| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
dekuju, kdyz ty psy nigdo nebude chtit, tak se jich ujmu, jako nemusim je mit, ale za ty rizky bych to pro tebe udelala
mazu pro ten venec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
leyenda
A zasadne se stavim proti objetovani me rodne sestry
Jedináááá ste tu hodnej čék! Můžete jít se mnou bydlet do adidasčí vily.
zuzanarosakova
někomu ty čokly věnuj, ať se netoulaj, když od zejtra nemaj kde bydlet. Hadry si nechaj, zabírám si domek, zachrátku a garáž. A alibabovu kreditku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:29
- Nahlásit
hancaw
umělý kytky jo? to moc ekologický nebé
simte, nebudem je palit, proste je polozime na skalu a zatizime, nebo je nahazime do hropky. V kramech jich maj spoustu, zbyly po dusickach, sou ve sleve. Prece bys nervala vopravdicky kviti, nota bene tam v ty pousti! Gerdu nedam, je to moje sestricka!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:32
- Nahlásit
Gerda
někomu ty čokly věnuj, ať se netoulaj, když od zejtra nemaj kde bydlet. Hadry si nechaj, zabírám si domek, zachrátku a garáž. A alibabovu kreditku.
jojo barák i garáž si můžeš vzít, i tu kreditku. Alibabu si prosím nabalsamovat s sebou a asik teda i ty čokle, dyš je nikdo nechce
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:34
- Nahlásit
leyenda šak já nechci rvát kytky! Ale tak jí tam ty umělý naházíme ale né že se to bude válet po tom útesu s tim nesouhlasim!
Gerda pani když se se mnou rozdělíte o dům a zahrádku tak vás nevobjetuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:34
- Nahlásit
proč bude pohřep v poušti?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:38
- Nahlásit
Kejtlin bo Gerda tam našla prima místo - popis najdeš asik tak o 120 stran zpět a tvoje svarba tam bude taky a budeš mít kytici ze zbytku těch umělějch kytek co se nevejdou zuzaněrosakový do hropu to bé mít Péťa Jánošík radost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:40
- Nahlásit
Pét´a Jánošík asi neměl radost, dyš sem mu poslala fotky , páč se neozval od tý doby, takže svarbu můžete klidně zrušit
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
leyenda
jo, umělý sou fajn, zůstanou i pro další generace a další ročníky pohřbůch. Nedáme mě, to rači Bilušinu kozu.
zuzanarosakova
Alibabu si prosím nabalsamovat s sebou
)))) ale bez pokladu )))))
hancaw
když se se mnou rozdělíte o dům a zahrádku tak vás nevobjetuju
vy už nic neřikejte, vaše nátura se projevila, jesi bydlení, tak leda v garáži mezi našema autama, co tam s lejendičku budeme mít zaparčený. A bacha na nás, stihne vás karmickej trest a budete na papui vyrábět trupky na papuánský přirození!!!!!!!!!!!
kejtlin
protože je to moc pěkný místo. A ty se tam vdáváš, blpko, když máš už dvě hodiny známost.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
hancaw
tak jí tam ty umělý naházíme ale né že se to bude válet po tom útesu s tim nesouhlasim!
dobre, kytky do hropky s hadrama, balzamovanym alibabou nemalejma hadrama, ty cokle si necham, bych je nemohla balzamovat, chudery. Snad se s mym coklem snesou.
kejtlin
prosimte, uz mas fsechno pripraveny na svadbu? Nemohla bys este stihnout votehotnet? Abysme se zase nemusely nekam harcovat kuli tvejm krtinam? Pocitej s tim, ze kytka pride do hropky, nesmi po nas zustat zadnej bordel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:42
- Nahlásit
Gerda
leyenda
a proč budou umělý kytky a né živý?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:43
- Nahlásit
hancaw
hele a na ty prochladlý nohy si narazíš kulicha nebo si je voptočíš tangama
proložim to něčim prťavim po adidasce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:43
- Nahlásit
kejtlin
Takže milí přátelé, žumpa, sekce pro styk s veřejností, si vás dovoluje pozvat na první ročník trojakce - pohřep-svarba-křtiny - která se uskuteční 19/11 2010 v nippuru.
Celou akcí bude provázet náš přední moderátor, otec nebožky, Jan Rosák, přiveze Mufa Supermufa.
Součástí velkolepé trojakce bude svarba - Kejtlin a Juraje Jánošíka a také dvojí oslava dvojí březosti Ketty a BrendyBenji, které na slavném místě obětují Kozu Žanetu bohu plodnosti, který jim daroval dvojčátka Enlina a Nenlina a Nergala a Ninurtu. Obětování proběhne za dramatického přednesu části eposu o Gilgamešovi, jež v sumerském nářečí přečte Davítková. Pasáž o marnotratném synu pak přečte nářečím akkadským.
Dovolujeme si vás zároveň pozvat na grilované klobásky, které ve stánku na břehu Eufratu pro vás griluje Lypka Makrelka. Oba areály jsou sebe vzdáleny krásných 240 kilometrů. Oslíka zapůjčila cestovní kancelář esotrevl.
dodatek:
květiny budou umělé a hází se do hropky, adidaska si již dnes připraví vrták, aby mohla začít zevnitř vypouště alibabu krs balzamaci. Kdo máte hodně balsamika, pošlete ho, nebo nám ten chlapec po cestě shnije.
Kdo nemá fiží, vezme si boa.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:44
- Nahlásit
Gerda
ale bez pokladu
no jen něco symbolickýho nám tam dejte, abysme zas do toho podsvětí nepřišli jak chudý příbuzný..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:45
- Nahlásit
kejtlin tím bych si nebyla tak jistá urkitě uš voprášil kvádro a pádí napřed na svarbu
Gerda nemohla bys zařídit aby mě karmickej trest stihnul co nejdříf? Než přijdou mrazy prosím! Trupky se vyráběj samy budu mít bezpracnej byznys
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:45
- Nahlásit
zítra bude vzrušující DEN!!
du se naložit do oslího mlíka, abych měla vypnutou pleť
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:48
- Nahlásit
Gerda Boa mám jen nevím gde sem ho vzala
Jimmi hlavně nezapomeň tanga na nohy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:50
- Nahlásit
hancaw
tím si právě skoro jistá jsem , néé tím kvádrem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:50 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
zuzanarosakova
dobře, naházíme na tebe nějaké šperky.
hancaw
nemohla bys zařídit aby mě karmickej trest stihnul co nejdříf?
dobře, pojedeš do arktidy počítat tučňáky a učit je anglicky. A mrože taky. v zimě.
Jimmi
zítra bude vzrušující DEN!!
taky se docela bojim....
hancaw
Jimmi hlavně nezapomeň tanga na nohy
tanga s dlouhym rukávem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda
nejvěčí trest pro hancuw bude, kdyš bude anglicky učit mě, myslím, že mi to půjde hůř než tučňákům a mrožům
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:53
- Nahlásit
Gerda teda pani ale za tohle tě sthne táááák strašlivej karmickej trest že antarktida bé vedle toho lukcus! víš dobře že nesnáším zimu a trest tě stihne velmi brzo bo ti vodkážu Džínu a pojedu na ty tučňáky
Kejtlin se nezdržuj a šup pro šatky a botky!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:55
- Nahlásit
hancaw
mužu mít tepláky a goretexy? nic jinýho nemam.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:55
- Nahlásit
Gerda
tanga s dlouhym rukávem.
netřeba, mám nohy jako srnka, dlouhý a chlupatý
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 16:56
- Nahlásit
kejtlin
mužu mít tepláky a goretexy
jo tepláky jsem navrhovala i Davídkový. Já každopádně chci pohřbít v teplákách!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
Kejtlin jasně ! než tam dojdem tak možná ty botky i prošoupeš
Jimmi jsme na to úpa stejně! aspoň mi nebé taková zima v tý hropce!
All jdu domu tak nekafrejte!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:01
- Nahlásit
hancaw
kejtlin
pojedeš do arktidy učit anglicky kejtlin a počítat tučnáááácííííííí a nasazovat jim papuáncký trupkíííí! A máš to a je to vymyšlenej krááásnej karmickej trest!
kejtlin
mužu mít tepláky a goretexy?
ne, doval se ve svatebnim. Jesi nemáš, vyrob pomocí záclony a pásku vot županu. Bílý boty 39 ti pučí Holubová.
Jimmi
netřeba, mám nohy jako srnka, dlouhý a chlupatý
))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:03
- Nahlásit
Gerda
ne, doval se ve svatebnim. Jesi nemáš, vyrob pomocí záclony a pásku vot županu. Bílý boty 39 ti pučí Holubová.
dyt´ f tom zmrznu a navíc mám 41 velikost bot
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:07
- Nahlásit
kejtlin
navíc mám 41 velikost bot
Tak si muzes vzit boty po Alibabovi, ma 42, to jedno cislo si vycpes.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:07
- Nahlásit
kejtlin
navíc mám 41 velikost bot
tak to máš blbý, to tě budou tlačit. Bude to něco jako meditační pouť pro tebe....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:10
- Nahlásit
Dobré deň, celé deň.
Jsu nasraté. Moc nasraté.
Lukášovi volala jedna sousedka, že její kámoška koupila děckám potkana, ale že už ho nechcou. Je mu prý 5 měsíců a jestli ho teda nechceme. Lukáš jí řekl, že se zeptá mě, ptž jsem dříf potkany chovala. Dál už to neřešil.
Večer jsme přišli domů a potkan byl s klecí doma. Prý ho donesli se vzkazem, že klec máme vrátit! Nevím, esli si dokážete představit, jak moc mě to nasralo. To jsme jako nějaký útulek nebo co? To si lidi jako myslí, že gdyž máme doma hodně zvířat, tak že vezmeme každý, o který se už nechtějí starat? Ty voe, jsem nasraná.
Počkana je mi líto, ale nechci ho. Ségra chtěla, ale manžel jí ho nechce dovolit (dříf je taky chovala). Nejvíc mě sere, že ho pustí prostě ven. Rodiče jsou děsně zodpovědní, fakt.
|