou kettynu? Já ti nevim holka, nemáme ani tolika lehátek, kam ty lidi dáme? Taky nevim, kde do zejtra splašim povolení na kopání půl hektaru základů na tu hropku...neměli bysme použít už nějakou postavenou, Zjistim časy letů do mezopotámie, nedávno tam prej něco zajímavýho odkopli, tak to použijem, ne? Nebo, a to je lepší nápad, můžem to celý uspořádat v můzeu, kde už ty hropky vykoplý sou, sou i vočištěný a eště na nás nebude pršet!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
poněvač by na pohřbu měli bejt lidi veselý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
lidi du makat, ne že tu porodíte a pohřbíte adidasku beze mě!!§ a cu párky a chlebíčky a víno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
kejtlin
ukaž ho jak vypadá? má dům?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
neblbni,čéče,dyk se tam fšicí stratíme,znáš naše voryjentační smysly,pochřep vůbec neprobjehne akorát furt něgdo bé řvát..lidi gde ste,tady je nějaká zatáčka,co fčil?? Máňo,si tu?? já tě nevidim!bože to je bordel todleto,nemůžou sem dát nějaký směrofky?! děcka,poďme dom serem na to,to se fakt nedá...to bys chtěla?
tak jako budiž, ale minimálně na tomdle trvám!
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
troufnem si a trojakci? Že bysme část tý adidasčí hropky využili k rautu krs svarbu a místnost na poklady zase ke shromažďování darů pro březnou kettynu? Já ti nevim holka, nemáme ani tolika lehátek, kam ty lidi dáme? Taky nevim, kde do zejtra splašim povolení na kopání půl hektaru základů
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
Mi se tak nechce! Jsem dnes naposledy v práci a ty poslední dvě a půl hodiny se děsně vlečou.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:26
- Nahlásit
janika
jojo měli jsme jí tam, bydlela v zateplovací vatě. Asi na ní zabraly lidský vlasy, nebo se jí u nás už nelíbí, každopádně už tam není. Taky jsme tam řezaly celou loňskou zimu dříví, tak jsme jí asi mooooc rušily )) Ale každopádně zkus ty vlasy, dej je buď na místo kde má pelech nebo záchod nebo vchod. Ještě mi někdo radil záchod jí polejt petrolejem.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
esi se to stihne jakože asik né,můžem paralelně vystrojit křtiny ketyně a svarbu kejtlin dyš má ted známost přes yntronét!
jasne, at jim pak do svadby a krtin nesnezi, ze jo? dyby to slavily tra as pristi tejden...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:27
- Nahlásit
tak jdu teda ven zdechnout...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
jako ale nechápu, proč se musej fšichni zviditelňovat se svejma dětma a známostma na mym pohřbu?!
jako myslíte,že f tom tak trochu jako zapadnete jo? nooo,vyloučit to nelze
Gerda
troufnem si a trojakci?
čéče ale je to oříšek!
Zjistim časy letů do mezopotámie
jako todlecto mě zaujalo..tim by se totiš dala vyřešit naše cesta na jich!!!!! bestak tam potřebujem s teplomilkama! že bysme to pojali jako akci dva v jednom... nějaký granty bysme aji mohli dostat..prostě jako Chcete zemřít v Mezopotámiji?? Polette s námi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
neeee, voni budou v jinejch částech vaší hropky slavit to svoje, my aspoň postavíme výběrčí fstupnýho ke každýmu vlezu...trojakce se nám vlastně dost vyplatí.
leyenda
Pani, vy ste tak moudrá!!! Nezpomeňte sem ale přivézt svého psa, pustíme na dupokrafku oba. Jestli už u vás nefouká, hned po adidasčim pohřbu začínám balit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:29
- Nahlásit
Mucholabka
nevim jak vypadá, vím, že je VŠ, 33 let a 190cm, dle mailu sympat´ák
ale pochybuju, že odepíšu takže vztah se konat nebude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak jako budiž, ale minimálně na tomdle trvám!
jo to pude )))
Mucholabka
Mi se tak nechce! Jsem dnes naposledy v práci a ty poslední dvě a půl hodiny se děsně vlečou
sim tě dej pokoj s prací,tady se tvořej dějiny!!!!
leyenda
at jim pak do svadby a krtin nesnezi, ze jo
zajímavý...sem měla stejnej nápat viz výše ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:30
- Nahlásit
kejtlin
pochybuju, že odepíšu takže vztah se konat nebude.
ty si mu eště nevodepsala? Hele tak ale pohni, jinak se ti tu na zejtra patláme se svarbou zbytečně. Řekni mu, ať je ráno v 6.15 na letišti a veme si sandály a zlatou kreditku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:31
- Nahlásit
ketty
No tak dobrá. Ale pamatuj si, že jsem Tě varovala!!!
Z toho pití si nic nedělej. Akorát by ses poblila nebo tak něco. ..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:31
- Nahlásit
BrendaBenji
ja mam taky na pude kuny, dve dokonce, v lete se nekdy praly, to byl teda rachot jako od Gerdicky dupokravy.
Je pravda, ze gde bydli kuny se nedrzi mysi? Ze bych jim to odpustila, ze tak dupou...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:33
- Nahlásit
kejtlin
ale pochybuju, že odepíšu takže vztah se konat nebude.
dřív se říkávalo Pochybuju, že odepíše...tak fakt dokážeš akorát fňukat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:33
- Nahlásit
Gerda
ani nevim co bych mu napsala, dyt´ sem nikdy na žádnej inzerát, krom práce, neodepisovala. Radek mi teda konečněš zvedl telefon, abych vyzvěděla co o mě napsal, a blb napsal že mám sportovní postavu-já bečka tuku
jinak ostatní trefil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 13:34
- Nahlásit
Gerda
a veme si sandály a zlatou kreditku.
dyby měl něco zapomenout at sou to ty sandále!
hele jak to bé s řečníkama..budou se střídat nebo bude jeden centrální?
|