| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:40
- Nahlásit
tak prosimvás, je to normální? Člověk jde pokojně ven umřít a tdy přibude 5 stran?! jo a musim zavolat fotroj, že bude mít kšeftík teda
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:48
- Nahlásit
leyenda
Pani, to neni ani možný, my sme fakt sestry, jenom já sem se našim moc nepovedla, ale to neva, zas to vynahradili na vás, což je dost nespra! Ale taky sem nejvíc milákovala ty zabalený v třásničkách! A kofilyyyy mňááááám, nechcete, abych vám vzala taky krabicu? Pošlu vám jí s těma mikčama...A budeme je posílat po děckejch šerpách dolu, do údolí, ubohým lidem. Na sebe si vemem něco, co vybrakujem adidasce ve skříni, bestak uš to nebude potřebovat, vy si vemete po jednom, já po dvou, spíchnu si je dohromady. A taky kozačkyyyyyyyyyy si musíme vzít.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:49
- Nahlásit
http://www.raysalman.com/narozeninove-oslavy-silve str-a-firemni-akce Jako dyby nebyl ten Péta tak,že byste vožrali kouzelníka,až potom co to odčaruje a ta svajba by mohla bejt aj s tím ohnostrůjem je docela fešný a kouzelník se dycky hodí .
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Zuzanarosakova volej ! Bude komentovat objetování vyšším silám který já budu provádět na poraženém v duelu Gerda x Bilušino koza Žaneta - osobně sázim na kozu jako na vítěze
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
danajasa
přídete taky na skálu?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:50
- Nahlásit
Gerda
Pani, to neni ani možný, my sme fakt sestry
my jsme zas setry s Makrel, obě milánkujeme chlast!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:50
- Nahlásit
hancaw
osobně sázim na kozu jako na vítěze
no já vlastně taky...místo mě se bude bít Bůch od Atuš. Budu se bít v zastoupení. Nechť kozu chrání vyšší moc. Malý Bůch je velké zlo.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:51
- Nahlásit
Gerda to voblečení po Adidasce se nenarvem! Leda že bysme jí nejdřív vykrmily je jak voteklá niť to teda musíme sehnat ještě voblečení jo? Tedak vembloudy nemáš hadry taky ne...... to je organizace tohlecto!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
my jsme zas setry s Makrel, obě milánkujeme chlast!
no to se ale ví, to už je tu jasná věc. Jak čék nachází příbuzenstvo f kanále...ach bože, to je krása.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:53
- Nahlásit
hancaw
to je organizace tohlecto!
di do prdele laskavjě!
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
hancaw
osobně sázim na kozu jako na vítěze
ale nemůžeš obětovat Gerdu, dyk to celý organizuje, to se nám to pak fšecko zhroutí jako mě je to jedno, já budu mrtvá, ale vy budete v hajzlu...
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Gerda a pozor! Jen aby se koza nenechala zastupovat Biluší to bych teda zase nesázela na Bůcha
|
Jimmi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
simvás, ste jak malá, tam bude epidurál
vysekanej obrázek vaječníků, střef a žalutku? no to je tedy něco
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:55
- Nahlásit
zuzanarosakova šak napřed zorganizuje a pak jí vobjetujem a konec konců je to vobjeť na tvym pochřpu!
Gerda uš tam jsem pani! v horší už snad ani bejt nemůžu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
proč nemůžeš napsat, že by jí bylo škoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neeeee že voni budou f prdeli.
hancaw
ty nejedeš!
Jimmi
ta taky nejedeš.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:57
- Nahlásit
Gerda
já tedy jedu!!!! mám zbalený tanga a přihodila sem kulicha abych nenastydla v tý hropce od nohouch
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:58
- Nahlásit
Gerda pche mě pozvala ketty! a taky jsem velekněžka krs vobjeti takže beze mě to nepé !
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:58
- Nahlásit
hancaw
Jo a pani, umiram na choleru ( nebo tyfus - to urci az pitva), takze, kdyz zvazite priznaky a prubeh techto onemocneni, tak pochopite, ze vykrmit me se vam nepodari, bo je to technicky nemozne!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 15:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
cos nám vlastně odkázala?!!! pohřeb není levnej!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:01
- Nahlásit
Gerda
proč nemůžeš napsat, že by jí bylo škoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neeeee že voni budou f prdeli.
Jako joo, i tak by se to dalo rict, bude jeste potreba zaridit vesty
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:02
- Nahlásit
zuzanarosakova šiš pani si nemůžete pořídit nějakou rozumnou chorůpku?! f tom případku nám laskavje odkašte nějaký iný věci mi je zpeněžíme a pořídíme si nový šatky a botky na pochřep!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:03
- Nahlásit
Jimmi
Cos nam vlastne odkazala?
Nic, plati to Davidkova, vylozene mi ten pohreb vnutila!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:04
- Nahlásit
tak kdyžtak sleduju to dnešní počasí tak jsme fčéra měli děsnou kliku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:04
- Nahlásit
Gerda
my sme fakt sestry, jenom já sem se našim moc nepovedla, ale to neva, zas to vynahradili na vás
to bych nerekla
nechcete, abych vám vzala taky krabicu?
zadnou krabicu mi neberte, ja ji sezeru najednou a bude mi strasne spatne jako vzdycky, sem si vezla krabicu v lete a kde myslite, ze dosly? U Wurzburgu! Par hodin jizdy. A pak jsme museli udelat prestafku... dlouhou
A mus mi rikal, neber si je do auta, dej je do rakve na strechu, ale kdepak, ja mela strach, ze se roztecou
Kozacky jsem nasla, jsou trosku plesnivy, ale to neva, budu tvrdit, ze je to novy trend
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nic
jak jako nic, takovou krásnou hropku máš takovou dalekou cestu budem vážit a ty nic jo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:06
- Nahlásit
jimmi hele a na ty prochladlý nohy si narazíš kulicha nebo si je voptočíš tangama?
zuzanarosakova Davídková je známý škrt tagže vočekává že to zatáhneš! a fšechny nás samo pozveš - fšak si to do hropu nevemeš né?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nic, plati to Davidkova
tak to teda nevim, to asi bude ubohej pohrep, rekla bych, ze skoncis na smetaku v Pruhonicich, nebo gde to bydlis
Koupim ti vjenec, dys mi vodkazes ty nafukovaci kozy
A co tvy psi? Chces je mit nabalzamovany sebou? Nebo je nekomu votkaz, at nepobihaj chudery po ulici.
A zasadne se stavim proti objetovani me rodne sestry
navrhuju objetovat kvetiny, umele, aby to bylo ekologycky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:17
- Nahlásit
takže zde nabídka, co mohu odkázat, můžete se hlásit, kdo má o co zájem:
Umělé kozy (řízky) - leyenda
čokl1 - Rambík
čokl2- kokík
hadry (ale jenom ty, co jsou mi malý, zbytek si beru do hrobu, vod čeho mám asi tak velkou hrobku? )
krémy proti vráskám - ty už nebudu potřebovat, bo budu balsamovaná
pokud má někdo nějaký osobní tip, můžeme o tom diskutovat..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:26
- Nahlásit
zuzanarosakova ty jo tak to je nabídka tedak! Tak snad krémy proti vráskám bo do tvejch hader co ti sou notabene malý se vleze tak leda Davidková! Ptoto tě chce pohřbít! Tak já bych si vzala s dovolením ty krémy ale jen esli nejsou prošlý bo mám citlivou pleť
Leyenda umělý kytky jo? to moc ekologický nebé to radši vobjetujem Gerdu
|