Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 13:26
- Nahlásit

tě pyc,volové
proč je hnusně?? vrátily sme se z vobran jako dva obaleči bahenní
uš je něgdo spátky s těškýho závodu????????

co se kérky tejče,sme s biluší asi rodný sestry

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
Tady je úpa děsně moc hnusně, čoklům je to bohužel jedno Borderka mi vymáchala děcko v bahně, protáhla ji na vodítku po břiše. Bundu zkusím vyprat, gatě jsem rovnou vyhodila
Du ven s picbulem, budem cvičit. Uš pochopil základy odložení. Ale byli to nervy Poté co jsem vzdala pokusy naučit cokoliv Lilátko sem tvrdila, že blbějšího psa už nikdy do ruky nedostanu. Bohužel jsem se spletla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
my se vrátili z procházky obalení bahnem
Biluška
picbumové většinou rádi pracujou, je divný, že je tupej

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 13:57
- Nahlásit

jedna z chovalelčiných fen bude v kalendáři 2011 NITRACANIS

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 14:02
- Nahlásit

Biluška
Myslíš manuál na přednášky?
To ne paní, takový ten jak jsi nám přednášela, že co by bylo pěkné dělat u těch klientu, jak zabavit pejsky, sebe a k tomu klienty.

Akca kulový blesk začíná ráno v Lítáni. Ne abys to zapomněla. Ta představa, že tam přijedu a ty zvedneš ruky jako, že nic nemáš a já ty bulvy na hoře hlavy tak to je dost děsivé. To ať tě ani nenapadne. Zapomeň, že zapomeneš.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 14:21
- Nahlásit

kejtlin
Ale von není tupej. Jen čék musí zjistit, jak na něj. A to si ho určitě ještě Biluška nevytáhla do skupiny.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:00
- Nahlásit

impact
Ale von není tupej. Jen čék musí zjistit, jak na něj. A to si ho určitě ještě Biluška nevytáhla do skupiny.
Vytáhla Právě včil A uš vím jak na něho. Což ofšem nic nemění na věci, že je blbej
Cvičím místo něho s jeho tělem. Řeknu sedni, on místo toho škube vodítko a chce za psem. Tak ho drapnu za prdel a posadím ho. A držím ho. Stejně tak dělám lehni, vstaň, obraty...asi po patnácti minutách ho přestalo bavit smýkat se mnou za psama a začal poslouchat. Ale já sem strhaná jak borůfka Ovšem ve finále Larry ležel, Tex mu skákal kolem hlavy a vydržel ležet . Jsou to těžce vydělané prachy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:05
- Nahlásit

Biluška
je hotelovej nebo ho máš na výcvik?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:12
- Nahlásit

Biluška

kejtlin
Hotelovýcvik.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:17
- Nahlásit

impact
Eště se mi posmívej
Kristepane co s tím psem doma dělají? Dyť on neumí ani chodit na vodítku

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:18
- Nahlásit

Biluška
To není pravda...

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:26 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

impact
No to teda je. Chodí jak kripl - zastaví, očuchá, vyrazí přískokem vpřed, smýká mě napravo, nalevo, podle toho kde chce zrovna čuchat...na žádné škubání, ani žádný povel vůbec nereaguje... Bych ho za tohle zabila gdyby byl můj Je to jedna z věcí, kterou nejvíc nenávidím - páníčci vlající za psem, který je smýká kam potřebuje
Když ho potřebuju vést nějak civilizovaně tak jedině hrubou silou a to je děsný záhul

Edit: Teda po čtyřech kilometrech už jde trošku normálně, to je fakt. Ale než se utahá tak to stojí za to.

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:51
- Nahlásit

Biluška
No to teda je. Chodí jak kripl - zastaví, očuchá, vyrazí přískokem vpřed, smýká mě napravo, nalevo, podle toho kde chce zrovna čuchat...na žádné škubání, ani žádný povel vůbec nereaguje... Bych ho za tohle zabila gdyby byl můj Je to jedna z věcí, kterou nejvíc nenávidím - páníčci vlající za psem, který je smýká kam potřebuje
A to je přesně to, proč chodim s čubou na volno
Nějak jí nejsem schopná naučit chodit na vodítku - ona totiž velmi nerada manipulaci za krk, vodítko, hlavu a vlastně cokoliv a chytá paniku a mě tim vždycky naštve.... tak jí radši pustím, ona vesele poskakuje kolem mě a jsme spokojený obě

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:56
- Nahlásit

Biluška
Pani, sdilim vas nazor na tetovani a na za psem vlajici panicky,
asi sem taky vase rodna sestra.
Myslim, ze mi definitivne chcipnul traktor, jsem trochu depresivni pri predstave jak budu do smrti ze staji vyvazet hnuj koleckem jako dneska. Blijici smajl

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:57
- Nahlásit

Dines
Tohoto pustit nemůžu. Netuším essi má nějaké přivolání u své paničky, ale u mě ani omylem. Ani se po mě neohlídne. Takže pustit ho - to si fakt nelajznu

Jinak mě docela překvapuje kolik hotelových psů "chodí" tímhle stylem Vesměs jsou to ti, kteří přivolání nemají a majitelé je prosmýkají ráno a večer sídlištěm a cca jednou týdně si je někde na louce lajznou pustit (mezitím mají oči na štopkách essi se někde v dálce neobjeví něco, za čím by milášek mohl utýct ). Když je to pekiňák tak je mi to tahání celkem šumák,ale u velkých psů je to za trest

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 15:59
- Nahlásit

Biluška
psy na hlídání venčím jenom na stopovačce i kdyby mi majitel říkal 100krát, že má přivolání jak víno, na zahradě jsou samo na volno ale za plotem ani náhodou.

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:03
- Nahlásit

Biluška
Paní, máte sýkorku na šoltyjích - sovu jsem ani neposílala - by v tý frontě beztak zdechla

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:05
- Nahlásit

ahoj děcka, co děláte?
venku je hnus, bych blila... já už bliju... tak víš, o čem mluvím... no nic.
není tu Gerdička?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:13
- Nahlásit

jbat
není tu Gerdička?
Závodí v Jílovym.

Dines
Zahlídla sem ji paní, ale nevim. Musela bych najít rozpisy a podívat se...je to něgdy zadlouho každopádně. Aš to najdu tak vám písnu .-)

kejtlin
Já je pouštím, ale jenom ty, u kterých si ověřím, že to přivolání mají a přijdou mi. Vesměs se drží saně a spolu se saní se taky vrací ke mě. Hlavně takové ty stálice, co už tu mám poněkolikáté.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:14
- Nahlásit

Biluška
Závodí v Jílovym.

s Mářou? je tam soutěž jedlíkůch...? )))

koukám máte bezva rekreanta, pani. co to je za kreténa? :P

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:26
- Nahlásit

Bože, kámošce právě nějakej vymrdanej a vypíčenej labrador zakousl jack russellici..

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:29
- Nahlásit

impact
doufám, že ne Pix od Moniky...

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:29
- Nahlásit

Biluška
Za dlouho je 6 dní

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:31
- Nahlásit

jbat
Ne, bylo to její dvojčátko Dix...

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:32
- Nahlásit

impact
ty vole...
fuj, mi je zle, co se stalo?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:37
- Nahlásit

jbat
Vyběhl po nich, pokousal i její mamku a Dixinku prostě zakousl.. Taková hodná holka a ještě hodnější Dixinka. Nevěřím tomu, prostě tomu nevěřím.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:38
- Nahlásit

jo btw jak ten pičus střelil to štěně kámošky, tak už se ví, kdo to byl, v podstatě ho práskli taky myslivci. dala trestní oznámení, ale hlavně má v plánu jiné věci.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:39
- Nahlásit

impact
tak to je síla

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:40
- Nahlásit

impact
ach jo kurva... to je hrozný, ani si to nechci představit. chudák holka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:42
- Nahlásit

impact
No to je humus . Kde se to stalo? Co na to majitelé labradora?

<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání