Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

Baysha
no já vím, už jsem to tu řešila při minulé oslavě, na tu se mi taky nechtělo...jenže to tak nějak nejde po těch letech, já proti nim nic nemám, s tou jednou se vídáme častěji, ale už to nějak není ono

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

tak jsem zanesla letáky,říkám dastymu,ty tu zůstan,jsi byl celej den venku a musíš odpočívat- co se stalo? vzal do huby chobotničku a šel snámi,ted už jsem ho donutila si jít lehnou a myslet na něco hezkého
jinak gratuluji všem co snámi byli na závodě
a dastík dostal matraci lidskou,takovou tu zdravotní,tak jsem na to zvědavá
diplom už vysí na zdi a vedle toho placka
alexa
děkujem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

impactno hlavne,ze se furt o labrousich pise,jak to nejsou miloucky,rodinny,hodni pejsanci,hlavne,ze ja za celou dobu narazila na ctyri pekne kurvy agresivni,co by mi oprali amina!!!!!!!a to byl jeste ctyrmesicni mimino!!!jeden zmrd tu u nas lita na ksirach a zenska desna pi.a,co ho nezvlada auz zdalky rve at jdeme jinudy!!!!to jen tak bokem,jinak pesana je mi silene lito a doufam,ze dostanou aspon silene poradnou pokutu,hlavne za to napadeni atd.,aby si to pro priste rozmysleli,jestli na to vubec maji mit psa nebo ne!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
nojo ale uš se moc těší na mikulášskou
nene,prej slouží!!! byl z toho špatnej!
byla mlha a blbě vidět
si měla teda dát foták blbý Balunce dyš tak dobře viděla
impact
Ten vypíčenej labrador nebyl ani očkovanej
aspon se na tom můžete točit!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
dítě země má nějak slabou vegetativní soustavu nééé
jdu dělat ty játrovky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

kejtlinja myslela,ze uz to mas hotovy???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

nemethova5
no to máš recht s labroušema,ale kolik z nich je papírovejch? asik moc ne,stejně jako tady takže vo nějaký snášenlivý labradoří povaze u nich nemůžeš vůbec mluvit bo to vlastně labrouši nejsou,jen vořeši obyčejný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:05
- Nahlásit

kejtlin
dítě země má nějak slabou vegetativní soustavu nééé
to sem přesně řikala,naprosto nechápu jeho neadekvátní reakci,ale zdá se,že nemluví vo ničom jinom uš vod července..ale zas myslim,že nás má rát

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:06
- Nahlásit

davidkova renatahele tenhle,zrovna tady kurva,je papirovej!!!!ma nejaky sileny jmeno a rikaji mu koky!!!!!pry se chystaji na vystavu,tak to jsem mela sileny zachvat smichu,kdyz jde po psech tak to se na tu vystavu pujdu osobne podivat,no hlavne ze ma ksiry a tahne tu kravu co je na konci voditka,ten pes naprosto otresnej idiot a ta baba jeste vetsi!!!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

nemethova5
Nesnáším kretény, co si poříděj vepřadora, vykrmí ho na padesát kilo, denně s ním dvakrát obejdou barák na fleksině a strašně se diví, že je ten pes neposlouchá labroš je kurňa PRACOVNÍ vemeno, tož snad počítám s tím, že bude potřebovat zaměstnat

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
Dítě země prostě furt vod léta nevydejchalo žumpamýtyng,myslim,že sme mu změnili život
gdo je Dite zeme?
a priprafte si kabat a teple botky http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pocasi/145185/ch ystejte-zimniky-snih-se-blizi.html
nebo us jedte na ten jich, pani.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
hele ohledně tý povahy to máš skoro fuk, esi papírovej, nebo nepapírovej, vzhledem k tomu, jak u nás uchovnění často probíhá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

Bayshaja to vim,ale ta krafka to nevi,jsem ji rikala upa to same,jj a jeste jsem zapomnela rict,je na flexine to si uhadla vyborne a ma postroj a ja se ji ptam,na co ma ten vas pes postroj,pry aby se neunavil,ja jen mavla rukou a nic nerikala,bo na to uz se neda fakt nic rict,jinak mame kamose zlataka,amin si s matesem pekne vyhraje a vyradi,to je asi jedinej normalni zastupce z retrivru,kterej je v pohode!!!!kterej posloucha a je snasenlivej,s hajanem nejlepsi kamosi taky.jinak o vostatnich debilech majitelich a jak si sama rekla dobre vepradoru se to rict neda!!!!!no to vis,bylo to moooooc modni plemeno a halt se to nekde ukazalo!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas myslim,že nás má rát
Já si zase myslim, že by z nás źase nemusel dělat tkový kretény. Ale je fakt, že dneska litoval, že Žumpa měla dneska nízkou účast. Prej když nás je víc, tak je to daleko lepší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

leyendajeeeee dobry vecer pani!!!!vy jeste zijete,vas jsem tu dlouho nevidela!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

leyenda
gdo je Dite zeme

f těch maskáčích

du se svalyt nepyšte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:14
- Nahlásit

Baico
Já si zase myslim, že by z nás źase nemusel dělat tkový kretény.
to je fakt..je to nošení dříví do lesa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:16
- Nahlásit

davidkova renataa to ma byt jako kdo,nejak divne se potutulne usmiva,jak by mel neco za lubem pani!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:16
- Nahlásit

nemethova5
nojo, to plemeno šlo bohužel do kopru, já měla štěstí, že jsem jako zcela neznalý nováček narazila na skvělou chovku, už jich moc není teda ale musím říct, že kdybych s bajšou nelítala denně dvě až tři hodiny po venku, tak mě doma sežere, neumím si představit, že bych s ní jenom obešla blok

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
to je fakt..je to nošení dříví do lesa
No to máte pravdu pani, se zbytečně namáhá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:18
- Nahlásit

Bayshavis kolik takovych debilu tu je????pry na co cvicim sv psi,pry k cemu mi to jako je,to slysim od tech majitelu vepradoru!!!tak to je jasny,takovej pes potrebuje hodne zamestnat,mam ovcouna,ten zamestnavat potrebuje furt,aby nedelal kokotiny,no obejit s nim jen blok,tak z bytu udela asi puzzle!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

Baico
tam byla holčina,co šla po mě,a byla s labradorkou 4!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

nemethova5
no já zrovna včera slyšela od jedné majitelky vepřadoří čuby cosi ve smyslu "vy se máte, ta vaše vás poslechne, na tu moju můžu stokrát řvát a ona se ani neohlídne", škoda slov...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:23
- Nahlásit

Bayshato je upa zbytecny se na toto tema bavit!!!!!znam takovych plno,fakt plno!!!!jenze je jim upa zbytecny neco mluvit,svoje priority nezmenej,bo jim to tak vyhovuje!!!a jsou zdechly neco pro psa udelat,tak ja uz jela ve tri hodky s aminem vystoupila o neco driv a sli jsme se podivat do mesta a rovnou pak prochazkou do prace,tady se jeste vystavil s vyzlou a je klid,jak rikam,proc by se vubec namahali neco jak pro cokla tak pro sebe udelat,je to toalni lenost a blbost!

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:30
- Nahlásit

nemethova5
pani, jeste ziju
mela jsem strasne prace a vselijakych neprijemnych starosti a trosku jsem i cestovala

muj pes je hodnej, teda ve smyslu poslusnej, ale kdyby nemakal, rozebere mi to tu na cihly, to je potiz, ze jsou furt lidi, co myslej, ze psum staci se venku vycurat a vykadit

my tu tedka mame ovecky z Alp a s nima spoustu nahanecich a hlidacich psu, vsichni furt strasne stekaji a ofce do toho beci, docela se tesim, az zase odtahnou a odolavam roztomilejm malinkatejm jehnatkum, co by holky chtely

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

tak uě sem dala fotky na rakče, je jich jen pár a některý sou trochu mázlý, i přesto sem je tam nechala třá tadle se mi moc líbí:

co to tam máš jé koukni co tam má

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:41
- Nahlásit

už peču játrovky, zjistila jsem, že kachny mají velmi velká játra, hmoty je opravdu mnoho, je jí asi 2 cm vrstva na plechu, se budou sušit asi dlouho
nemethova5
sem měla zmrzlý játra tak je dělám až ted´

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:42
- Nahlásit

leyendajeeee,no tak pani,to jste mela poradne nabitej program se vsim vsudy,aspon jste se nenudila!tak to je jasny,kdyby amin nemakal,tak mi to tutove taky rozebere doma,to by z neho byl kmutil tim!mate tam ovce jo,to normos jdou pres vas,jo?????no to bych chtela nekdy videt nazivo tohle.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:48
- Nahlásit

Nedrásejte laskavje gdyž já musím dřít, jo?

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:54
- Nahlásit

nemethova5
ty ovce uz dneska privazeji kamiony, driv s nima chodili pesky, tady jsou vsude senove louky, na kterych se ty ovecky pres zimu pasou, jak v Alpach sleze snih a naroste trochu travy, tak zase odjedou. Ja je u nas na loukach taky mam, ovcaci plati 150eu za hektar spasani, navic to louce prospeje, trava roste porad, ale neda se sklizet, pac by neuschla, toz se ji takhle zbavim.

<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání